سرمايه گذاري كاركنان بانك ها ( وسكاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nazi
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 65

پاسخ : سرمايه گذاري كاركنان بانك ها ( وسكاب )

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    فروش وسکاب ح را دوستان در این قیمت ها میتونن بزنن
    اریو جان فکر میکنم حق ها بعد از مجمع حدود 140 تا 160 ارزش خواهند داشت
    بین 40% تا 60 % سود
    به نظرم در فروش حق ها نباید عجله داشت فصل درو هنوز نرسیده /:.rolleyessmileyani

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط nazi پست شده است View Post
      اریو جان فکر میکنم حق ها بعد از مجمع حدود 140 تا 160 ارزش خواهند داشت
      بین 40% تا 60 % سود
      به نظرم در فروش حق ها نباید عجله داشت فصل درو هنوز نرسیده /:.rolleyessmileyani
      با سلام
      خود سهم الان 185 تومان است ...به این سهم ها سود تعلق میگیرد ... یعنی از 72 تومان سود اگر طبق سالیان گذشته در نظر بگیریم باید حداقل 50 تومان تقسیمی داشته باشیم ...

یعنی در واقع الان خود سهم داره 135 تومان معامله میشود .... و حق تقدم باید 35 تومان معامله شود ..

...................................

اگر من بودم و این قیمت حق معامله میشد که دو روزه خریدار دارد (بالای 70 تومان ) .. بدون شک میفروختم ... و اگر به اینده وسکاب امیدوار بودم .... تبدیل به خود سهم میکردم ...

پیش بینی ما از وسکاب برای دو سال 92 ..75 تا 80 تومان سود و سال 93 حدود 50 تا 55 تومان سود بود با سرمایه قبلی ...

حالا که سرمایه شرکت تغییر کرده و دو برابر شده ... براورد سود 30 تا 35 تومان را برای وسکاب دارم برای سال 93...

لذا با توجه به شرایط فوق و برنامه افزایش سرمایه شرکت ...

وسکاب میاد پشت سر .. وسپه225 .. وصنا215 و پردیس 125 و وتوسم 265 تومانی قرار میگیرد.
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

با سلام
        خود سهم الان 185 تومان است ...به این سهم ها سود تعلق میگیرد ... یعنی از 72 تومان سود اگر طبق سالیان گذشته در نظر بگیریم باید حداقل 50 تومان تقسیمی داشته باشیم ...

یعنی در واقع الان خود سهم داره 135 تومان معامله میشود .... و حق تقدم باید 35 تومان معامله شود ..

...................................

اگر من بودم و این قیمت حق معامله میشد که دو روزه خریدار دارد (بالای 70 تومان ) .. بدون شک میفروختم ... و اگر به اینده وسکاب امیدوار بودم .... تبدیل به خود سهم میکردم ...

پیش بینی ما از وسکاب برای دو سال 92 ..75 تا 80 تومان سود و سال 93 حدود 50 تا 55 تومان سود بود با سرمایه قبلی ...

حالا که سرمایه شرکت تغییر کرده و دو برابر شده ... براورد سود 30 تا 35 تومان را برای وسکاب دارم برای سال 93...

لذا با توجه به شرایط فوق و برنامه افزایش سرمایه شرکت ...

وسکاب میاد پشت سر .. وسپه225 .. وصنا215 و پردیس 125 و وتوسم 265 تومانی قرار میگیرد.
        متاسفانه یکی از اقدامات ناشیانه ای که دارد زیاد اتفاق میفتد، موافقت سازمان با افزایش سرمایه هایی است که امکان ثبت تا تاریخ مجمع عادی را ندارند و در نتیجه سودی به حق تقدم تعلق نمی گیرد.
        چرا که در چنین حالتی، دارنده حق تقدم به دلیل نامشخص بودن میزان سود تقسیمی، قادر به ارزشگذاری حق تقدم نمی باشد و بخصوص در سهمای ارزان قیمت میتواند ضرر سنگینی به خریدار یا فروشنده تحمیل کند.
        البته در کل با تحلیل شما کاملا موافقم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
          متاسفانه یکی از اقدامات ناشیانه ای که دارد زیاد اتفاق میفتد، موافقت سازمان با افزایش سرمایه هایی است که امکان ثبت تا تاریخ مجمع عادی را ندارند و در نتیجه سودی به حق تقدم تعلق نمی گیرد.
          چرا که در چنین حالتی، دارنده حق تقدم به دلیل نامشخص بودن میزان سود تقسیمی، قادر به ارزشگذاری حق تقدم نمی باشد و بخصوص در سهمای ارزان قیمت میتواند ضرر سنگینی به خریدار یا فروشنده تحمیل کند.
          البته در کل با تحلیل شما کاملا موافقم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

بنده زنگ زدم شرکت زمانی که اطلاعیه افزایش سرمایه اومد رو سایت ...

گفتم یا حق ها را دیر تر معامله کنید ...بعد از مجمع ... یا مجمع را جلو تر بیارید تا تکلیف dps مشخص شود ...

اینطوری بازار نمیتونه حق رو درست ارزش گذاری کند ... آنها خودشان هم متوجه منظور من نمیشدن

ترجیح میدهم با مدیریت
          وسپه .. پردیس ..وصنا کار کنم تا مدیریت وسکاب

نظر

• MahmoodReza
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 181

دوستان ، حق اصلا" باز نخواهد شد ، چرا؟ چون کسی نمی تونه بفروشه ، چرا؟ چون هنوز حق هیچ کس وارد پرتفوی نشده و بعد از سرمایه گذاری تازه اضافه خواهد شد !
            با شرکت هم صحبت کردم مونده بود که چرا دارند حق بازش می کنند وقتی کسی نمی تونه بفروشه!!

نظر

• MahmoodReza
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 181

بلاخره پیگیری های امور سهام جواب داد ، حق اومد ، امیدوارم به قیمت باز بشه.

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

سلام. دوستان همونطور که آریوی عزیز هم گفتن اگر قرار هست بالای 50 تومن سود تقسیم بشه به نظر تو این قیمتا فروشی هست حقش و عوض کردن با سهم اصلی بهتر باشه.

نظر

• alijavid
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 231

دوستان صف خرید حق رو داشته باشن. سهمی که با سرمایه جدید هر سهم 41 تومن انباشته و حداقل 40 تومن سود سازی داره و بالای 80 درصد تقسیم سهم در کمتر از یک ماه دیگه!!

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

با اینکه قیمت حق به نسبت سهم ارزان نیست ولی به دلیل قیمت پایین حق معولا اینگونه موارد مورد استقبال بازار قرار میگیره

ضمنا انتطار میره تحرک در حق باعث رشد خود سهم نیز بشه
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      با اینکه قیمت حق به نسبت سهم ارزان نیست ولی به دلیل قیمت پایین حق معولا اینگونه موارد مورد استقبال بازار قرار میگیره

ضمنا انتطار میره تحرک در حق باعث رشد خود سهم نیز بشه

چنین اشتباهی را در حق ثمسکن هم داشتیم

ارزو میکنم حق های ثمسکن به این زودی ها باز نشود ... چون ضرر جبران ناپذیری رو به برخی دوستان خواهد زد ..

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

چنین اشتباهی را در حق ثمسکن هم داشتیم

ارزو میکنم حق های ثمسکن به این زودی ها باز نشود ... چون ضرر جبران ناپذیری رو به برخی دوستان خواهد زد ..
                        به هر صورت حق های اینچنیتی همونطور که میتونه سود بسیار بالا داشته باشه ضررش هم همونطوره
                        حق ثمسکن اگر اشتباه نکنم حدود 50 تومان بود و تا حدود 170 هم رفت یعنی بیش از 3برابر
                        این وسط عده ای سود رویایی در مدتی کوتاه بدست اوردن و عده ای هم بالا خریدن ضرر سنگین...
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          به هر صورت حق های اینچنیتی همونطور که میتونه سود بسیار بالا داشته باشه ضررش هم همونطوره
                          حق ثمسکن اگر اشتباه نکنم حدود 50 تومان بود و تا حدود 170 هم رفت یعنی بیش از 3برابر
                          این وسط عده ای سود رویایی در مدتی کوتاه بدست اوردن و عده ای هم بالا خریدن ضرر سنگین...
                          اگر بتوانیم روند گروه .. یا کلیت بازار را در مدت زمانی که حق معامله میشود پیش بینی کنیم ...میتوانیم سود های عالی بگیریم ...

دو ماه در حق ومعادن کار کردم ...هم بازار منفی بود هم خود گروه .. جواب نداد ...

حالا باید کلیت گروه و سرمایه گذاری وسکاب رو تحلیل کرد تا نتیجه درست گرفت

نظر

• mohsen66
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 181

حقش مرحله اول تا نزدیکای 80 بالا میره و شاید هم بالاتر..... این تازه وارد باید خیلی از ما بهترون رو سیر کنه

.................................................. .................................................. ................
                            کاملا مشخصه که یه عده حقیقی میخوان با صف فروش کردن خود سهم حق تقدم خریداری کنند وگرنه هیچ دلیلی برای صف فروش سهم سکاب وجود ندارد (خودتون بررسی کنید)

.................................................. .................................................. ..................

ولی دیگه تابلو شد وکسی حق نفروخت همین بهترین سیگنال خرید حق می تونه باشه
                            آخرین ویرایش توسط mohsen66؛ 2014/05/21, 10:23.

نظر

• khoshmaram
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 156

از اونجایی که مقدار سود تفسیمی در مجمع معلوم نیست به نظر میرسه برای کسایی که در افزایش سرمایه شرکت داشته اند نگهداری هم سهم و هم حق تقدمش تا رفتن به مجمع بهترین راهکار باشه.و اگر کسی هم تازه قصد ورود به این سهم رو داره خرید مساوی سهم و حق تقدمش شیوه مناسبی باشه.فکر میکنم شرکت شیوه متعادلی رو در پیش بگیره که سود 800 ریالی را هم در قیمت حق تقدمها و هم در سود تقسیمی مجمع لحاظ خواهد کرد.
                              اگر میزان سود تقسیمی در مجمع حدود 20 % باشه کسایی که حقش رو ندارند بعد از مجمع هم از سود مجمع کم بهره بوده اند و هم حقش گیرشون نمیاد .اگر هم سود تقسیمی مجمع 70% باشه افرادی که فقط حقش رو دارند هم از سود مجمع بی بهره خواهند بود و هم بعد از مجمع زیان خواهند دید.
                              به هر حال حق تقدمها در این قیمتها برای نوسانگیرها بسیار وسوسه کننده میباشد.
                              :D

نظر

• mohsen66
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 181

واین هم نظر باربد استاد عزیز بنده در مورد سهم:
                                .................................................. .................................................. ...................................

باربد.
                                جمعه ۰۲ خرداد ۹۳

وسکاب و حقش جدا مشکوک میزنند
                                اینکه حقوقی بعد از 12.30 میاد درخواست فروش سنگین میگذاره سمت فروشنده پیامش اینه که حقیقی ها نخرید
                                اما سوال من اینه چرا نباید حقیقی ها بخرند ؟
                                اگر قصد حقوقی فروش حق ها هست خوب بگذاره ملت بشینند صف خرید و اونم بفروشه
                                چرا دوست داره با سیاه نمایی بگه نخرید تا کد های که خودم دوست دارم بخرند
                                من هنوز این حق را نخریدم ولی شدیدا اومد تو لیست واچینگ من

چون وقتی سهم را به سمت پایین میفروشد حقوقی و حق را اینگونه سیاه نمایی میکند جدا مشکوک می شوم نکند خبری است و ما بی خبریم
                                سود سال 91 بوده 469 ریال
                                سود سال 92 شده 713 ریال
                                حالا سود سال 93؟

این سهم و حقش عجیب مشکوک میزنند

نظر

در حال کار...
                                X