صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4153

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

این شرکت در حال ساخت که البته قرار است اینده نامشخص تبدیل به شرکت شود نیاز به یک افشائی شفاف سازی چیزی داره
    وگرنه روندش چیز جز تبعیت از بازار نخواهد بود
    کاری کردند که خریداران حق 90 تا 100 تومانی هم سودی نبرند

باید یه افشائی چیزی بده بیرون تا روشن شود این تجهیزاتی که چند ماه یک بار رو تریلی عکسش را میگیرند و پخش میکنند در فضای مجازی و هوار هوار میکنند ، قرار است اصلا ساخته بشه یا زیر برف و بارون بمونه یا انبار بشه
    یه خبری موثق باید از این شرکت بیاد بیرون تا روندش مشخص شود در غیر اینصورت تبعیت از بازار دارد و حتی بدتر از روند بازار دارد

بدتر بودنش هم عیان است ، خود سهم فعلا کف جدید زده و بدتر بودن روندش را بازار را نشون میده

نظر

• شاهان
      ستاره دار (1)
      • Aug 2022
      • 1792

چنان رو پایانی حق به به چه چه راه انداخته بودن ک من فکر کردم طلا خریدم
      بعد 20 روز رسیدیم ب قیمت خرید

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4153

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
        چنان رو پایانی حق به به چه چه راه انداخته بودن ک من فکر کردم طلا خریدم
        بعد 20 روز رسیدیم ب قیمت خرید
        البته منصفانه اش اینه که خریداران حق 100 و زیر 100 هنوزم برد کردند تا اینجا و با وضعیتی که بازار پیدا کرده ، از معدود مواردی انگشت شمار که در یک ماه گذشته زیان نزده همین حق زنجان بوده . فقط حقش نه سهم و اینکه شما هنوز سر به سر هستید جای شکر دارد
        هر خرید دیگری داشتید و باهاش در یک ماه گذشته مونده بودید حاصلش زیان بود . به شرط ماندن

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          این شرکت در حال ساخت که البته قرار است اینده نامشخص تبدیل به شرکت شود نیاز به یک افشائی شفاف سازی چیزی داره
          وگرنه روندش چیز جز تبعیت از بازار نخواهد بود
          کاری کردند که خریداران حق 90 تا 100 تومانی هم سودی نبرند

باید یه افشائی چیزی بده بیرون تا روشن شود این تجهیزاتی که چند ماه یک بار رو تریلی عکسش را میگیرند و پخش میکنند در فضای مجازی و هوار هوار میکنند ، قرار است اصلا ساخته بشه یا زیر برف و بارون بمونه یا انبار بشه
          یه خبری موثق باید از این شرکت بیاد بیرون تا روندش مشخص شود در غیر اینصورت تبعیت از بازار دارد و حتی بدتر از روند بازار دارد

بدتر بودنش هم عیان است ، خود سهم فعلا کف جدید زده و بدتر بودن روندش را بازار را نشون میده
          همیشه گفتم جناب بی فور شما یکی از بی غرض ترین نویسندگان اید، علیرغم داشتن سهم انتقادهای عالی مینویسید و واقعی
          من هر سری میومدم این تاپیک عنقریب اگر نقد بودم سهمو میخریدم
          من خودم سهمی که دارم رو فکر میکنم خداست یکی از بزرگترین اشکالاتم همینه، اصلا معایب سهم رو نمی بینم
          کاش شما یک تاپیک مجزا با نام خودتون داشتید از سایر سهام هم از محضرتون استفاده میکردیم
          ارادت فراوان

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4153

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            همیشه گفتم جناب بی فور شما یکی از بی غرض ترین نویسندگان اید، علیرغم داشتن سهم انتقادهای عالی مینویسید و واقعی
            من هر سری میومدم این تاپیک عنقریب اگر نقد بودم سهمو میخریدم
            من خودم سهمی که دارم رو فکر میکنم خداست یکی از بزرگترین اشکالاتم همینه، اصلا معایب سهم رو نمی بینم
            کاش شما یک تاپیک مجزا با نام خودتون داشتید از سایر سهام هم از محضرتون استفاده میکردیم
            ارادت فراوان
            درود و ارادت
            مبالغه میفرمائید در مورد کم سوادی مثل من و البته محبت دارید

دلیل این کار اینه که هیچ اعتقادی به این موضوع ندارم که سهمی را داشته باشی و نظرات شخصی تحلیلی را بگی یا نگی ، تبلیغش را بکنی یا نکنی و کوچکترین تغئیری در روندش ایجاد شود . فقط ممکنه با تبلیغ یا برعکسش ضد تبلیغ یا بهتر است بگم گفتن نکات مغفول مانده ، بتونی به کسی سود برسونی یا از زیان جلوگیری کنی یا شاید هم بعضی مواقع برعکس شود . همه چیز امکان پذیر است
            ولی اینکه بتونی روند را تغئیر بدی اعتقادی ندارم . در توان من یا کمتر دوستی است که بتونه روند را تاثیر بگذارد

البته اگر سهم کوچکی باشد و کم حجم و شناوری کم ، ممکنه تبلیغات گسترده اونم بجا و معقول و منطقی ، در کوتاه مدت بتونه موثر باشد ولی روند بلند مدت فقط و فقط خواست کسانی است که خارج از اراده من و شما و دیگر دوستان عزیز در این تاپیک است

این سهم متاسفانه از ابتدای تاسیسش تا کنون جز زجر و ناله و درجا و بدبختی حاصلی نداشته و امیدوارم صبر به انتها رسیده سهامدارن سالهای قبلش را روزی جبران کند . حالا ما هیچی ... سهامداران سالهای قبلش خون از دلشون چکه چکه غلطان است
            الان تعدیل شده اش 280 است برابر با شاخص 350 هزار واحد و اذر 98 !!!! نباید اینطور باشد ولی هست . دست من و شما نیست

با توجه به اینکه روند و سرعت گرفتن و استارت پروژه در ابعاد حیلی بیشتر و رسیدن تجهیزات سنگین به سایت و پیشرفت فیزیکی و گذشت 4 سال از ان زمان .... و سایر دلائل ، نباید اینطور به ذلت باشد و منم رو همین حساب واردش شدم
            با توجه به ارسال تهیز 600 تنی و حتی رسانه ای شدنش در استان زنجان باورم بر این بود این سهم دیگه زیر 300 نیاد و نهایتش درجا بزنه ولی شوربختانه نمیدونم دلیلش چیه که اینطور میکنه
            البته با توجه به اینکه ابتدای سال و شاخص 2 میل همین حدود قیمتی بوده و الانم شاخص 2 میل و همون قیمت ... ولی خب خیلی از نمادهای بنیادی که سود سازی خوبی در پیش گرفتند الان خیلی بالاتر از ابتدای سال هستند و باور من این بود که اینم میتونه از این دست باشه چون پیشرفت پروژه تغئیر کرده ،ولی اشتباه فکر کرده بودم

به همین دلیل است که عرض کردم منم سواد انچنانی ندارم و خطا کارم چون اشتباه حساب کتاب کرده بودم ولی نیمه راه دوزاریم افتاد و هیجان را از خود دور کردم
            در نهایت امیدورام همه دوستان در کل این تاپیک ها در هر سهمی پر سود باشند از جمله من و دیگر دوستان در این لکنتی فعلی

شوربختانه این شرکت با برادر تنی اش شلرد تفادت زیادی دارد . تفاوت در مدیریت ها و حقوقی ها و مالکیت دولتی و خصوصی بودن و نحوه اطلاع رسانی ها و .... شلرد اصلا اینطور نبود و دولت پشتش بود
            شلرد اطلاع رسانی خوبی از پیشرفت پروژه داشت و میشد رو یه چیزائی حساب کتاب کرد . این خیلی مخوف و سر بسته است . نه رفتار و کردار مدیریتش جالب است نه حقوقی هاش . نه نحوه پول دادن به سهامدار و نه اطلاع رسانیش و ...

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              1 میلیون سهم گذاشتم رو 217 تومن و ندادند حذفش کردم پایینتر بیاد بردارم
              امروز خرید گذاشتم رو قیمت 2072 ریال اون 1 میلیون سهم رو

اگه بده 9.800.000 تومن ارزونتر از دیروزه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

قبلا نیز گفتم این سهم کوتاه مدتی نیست و نباید در کوتاه مدت ازش انتظاری داشت.

من 5 درصد سرمایه رو خرجش می کنم امسال تا اگر همچنان فرسایشی ماند خسته نشم و دوام بیارم تا افتتاح این پتروشیمی حتی اگر 5 سال طول بکشد. این 5 درصد چیزی نیست که استرس و نگرانی داشته باشد و نهایتا رو 95 درصد دیگه سبد قابل جبران است در بدترین سناریوها

استراتژی من در سهام این تیپی این است که برای خرید اینها اولا درصد بسیار پایینی از سبد رو بهشون اختصاص میدم و دوما برای خرید اینها صرفا فقط مقداری از سود کلی پرتفو رو اختصاص میدم به خرید اینها

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

امروز خرید گذاشتم رو قیمت 2072 ریال اون 1 میلیون سهم رو

اگه بده 9.800.000 تومن ارزونتر از دیروزه
                  روی ۲۱۰ مطمئن تر هست اگر قصد خرید دارید، البته من بشخصه سهم زیر ۲۰۰ هم بیاد با این اوضاع تعجب نمیکنم اصلا

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    روی ۲۱۰ مطمئن تر هست اگر قصد خرید دارید، البته من بشخصه سهم زیر ۲۰۰ هم بیاد با این اوضاع تعجب نمیکنم اصلا

عجله ندارم پرواز جان برای خرید

نهایتا همون چند میلیون سهم قبلی کافیه امروز نیز ببینم شرایط خوب نیست حذف می کنم میذارم فردا منفی 3 می خرم هر په پایینتر بهتر

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

بازم حذف کردم فردا پس فردا ببینم حدود 200 میشه خرید و زیر 200

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4153

سایت اپلود کننده ندارم تا نحوه اوردرچینی در فروش را بگذارم اینجا
                        چند لحظه به اوردرچینی ها در فروش نگاه کنید

بازی اینهاست . حالا هر چقدر هم من بگم این طلاست و شما میلیون بخرید عاثبت او کار خودشو میکنه
                        بازی دست این افراد است که نشسته اونور میز و همه قواعد بازی را اوست که مشخص میکنه

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4153

بحث این سهم نیست
                          بخش بزرگی از این بازار همینه
                          شما یک طرف میز و عوامل طرف دیگر میز

خیلی شیک و مجلسی و خوب هم باهات رفتار میکنند و اولش شما جذب میشی . اولش فکر میکنی رفتی جزایر قناری با بهترین امکانات و سفری رویائی
                          هوس بازی با کارت میکنی از نوع حکم
                          عوامل به شما میگن شما بفرما بازی را شروع کنید . نه اقا بفرمائید نیاز به تک حاکم ریختن نیست . شما حکم کنید این حرفا چیه اقا بفرمائید . شیرینی بفرما . اوه مای گاد عجب محفلی است و چه ادمای خوبی ... داره خوش میگذره

خب شما حکم میکنی و دست اول را میبری
                          برگه را باید اون توزیع کنه ولی میده به خودش . شما کمی با تعجب بهش نگاه میکنی ولی روت نمیشه چیزی بگی . اونم فقط یک لبخند چندش و تحقیر امیز بهت تحویل میده
                          اهان
                          الان کمی تردید میکنی که شاید زیادم خوش نگذره
                          به جای شما برگ را میده به خودش و حکم میکنه گیشنیز

دل شما را که کشت ، دل تو دست شما زیاد است . حکم لازم میکنی تا دل های شما برنده شود
                          حکمش را تموم میکنی ولی .... ای دل غافل

قواعد بازی را اونه که مشخص میکنه
                          دل شما را با پیک میکشه و دوباره یه لبخند تهوع اور تحویلت میده
                          داستان اینجوریاست

این حکایت تلخی از کلیتی از این کازینو است در بخش بزرگیش . قواعد و افسار دست شما نیست

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            البته منصفانه اش اینه که خریداران حق 100 و زیر 100 هنوزم برد کردند تا اینجا و با وضعیتی که بازار پیدا کرده ، از معدود مواردی انگشت شمار که در یک ماه گذشته زیان نزده همین حق زنجان بوده . فقط حقش نه سهم و اینکه شما هنوز سر به سر هستید جای شکر دارد
                            هر خرید دیگری داشتید و باهاش در یک ماه گذشته مونده بودید حاصلش زیان بود . به شرط ماندن
                            سلام
                            منطقی?

البته اینرا هم باید درنظر داشت که در اینگونه نمادها بازی زیاد است بخصوص که افزایش سرمایه هم باشد. بارها گفته اند و منم همچنین که اگر صبر و تحمل و طاقت بازی های اینگونه موارد را ندارید سراغ این سهم نیاید. اینهمه سهم در بازار است درحال تولید و فروش و تقسیم سود و...
                            این سهم لقمه هرکسی نیست. برخلاف دیگر سهم ها که معرفان تبلیغ میکنن اتفاقا درمورد این سهم همیشه گفته شده مواظب باشید اگر این شرایط را درنظر نگرفتید وارد سهم نشوید ولی باز برخی طلبکار میشوند! امان ...
                            واقعا ادم میماند چه بگوید. منظور شما نیستید
                            ولی ملت قدر نشناس و ناسپاسی داریم
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

درود بر جناب نادری عزیز

شما همان جناب نادری تالار بورس هستید که اون زمان رو و ساخت فعال بودید؟
                              سلام بر مالتی عزیز
                              خیر

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

جالب است طرف کلی ادعا دارد و در مورد این نماد هم صحبت از ارزندگی و... ولی حالا که بازار منفی شده و انتظارش براورد نشده دنبال مقصر بین اعضاست!!

اتفاقا خرید حق تقدم ۹۰ ۱۰۰ تومانی فعلا بی ضرر بوده آنهم در بازاری که اکثریت قریب به اتفاق نمادها ضرر قابل توجه زدن. حالا تک نمادها را کار ندارم.

بجای تشکر که بدون ضرر بوده و حتی میتوانست در روز تبدیل به سهم بالای ۲۲۰ هم بفروشد گلایه مند هم میشود!! در همچین مواقعی افراد خودشان را نشان میدهند

هرچند هرکسی هرچه گفته هم بلند مدت بوده و منوط به پیشرفت فیزیکی طرح نه دو هفته یا دو ماه!

یک عده بی جهت روی این نماد حساسیت ایجاد کرده و کاسه داغتر از اش شدند
                                طرف امده نظرش رو گفته و خریده رفته و مثل برخی نیست هرروز دنبال پست و تبلیغ باشد
                                اما یک عده دست بردار نیستن!

هرجا تبلیغ و داغ کردنی ببینم اولین نفر خودم معترض میشوم.

به نظرم دیگر کاربران هم سعی کنن این تاپیک کمتر بالا بیاید تا شاید دل پیچه برخی برترفع شود!

نظر

در حال کار...
                                X