سخت آژند ( ثاژن )
Collapse
X
-
پاسخ : سخت آژند ( ثاژن )
[IMG][/IMG]
اتفاق خاصی نیوفتاده اصلاح سهم علی رقم تصور بنده که روی 250 تموم شده میدیدم الان رو 215 تمام شده اهداف که در پست های بالا ذکر کردم به قوت خودش باقی هست فقط با LOWجدید که سهم ایجاد کرد در قالب مو ج 5 از 5 مجدداً واگرایی دومی در آر اس ای هفتگی به وجود اومده و مضافاً اینکه واگرایی مخفی در آر اس ای و مکدی ماهیانه و موارد مذکور قطعا نوید حرکت پرشتاب رو به بالا رو خواهد داد. یه نکته تحلیل همین سهم رو زمانی که سهم روی 550 بود با هدف 1000 خخخ روی سایت بورس نیوز گذاشتن حالا تحلیل بی جیره مواجب نتیجه اش میشه پس چی شد.
از نظر زمانی در تایم هفتگی 24 بهمن ماه برای سهم حائز اهمیت خواهد بود. در ضمن سهم در تاریخ 3 بهمن ماه وارد زمان ماهیانه شده که الان در اون قرار داریم.آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2018/01/24, 18:22.بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
-
در اصل توسط NINA پست شده است View Postوقتشه این سهم زیر خاکی هم باز بشه
سهامدار عمده خودش خوب میدونه کی بازش کنند
این سهم زیرخاکی که هیچ زیر مستراحی هم نیست
الکی بیشتر از 10 ماهه که سرمایه ام روی این سهم خوابیده.من که کلا بی خیالش شدم.این همه ضرر این هم روشاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postباز میشه وقتی که بازار پایه گین خودش را بده و ار رونق بیفته
سهامدار عمده خودش خوب میدونه کی بازش کنند
این سهم زیرخاکی که هیچ زیر مستراحی هم نیست
الکی بیشتر از 10 ماهه که سرمایه ام روی این سهم خوابیده.من که کلا بی خیالش شدم.این همه ضرر این هم روش
فردا باز میشه
گفته بودم که بعد از اینکه بازار پایه گین خودش را داد بازش می کنند
بخدا اگه به نان شب هم محتاج باشم نمی بفروشمش
چند ماه پیش هم گفتم انگار این سهم را ندارماز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
-
ارزش بررسی را دارداز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
تغيير حجم مبناي برخي از نمادهاي بازار پايه
◼️ پيرو اطلاعيه شماره 3405/الف/00 مورخ 1400/10/05 اين شرکت، به اطلاع ميرساند، حجم مبناي نمادهاي معاملاتي (ثتوسا1)، (جهرم1) و (ثاژن1) از روز دوشنبه مورخ 1402/02/25 به 1 تغيير مييابد. همچنين حجم مبناي نماد معاملاتي (تشتاد1) از فردا دو شنبه مورخ 1402/02/25 بر اساس مقادير مرتبط با فرمول حجم مبنا در تابلو مربوطه محاسبه و اعمال خواهد شد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
نظر
-
عدم تایید معاملات در برخی نمادهای معاملاتی
به اطلاع میرساند؛ معاملات امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۷ در نمادهای معاملاتی (تفیرو)، (شتهران)، (ثاژن)، (غگز)، (فسا)، (چنوپا)، (سایرا)، (حرهشا)، (نبروج)، (کورز)، (تکنار)، (جهرم)، (شگامرن) و (تابان۰۴۱) مورد تأیید قرار نگرفت. مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران
برای بار دوم معاملات رو باطل کردن.
نظر
نظر