معادن فلزات از زماني كه تو بازار بلوك مس رو از خصوصي سازي خريد دچار مشكل نقدينگي شد نه تنها اين سهامها بلكه مابقي سهامهايي رو هم كه داره همين وضعيت رو داره پس رو معادن فلزات حساب نكنيد
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postمعادن فلزات از زماني كه تو بازار بلوك مس رو از خصوصي سازي خريد دچار مشكل نقدينگي شد نه تنها اين سهامها بلكه مابقي سهامهايي رو هم كه داره همين وضعيت رو داره پس رو معادن فلزات حساب نكنيد
نظر
-
به خاطر مديريت و كرسي هيئت مديره اين كارو نميكنه چون نياز داره به كنور در اينده. مگه ديوانه هستش كه بياد حقوقي ديگه رو شريك كنه اما اون معادني كه سال 85 يا 86 ميومد اينجا ميفتاد پشت سهاماش و دوبل ميكرد رو ديگه نميتونه تو اين بازار اگر سهمي ميخواد بره بالا بايد چند روز خود حقوقيش سهمو رنج بكشه و بندازه پشت سهمش ولي الان در توان معادن نيستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به کنور نیاز نداره به ارزش کنور واقفه و نیازی نداره به حقوقی دیگری بفروشد،معادن و فلزات رنج هم نتونه بکشه ((با اینکه میدونم نقدینگی مناسبی هم داره)) باز هم میگم سهامدار عمده با لیاقت و شرافتمندیه و پشت سهامدار جزئش را خالی نمیکنه،این پست شما را مثل قشکر یادگاری نگه می دارم تا به وقتش در آینده نه چندان دور بالا بیارم،شاد و پرسود باشید ;)
نظر
-
تو قشكر كه ديدي چي شد از 850 شد 450 معادن هم دست كمي از مابقي حقوقي ها نداره ميگن سگ زرد برادر شغاله همين بكامو رو 270 داشت خالي ميكرد تو بازار ولي رو 170 داره ميخره پس سنگ اينم به سينتون نزنيد تو بحران سهمشو تو سال 87 از 700 تومن كرد 200 تومن بدونه هيچ حمايتيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postتو قشكر كه ديدي چي شد از 850 شد 450 معادن هم دست كمي از مابقي حقوقي ها نداره ميگن سگ زرد برادر شغاله همين بكامو رو 270 داشت خالي ميكرد تو بازار ولي رو 170 داره ميخره پس سنگ اينم به سينتون نزنيد تو بحران سهمشو تو سال 87 از 700 تومن كرد 200 تومن بدونه هيچ حمايتي
و از 300 تومن ریخت تا 80 تومن...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postتو قشكر كه ديدي چي شد از 850 شد 450 معادن هم دست كمي از مابقي حقوقي ها نداره ميگن سگ زرد برادر شغاله همين بكامو رو 270 داشت خالي ميكرد تو بازار ولي رو 170 داره ميخره پس سنگ اينم به سينتون نزنيد تو بحران سهمشو تو سال 87 از 700 تومن كرد 200 تومن بدونه هيچ حمايتي
بهتره ادامه ندیم چون شما اول و آخر حرف خودتان را خواهید زد
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postافزایش سرمایه داده بود...از 1100 تومن به 300 تومن
و از 300 تومن ریخت تا 80 تومن...الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postراضی به ادامه بحث نیست تمام پستهای شما موجود است،قشکر از 700 تا 1050 رفت و این یعنی یه سود تپل و اگر کسی آن زمان به پست های شما نگاه میکرد و یک مقدار ناشی بود یک سود را از آن فرد محروم کرده اید
بهتره ادامه ندیم چون شما اول و آخر حرف خودتان را خواهید زدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postعزيز من قشكر موقعي كه تعديل منفي داد 830 اينطور ها باز شد تا 1000 هم رفت ولي ايا به ريسكش مي ارزيد اگر كسي نتونست خالي كنه چي شد من اگر در مورد قشكر مطلب زدم دليل بر فهميدنه من نيست من ميگم تو اين بازار بايد هر احتمالي رو داد كنور اگر بالا بياد به خاطر حمايت هاي معادن نيست حرف من اينه ميگم دلتون رو خوش نكنيد به مقداري كه روزانه ميخره
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postکدام سهامدار به این خرید فروش های چندرغازی دل میبنده که ما دومیش باشیم منظور من فقط و فقط شناوری سهم بود که درحال کاهشه همینننننننن!!!!!!!!الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآره شما راست میفرمایید من تازه وارد هستم نمیدونم اینطور چیزا رو،ممنونالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
صبانور معامله 16.3 میلیارد تومانی بازرگانی معادن و صنایع معدنی را قطعی کرد
بلوک 100درصدی شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران در بازار سوم فرابورس توسط سازمان خصوصی سازی در سوم اردیبهشت ماه، این بلوک بعد از رقابت دو گروه سرمایه گذاری غدیر و فولاد صبا نور ،توسط فولاد صبا نور به بهای هر سهم 133 هزار و 100 ریال و به ارزش 16.3 میلیارد تومان خریداری شد.
روز گذشته خریدار یک میلیون و 229 هزار و 273 سهم شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران با پرداخت 30درصد وجه نقد و ارایه اسناد پایاپای به مسئولان فرابورس، قطعیت این معامله را احراز کرد و مالک آن شد.
نظر
نظر