صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ushita
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 876

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
    درود بر شما

توجه کردید سهم صف خرید شد و مجددا رفت بالای 200تومان!!

یه سطر از فرمایشان که باز بد حساب کردید که عرض کنم شما نرخ امروز اوره که سود نداره تولیدش را محاسبه کردید بعد شرکت که تولید نداره را تولیدش برای چندسال دیگه حساب کردید!! فکر نمیکنید فرق داره باهم؟؟ و باید نرخ اوره چندساله اینده را محاسبه میکردید یا حداقل با توجه به سابقه قیمت اوره انرا ارزیابی میکردید!!!

موضوع قیمت هم که فرمودید میاد 160تومان بشخصه به هیچ وجه انرا بعید نمیدانم و یه احتمال 30درصدی براش متصورم حتی!! اما یه شرط داره اگر این بیاد 160تومان بقیه سهام بیشتر خواهد ریخت و همین ذهنیت برای من که همیشه دوست دارم سهامدار باشم کافیه که با زنجان بمونم!!!!!!!!!

اون سطر که قرمز کردم خب همین هست دیگه تصورات اشتباه شما از بازار و صنایع مختلف و اینده بازار و شرکتها که باعث این نوع اظهارنظرها برای جنابعالی شده!!!شما دومیلیون سهم خودرویی حاضری بذاری در سبد برای اینده ات و بازنشستگی ان یا دو میلیون سهم پتروشیمی اوره ساز!!!! اصلا دو میلیون سهم نه برای 500هزارتومان هم من فکرش نمیتونم کنم!!!!!! خودروییها بوقتش کوتاه مدت میبرند بالا صرفا با هدف انداختن در قیمت بالا و سریع خارج شدن!!! چه ربطی داره به این سهم....

درود

خدمت شما دوست خودم بگم

اینکه امروز با این نرخ اوره سازان زیان ساز شده اند یک نتیجه ای در بر دارد که شما به ان اشاره نکردید. منظور بنده این هست که با این نرخ گازی که اقایان برای تولیید کنندگان در نظر گرفته اند عملا اگر نرخ اوره پایین باشد به زیان سازی ختم می شود. اما قبلا حتی با این نرخ ها باز پتروشیمی ها سود ساز بودند. اما امروز با کوچکترین کاهش نرخ زیان هم میسازند که نشان می دهد چقدر وضعیت فرق کرده. من به شما میگم من مرده شما زنده در سال های اینده نا ترازی و کسری در گاز یقه تمام صنایع کشور به خصوص پتروشیمی ها رو میگیره . به خصوص در شهر های سرد سیر که از منابع گازی دور هستند. زنجان که رسما در شمال کشور قرار داره

موضوع بعد اینکه بازار یه افت کرد و خودرو روز بعدش حتی اومد صف خرید و امروز هم بالا بود اما زنجان تازه امروز اومد بالا و نشست در صف کم حجم

اینکه بنده میگم دم سهم به بازار وصله دلیل نمیشه این سهم از بازار بیشتر بریزه یا کمتر - فقط اشاره کردم که کاملا منطبق بر بازار هست. و به شما میگم من خودرو بشه 200 و زنجانم بمونه 200 هر چی زنجان دارم میفروشم و خودرو میخرم و بعد با پول بزرگتری میان تعداد زنجان بیشتری میخرم. پس این تفکر در ذهن من کافی برای چند ده نفر دیگر هم اجرایی بشود. خب در بازار صعودی قطعا سهام 7 درصدی بهتر از 3 درصدی هست.

خلاصه اینکه زنجان در این قیمت ها با توجه به دارایی هاش ارزنده است اما صحبت بنده این هست که چه به لحاظ گرفتن بازدهی کوتاه مدت و چه سود سازی فعلا اینقدر سهام بهتر داریم که حرف ندارند.

برای مثال من در پذیره نویسی یه سهمی فروختم و زنجان خریدم. وقتی زنجان باز شد اون سهم 20 درصد ریخته بود و زنجان همون قیمت باز شد که بی درنگ من نوعی فروختم و باهاش یه سهمی خریدم که 10 درصد سود داد. امروز راحت می تونم زنجان ها رو خیلی بیشتر بزارم سرجاش که بخشیش هم گذاشتم ولی وقتی نگاه میکنم که کل بازار نزولیست ترحیج میدم حتی از طلا نوسان بگیرم تا پایین بخرم.

اصلا به قول شما زنجان پایین نیاد هم باز کلی سهام هست که پایین هستند و بایدخرید و مابقی زنجان ها رو میفروشم و اونها رو میخرم. چرا که از زنجان و بازدهی کوتاه مدتش هیچ کسی جا نمی مونه فعلا

کافیست سهم 20 درصد رشد کنه شما 20 درصد شناوری می تونی بخری

به هر حال حرف من نوعی بیشتر با یه عده ای بود که فکر کردن بازار خونه خالست فکردن با خرید حق تقدم قرار هر روز مثبت بخورن. که فعلا خوب متوجه شدن

به خصوص که یه نفری هست که بسیار ساده لوحانه در حال تخریب یه سری سهم بود که تا دیروز برای رشدش قسم و ایه می خوند و خیلی هم جا نماز اب می کشید. اما به محض فروش تغییر قیافه داد.

اینها و امثال اینها باید بدونن که رصد میشن
    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      و اما در ادامه پست قبلی مواردی که بنظرم بهتر است پیگیری شوند و خود نیز اقدام کردم از این قراره

موضوع و توضیح که در تماس ها و ثبت شکایات به عنوان پیشنهاد من بطور خلاصه اینست که شرکت اطلاعات بااهمیت خودرا بجای انتشار رسمی از طریق سامانه کدال از طریق کانال تلگرامی خود و یا خبرگزاری ها منتشر کرده مانند ورود تجهیزات و ...این درحالیست که در شرکتی به مانند زنجان که در دست ساخت است و تولید و فروشی ندارد انتشار اطلاعات درصد پیشرفت کار و خرید و ورود و نصب تجهیزات و تامین منابع ارزی و ریالی و... نقش اساسی در تصمیم گیری معامله گران و سهامداران دارد که شرکت در این خصوص اقدامی نکرده است.

مواردی که بهتر است خواسته شود تا شرکت افشا نماید به عنوان نمونه از این قراره:

درصد دقیق پیشرفت فیزیکی پروژه تا به امروز و زمان تقریبی برآوردی شرکت درخصوص افتتاح آن

چه تجهیزاتی برای خرید تاکنون ثبت سفارش شده است با ذکر جزییات.

کدام تجهیزات خریداری شده وارد کشور شده و یا درحال ورود است همراه با ذکر جزییات و ارزش هرکدام از آنها.

آخرین وضعیت تامین تسهیلات ارزی و ال سی که مدیرعامل شرکت پیش تر آنرا اعلام کرده بودند همراه با ذکر جزییات

برنامه های پیش رو شرکت برای راه اندازی و پیشرفت فیزیکی هرچه سریعتر و بدون تاخیر

لیست پیمانکاران شرکت که درحال فعالیت و تحت قرارداد با شرکت هستند.

برنامه شرکت برای انجام مرحله بعدی افزایش سرمایه
      و....

در این راستا مطالب معنونه بطریق ذیل طرح گردند:

1. تماس باشماره۰۲۱۶۳۷۵ (مرکز ارتباط بورس)داخلی 5 و توضیح موضوع و ثبت گزارش

2ثبت شکایت در سامانه رسیدگی به شکایات سازمان به آدرس سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی
      ( عنوان متشاکی ناشر اوراق بهادار/نوع فعالیت غیر بورسی غیر فرابورسی و عنوان شکایت هم به عنوان پیشنهاد گزینه ناشران با زیر مجموعه امور سهام و اطلاع رسانی و زیر مجموعه این گزینه نحوه اطلاع رسانی ناشران)

3ثبت شکایت در سایت فرابورس و دریافت کد رهگیری همراه با توضیح موضوع فوق به آدرس زیر: فرم رسیدگی به شکایت مشتری

4. تماس با امور سهام شرکت و اعلام توضیحات و درخواست برای انتقال موضوع به مدیریت و اشخاص مسول جهت اقدام
      شماره تماس 9_02433158111

بهتر است در ثبت شکایات هر شخصی با زبان و متن خود اقدام کند و یک متن واحد مناسب نیست.

پیشنهاد میشود کلیه این ۴ مورد انجام و به یک اقدام اکتفا نشود.
      درود

بعد از پیگیری ها از طرق مختلف، امروز پاسخ شرکت از طریق فرابورس به ایمیل من ارسال شد که البته تاریخ نامه مربوط به 29 مهر است که امروز به من ارسال شده است. فعلا پاسخ درخواست مشابه که از طریق سازمان بوده دریافت نشده است. نامه شرکت قانع کننده برای من نبود و اگر نیاز باشد پیگیری مجدد میشود. تصویر نامه دریافتی در پست بعدی جهت اطلاع اعضا محترم ارسال میشود. سوالات در 8محور بود که عملا ....
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

معمولا شرکت های در این وضعیت در حال ساخت و بهره برداری ارزش مارکت بیشتر از دارایی های خود را دارن. برای نمونه شستان حدود ۱۰۰۰ میلیارد دارایی داره و مارکت بالای ۳۰۰۰ میلیارد.
          حالا زنجان به واسط تحویل تجهیزات و پیشرفت فیزیکی و افزایش سرمایه دارایی های خود را به بالای ۴۰۰۰ هزار میلیارد رسانده در حالی که مارکت سهم حدود ۱۳۰۰ میلیارد هست. واقعا در نوع خودش پدیده سال های آینده بورس باید بشه.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

سرانجام مدیر عامل شرکت پاسخ سوالات من رو در کدال منتشر کرد. عینا سوالات من است.

البته یک مقدمه ای هم درخصوص علت این نامه نگاری و مثالهایی از انتشار اطلاعات در شبکه های اجتماعی و صداوسیما بجای کدال نوشته بودم که در انتهای نامه هم به آن قسمت نامه ام پاسخ داده.

قبلا در شرکتهای دیگری هم اقدامات مشابهی انجام و برخی شرکتها را ملزم به شفاف سازی کردم که در اغلب آنها بنا به مصالحی در سکوت اقدام شده است.

در مجموع اطلاعات نسبتا دقیقی را آقای مدیری در پاسخ به نامه من منتشر کرده است که بسختی میشد آنها را از طرق دیگر کسب کرد.

وقتی داده به بازار تزریق شود تحلیل گران هم میان سراغش

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

ماشالله به زنجان و سهامداران صبورش............
              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 959

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                تحلیل جدید از زنجان
                عاری از خطا نیست
                [/IMG]
                بروز رسانی و واکنش خوب
                [IMG][/IMG]

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                  بروز رسانی و واکنش خوب
                  [IMG][/IMG]
                  سال ۹۷ میگفتیم یه صفر باید بیاد جلو قیمت سهم ها و تقریبا برای اکثر سهم ها این اتفاق افتاد. زنجان الان دقیقا در همون شرایط هست و تکنیکال شما چقدر تمیز داره این موضوع را نشان میده. بنیاد سهم در دو سال آینده هم داره این را تایید میکنه.

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

بار دیگر باید اشاره کرد که با وجود این همه سهام زیر ارزش ...چرا باید درگیر سهامی شد که هنوز 50 درصد مانده تا ساخته شود

در نامه شفاف سازی شرکت به وضوح مشخص شده که اگر دلار تخصیص پیدا نکنه همین پیشرفت اندک در این سالها هم متوقف میشه، خب با تحریم های سنگینی که در انتظار ایران هست چرا باید روی چنین چیزی اصرار کرد!

تا چندی قبل به آینده بلند مدت سهم اعتقاد داشتم ولی امروز با این شفاف سازی منتظرم یه بالا بزنه باقی سهامم بفروشم چراکه بلند مدت سهم هم زیر سوال قرار گرفته

بماند که موضوع نرخ گاز در بازار چالش خواهد شد و پترویی های که امروز ساخته شده هستند هم کسی نمیخره/ اون حجم از دارایی و تجهیزات در کنار سود سازی را کسی نمیخره بعد بیان نساخته شده اش را بخرن به امید ساخته شدن و سود سازی که نمونه اش شلرد نشون داد از این خبرها نیست.

پتروشیمی اراک در شهر ماست ... بارها از نزدیک داخل مجموعه رو دیدم و بین دستگاهیش کار کردم. بعضی از تجهیزاتش در کشور حتی موجود نیست ... سود سازی شرکت که خوراک مایع است به کنار

شرکت با این حجم از دارایی و سود سازی( سالی 4 همت ) مارکت 24 همتی داره . بعد بعضی از دوستان انتظار دارند مارکت زنجان برسه به شاراک /.:biggrinsmiley.:/

اگر اینطور شد بیاد یه سکه از بنده نوعی تحویل بگیرید. زنجان بشه 20 همت شاراک میشه 400 همت بعلاوه سود های سالیانه اش ... /:.rolleyessmileyani
                    معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

مرسی مرسی که خیلی به موقع اخطار و سیگنال خروج را دادین
                      :D

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

مرسی مرسی که خیلی به موقع اخطار و سیگنال خروج را دادین
                        :D

درود من نوعی سیگنال خروج و ورود نمی دم. صحبتم این نیست که زنجان بالا نمیره . صحبتم اینکه بی خودی یه سریا روی زنجان تبلیغ نکنند. این سهم به شدت بلند مدتی و احتمال موفقیت درش بسیار پایین

صحبت دیگر برای خودم و اهل تفکر اینکه برو در بازار این همه سهم مفت هست بخر بیا سودتو اینجا رو بخر به اندازه نهایت 5 درصد سبدت . اگر چند سال دیگه ساخته شد که می تونه یه سود خوبی بده اگر نشد هم زیاد نباختی و 5 درصد سبدت خراب شده.

تعصب بی جا نباید داشت.

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

سرانجام مدیر عامل شرکت پاسخ سوالات من رو در کدال منتشر کرد. عینا سوالات من است.

البته یک مقدمه ای هم درخصوص علت این نامه نگاری و مثالهایی از انتشار اطلاعات در شبکه های اجتماعی و صداوسیما بجای کدال نوشته بودم که در انتهای نامه هم به آن قسمت نامه ام پاسخ داده.

قبلا در شرکتهای دیگری هم اقدامات مشابهی انجام و برخی شرکتها را ملزم به شفاف سازی کردم که در اغلب آنها بنا به مصالحی در سکوت اقدام شده است.

در مجموع اطلاعات نسبتا دقیقی را آقای مدیری در پاسخ به نامه من منتشر کرده است که بسختی میشد آنها را از طرق دیگر کسب کرد.

وقتی داده به بازار تزریق شود تحلیل گران هم میان سراغش
                          مثبت منفی این روزها سهم بکنار
                          به این میگویند یک کار درست و عملی بدور از حاشیه و بی آنکه تحت تاثیر جو قرار گیرد

فارغ از میزان تاثیر آن ولی

سهامداران بجای غر و نق زدن های بیهوده در فضای مجازی اگر هرکدام یک کار انجام دهند حتما موثر خواهد بود.

همینکه شرکت و مدیر عامل آن مجبور شده دو صفحه نامه در جواب سهامدار بنویسد خودش مثبت است. نکته دیگر اینست که مدیریت متوجه میشود که سهامدار آگاه و مطالبه گر دارد و حواسش را بیشتر جمع میکند.
                          نکات مثبت خوبی در این نامه است که بنظر باعث‌ خواهد شد که دیگر اگر اتفاق خاصی نیافتد کف سهم در ۲۰۰ برای همیشه بسته شود و کسانی که بدنبال خرید ۱۵۰ ۱۶۰ بودند نتوانند.
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                            در ۲۰۳ و بخشی هم در زیر ۲۰۰ اضافه شد

درمورد این سهم برخلاف دیگران که تا سهمی را میخرن شروع به تبلیغ میکنن، برعکس این بوده

بارها گفته شده این سهم لقمه هرکسی نیست!!
                            اگر دنبال سهم کم حاشیه هستید و سهمی که پی بر ای پایین و دارای تولید و فروش، ادرس را اشتباهی امدید!!اگر هم جو زده شدید و خریدید در اولین فرصت خارج شوید! اگر کسی بداند سهم بهتر از سبدش است و با ان سهم بماند با عرض معذرت سفاهت به خرج داده! سهم فعلا بساط زیاد خواهد داشت چه درمورد افتتاحش چه بعد از ان درمورد بدهی ارزی و ریالی و...

یک عده بدون توجه به این مسائل سهم را به امید قفل شدن در صف و..‌ خریدن و چون انتظارشان براورد نشد شروع کردن به فروختن. ضرر این افراد برای سهم بیشتر است از سودشان.
                            تاپیک این سهم کاملا بی حاشیه داشت پیش میرفت و خیلی هم کم بالا میامد تا اینکه عده ای امدند و .... که قبلا درموردش به قدر کفایت گفته شد و قصد تکرار ندارم. اساتید گفتنی هارا در مورد سهم گفته اند و خریدشان را کرده و کشیدن کنار. قرار نیست همه خریدها و معاملات یک شخص جواب دهد ولی سوابق سالهای سال نشان میدهد که تا چه حد میتوان اتکا کرد. البته منظور چشم بسته عمل کردن نیست ولی اگر کسی طی این سالها چشم بسته دنبالش هم بود بازده عالی کسب کرده بود. هنر این نیست که بعد از ۱۰ و ۲۰ برابر شدن سهم تازه یادمان بیافتد که فلان سهم هم ارزنده است و مفت و بیایم یک عده را به ضرر بندازیم. مثال ها را زدم قبلا مثلا خاور را چه کسی در کف گفت و چه کسانی بعد از ۲۰برابر شدن انرا در کف و ابتدا رشد دانستن و نصف شد!!

الان البته جو تاپیک خیلی نسبت به هفته های اخیر بهتر شده. اگر این سهم نیز مانند موارد قبلی باشد که معرفش گفته احتمالا این بار چندنفر دیگر از حسودان سکته کنن چون از درون بخاطر قبل میسوزند و دخیل بستن به این نماد که بالاخره جواب ندهد و از درون ارام شوند!!

ظاهرا دل نگرانی برخی سهم نداران از کسانی که سنگین سهم را دارند بیشتر است?
                            میانگین قیمت تمام شده ام در این نماد زیر ۲۰۰تومان است و با اینکه برای بلند مدت خریداری شده ولی فعلا در این اوضاع اخیر بازار که اغلب افراد ضرر کردند، نه تنها ضرری نزد بلکه در سود نیز است که البته این میزان رشد چندان مهم نیست.

قبلا هم گفتم تا قبل از اینکه یک عده حاشیه سازی کنند، تاپیک این سهم گاهی حتی هفته ای یکبار هم بالا نمیامد مگر خبری تحلیلی چیزی باشد، و سهامداران آن بدون هیچ گونه تعصب و تبلیغی کار خودرا میکردند و الان هم همین است.
                            برخلاف برخی که تا سهمی را میخرند شروع به بمباران مطلب درموردش میکنن. اینجا نه تعصبی بوده نه تبلیغی و اتفاقا گفته شده اگر نمیتوانید حاشیه ها و اما و اگر های این سهم را تحمل کنید و یا گزینه بهتر سراغ دارید بلادرنگ خارج شوید و سراغش نیایید. یعنی برخلاف برخی که در پی تشویق دیگران به خرید سهم های خود هستند، اینجا برعکس بوده است.

هنر این نیست بعد چندبرابر شدن سهم تازه یادمان بیافتد خوب است. مثلا وقتی خاور ۲۰برابر شد تازه عده ای براساس گزارشات و... رفتند سراغش و شروع به تبلیغ ولی سود اصلی را خریداران سهم در چه زمانی کردند و معرفانش چه کسانی بودند؟! و در سقف چطور؟! و یا فلوله ۸۰ تومانی را وقتی میگفتند عده ای ناز میکردندولی در ۶۰۰ شروع به بخر بخر و نتیجه اش....
                            و یا سهم های دیگر. شخص خاصی را هم نمیگویم بطور کلی رفتار در فضای مجازی مراد است.

اگر زنجان در ۲۰۰تومان که ارزش بازارش ۱.۲ همت است ده برابر مثلا تا ۳سال بعد شود آنوقت به ۱۲همت میرسد ولی یک همگروهیش مثلا ۳۰همت الان است باید بشود ۳۰۰همت
                            کدام یک محتمل تر است؟! البته سود نقدی و...هم جای خود و کلیت را میگویم.

البته قطعا افتتاح این طرح هم با تاخیر مجدد همراه است ولی اگر منتظر بمانیم همه چیز روبراه شود که دیگر بعدش میشود یک سهم معمولی

در ۱همت یعنی ریسک هایش بنوعی در آن لحاظ شده است.

البته برخی قبلا گفتم دخیل بستن که این گزینه به مانند بقیه نشود و جواب ندهد چراکه تحملش سخت است کسی تقریبا هرچه بگوید حتی در بازار خراب سه سال اخیر رشد خوب کند.
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

ماشالله به زنجان باز صف خرید شد !! فرمایشات و صحبتهای برخی اگر برعکس کنی خودش سیگنال خرید و فروش محسوب میشود یه مورد هم در تاپیک وبانک داشتیم!!! که هشدارش وبانک رو امروز اورده مثبت 5 !!! عجب اندیکاتورهایی هستند خدایی صحبتهاشون برعکس کنی و ترسیم کنی از صدتا الگوی سروشانه و واگراییها بهتر پاسخ میده.........
                              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/11/11, 09:26.

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

منفیهاش هم قشنگه زنجان دمش گرم بلاخره یه حقوقی فعال و اینده نگر هم پیدا شده و میخرد انشالله که پولدار باشد بیاد درصدیها یه کرسی بگیرد واسه خودش...

پست دیروز بود که سهم منفی بود نوشته بودم در گروه تلگرامی اش......... واقعا قشنگ بود منفیهاش البته بر خریدارها فروشنده ها افسوس باید بخورند

اما برای امروز :

زنجان عجب مقاومتی رو شکست در صورت تثبیت بالای 220 خیلی حرف برای گفتن پیدا میکند...

نظر

در حال کار...
                                X