در اصل توسط alireza 184 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري كاركنان بانك ها ( وسكاب )
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
سلام
واقعآ این بورس مسخره بازی شده
آخر وقت تعدادی رو قیمت 122.9 ریال خریدم . الان رفتم دیدم باطل کردن
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان تا چند میتونه بره بالا به نظرتون؟؟
بعد از اونش باید دید چقدر حمایت میکنن و خریدارهای امروز مخصوصا اون دو طرفه که زدن چیکار میکنن در کل کمریسکه هرچند سهم های بهتر با این قیمت هم هستن.
مثلا الان همین وسپه یا وصنعت و واتی و... که تقریبا هم قیمت با سکاب هستن رو من بیشتر ترجیح میدم ولی برای نوسان در این مقطع خوبه و احتمال زیاد بالا بره.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفعلا که شنبه چون مثبت کاملش کمتر از قیمت اخر های امروز بود صف خریده
بعد از اونش باید دید چقدر حمایت میکنن و خریدارهای امروز مخصوصا اون دو طرفه که زدن چیکار میکنن در کل کمریسکه هرچند سهم های بهتر با این قیمت هم هستن.
مثلا الان همین وسپه یا وصنعت و واتی و... که تقریبا هم قیمت با سکاب هستن رو من بیشتر ترجیح میدم ولی برای نوسان در این مقطع خوبه و احتمال زیاد بالا بره.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
110 که نشد بخریم اما 114خرید کردم. وقتی به کارگزارم گقتم روی 114بشین همان موقع داشت روی 121 معامله میشد یک دفعه رنج کشیدن. احتمالا 10 تا 15درصد بالا دارهدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
خیلیم عالی سهامو از دست ترسوها گرفتن بعد صف خریدش کردن ;;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
با این تعداد معاملات بنظر میاد خیلیا(حقیقی) امروز خالی کردن ولی در روزهای آینده................؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اگر ميخواهيد اين سهم نون بده تاپيكشو سعي كنيد بالا نياريد تا تو چشم نباشه كه اگه تو چشم باشه حقيقي هاي نوسان بگير ميخرن و ميخوان با 4 درصد سود بفروشن روند سهمو خراب ميكنند اين سهم كلش 15 ميليون دست حقيقي هاست بوعلي از 82 شده 107 تومن 30 درصد سود داده تاپيكشم براي يك روز هم بالا نيومدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postاگر ميخواهيد اين سهم نون بده تاپيكشو سعي كنيد بالا نياريد تا تو چشم نباشه كه اگه تو چشم باشه حقيقي هاي نوسان بگير ميخرن و ميخوان با 4 درصد سود بفروشن روند سهمو خراب ميكنند اين سهم كلش 15 ميليون دست حقيقي هاست بوعلي از 82 شده 107 تومن 30 درصد سود داده تاپيكشم براي يك روز هم بالا نيومدهwww.mahak-charity.org
نظر
-
-
نظر