اخر سال بازار همینجوریه اگر این دلارهایی که داره از ترس افت فروش میشه بیاد به سمت بورس عالیه
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
من امروز پالایشی فروختم و باز کنور خریدم ....خدا رحم کنه !!!!A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن همچنان با سهم هستم
گویا آخر وقت یک حقیقی گردن کلفت هم از سهم خارج شد و رنج منفی کار اون بود
دومین حقوقی بود که اخیرا از این سهم خارج میشد تعداد ورود حقوقی های دیگه به این سهمو نمیدونم ولی اگه تعدادش کم باشه اینده ی سهم خطری میشه!
هرچند تعداد ورود و خروج حقوقی به یک سهم تنها ملاک ارزیابی نیست
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postعطا جان خروج حقوقی از این سهم یه کم نگران کننده نیست؟؟؟
دومین حقوقی بود که اخیرا از این سهم خارج میشد تعداد ورود حقوقی های دیگه به این سهمو نمیدونم ولی اگه تعدادش کم باشه اینده ی سهم خطری میشه!
هرچند تعداد ورود و خروج حقوقی به یک سهم تنها ملاک ارزیابی نیست
ولی تا زمانی که قیمت سنگ آهن بالای 100 دلار هست من به کنور دست نخواهم زد و حتی اضافه خواهم نمود
توکل بر خدا
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمن همچنان با سهم هستم
گویا آخر وقت یک حقیقی گردن کلفت هم از سهم خارج شد و رنج منفی کار اون بود
کلا سهم موند و گردن نازک ها دیگه !!!<:-p
دوستم بهم هشدار داد که دیوانه ای که می خری..مگه نمی بینی دلار داره میاد پایین !!!A man should get to bleed in peace
نظر
-
سهام سنگ آهنی و در راس آنها کنور جزء بهترینهای بازار هستند و همیشه
به سهامدارانشون توجه خاصی دارند هرگز از نوسانات چنین سهمی نگران
نباشید...در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
به سرم زده شروع به نوسانگیری کنم ولی میترسم بفروشم بعدش یه خبری دربیاد و از سهم جابمونم . اونم بعد از این همه صبر و یه کمی هم ضرر !
در ایتده عالی سهم شکی نیست ولی من از روند کوتاه مدت سهم قطع امید کردم مگه اینکه خبر خاصی مثل ازاد سازی یا لغو 5 برابر شدن حقوق دولتی دربیاد . هر چند اگه بازار تحلیل درستی داشت این اخبار روی کنور بی تاثیر بود . کنور داره چوب کگل و کچاد رو میخوره . ببنیم فردا چطور میشه
نظر
-
همون چیزی که فکر میکردیم داره اتفاق می افته.. سهامدارا دارن میرن که بعدا تو روند صعودی به راحتی برگردن....
تقریبا همه مطمئن شدن هر وقت بخوان کنور رو می تونن بخرنA man should get to bleed in peace
نظر
نظر