در اصل توسط fiona پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدر این خبر گزاری فارس رو باید گل گرفت. با این خبر یعنی خبر قبلیشو تکذیب کرده . چیزی که قطعی نشده رو چرا موقع معاملات اعلام میکنی . از 4 شنبه تا دیروز میتونست این خبر رو بزنه بیشرف ولی جهت داره .
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postفرمایش مصطفی درست از آب در میاد،ممنون از مصطفی >:d<
دنیای رسانه کثیف تر از اونیه که نشون میده،خصوصا رسانه در حوزه اقتصاد.
البته من خودم عضو خیلی کوچیکی از این جامعه هستم ولی حقیقتو نمیشه کتمان کرد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
عوارض صادراتی سنگ آهنی ها تنها 7 دلار است
این تصمیم گمرک بدین ترتیب گرفته شده که بر مبنای 70 درصد قیمت ارزیابی کارشناسی شده عوارض صادراتی تعیین می گردد. بطوریکه قیمت کارشناسی هر تن از سنگ آهن دانه بندی شده حدود 10 دلار محاسبه می شود که بابت هر تن 70 درصد این قیمت که معادل هفت دلار است، عوارض صادراتی دریافت خواهد شد.
مرتضی علی اکبری، معاونت مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در این رابطه به خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: این تصمیم گمرک بدین ترتیب گرفته شده که بر مبنای 70 درصد قیمت ارزیابی کارشناسی شده برای سنگ آهن دانه بندی شده عوارض صادراتی تعیین می گردد. بطوریکه قیمت کارشناسی هر تن از سنگ آهن دانه بندی شده حدود 10 دلار محاسبه می شود که بابت هر تن 70 درصد این قیمت که معادل هفت دلار است، عوارض صادراتی دریافت خواهد شد.
وی تأکید کرد: اخذ عوارض 70 درصدی بر مبنای قیمت فروش صادراتی نبوده و بر پایه قیمت کارشناسی گمرک دریافت می شود. از این رو اخذ این عوارض اثر چندانی روی درآمدهای شرکت های این گروه ندارد.
علی اکبری افزود: این هزینه پیش از این برای سنگ آهنی ها در نظر گرفته نشده بود و از این به بعد برای آنها اعمال می شود، اما آثار آن چندان قابل ملاحظه نخواهد بود.
معاونت مالی و اقتصادی "ومعادن" خاطر نشان کرد: از مجموع شرکت های زیر مجموعه "ومعادن"، دو شرکت فولاد صبانور و گل گهر به صورت مستقیم و چادرملو به صورت غیر مستقیم سنگ آهن دانه بندی شده صادر می کنند، اما آنها نیز از این تصمیم تأثیر منفی قابل ملاحظه ای نخواهد داشت.
وی در خاتمه حجم سنگ آهن دانه بندی شده صادراتی در سال 90 را برای "کچاد" و "کگل" در حدود 800 هزار تن و در "کنور" حدود یک میلیون تن عنوان کرد.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
قبل از عید هم با اون شایعه عوارض 30 درصدی که بهش کلی شاخ و برگ داده بودند یه ضرر سنگین بهم زدند و سهم با ارزش ومعادن که مدتها نگه داشته بودم رو از دست دادم و بعد ها مجبور شدم در مثبت و گرونتر دوباره خریدم
ولی این با ر دیگه فر یب نخوردم .
وحیف که نقدینگی نبود .....
نظر
-
تعرفه صادرات سنگ آهن در بودجه 91 قطعی نشده ... /// 16 اردیبهشت /// عادی
حسن علیدوستی در مورد وضع تعرفه 70 درصدی صادرات سنگ آهن دانه بندی شده گفت: این مطلب جدیدی نیست، بلکه مصوبه سال 89 و قبل از آن بود که در قانون بودجه سال 90 منعکس شد و فعلا به طور موقت برای دو ماه اول سال 91 هم وضع شده، اما در حال مکاتبه هستیم که در لایحه بودجه 91 که در دست بررسی قرار دارد، تکلیف این مسئله روشن شود. مدیر کل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی یادآور شد: لایحه بودجه 91 هنوز در کمیسیون تلفیق بررسی میشود، اما خبر موثقی از تصویب نمایندگان در این مورد به دست نیامده و موضوع خبری در واقع منعکس شد، تا نمایندگان در مورد لغو یا ابقای این ماده تصمیمگیری کنند. علیدوستی یادآور شد: سال 89و قبل از آن نیز تعرفه 70درصدی صادرات گندله و کنسانتره سنگاهن خام وضع شده بود، اما هنوز برای سال 91 قطعی نشده، چون هنوز لایحه بودجه 91 تبدیل به قانون نشده است. مدیر کل دفتر صادرات گمرک خاطرنشان کرد: گمرک جمهوری اسلامی به عنوان مجری قانون است و از مراجع قانونگذاری و نمایندگان مجلس خواستار روشن شدن تعیین تکلیف تعرفه صادرات گندله و کنسانتره سنگآهن خام است. (فارس)
نظر
-
نظر
-
-
..............آخرین ویرایش توسط علاء الدین؛ 2012/05/06, 01:06.ما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
نظر