تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

...آتا جان قیمت دلارو که داریم.....اینم که ارز صادراتشو داره تو بازار آزاد میفروشه....
    ....الان قیمت سنگ اهن چنده>>؟؟؟؟
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

دکی بازار تحلیل بردار نیست

هرچی تحلیل کنی دایورت میشه اونجایی که نباس بشه ....... هیجانی هیجاتنیه ... نه تنها کنور بلکه اکثر سهما دارند با پی به ای زیر چها تو باز چرخ میزنند
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• taherishahram
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 708

ما که همه چی تو ضرریم کنور هم روش !!
        دیگه وقت فروختنش که دیگه نیست...
        هیشکی فکر نمیکنه با اون حجمی که وفارس داره ..رشدی نداره بخواد بیاد... روز اول نه ..روز دوم عرضه میشه و اولین عرضه = صف فروش سنگین
        A man should get to bleed in peace

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

دکتر جان سرعتی اینترنت صبح خیلی کم بود نتونستم بگم الان قیمت سنگ آهن مگنتیتی تحویل در بندر عباس نزدیک 100دلار می باشد ولی هفته پیش نزدیک به 10 دلار ریزش داشت

نظر

• 222
            Banned
            • Dec 2010
            • 75

ata007عزیز اون چیزی که امروز من رو متحیر کرده بود حجم بالای صف کنور و عدم خرید سهامداران عمده اش بود نظر شما چیه؟

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط 222 پست شده است View Post
              ata007عزیز اون چیزی که امروز من رو متحیر کرده بود حجم بالای صف کنور و عدم خرید سهامداران عمده اش بود نظر شما چیه؟

هیچی کاملا" مشخصه حقوقی وقتی میبینه ملت از سر و گردن هم برای فروش سبقت میگیرن میگه 10000 تا میخرم کامل پایانیش 5%- بخوره روز بعدش بازم 5% پایین تر جمعش میکنم
              حقوقی هم واسه امروز نمیخره که ضرر بکنه،فردا بالای 4000 تومن به خورد این جماعت میده
              تنها کنور به این مرض مبتلا نشده کل بازار اینجوریه

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

با توجه به بازار كه بر اثر خبر عرضه هلدينگ خليج فارس منفي شده است، در صورتيكه قيمت اين سهم 1 ريال بالاتر از 120 تومان براي عرضه انجام شود، 1 عدد سهم را نخواهم خريد. اينقدر دربازار سهام با ارزش ويژه و سود دهي مطمين و البته خصوصي وجود دارد، كه اگر هم نقدينگي را بخواهم در بازار صرف كنم، 60% بازار در قيمت فوق العاده مناسب به سر مي برند.
                به نظرم سهم بنداز و درروي همچون وفارس كه شايد با شايعات مثل شتران 6 ماه بسته شود، صداي سهامدار به جاي نرسد، از نظر من با توجه به جو بازار ارزش خريد ندارد، اگر هلدينگ رشد كند، بايد پتروشيمي ها وسهام معدني هم به همان اندازه رشد كنند.
                به هيچ وجه حاضر نيستم پول خريد هلدينگ خليج فارس را با فروش سهامم در كمترين قيمت ممكن فراهم كنم. در صورتيكه بخواهم نقدينگي جديدي وارد بورس كنم، قطعا سهام ارزشمندتر از اين هلدينگ وجود دارد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  سلام ..مهربان جان ..من بیشتر از 10 روزه فک کنم خارج شدم ......من وقتی در تاپیک سهمی بیش از 3 روز پست نزنم یعنی خارج شدم ......(-: فعلا نقدم بد بازاری شده .....حتی به قندی ها هم اعتمادی نیست و 3- 4درصد بالاتر میفروشم معمولا ........

البته در امروز چه کردید چرا من گفته بودم کنور رو خارج شدم کلا .......متاسفانه کنور فک نمیکردم تا ایجا بیاد و فک میکردم روی 3300بمونه مدتی .........ولی خوب پایین تر هم اومده ......

از الان شخلیج بازار این جوری شده روز عرضه شاید به جای شخلیج من از سایر گروه ها بردارم (-:
                  ....ميثم....باور كن...اگر قرار باشه بازار روال طبيعي خودشو تو فروردين و ارديبهشت داشته باشه من اواسط ارديبهشت اين سهمو زير 4500 نميبينم...
                  ...بنظر نمياد تا امروز فاند سهم تغيير بزرگي كرده باشه الان كه دارم اين ژستو ميزنم قيمت دلار كف كف3400 و خوب آتا عزيز هم زحمت كشيد و قيمت سنگ اهنو گفت....
                  ...زحمت ندم...تا خرخرهه تو اين سهمم....

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                    مهربان عزیز
                    با درود
                    با شما ابراز همدردی میکنم.هرچند که من هم خارج شده ام
                    این سهم هم مثل بسیاری از ارزشمندترین سهام بازار بی دلیل
                    تا این حد افت کرده
                    اما شما که جز قدیمی ترین فعالین بورس در این سایت هستید بخوبی
                    می دانید با سرعت خیلی بیشتری نسبت به آنچه افت کرده
                    صعود خواهد کرد و جبران مافات...ارادتمند
                    ..سورناي عزيز....با سلام....همدردي كه اينطوري نميشه....كمك نقدي سرازير كن...:D

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                      دکی بازار تحلیل بردار نیست

هرچی تحلیل کنی دایورت میشه اونجایی که نباس بشه ....... هیجانی هیجاتنیه ... نه تنها کنور بلکه اکثر سهما دارند با پی به ای زیر چها تو باز چرخ میزنند
                      ...علي جان خودمو ممد و مندسن بهترين تحليلي كه ميشد انتظار داشت رو تو زدي بخصوص با اون قضيه دايورشن حجتو به تمام فانداو تكنيكال و ريسك پذيرو ريسك گريز تمام كردي....خدا قوتت بده....
                      ...حالا 4 ساعت بشين عددو رقمو چارت درست كن...مگه كسي شير فهم ميشه....

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ..سورناي عزيز....با سلام....همدردي كه اينطوري نميشه....كمك نقدي سرازير كن...:D
                        دکتر جون چاکرتیمB-)
                        بابا دخل و خرجت رو تنظیم کن;)
                        هنوز 4 روز نمیشه 10 تومن برات کارت به کارت کردم#:-S
                        پول زور هم اندازه ای داره:(
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• بچه کف بازار
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 461

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                          دکتر جون چاکرتیمB-)
                          بابا دخل و خرجت رو تنظیم کن;)
                          هنوز 4 روز نمیشه 10 تومن برات کارت به کارت کردم#:-S
                          پول زور هم اندازه ای داره:(
                          ببخشیددخالت می کنم آقا سورنا اما سقف کارت به کارت 3 میلیون تومانه

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                            ببخشیددخالت می کنم آقا سورنا اما سقف کارت به کارت 3 میلیون تومانه
                            بابا شما که بچه کف بازاری باید بهتر بدونی
                            الان دیگه همه پنج شیش تا کارت دارند;)شما نداری؟
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• 222
                              Banned
                              • Dec 2010
                              • 75

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

هیچی کاملا" مشخصه حقوقی وقتی میبینه ملت از سر و گردن هم برای فروش سبقت میگیرن میگه 10000 تا میخرم کامل پایانیش 5%- بخوره روز بعدش بازم 5% پایین تر جمعش میکنم
                              حقوقی هم واسه امروز نمیخره که ضرر بکنه،فردا بالای 4000 تومن به خورد این جماعت میده
                              تنها کنور به این مرض مبتلا نشده کل بازار اینجوریه
                              باتشکر دوست عزیز فرمایش شما رو قبول دارم من چونکه میخوام بدید بلندمدت این سهم رو بخرم این چند روز معاملاتش رو زیر نظر داشتم و بنظرم اومد حامیان خوبی داره که در جمع کردنش کوتاهی نمیکنن ولی امروز واقعا متعجب شدم اگه خدا بخواد فردا دست رد به سینه فروشندگان محترم نخواهد زد!

نظر

• Hamid Broker
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 460

سود سال مالی منتهی به 29 اسفند امسال کنور در حدود 520 تومن
                                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

در حال کار...
                                X