کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ما که همه چی تو ضرریم کنور هم روش !!
دیگه وقت فروختنش که دیگه نیست...
هیشکی فکر نمیکنه با اون حجمی که وفارس داره ..رشدی نداره بخواد بیاد... روز اول نه ..روز دوم عرضه میشه و اولین عرضه = صف فروش سنگین
دکتر جان سرعتی اینترنت صبح خیلی کم بود نتونستم بگم الان قیمت سنگ آهن مگنتیتی تحویل در بندر عباس نزدیک 100دلار می باشد ولی هفته پیش نزدیک به 10 دلار ریزش داشت
ata007عزیز اون چیزی که امروز من رو متحیر کرده بود حجم بالای صف کنور و عدم خرید سهامداران عمده اش بود نظر شما چیه؟
هیچی کاملا" مشخصه حقوقی وقتی میبینه ملت از سر و گردن هم برای فروش سبقت میگیرن میگه 10000 تا میخرم کامل پایانیش 5%- بخوره روز بعدش بازم 5% پایین تر جمعش میکنم
حقوقی هم واسه امروز نمیخره که ضرر بکنه،فردا بالای 4000 تومن به خورد این جماعت میده
تنها کنور به این مرض مبتلا نشده کل بازار اینجوریه
با توجه به بازار كه بر اثر خبر عرضه هلدينگ خليج فارس منفي شده است، در صورتيكه قيمت اين سهم 1 ريال بالاتر از 120 تومان براي عرضه انجام شود، 1 عدد سهم را نخواهم خريد. اينقدر دربازار سهام با ارزش ويژه و سود دهي مطمين و البته خصوصي وجود دارد، كه اگر هم نقدينگي را بخواهم در بازار صرف كنم، 60% بازار در قيمت فوق العاده مناسب به سر مي برند.
به نظرم سهم بنداز و درروي همچون وفارس كه شايد با شايعات مثل شتران 6 ماه بسته شود، صداي سهامدار به جاي نرسد، از نظر من با توجه به جو بازار ارزش خريد ندارد، اگر هلدينگ رشد كند، بايد پتروشيمي ها وسهام معدني هم به همان اندازه رشد كنند.
به هيچ وجه حاضر نيستم پول خريد هلدينگ خليج فارس را با فروش سهامم در كمترين قيمت ممكن فراهم كنم. در صورتيكه بخواهم نقدينگي جديدي وارد بورس كنم، قطعا سهام ارزشمندتر از اين هلدينگ وجود دارد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام ..مهربان جان ..من بیشتر از 10 روزه فک کنم خارج شدم ......من وقتی در تاپیک سهمی بیش از 3 روز پست نزنم یعنی خارج شدم ......(-: فعلا نقدم بد بازاری شده .....حتی به قندی ها هم اعتمادی نیست و 3- 4درصد بالاتر میفروشم معمولا ........
البته در امروز چه کردید چرا من گفته بودم کنور رو خارج شدم کلا .......متاسفانه کنور فک نمیکردم تا ایجا بیاد و فک میکردم روی 3300بمونه مدتی .........ولی خوب پایین تر هم اومده ......
از الان شخلیج بازار این جوری شده روز عرضه شاید به جای شخلیج من از سایر گروه ها بردارم (-:
....ميثم....باور كن...اگر قرار باشه بازار روال طبيعي خودشو تو فروردين و ارديبهشت داشته باشه من اواسط ارديبهشت اين سهمو زير 4500 نميبينم...
...بنظر نمياد تا امروز فاند سهم تغيير بزرگي كرده باشه الان كه دارم اين ژستو ميزنم قيمت دلار كف كف3400 و خوب آتا عزيز هم زحمت كشيد و قيمت سنگ اهنو گفت....
...زحمت ندم...تا خرخرهه تو اين سهمم....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
مهربان عزیز
با درود
با شما ابراز همدردی میکنم.هرچند که من هم خارج شده ام
این سهم هم مثل بسیاری از ارزشمندترین سهام بازار بی دلیل
تا این حد افت کرده
اما شما که جز قدیمی ترین فعالین بورس در این سایت هستید بخوبی
می دانید با سرعت خیلی بیشتری نسبت به آنچه افت کرده
صعود خواهد کرد و جبران مافات...ارادتمند
هرچی تحلیل کنی دایورت میشه اونجایی که نباس بشه ....... هیجانی هیجاتنیه ... نه تنها کنور بلکه اکثر سهما دارند با پی به ای زیر چها تو باز چرخ میزنند
...علي جان خودمو ممد و مندسن بهترين تحليلي كه ميشد انتظار داشت رو تو زدي بخصوص با اون قضيه دايورشن حجتو به تمام فانداو تكنيكال و ريسك پذيرو ريسك گريز تمام كردي....خدا قوتت بده....
...حالا 4 ساعت بشين عددو رقمو چارت درست كن...مگه كسي شير فهم ميشه....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
هیچی کاملا" مشخصه حقوقی وقتی میبینه ملت از سر و گردن هم برای فروش سبقت میگیرن میگه 10000 تا میخرم کامل پایانیش 5%- بخوره روز بعدش بازم 5% پایین تر جمعش میکنم
حقوقی هم واسه امروز نمیخره که ضرر بکنه،فردا بالای 4000 تومن به خورد این جماعت میده
تنها کنور به این مرض مبتلا نشده کل بازار اینجوریه
باتشکر دوست عزیز فرمایش شما رو قبول دارم من چونکه میخوام بدید بلندمدت این سهم رو بخرم این چند روز معاملاتش رو زیر نظر داشتم و بنظرم اومد حامیان خوبی داره که در جمع کردنش کوتاهی نمیکنن ولی امروز واقعا متعجب شدم اگه خدا بخواد فردا دست رد به سینه فروشندگان محترم نخواهد زد!
نظر