سخت آژند ( ثاژن )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

من نگفتم با فروش امجد 16 تومان ساخته من گفتم قرار بود امجد رو بفروشه تا بتونه 16 تومان سود رو محقق کنه یعنی اون 16 تومان پیش بینی سود رو محقق کنه.

پیش بینی سود شرکت که 6 ماه قبل هم اعلام شده با فرض فروش پروژه و سود 35312 میلیون ریال بوده که این سودم در صورت های مالیش اومده که همونطور که بالا گفتم میشد 35 تومان که هزینه ها و... کسر شده میشه 25 تومان که اومده و هیچ مطلبی که غیر منتظره باشه که یه عده بدونن و بازار ندونه نیست و مطابق برنامه بوده که هر کسی با یه نگاه به گزارش همه اینهارو میبینه

حالا چرا پیش بینی 16 تومانه و سود محقق شده 25 تومان
    چون خود شرکت زیان داره و از این 25 تومان باید زیان کسر بشه بمونه 16 تومان
    فکر میکنم مطلب کاملا واضحه و جای بحثی باقی نیست.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

فردا احتمال زیاد سهم باز میشه
      با توجه به ورود اشخاص جدید به سهم و خبرهای خوب مخفی احتمالی و حجم بالای معاملاتی که داشت احتمال رشد رو میشه متصور بود ولی باید دید بازیگردانان سهم چیکار میکنن سهم مرموزیه.

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

شرکت زیانده بوده اما حتم یقین بدانید که کل زیان شرکت جبران میشه (شایدم شده)وحتی سود جدیدی هم پس از جبران زیان خواهد ساخت بدون شک اگر این گروه ساختمان که تو بورس هستند نمادهاشون دوبرابر هم میشدند امسال همگی تعدیل مثیت داشتند البته به گزارشات مبهم اخیر بعضی از انها توجه نکنید من جمله ثنوسا گروه ساختمان و کا... فقط تعدیل های مثبت پی در پی !!
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Faraz.vazir
          عضو جدید
          • Apr 2012
          • 2

سلام همانطور که اطلاع دارید در این شرکت خبر های زیادی وجود دارد که میخواهند سهم را جمع کنند.
          سازمان با آقای انصاری صحبت کرده تا شرکت اختیار بده به مشتری دیگری که زمین هفت تیر را بالاتر بخره. یعنی مشتری جدیدی پیدا شود. البته بعید میدونم آقای انصاری دنبال مشتری جدیدی باشد. ثاژن زمینر 7000 متری هفت تیرو متری 1 میلیون فروخته درحالی که ارزش زمین متری 4 میلیون است. یعنی ارزش سهم ها با سود 280 تومنی باید محاسبه بشه. بهتره ما به دنبال مشتری باشیم. در ضمن هر کدام از ما میتوانیم منفردا به سازمان برای این معامله کتبا اعتراض کنیم. علاوه برآن همانطور که در سایت های دیگر گفتم اگر همه ما در مجمع بعدی شرکت کنیم میتوانیم به یک نفر از خودمان رای بدیم تا وارد مدیریت شرکت شود. سازمان با کرسی مدیریت ما موافق است چون الان فقط سه کرسی تصاحب شده است و مامیتوانیم برای کرسی چهارم اقدام کنیم. لطفا موافقت خودتان را با میزان سهامتان اعلام کنید. بنده هم در صورت قبول شما آماده خدمتگذاری هستم و البته با چندی از آشنایان برای خرید ملک صحبت میکنم. آدرس های زیر مربوط به سایت های دیگری است که سهامداران ثاژن در آن ها فعالند. و تا امروز دارندگان 1100000 سهم موافقت خود را اعلام کرده اند.

نظر

• 7sin
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 214

«ثاژن» بيش از پيشبيني سود محقق كرد

گروه بنگاهها- شركت سخت آژند طي 6 ماه منتهي به پايان اسفندماه 90 از فروش محصولات خود مبلغ چهار ميليارد ريال درآمد كسب كرد.به گزارش بورس و اوراق بهادار، «ثاژن» فروش سال مالي منتهي به 31 شهريورماه 91 را بيش از 15 ميليارد ريال پيشبيني كرده كه طي دوره 6 ماهه معادل 27 درصد از اين رقم را نسبت به بودجه محقق كرد.سود هر سهم اين شركت با سرمايه 100 ميليارد ريال براي سال مالي 91 مبلغ 158 ريال پيشبيني شده كه طي دوره مزبور مبلغ 250 ريال معادل 158 درصد از آن رقم را به تحقق رساند.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

عجب نوسانی داد
              از منفی کامل به مثبت کامل و صف خرید.....
              یکی سهمو جارو کرد....

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

امروز دوستان میخواستند در کف رد کنند! گفتم چند لحظه تامل کنند اگر سهم را بردند بالای 92 سهم را نگهدارند! ناگهان رنج زدند....دوستان ما هم کلی خوشحال!
                البته توصیه من به آنها دقت در معاملات روی قیمت 100 تومان است.اگر در انجا در حال خالی کردن بودند توصیه به خروج دادم و اگر مورد حمایت و یا صف قوی جهت عبور داشت تا 120 بمانند.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

ثاژن از اون سهمهایی هست که چون قیمت پایینی دارد میشه ازش زیاد خرید ولی باید با ترازو وارد این سهم شد و مدام در این سهم در حال خرید و فروش بود هم بفروشی هم تو سبد داشته باشی که اگه رفت بالا(که مطمئنم میره)نگی ای کاش نداشتم
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• 13661366
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 243

بنده روز بازگشایی 200 تا تو صف فروختم و دیروز رو حدود 92 جایگزین کردم و امروز بازم اون 200 تا رو فروختم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

امروز علاوه بر صندوق سرمايه گذاري مشترك بورسيران و شخص حقیقی دلیران پارس هم اومده بالای 1درصد

نظر

• آرش و نوید
                        ستاره دار(16)
                        • Oct 2011
                        • 778

سهم با بازیی که داره

یکم مشکل شده

اگه حقیقی حمایت کنه

مشکلش حله
                        دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

خيلي تميز دارن سهمو جمع ميكنند نميذارند صفش سنگين بشه تا هر كي خواست بفروشه
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• jey53
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 131

بوسيران عجيب داره حمايت ميكنه .

آفرين
                            روزهاي خوبي در انتظارخواهد بود

نظر

• به امید رشد
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 106

بورس ایران به محض رسیدن به سود در این سهم، سهم را خالی خواهد کرد. همان طور که شخص حقیقی داره سهم رو خالی می کنه. حواستون باشه سهم پر از حقیقی سفته باز شده

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

پيك ترين قيمت سهم از سال 88 تا به امروز بوده 112 تومن منطقي هم نيست كه بپذيريم بورسيران تمام سهامشو تو پيك قيمتي خريده باشه پس بورسيران همين الانشم تو سود هست و بخواد بفروشه ميتونه به غير از امروز كه هيچي نخريده روز هاي قبل همش 200000 تا ميخريده كه در برابر معاملات 3 ميليوني براي اين سهم هيچي نيست امروزم كه كلا توسعه پيشگامان ايرانيان خريده توي اين سهم ي خبرايي هست كه دارن اين جوري ميخرن از لحاظ تكنيكال هم كه ميگن روند نزولي چندين ساله را شكسته حال ميشينيم و نگاه ميكنيم كه تا كجا خواهد رفت شايد شد سامان گستر دوم و تا 200 بردنش بالا
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X