در اصل توسط Farokh Bakht پست شده است
View Post
آموزش معاملات آتی سکه
Collapse
X
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
-
ضمن تشکر جناب فرخ بخت در خصوص کال مارجین اگر قرارداد من سه روز 3 درصد منفی بخوره کال مارجین میشوم ممکنه توضیح بفرمایید و معنی هجینگ . با سپاس
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postممنون جناب فرخ بخت.....فقط يه سوالي داشتم....اين كه ميگيد مثلا تعهد فروش در 970000 تومن ميديم ما بايد قبلا سكه رو خريد بكنيم يا ما ميتونيم اول بفروشيم بعد بخريم...مثه خيلي از بورساي دنيا كه سهامي وجود نداره ولي شما ميتونيد اونو بفروشيد اما بعد يا پايينتر يا بالاتر بايد حتما بخريد...يه جور فروش اسقراضيآخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2012/03/09, 13:47.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
کال مارجین call margin چیست؟
قبل از اینکه این اصطلاح و شرایطی که این اتفاق می افتد را توضیح دهم به نحوه عملکرد پایاپای بورس در معاملات قراردادهای آتی می پردازیم:
هر روز پس از اتمام زمان معاملات عددی به عنوان قیمت تسویه روزانه از طرف پایاپای بورس اعلام می شود (که فعلا با نحوه محاسبه آن کار نداریم) و می توان آن را با تقریب قیمت روز آن کالا (با شرایط وِیژه خود) دانست و لذا با توجه به قیمت فروشنده و خریدار در همان روز یا روزهای قبل، تفاوت قیمتی بین این عدد تسویه روزانه و قیمتهای خریداران و فروشندگان به وجود می آید و لذا پایاپای بورس در همان روز مابه التفاوت این عدد با عدد قبلی خریداران و فروشندگان را به حساب آنها واریز نموده یا از حساب آنها برداشت می نماید و در روز معاملاتی بعد این عدد به عنوان عدد خرید و فروش شده همه خریداران و فروشندگان است و مابه التفاوت روز بعد طبق این عدد محاسبه می شود و ...
با توجه به این واریز و برداشت وجه ، سپرده بعضی از افراد کم شده و سپرده بعضی زیاد می شود. سپرده کسانی که قرارداد باز دارند نباید از یک حدی کمتر شود و اگر سپرده آنها کمتر از آن حد شد اصطلاحا گفته می شود که کال مارجین شده اند (کارگزار با آنها تماس گرفته و مارجین شدن را به آنها خبر می دهد) و این افراد الزاما" یا باید اقدام به واریز وجه نمایند تا سپرده آنها به سقف مورد نظر برسد و یا اینکه در جلسه معاملاتی بعدی اقدام به بستن موقعیت های خود کنند تا به حد سپرده، موقعیت باز داشته باشند. اگر به هر دلیلی افراد یکی از این دو اقدام را انجام ندهند موقعیت های آنها تا حد رسیدن به تعدادی که سپرده تعیین می کند، در بازار جبرانی حراج می شود.
به دلیل اینکه در بازار جبرانی امکان زیان تا 9% وجود دارد (در صورتی که در بازار جاری و روزانه حد سود و زیان 3% است) لذا معمولا کارگزار با اصرار از افراد می خواهد که یا وجه را تامین کنند یا اقدام به بستن موقعیت خود نمایند و در مواقعی حتی کارگزار (در صورت عدم دسترسی به فردی که مارجین شده) خود راسا" اقدام به بستن موقعیت های مشتری می کند تا از زیان بیشتر او جلوگیری نماید و وارد بازار جبرانی نشود.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postساده جان ببخشید من جواب میدم و با اجازه از جناب فرخ بخت.شما وقتی یک پوزیشن فروش باز میکنی موظفی در سررسید سکه را ببری و تحویل بدهی.حالا میتونی سکه رو از همین الان بخری یا اگر پیش بینی میکنی که سکه پایین تر میاد صبر کنی بعدا پایین تر بخری.البته بالای 90درصد قراردادها به مرحله تحویل نمیرسه.چون در زمان سررسید قیمت بازار و آتی یکی میشه در نتیجه فرد میتونه پوزیشن فروشش رو ببنده و اگر سکه داشته باشه سکه رو ببره و به بازار بفروشه.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postببخشيد سكه واقعي رو بايد ببريم وتحويل بديم؟ به كي تحويل بديم؟ مگه مشخصه كي از ما خريده؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postبله.باید ببری تحویل بورس کالا بدی.عرض کردم یا میتونی این کار رو بکنی یا در سررسید پوزیشن فروشت رو با یک پوزیشن خرید ببندی.مثلا شما الان یک پوزیشن فروش تیر باز میکنی.حالا اگه شما یک پوزیشن خرید تیر بزنی فروشت بسته میشه.اصطلاحا میگند قراردادت رو آفست کردی.در این صورت دیگه هیچ تعهدی نداری.چون یک فروش داشتی و با یک قرارداد خرید اون روبستی.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه نبريم چي ميشه؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
جناب بروسلی(ببخشید چون از کشت و کشتار خوشم نمیاد با واژه ای از همان جنس بروسلی اما مهرباناته تر شما رو خطاب کنم) اگر من قرارداد فروش بزنم مثلا برای تیر ماه و سکه هم در دست داشته باشم باید به ازا هر قرار داد 10 سکه داشته باشم اما امکان دارد مارجین کال هم بشوم یا میتونم برم از الان که قرار داد فروش زدم سکه هام رو تحویل سازمان بدهم و قراردادم را ببندم با سپاس
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postجناب بروسلی(ببخشید چون از کشت و کشتار خوشم نمیاد با واژه ای از همان جنس بروسلی اما مهرباناته تر شما رو خطاب کنم) اگر من قرارداد فروش بزنم مثلا برای تیر ماه و سکه هم در دست داشته باشم باید به ازا هر قرار داد 10 سکه داشته باشم اما امکان دارد مارجین کال هم بشوم یا میتونم برم از الان که قرار داد فروش زدم سکه هام رو تحویل سازمان بدهم و قراردادم را ببندم با سپاس
با تشکر از جناب بروسلی که پاسخ دوستان را دادند..... :)
ببینید دوست گرامی تا جاییکه من میدانم شما چه تعهد فروش بدهید{یعنی فروش بدون داشتن سکه}
و چه آربیتاز کنید {فروش به پشتوانه ی سکه} باید تا موعد سر رسد قرارداد{بسته شدن قرارداد} یا آفست کردن موقعیتتان{یعنی بستن فروشتان با انجام خرید در بازار آتی}
باید همیشه حسایتان را بالاتر از مارجین کال نگه دارید {یعنی وجه تضمینتان هیچ گاه نباید از 60% وجه تضمینه شناور بورس کمتر بشود}
نظر
-
جناب فرخ بخت ضمن تشكر نميتونم برم سكه تحويل تير را از الان تحويل بدهم به سازمان و حسابم را ببندم
نظر
-
فکر میکنم برای دوستان مفید باشه که 3 وجه بازار آتی سکه رو یکبار دیگه مرور کنیم
و راجب آربیتاز یک مثال عددی بزنیم..
1)) وجه اول :: یک تعهد خرید (مثلا سکه ی تیر) در 950 و یک تعهد فروش تیر در 990 ...این معامله 400هزار تومن سود در بردارد (( یک عمل تعهد خرید و سپس یک عمل تعهد فروش))
2)) وجه دوم:: یکتعهد فروش سکه ی تیر در 990 و یک تعهد خرید تیر در 900 .....این معامله 900 هزار تومن سود در بردارد ...(( یک عمل تعهد فروش و سپس بستنش با یک تعهد خرید))
3)) آربیتاز{یا به قول دوستمون آربیتراز}
خرید 10 سکه به قیمت 800 هزار از بازار سکه .... واریز وجه تضمین اولیه 2700 هزار تومن
یک تعهد فروش{مثلا در تیر} به قیمت 990 هزار ..... //{شارج قرارداد تا زمان تحویل سکه ها}// ..... تحویل دادن سکه ها و وجه تضمین اولیه + تمام پولهاییکه برای شارج حساب واریز شده
سود قطعیه 1900 هزار تومن
تمام بازار آتی سکه از رقابت و تعیین قیمت توسط این 3وجه بازار آتی معیین میشود... و البته کشش زمان سررسید قیمت را به سمت سکه ی بازار نزدیکتر میسازد 0:-)
و یک نکته راجب آربیتاز اینکه سود قطعی این معامله جای تردید ندارد ... فقط امکان دارد سودتان نسبت به درصد سرمایه ی کمتر یا بیشتر شود{که اینرا با مثال توضیح خواهم داد}
اما یک نکته را توجه کنید که شخص آربیتاز کار میتواند از طریق سکه هاییکه خرید از بانک {کارگشایی فکر میکنم(خودم نگرفتم و از دوستان شنیده ام)} وام دریافت کند
که با این وام میتواند حسابش را شارج کند ...
در اصل برای شخص آربیتازکار قیمت خریدش همان{قیمت خرید سکه ی نقد از بازار آزاد یا کارگشایی } است و قیمت فروشش {قیمتیست که در بازار آتی تعهد فروش میزند....
یعنی قیمت خرید و فروش{در نتیجه سود قطعی} آربیتاز کار از قبل مشخص است و تنها عامل متغییر وجه تضمین است که با گرفتن وام میتواند آنرا هم پوشش دهد...
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postجناب فرخ بخت ضمن تشكر نميتونم برم سكه تحويل تير را از الان تحويل بدهم به سازمان و حسابم را ببندم
نظر
نظر