کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
..چفیبر..29..روزه..ثبت..کرد...کلا 7 روز دیگه..معامله..خواهد..شد..........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
فروش سهم..اشتباهه...سهم..اختلاف قیمتی بالایی با سایر همگروهی هایش داره........در صورتیکه...چند سر و گردن..بالاتره...و شناورش هم بسیار..کمتر.....
در کمتر از 1 ماه..ثبت..خواهد..کرد...تا زمان..ثبت..هم قیمت ..خودروها ..مشخص شده...و..هم..احتمالا بازار....شرایطش از الان بهتره........
خوساز 100..تومانی فعلی..جوکه....فروشش..میشه..خاطره ایی..تلخ....این سهم..بعد ثبت قیتهای بالایی را خواهد..دید...
پ.ن...وصیه ایی به خرید..ندارم...فقط به سهامداران..قدیمی..توصیه..اکید دارم..بروند..مجمع....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
..درود...دقیقا ...مشخص بود باید..جیب رفقا بیشتر ..پر بشه........سریع...کیسشان را پر کرد....انها..هم..سریع...رنج..رو به ..پایین زدند....
در این 5..6..روز..معاملاتی هم تا بتوانند...سهم..ملت را هاپولی خواهند..کرد.....
احتمال غریب به یقین.کار سمند..بود....همین..سمند....کثیف از 550..تا 600..کلا 900...تا..فروخت....یه دفه برای رضای ..خدا..میاد 30 درصد..پایین تر 3/2..میل..میفروشه.......انهم.. در 2 دقیقه..مانده..به پایان بازار.......
اگر یه سهم باشه..در گروه..خودرویی که در گین..مناسبش...شکی نباشه..همین..خوسازه....بزودی ...مشخص..میشه...که این فروش دقیقا 90...سمند..برای ..چی بود...کیا خریدن... فقط این..وسط سهم...یه سری سهامدار..مظلوم.توسط...شیادان...به یغما میره
جناب mey سلام سوالی داشتم یکی از اقوام ما در بورس بود که داره خارج می شود و بخشی از سهامش را هم فروخته و مابقی آنرا هم تا چند روز دیگه می فروشد دیشب هم منزل ما بود خیلی اصرار می کرد سهامت را بفروش و از بورس خارج شو و سکه و دلار بخر چون اوضاع کشور و خیم است و وخیم تر هم خواهد شد می گفت من دلار را سال دیگه همین موقع بالای 20 تومان و سکه را 6 تومان می بینم می خواستم ببینم نظرتان چی هست الان مردد هستم چه کار کنم
با هر ترفندی..دارند سهم..ملت را جمع اوری..میکنند.......
خوساز 102..103...تومانی ..وقتی همقطاران..دارند 40..تا 100 درصد بالاتر ترید..میشوند..اشتباهی...بزرگه..
جابجایی..مناسبی...بین...سهامداران..گنجشک..روزی...ب ا سهامداران..سهم..شناس اتفاق ..افتاد...البته ..به زور...
نسبت به تمام..گروه..خودرویی...اولویت خرید با خوسازه..قیمت .هر چه..کمتر..بهتر...
...تقلاها...برای ..منفی کردن..و خرید..کردن را ببینید.....اینها...فقط..و..فقط..نشانه...سودی بسیار..مناسبه......
دیگه اخر..وقت...خود..کشی..کرد....
طرف..فروشنده باشه..وقتی بخواهد بفروشه...اول..وقت رنج..منفی..نمیزنه...بالا سهم را نمیبنده.......
خوساز زیر 100..میخریم..ملت بروند..خساپا 135..بخرند....شب..عید..بازهی را..حساب..میکنیم.....
همین..خمهر..عزیز..را..ملت تا 5..6..روز ..پیش تا 193 را..میدید...رم..میکردند..میفروختند...الان 220...در صفوف به هم تنیده..و.. با دلی شاد...منتظر..خریدند.....
نظر