سرمايه گذاري كاركنان بانك ها ( وسكاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر آینشتاین عزیز؛
    خیلی ممنون از تحلیلتون. به نظرم توجه به چند نکته حائز اهمیته:

1- بهای تمام شده اکثر سهم های اصلی بورسی بسیار پایینه و با هر فروشی در بازار شرکت می تونه سود شناسایی کنه
    2-در مورد NAV چون اکثر زیرمجموعه ها صعودی هستند پس خالص دارایی ها هم بصورت داینامیک باید نگاه کرد نه در یک زمان خاص
    3- شرکت پارسال 3 ماهه 131 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری داشته و پایان سال این مبلغ به 383 میلیارد ریال رسیده است. با فرض ثابت بودن سیاست تقسیم سود زیرمجموعه ها نسبت به پارسال و با توجه به اینکه امسال سه ماهه 166 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری داشته با توزیع یکنواخت میتونیم پیش بینی کنیم تا پایان سال حدودا 480 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری خواهد داشت. از طرفی تا کنون سود حاصل از فروش سرمایه گذاری 83 (تا سه ماهه) + 120 (مجموع تیرتاشهریور) برابر با 203 میلیارد ریال بوده. به عبارت دیگر شرکت اگر از مهر تا اسفند هیچ حرکتی نداشته باشد 454 ریال سود خواهد ساخت که تقریبا کم و بیش سود خالصش هم همین قدر خواهد بود.
    پس فرض بدبینانمون میشه سود 45 تومانی ---- پی به فعلی 3.5 ؛ قیمت تا مجمع 240

اما فرض واقع بینانه به این صورته که شرکت سه ماه اول 83 و سه ماهه دوم 120 میلیارد ریال سود ساخته؛ متوسط حدود 100 میلیارد ریال خواهد ساخت که کلا میشه 200 میلیارد و حدود 14 تومان به سود قبلی اضافه خواهد شد.
    پس فرض واقع بینانه میشه سود حدود 60 تومانی ----- پی به ای فعلی 2.6 ؛ قیمت تا مجمع 300 تومان

فرض خوش بینانه رو هم کلا می گذاریم کنار همون 100 درصد بازده واقع بینانه کافیه :D
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• einstein
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 360

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
      انیشتن گرامی ضمن تشکر از شما ، ممکنه سهم فردا مشمول رفع گره معاملاتی بشه؟
      سلام دوست عزیز
      راستش من در جریان قوانین بورس در ارتباط با چگونگی رفع گره معاملاتی نیستم.ولی ظاهراٌ دوستانی که بیشتر مطلع اند این است که احتمالاٌ فردا یا شنبه (در صورت تداوم روند)مشمول رفع گره معاملاتی می شود.
      آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2013/10/08, 23:16.

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
        انیشتن گرامی ضمن تشکر از شما ، ممکنه سهم فردا مشمول رفع گره معاملاتی بشه؟
        در اصل توسط einstein پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز
        راستش من در جریان قوانین بورس در ارتباط با چگونگی رفع گره معاملاتی نیستم.ولی ظاهراٌ دوستانی که بیشتر مطلع اند این است که احتمالاٌ فردا یا شنبه (در صورت تداوم روند)مشمول رفع گره معاملاتی می شود.

شمول گره معاملاتی بعد از تحقق شرایط قانونی، تا حد زیادی بستگی به نظر ناظر بازار داره..
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• einstein
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 360

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر آینشتاین عزیز؛
          خیلی ممنون از تحلیلتون. به نظرم توجه به چند نکته حائز اهمیته:

1- بهای تمام شده اکثر سهم های اصلی بورسی بسیار پایینه و با هر فروشی در بازار شرکت می تونه سود شناسایی کنه
          2-در مورد NAV چون اکثر زیرمجموعه ها صعودی هستند پس خالص دارایی ها هم بصورت داینامیک باید نگاه کرد نه در یک زمان خاص
          3- شرکت پارسال 3 ماهه 131 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری داشته و پایان سال این مبلغ به 383 میلیارد ریال رسیده است. با فرض ثابت بودن سیاست تقسیم سود زیرمجموعه ها نسبت به پارسال و با توجه به اینکه امسال سه ماهه 166 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری داشته با توزیع یکنواخت میتونیم پیش بینی کنیم تا پایان سال حدودا 480 میلیارد ریال سود سرمایه گذاری خواهد داشت. از طرفی تا کنون سود حاصل از فروش سرمایه گذاری 83 (تا سه ماهه) + 120 (مجموع تیرتاشهریور) برابر با 203 میلیارد ریال بوده. به عبارت دیگر شرکت اگر از مهر تا اسفند هیچ حرکتی نداشته باشد 454 ریال سود خواهد ساخت که تقریبا کم و بیش سود خالصش هم همین قدر خواهد بود.
          پس فرض بدبینانمون میشه سود 45 تومانی ---- پی به فعلی 3.5 ؛ قیمت تا مجمع 240

اما فرض واقع بینانه به این صورته که شرکت سه ماه اول 83 و سه ماهه دوم 120 میلیارد ریال سود ساخته؛ متوسط حدود 100 میلیارد ریال خواهد ساخت که کلا میشه 200 میلیارد و حدود 14 تومان به سود قبلی اضافه خواهد شد.
          پس فرض واقع بینانه میشه سود حدود 60 تومانی ----- پی به ای فعلی 2.6 ؛ قیمت تا مجمع 300 تومان

فرض خوش بینانه رو هم کلا می گذاریم کنار همون 100 درصد بازده واقع بینانه کافیه :D
          درود بر دکتر عزیز و تشکر از ارئه نقطه نظر جنابعالی،و اما در ارتباط با نظرات مطروحه:
          · با نگاهی به پرتفوی 31/6 منتشره در کدال مشخص است که به ازای 2692724 میلیون ریال بهای تمام شده سرمایه گذاری در سهام ،فقط 273190 (بازدهی کمی بیش از 10 درصد )ارزش افزوده وجود دارد که تایید کننده نظر جنابعالی در بند 1 نمی باشد.
          · جسارتاٌ نظر جنابعالی در بند 2 را نیز قبول ندارم،چرا که در صورتیکه بتوانیم سهام با پتانسیل رشد را شناسایی کنیم ،بهتر است مستقیماٌ در آن سهام سرمایه گذاری کنیم تا از بازدهی بالاتری برخوردار باشیم.سرمایه گذاری در سهام شرکتهای سرمایه گذاری در دو حالت توصیه می شود: 1 ) برای افراد غیر حرفه ای که توان شناسایی سهام مستعد رشد را ندارند و قاعدتاٌ این افراد باید به یک سود معمول قانع باشند و 2) شرکت قبلاٌ در جایی سرمایه گذاری کرد ولی به هر دلیل رشدی معادل ارزش افزوده ایجاد شده نداشت (مثل واتی بعد از رشد شیران یا وضعیت فعلی وبانک)
          · در ادامه این انتظار منتطقی وجود دارد که شرکتهای سرمایه گذاری ،بر ساس NAV (فعلی نه آتی )ارزشگذاری شوند ،برای همین هم است که بورس حساسیتی در اعلام EPS برای این شرکتها ندارد.
          · و در آخر (به گمان خودم ) تمامی عومل موثر از جمله سود های دریافتی احتمالی در اینده در قیمت فعلی سهم در تحلیل آماری آمده است ، چرا که این سود ها در قیمت فعلی سهام شرکتهای سرمایه پذیر مستتر است و به نظر من نیازی به براورد و اعمال آنها نمی باشد.
          در پایان لازم میدانم این توضیح را خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ممکن است عواملی تاثیرگذار دیگری (مثلاٌ سرمایه گذاری در یک فعالیت جدید یا ارزندگی بیشتر املاک و سرمایه گذاریهای غیر بورسی به دلیل موقعیت خاص آنها وجود داشته باشد که توجیه کننده قیمتی به مراتب بالاتر برای سهم باشد و دوستان حتماٌ باید این موارد را مد نظر قرار دهند.
          موفق و پیروز باشید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر شما؛

فرض كنيد به شما سهمي پيشنهاد ميشه كه داره 150 درصد NAV معامله ميشه اما به دليل مهارت معامله گرهاي اون شركت در خريد و فروش زيرمجموعه ها، نصف قيمت فعلي براي سال جاري سود ايجاد كنه. آيا شما در اين سهم و اين قيمت سرمايه گذاري مي كنيد يا خير؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر شما؛

فرض كنيد به شما سهمي پيشنهاد ميشه كه داره 150 درصد NAV معامله ميشه اما به دليل مهارت معامله گرهاي اون شركت در خريد و فروش زيرمجموعه ها، نصف قيمت فعلي براي سال جاري سود ايجاد كنه. آيا شما در اين سهم و اين قيمت سرمايه گذاري مي كنيد يا خير؟
              من خودم پاسخ ميدم جناب آينشتاين عزيز؛ بستگي به استراتژي شما داره. ممكنه من اصلا نيازي نباشه NAV رو ملاك خريد و فروشم قرار بدم ممكن هم هست فقط معيارم همين باشه. بستگي به هدف خريد شما داره از سهم. اگر بعنوان شخص حقوقي وارد سهم بشيد يا اينكه ديد بلندمدت داشته باشيد كاملا بايد به خالص دارياي ها رجوع كرد اما وقتي افق ما حداكثر چندماه و تا قبل مجمع خواهد بود به نظرم سود قابل توجه قدرتش مي چربه به ساير موارد. در مورد سود پيش بيني شده امسال كمي با هم اختلاف نظر داريم كه شما نظرتون حداكثر 50 تومانه و بنده حداقل 60 تومان. در هر حال قيمت تعادلي اين سهم بايد بالاي 200 تومان باشه. بايد صبر كرد و ديد;;)

در هر حال از بحث با شما هميشه لذت مي برم و بهره مند هم ميشم:x

نظر

• einstein
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 360

من خودم پاسخ ميدم جناب آينشتاين عزيز؛ بستگي به استراتژي شما داره. ممكنه من اصلا نيازي نباشه NAV رو ملاك خريد و فروشم قرار بدم ممكن هم هست فقط معيارم همين باشه. بستگي به هدف خريد شما داره از سهم. اگر بعنوان شخص حقوقي وارد سهم بشيد يا اينكه ديد بلندمدت داشته باشيد كاملا بايد به خالص دارياي ها رجوع كرد اما وقتي افق ما حداكثر چندماه و تا قبل مجمع خواهد بود به نظرم سود قابل توجه قدرتش مي چربه به ساير موارد. در مورد سود پيش بيني شده امسال كمي با هم اختلاف نظر داريم كه شما نظرتون حداكثر 50 تومانه و بنده حداقل 60 تومان. در هر حال قيمت تعادلي اين سهم بايد بالاي 200 تومان باشه. بايد صبر كرد و ديد;;)

در هر حال از بحث با شما هميشه لذت مي برم و بهره مند هم ميشم:x
                جناب شریعت عزیز
                به این دلیل پاسخ ندادم که خدای نکرده دوستان دیگر این استنباط را نداشته باشند که هدف ضد تبلیغ برای سهم است.علت اینکه تحلیل اولیه را در این سایت قرار دادم نیز این بود که دوستی از من خواست تحلیلی روی این سهم بذارم و ببینم که این سهم ارزش ورود دارد یا نه؟من تحلیل آماری خودم را گذاشتم و هدفم از پست عمومی نیز این بود که اگر اطلاعات موثری نادیده گرفته شده ،و یا ابهامی وجود دارد دوستان تکمیل نمایند و یا رفع ابهام کنند.من از مباحثه با جنابعالی و دوستان تحلیلگر این تالار استفاده می کنم و لذت می برم ،امیدوارم که این بحثها هم به سوئ تفاهم منجر نشود و باعث افزایش آگاهی و ارتقا سطح این تالار باارزش گردد.در پایان از جنابعالی و دوستان دیگری که تعدادشان نیز کم نیست و صادقانه و بدون منت به آگاهی بخشی و کمک به دیگران اقدام می کنید ،صمیمانه تشکر می کنم و برایتان آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

سلام مشمول گره نشد یکی به ناظر خبر بده شاید یه حالی به ما گرفتاران بی پول سکابی داد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛

عرضه امروز بسیار حرفه ای انجام شد! هم 4 درصد خورد هم به حجم مبنا نرسید حجم عرضه... باید منتظر گره طی 1-2 روز آتی باشیم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود؛
                      اين هم از گزارش 6 ماهه، تونسته 6ماهه 375 ريال سود بسازه...

همچنان با مفروضات قبلي با سهم هستيم....

نظر

• Salar
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 130

درود؛
                        اين هم از گزارش 6 ماهه، تونسته 6ماهه 375 ريال سود بسازه...

همچنان با مفروضات قبلي با سهم هستيم....
                        درود
                        دکتر جان کاملا داره طبق مفروضات بالا حرکت میکنه
                        حتی بهتر
                        به عبارت دیگر احتمالا سناریو خوشبینانه واسه این سهم محقق باید بشه و 300 تومان تازه کف قیمت هست
                        در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛

به ضرس قاطع مي تونم عرض كنم كه درود بر سهامدار عمده اين سهم! :p

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

درود بر جناب شریعت ، یک مقداری وسکاب از قیمت 150 تومان دارم همان زمان میدونستم قیمتش مفته اما چون حامی درست و حسابی نداشت سنگین وارد نشدم . دیروز سود سهم را محاسبه کردم که حدود 50 تومان سود مداوم را بدست آوردم که اگر پی به ای 4 بدیم باید بالای 200 قیمت داشته باشد که با سود امسالش میره بالای 230 تومان . پرتفوی قدرتمندی داره و بیشتر سبدش از فولاد تشکیل مشده که چند روزه صف خریده .

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

دم سهامدار عمده گرم شل کن سفت کن خوبی درآورده هم صف رو نگهداشته هم حجم مبنا رو نمی ده و هم ما رو امیدوار نگه داشته که فکر کنیم شاید بره برای رفع گره/:.wubsmiley.:/

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

حجم مبنا 750000تا حجم معاملات 740000تا(حجم مبنا رو ندادند)-قیمت نهایی1841 ریال-صف خرید4360000تا

نظر

در حال کار...
                                X