تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

میثم جان
    من تو سبدم هم کنور دارم هم کمنگنز از خانواده معدنی ها
    چون یک مقدار تعصب پیدا کردم رو کمنگنز دوست دارم
    پتانسیلهای این دو سهم رو با هم مقایسه کنی و امید به رشد و سوددهیشون تو بازه های مختلف زمانی
    بنظر من منگنز ارزنده تر میاد مشتاق شنیدن نظرتم
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

از یکی از مسولین شرکتهای سنگی شنیدم که ...بر اساس مصوبه برنامه پنجم...گمرک اجازه اعمال تعرفه صادراتی
      برروی کالاهایی که در داخل برروی آنها کار انجام میشود(غیر خام) را ندارند.
      گفتم برای بررسی دوستان شاید مفید باشه...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ميثم ميثم
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 71

تا چندي ديگر كنور به همه ثابت خواهد كرد كه سهمي با بنيه است و سهامداري در اين سهم به طور طويل المدت چه قدر سود آورتر از يك نوسان چند درصدي است . پس منتظر خبرها تا چند روز ديگر باشيد و حسرت ايام حاضر در ايام آتي خواهيد بود.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
          میثم جان
          من تو سبدم هم کنور دارم هم کمنگنز از خانواده معدنی ها
          چون یک مقدار تعصب پیدا کردم رو کمنگنز دوست دارم
          پتانسیلهای این دو سهم رو با هم مقایسه کنی و امید به رشد و سوددهیشون تو بازه های مختلف زمانی
          بنظر من منگنز ارزنده تر میاد مشتاق شنیدن نظرتم
          والا مقایسه این دو شرکت کاری بس دشواره .
          کمنگنز امسال به نوعی ترکونده دیگه نمیشه سال های بعدش رو پیش بینی کرد که چه کار داره میکنه.

نگاهی به سود های عملیاتی کمنگنز میندازیم :
          سود عملیاتی 89 ==> 33 تومن
          سود عملیلتی 90 ==> 127 تومن
          سود عملیاتی 91==> 266 تومن

شرکت با افزایش 25 درصدی نرخ فروش تازه از 6 ماه دوم به بعد و افزایش تولید 11 درصدی نسبت به سال 89 سود اوریش 3.8 برابر شده.
          برای سال 91 شرکت با همون میزان تولید ولی با افزایش 21 درصدی فروش نسبت به سال 90 ( فروش اضافه بر میزان تولید که ناشی از موجودی سال های قبل بوده) و افزایش 25 درصدی قیمت فروش در 12 ماهه سود 266 تومنی عملیاتی میسازه .

در مورد کمنگنز اگه در سال های بعد افزایش تولید نداشته باشه ولی افزایش نرخ داشته باشه با افزایش نرخ هم میتونه تعدیل های خفنی بده با همین سرمایه.

اگه افزایش تولید داشته باشه ولی افزایش نرخ نداشته باشه بازهم تعدیل های خوبی میتونه بده چون شرکت سرمایه شرکت بسیار بسیار کمه.
          اگه هم افزایش تولید داشته باشه هم افزایش قیمت سود شرکت دوبله میشه ..
          حالا شما به ما بگو در سال های بعد میزان تولید شرکت افزایش خواهد داشت یا در همین محدوده 105 هزار تن باقی میمونه؟ چون میزان تولید 90 و 91 با هم برابر ولی میزان فروش و همیچنین 6 ماه ی اول 91 هم افزایش نرخ گرفته که 6 ماه اول 90 افزایش نرخی نبوده و از 6 ماه ی دوم 90 به بعد 25 درصد افزایش نرخ گرفته بود.

همه چی به طرح های شرکت و افزایش تولید و افزایش نرخ فروش شرکت بستگی داره . که اگه بتونید امارشو در بیارید میشه سود سازی ایندشو پیش بینی کرد
          فعلا بهترین سال کمنگنز رو میشه سال 91 اعلام کرد با تولید 105 هزار تن و فروش 120 هزار تن !!

البته روند سود اوری پروده طبس رو هم روی کمگنز باید بیشتر مورد بررسی قرار داد در سال های اینده....

کمنگنز با سرمایه 2.53 میلیارد تومن در حال حاضر ارزش بازاری 63 میلیارد تومنی داره .... که با توجه به فروش شرکت که حدود 13 میلیارد تومنه به نظرم براش کمی زیاده ;) الیته صبا نور هم همین وضعیت رو داره ولی صبانور کجا و این

کجا صبا نور قراره خیلی شرکت بزرگی بشه به نظرم باید وقت داد بهش.

من صبار نور رو به خاطر افزایش سرمایه های پی در پیش میخوام ;) البته شنیدیم کمنگنز هم 200 درصد افزایش سرمایه داره . البته برای بورس ایران سهم های کوچیک بهتره برای سود کردن ولی سهم های بزرگ راه خودشون رو میرن........
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/10, 12:05.
          ///

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

اما صبا نور فعلا 3 تا طرح توسعه داره با سرمایه گذاری بالای 100 میلیارد تومن که تا سال 93 به بهره برداری میرسه.

این شرکت 67 درصد ذوب اهن غرب کشور رو هم خریده پارسال . البته یه سه ماهی راه انداخت کارخونه رو و چون ذوب اهن غرب کشور از بدو تاسیس یعنی 17 سال پیش که قرار بود این شرکت رو بسازن تحلیل هزینه منافع نشده بود یا اینکه پیش بینی نشده بود که توجیه اقتصادی نداره و تولید شرکت منجر به زیان میشه صبا نور هم به هر حال به دلایل سیاسی یا اینکه میخواست امتحان کنه تولید توجیه اقتصادی داره یا نه یه چند ماه دوباره کارخونه رو راه اندازی کردن بعد از چند ماه دیدن که نه واقعا توجیه اقتصادی نداره و یه زیان 8 میلیارد تومنی هم براشون گذاشت کنار کلا کارخونه رو تعطیل کردن.و اگه یه سرچ بزنید تو گوگل در مورد ذوب اهن غرب کشور میبنید که این شرکت در سال حمایت از کار همه کارگراشو اخراج کرده.

اما در مجاورت همین کارخونه قراره طرح توسعه ذوب اهن غرب کشور رو بزنن که 40 میلیارد هزینه داره و تا دو سال دیگه بهره بردای میشه و این یکی طرح توجیه اقتصادی داره دیگه احتمالا :d

اما دو طرح مهم دیگه صبا نور احداث دو تا کارخونه تولید کنستانتره سنگ اهن جمعا با تولید 1میلیون و 600 هزار تن در ساله که فروش رو بیش از دو برابر افزایش میده ..........

خوب جناب سورنا از نظر طرح توسعه کمنگنز از صبانور عقب افتاد . اما باز هم نمیشه گفت در یک بازه ی دو ساله کدوم یکی میتونه بیشتر به سهامدارانش سود برسونه . :d

صبا نور با سرمایه 300 میلیارد تومنی ام ارزوست (-:
            ///

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

بله کنور افزایش سرمایه 200 درصدی رو در دستور کار داره

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

شرکت تامين مواد اوليه فولاد صبانور با نماد کنورپیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 30 اسفند ماه 1391 با سرمایه 240,000 میلیون ریال را مبلغ 2,762 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام نموده است که نسبت به درآمد سال مالی 90 به مبلغ 2116 ریال، افزایش 31 درصدی نشان می دهد. فروش سالجاری کنور بالغ بر 1.350 میلیارد ریال پیش بینی شده که حاشیه سود ناخالص (margin) شرکت را معادل 55 درصد و حاشیه سود خالص آنرا معادل 49 درصد قرار می دهد. بدین ترتیب، کنور در زمرۀ یکی از پربازده ترین سهام حاضر در گروه معدنی بشمار می رود که سرمایه گذاری در این سهم را بسیار مطلوب نشان می دهد.

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  والا مقایسه این دو شرکت کاری بس دشواره .
                  کمنگنز امسال به نوعی ترکونده دیگه نمیشه سال های بعدش رو پیش بینی کرد که چه کار داره میکنه.

نگاهی به سود های عملیاتی کمنگنز میندازیم :
                  سود عملیاتی 89 ==> 33 تومن
                  سود عملیلتی 90 ==> 127 تومن
                  سود عملیاتی 91==> 266 تومن

شرکت با افزایش 25 درصدی نرخ فروش تازه از 6 ماه دوم به بعد و افزایش تولید 11 درصدی نسبت به سال 89 سود اوریش 3.8 برابر شده.
                  برای سال 91 شرکت با همون میزان تولید ولی با افزایش 21 درصدی فروش نسبت به سال 90 ( فروش اضافه بر میزان تولید که ناشی از موجودی سال های قبل بوده) و افزایش 25 درصدی قیمت فروش در 12 ماهه سود 266 تومنی عملیاتی میسازه .

در مورد کمنگنز اگه در سال های بعد افزایش تولید نداشته باشه ولی افزایش نرخ داشته باشه با افزایش نرخ هم میتونه تعدیل های خفنی بده با همین سرمایه.

اگه افزایش تولید داشته باشه ولی افزایش نرخ نداشته باشه بازهم تعدیل های خوبی میتونه بده چون شرکت سرمایه شرکت بسیار بسیار کمه.
                  اگه هم افزایش تولید داشته باشه هم افزایش قیمت سود شرکت دوبله میشه ..
                  حالا شما به ما بگو در سال های بعد میزان تولید شرکت افزایش خواهد داشت یا در همین محدوده 105 هزار تن باقی میمونه؟ چون میزان تولید 90 و 91 با هم برابر ولی میزان فروش و همیچنین 6 ماه ی اول 91 هم افزایش نرخ گرفته که 6 ماه اول 90 افزایش نرخی نبوده و از 6 ماه ی دوم 90 به بعد 25 درصد افزایش نرخ گرفته بود.

همه چی به طرح های شرکت و افزایش تولید و افزایش نرخ فروش شرکت بستگی داره . که اگه بتونید امارشو در بیارید میشه سود سازی ایندشو پیش بینی کرد
                  فعلا بهترین سال کمنگنز رو میشه سال 91 اعلام کرد با تولید 105 هزار تن و فروش 120 هزار تن !!

البته روند سود اوری پروده طبس رو هم روی کمگنز باید بیشتر مورد بررسی قرار داد در سال های اینده....

کمنگنز با سرمایه 2.53 میلیارد تومن در حال حاضر ارزش بازاری 63 میلیارد تومنی داره .... که با توجه به فروش شرکت که حدود 13 میلیارد تومنه به نظرم براش کمی زیاده ;) الیته صبا نور هم همین وضعیت رو داره ولی صبانور کجا و این

کجا صبا نور قراره خیلی شرکت بزرگی بشه به نظرم باید وقت داد بهش.

من صبار نور رو به خاطر افزایش سرمایه های پی در پیش میخوام ;) البته شنیدیم کمنگنز هم 200 درصد افزایش سرمایه داره . البته برای بورس ایران سهم های کوچیک بهتره برای سود کردن ولی سهم های بزرگ راه خودشون رو میرن........
                  ممنون یک تشکر خشک و خالی برای زحمتی که کشیدی واقعاً کم لطفی بود.ارادتمندم

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

این چه سهمیه دیگه چقدر اذیت میکنه (-: هر چی میخری فرداش میاد پایین تر .
                    ///

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

در عجبم هرچی رو سهم های دیگه سود میکنم خیلی شیک دوبلشو رو کنور ضرر میدم خدایش دیگه خستم کرده.

اینجوری که پیش میره فک کنم می خوان بیارن دوباره رو 1500 تومن کامل جمعش کنن بعد حالشو ببرن.:(

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1294

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                        در عجبم هرچی رو سهم های دیگه سود میکنم خیلی شیک دوبلشو رو کنور ضرر میدم خدایش دیگه خستم کرده.

اینجوری که پیش میره فک کنم می خوان بیارن دوباره رو 1500 تومن کامل جمعش کنن بعد حالشو ببرن.:(
                        من امروزهم اضافه کردم .البته دید من میان مدت است .
                        من فکرنمی کنم به این قیمتهابرسه .
                        به نظر من سهامداران دربازار مثبت ومنفی به صورت بسیار هیجانی عمل می کنند .
                        درحالیکه اصل بازار خرید دربازار منفی وفروش دربازار مثبت است .
                        تاتکلیف بودجه درمورد سنگ آهنی ها و مذاکرات هم منتظر می شویم .
                        بازار بورس یک بازار پیشخور است ونتیجه خبر تا موقع آمدن خبراست .
                        اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

فروشنده ها خیلی ریلکس حداقل دارن با 5 درصد ضرر میفروشن . این فرابورس هم بی در و پیکر ..........

بازار خیلی داغونه .......
                          ///

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

دلیل اصلی کاهش قیمت های معدنی ها ، افت قابل توجه قیمتهای جهانی فلزات است. طی یک ماه اخیر قیمتها از این قرار است:
                            مس:از 8400 دلار به 7995 دلار کاهش یافته است.
                            روی: از 2065 به 1945 دلار کاهش یافته است.
                            آلومینیم: از 2154 به 2064 دلار کاهش یافته است.

نظر

• fiona
                              کاربر فعال
                              • Apr 2011
                              • 405

خروج از کنور به دلیل فعال شدنه حد ضرر

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

2000 تا مونده بود که رو 1811 فروختم فقط به این نیت که فردا 5 درصد پایین بخرم. ریسکه دیگه شاید جواب داد:d

نظر

در حال کار...
                                X