کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
روند رو به رشد ی شرکت را از درصد رشد سود شرکت ها می توان مقایسه کرد که شرکت سرمایه گذاری پردیس درصد رشد سود خوبی را داره و این نوید رشد سهام این شرکت را میدهد
روند رو به رشد ی شرکت را از درصد رشد سود شرکت ها می توان مقایسه کرد که شرکت سرمایه گذاری پردیس درصد رشد سود خوبی را داره و این نوید رشد سهام این شرکت را میدهد
واقعا فکر کردید بازار دنبال سود شرکت هست
این سهم 220 تومانی یک ماه پیش 70 تومان تقسیم کرده و امسال 45 تومن میسازه .. قیمتش هست 130 تومان
ببینم مپنا و خودرو تا دو سال دیگر چقدر سود میدهند
با همین نمودار ها و تحلیل هاست که بسیاری رو به خاک سیا نشانده اند ... به هیچ وجه هم پاسخگو نیستن
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سلام به سهامداران پردیس و جناب اقای اریو
جناب اریو عزیز
من تمام این 44 صفحه تاپیک سرمایه گذاری پردیس را مطالعه کردم و واقعا باید به تحلیلهای درست شما احسنت گفت(من که خداییش کف کردم )
تازه متوجه شدم پردیس چه زیر خاکی میتونه باشه و من و چند تا از دوستامون میخواهیم تک سهم پردیس بگیریم
البته من و ذوستانمون تازه کار هستیم و از بخت بدمون زمانی وارد بورس شدیم که شاخص 88000 بود و متاسفانه یا خوشبختانه توی ضرر حسابی هستیم و چون نوسانگیری بلد نبودیم فقط نشستیم و نگاه کردیم تا الان که به کف خودشان رسیدند و نمیدونیم چیکار کنیم
بخاطر همین دنبال سهمی بودیم که بر روی ان سهامداری کنیم و البته در موقع اصلاح سهم هم دوباره وارد بشیم البته با کمک شما جناب اریو عزیز به نظر شما برای سهامداری چه سهامی عالی هستند(هم سود مجمع بالا+افزایش قیمت) نمیدونم ایا به نظر شما سهام دیگه ای هم هستند که مثل پردیس باشند و یا بهتر از پردیس باشند و از نظر شما مثبت باشند تا بتوانیم از تحلیلهای شما بر روی ان سهم استفاده بکنیم سبد من
خکاوه 5000 تا 160تومنی
تیپیکو 5000 تا 670 تومنی
بمپنا 1500 تا میانگین1300 تومنی
فاذر 5000 تا 320 تومنی
وبصادر 5000 تا 114 تومنی
ببخشید که شما را توی زحمت انداختیم
شرمنده
بقول دوستمان جناب فری زبل شاخص سرمایه گذاری ها امروز کف زد و چارت خوبی دارند و از این گروه سرمایه گذاری پردیس را که به ازای هر سهم حدود 1134 ریال هم سود نقدی در دل خودش داره و همانطور هم که جناب اریو گفتند امسال توان ساختن سود 45 تومنی را هم داره و بازار بالاخره ی موقعه متوجه این سهم ها خواهد شد ولی الان بهترین موقعه برای ورود هست و همچنین سرمایه گذاری سایپا سهم های خوب این گروه می باشند که برای خرید از انها اشتباه نکرده اید
نظر