کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خمهر با 100 میلیارد تومن زیان انباشته صف خریده رو 220 تومن
میشه خمهر 220 باشه خوساز 100 باشه با یک /پنجم زیان خمهر
تازه خمهر مجوز گرفتنش تو ابهامه چون از ماده 141 خارج نمیشه
این سوال من امروز از نماینده سازمان تو مجمع سیلام پرسیدم
ملاک پایان سال مالی 96 هست ولی بشرطی که از ماده 141 خارج شه
خوساز تاپ ترین سهم تجدید ارزیابی گروه خ هست 130 تومنم باز شه خودش میشه 30درصد سود
.....ملت..چپ..راست..رکب..میخورند...
در..این 5 روز ..باقی مانده...هر ..بازی بتوانند...برای جمع..کردن...سهم...انجام..می دهند...این..وسط هم بازنده..اصلی...تریدران..عاشق صفند...
467 در صف...میخرند...440..450...میفروشند....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
در پایان.معاملات..شنبه..سهم..میره...لا..لا...برای افزایش سرمایه..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
در گروه..خودرو...کم ریسک..تر..از خوساز زیر 100 تومانی..فعلی...نداریم....
کلا شرکتها 1 ماهه ثبت را انجام..میدهند...مثلا...همین..فردا..خوساز بیاد..110..بازشه..بنظرتان..چه..حجم..تقاضا برای سهم...خواهد..نشست...
فروش خوساز..در قیمتهایی 30.40..درصد زیرقیمت.. ارزانترین..قطعه سازان...اشتباه بزرگیه..
قیمت خمهر با 100 میلیارد زیان و 250 میلیون شناوری که هنوز مجوزش هم صادر نشده با قیمت خوساز با مجوز با زیان کمتر و وسرمایه و شناوری کمتر برابر شده
ملت عقل درست و حسابی ندارن
تو این بورس خیلی مشتی میشه پولدار شد تا وقتی این احمق ها هستن که سهمشون مفت تقدیم میکنن
درود...از این دراز..گوش ها زیادند..در بازار.....طرف 134000..فبیرا 1250..تومانی..فروخته بود..حال..کرده بود 17 درصد سود..کرده بود...
تا اینا در بازار..نباشند..نمیشه...سهم..خوب را..مفت خرید.......
..اشتنباه بزرگی فروشندگان..مرتکب....شدند...بزودی نادم..خواهید شد..........در بازار به..منطق احترام..نگذارید...ضرر..خواهید..کرد.....
بنظرم...دارند...با کد به ..کد...و فیکس کردن قیمتی در یه بازه..دارند..شناور سهم را جمع...میکنند...
احتمالا...شنبه..تا پیک..هم..همین شناور باقی مانده را جمع..خواهند..کرد.......
نظر