کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این سهم اگر قفل کنه مکافات حجم مبنا داریم....پس همینطوری اهسته بالا بره....بهتر از این هست که بخواد صف خرید بشه....امروز 7.2 به سود شرکت اضافه شد.......حالا باید سود 6 ماهه و سود حاصل از فروش سرمایه گذاریها را در پاییز بهش اضافه کرد.....براحتی تا پایان امسال 85 سود تحلیلی داره....پی بر ای 4 هم بهش بدیم....که دیگه تو بازار پیدا نمیشه این ضریب پی بر ای میشه 340 تومن....یعنی الان داره مفت معامله میشه.
سهم سهم ارزشمندیه. چند روزه خرد خرد میخرم به دید مجمع . هرچقدر پایین تر بهتر . باید از حماقت بازار استفاده کرد .
اگه بازم بیاد پایین تر 50 درصد سبدم رو سکاب میکنم . کاری که تابحال رو هیچ سهمی انجام ندادم .
این سهم اگر قفل کنه مکافات حجم مبنا داریم....پس همینطوری اهسته بالا بره....بهتر از این هست که بخواد صف خرید بشه....امروز 7.2 به سود شرکت اضافه شد.......حالا باید سود 6 ماهه و سود حاصل از فروش سرمایه گذاریها را در پاییز بهش اضافه کرد.....براحتی تا پایان امسال 85 سود تحلیلی داره....پی بر ای 4 هم بهش بدیم....که دیگه تو بازار پیدا نمیشه این ضریب پی بر ای میشه 340 تومن....یعنی الان داره مفت معامله میشه.
دوست عزیز برای همینه که دارم توی منفی کامل میخرم این سهم ارزشش زیر 400 نخواهد بود
اینو از من یادگاری داشته باشید.
سهمتون رو مفت نفروشید.
دیروز تمام خگسترهام رو تبدیل به وسکاب کردم.
رالی سهم در حال شروع شدنه این هم آرامش قبل از طوفانه
سهامداری کنید تا رستگار شوید /:.smilingsmiley.:/
جهت اطلاع ، بانک پاسارگاد و میدکو هر دو صف خرید دارند و سرمایه گذاری پارس آریان سهامدار عمده هر آنهاست و وسکاب هم حدود 105 میلیون سرمایه گذاری پارس آریان در سبد دارد و این یعنی nav وسکاب در حال افزایش است .
در مورد nav شرکت هم باید بگم که بدون در نظر گرفتن ارزش افزوده املاک nav هر سهم حدود 300 تومان و با در نظر گرفتن ارزش افزوده املاک nav بالای 400 تومان دارد . سود امسال هم حدود 90 تا 100 تومان پیش بینی می شود . در کل با این پرتفوی عالی در این قیمت ارزنده است .
همین الان شرکتو تعطیل کنن و p/e =5 هم بدیم، میشه 300...
بیشتر از 300 هم میشه...2 روز پیش یک شفاف سازی داده...که 7.2 تومن به سود امسال اضافه میشه...اینم شما به سود 60 تومنی 9 ماهه اضافه کنید...حیف این سهم که دارند اینطوری میفروشند....من که خریدهام را تکمیل کردم و حداقل تا شب عید فروشنده نیستم.وقتی میبینمش ...یاد وصنا میافتم...اونم خیلی بازی در اورد...اما حالا قیمتش چنده؟/.:blushsmiley:./
نظر