در اصل توسط bidemajnon پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
-
اون آنلاین نیست
کارگزاره
آنلاینا تو بازگشایی نماد نمیتونن مظنه خریدو بالا ببرن یا مظنه فروشو پایین
توی همون قیمت بهترین سفارش (چه خرید و چه فروش) فقط میتونن کار کنن
نظر
-
راستی از محبتت بابت راهنمایی ممنون هستم
دوست دارم یاد بگیرم که بدونم چی به چی هست
حجم مبنا رو دیگه یاد گرفتم ولی توی فرا بورس برای اولین بار بود بهش برخوردم
الان سوالم همین هست که چرا من نمی تونستم کمترین قیمت فروش رو بزارم به قیمتی که خریدار داشتبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
در اصل توسط manazmerrikh پست شده است View Postاون آنلاین نیست
کارگزاره
آنلاینا تو بازگشایی نماد نمیتونن مظنه خریدو بالا ببرن یا مظنه فروشو پایین
توی همون قیمت بهترین سفارش (چه خرید و چه فروش) فقط میتونن کار کنن
انشا الله به در بسته نخوریبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام شرکت تامين مواد اوليه فولاد صبا نور - نماد: کنور
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1392/03/20 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 240,000 میلیون ریال به مبلغ 1,036,422 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 300000 میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 496422 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1392/04/10 لغایت تاریخ 1392/06/07 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است:
شماره حساب ........... بانک....................... شعبه
0207689362000 ........ صادرات ايران.................. سهروردي شمالي
.آخرین ویرایش توسط کامل؛ 2013/07/01, 17:13.
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Postمهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام شرکت تامين مواد اوليه فولاد صبا نور - نماد: کنور
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1392/03/20 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 240,000 میلیون ریال به مبلغ 1,036,422 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 300000 میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 496422 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1392/04/10 لغایت تاریخ 1392/06/07 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده است:
شماره حساب ........... بانک....................... شعبه
0207689362000 ........ صادرات ايران.................. سهروردي شمالي
.
نظر
-
در اصل توسط azure پست شده است View Postتوی آگهیش نوشته که باید فورمشو پر کنیم و پست کنیم البته باید مبلغشو واریز کرده باشیم. یعنی اگه مبلغو واریز کنیم بدون پر کردن فرم مشکلی پیش میاد؟
با امور سهام شرکت صحبت کن ممکنه خودشان از سودتان کم کنند .آخرین ویرایش توسط کامل؛ 2013/07/01, 18:48.
نظر
-
در اصل توسط Bagheri پست شده است View Postسلام دوستان
بعد از بازگشایی کنور وقتی من به پرتفوی ام نگاه می کنم تعداد سهام ، همان مقدار قبل از مجمع رو نشان می ده و هیچ سهم حق تقدمی هم به پرتفوی اضافه نشده.
می خواستم بدونم مال همه اینجوریه یا باید من کار خاصی انجام بدم؟
با تشکر.
راستی من 3700 خرید دارم چجوری میشه؟رفتم تو ضرر یعنی؟[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
با سلام و درود
این سهام رو من قول خواهم داد تا اخر تابستان سود قابل توجهی کند
و پتانسیل قوی جهت رسیدن به سود اولیه خود دارد
در چند روز گذشته که گروه فلزات اساسی منفی بود این سهام مقاومت خود را نشان داد
و صف های خرید و ایجاد صف های فروش حاکی از جمع کردن سهم توسط افراد خاص بود
این سهام رو هرکی بفروشه به راحتی نمیتونه دوباره بخره
از دوشنبه این سهام استارت خود را برای دوباره صف خرید شدنش میزند
نظر
-
نظر