امروز با امور سهامش تماس گرفتم گفتن گزارش رو فرستادن و بورس خودش رو کدال نزده صحبت از پوشش 95% eps کرد ازش راجع به سهامداری آقای دکتر روستا پرسیدم که تایید کرد پا رو فراتر گذاشتم و راجع به مجمع 2 اردیبهشت پرسیدم و اینکه آیا احتمال داره معامله بلوکی بین دکتر روستا و برادر ج انصاری صورت بگیره که گفت نمیتونه پیش بینی بکنه ، حال اینکه بورس اطلاعات رو رو کدال نزده یه معنی هایی میتونه داشته باشه که فکر نکنم معنی بدی داشته باشه :-/
سخت آژند ( ثاژن )
Collapse
X
-
ثاژن هم اومد رو کدال
آخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2012/04/17, 19:32.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
با سلام و خسته نباشید به دوستان و سهامداران سخت آژنددوستان گزارش ۶ ماهه سهم منتهی به ۱۳۹۰/۱۲/۲۹ روی کدال اومد و در شش ماهه ۲۵۴ ریال سود ساخته اینطور که من متوجه شدم به نظر شما با همین ۲۵۴ ریال که ۶ ماه دیگه هم مونده چقدر ارزش داره بنظر من که تا الانش ۱۵۰ الی ۱۶۰ قیمتش میشه و فردا اگر باز شد و موقعیت خرید داد موقعه اضافه کردن هست حالا دیگه میشه با چشم باز این سهم را خرید کرد
نظر
-
-
سلام و عرض ادب .
ممنون از اطلاع رساني شما .
اطلاع داريد كه قرار هست باز بشه ؟
يعني ممكنه امروز يا شنبه بازش كنند ؟
در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید به دوستان و سهامداران سخت آژنددوستان گزارش ۶ ماهه سهم منتهی به ۱۳۹۰/۱۲/۲۹ روی کدال اومد و در شش ماهه ۲۵۴ ریال سود ساخته اینطور که من متوجه شدم به نظر شما با همین ۲۵۴ ریال که ۶ ماه دیگه هم مونده چقدر ارزش داره بنظر من که تا الانش ۱۵۰ الی ۱۶۰ قیمتش میشه و فردا اگر باز شد و موقعیت خرید داد موقعه اضافه کردن هست حالا دیگه میشه با چشم باز این سهم را خرید کرد
نظر
-
-
البته دوستان مجمع ۲ اردیبهشت مجمع سالیانه فکر نکنم باشه و مجمع برای تعیین اعضای هیت مدیره هستش که آقای دکتر روستا از فعالان بازار سرمایه و سهامدار شرکت هم حضور دارند و ی خبر خوش دیگه از ثاژن که من توی یکی از سایتها خوندم اینکه ی ملک ۲۰ میلیاردی هم در اصفهان دارد که قراره برای فروش اون اقدام کنه که اگر فروخته بشه و صحت داشته باشه باید تحولی عظیم در این شرکت کوچک ساختمانی رخ بده ولی همین الانش هم با این سودی که در شش ماهه ساخته
نظر
-
-
در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Postالبته دوستان مجمع ۲ اردیبهشت مجمع سالیانه فکر نکنم باشه و مجمع برای تعیین اعضای هیت مدیره هستش که آقای دکتر روستا از فعالان بازار سرمایه و سهامدار شرکت هم حضور دارند و ی خبر خوش دیگه از ثاژن که من توی یکی از سایتها خوندم اینکه ی ملک ۲۰ میلیاردی هم در اصفهان دارد که قراره برای فروش اون اقدام کنه که اگر فروخته بشه و صحت داشته باشه باید تحولی عظیم در این شرکت کوچک ساختمانی رخ بده ولی همین الانش هم با این سودی که در شش ماهه ساخته
نظر
-
سود 254 ريالي براي شش ماهه رقم بسيار خوبيه و اصولاً بايد منتظر يك حركت صعودي سريع در سهم باشيم.
بد نيست به يك نكته هم توجه داشته باشيم كه به ماهيت فعاليت شركت مربوط ميشه. از اونجايي كه يك شركت ساختماني مثل يك شركت توليدي يا خدماتي در طول سال جريان يكنواختي از عرضه و فروش محصول را دارا نيست ميشه انتظار داشت كه توزيع جريان نقدي (cf) حاصل از فروش نيز يكنواخت نباشه. بنابراين در شش ماهه دوم ممكنه رقمي كمتر يا بيشتر شناسايي كنه كه طبيعتاً روند سهم تحت تاثيرش قرار خواهد گرفت. البته با در نظر گرفتن بدبينانهترين سناريو (كه در شش ماهه دوم سودي شناسايي نكنه) قيمت سهم بايد در محدوده 150-160 تومن قرار بگيره كه واقعاً عاليه.
نظر
-
به نظر من با سودی که در 6 ماهه ساخته قیمت بازگشائیش حداقل باید 50% بالاتر از قیمت فعلی باشددستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر