تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
    معاونت مالی و اقتصادی "ومعادن" خبر داد:
    اقدام برای افزایش سرمایه سه شرکت زیر مجموعه
    فروش محصولات و فرآورده های شرکت های معدنی براساس نرخ ارز در بازار آزاد موجب می شود با رشد نرخ فروش محصولات فولادی، سودآوری سنگ آهنی ها نیز افزایش یابد. بطوریکه در سنگ آهن گل گهر فرآورده سنگ آهن دانه بندی شده صادراتی با این نوسان نرخ ها با افزایش قیمت رو به رو می شود، البته صادرات این محصول درصد کمی از کل تولیدات "کگل" را تشکیل می دهد و این میزان رشد رقم قابل ملاحظه ای نیست. اما به هر نحو رشد قیمت شمش فولاد، بر عملکرد این شرکت نیز بی تأثیر نخواهد بود.
    رشد قیمت فولاد در بازار داخلی به دنبال افزایش بهای دلار غیر رسمی، در رشد سودآوری شرکت های معدنی اثرگذار بوده و می تواند آنها را تحت تأثیر خود بگذارد.

چرا که قیمت فروش محصولات معدنی براساس 9 تا 12 درصد قیمت شمش فولاد تعیین می شود و رشد نرخ بیلت فولاد این قیمت ها را افزایش می دهد.

مرتضی علی اکبری، معاونت مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: فروش محصولات و فرآورده های شرکت های معدنی براساس نرخ ارز در بازار آزاد موجب می شود با رشد نرخ فروش محصولات فولادی، سودآوری سنگ آهنی ها نیز افزایش یابد. بطوریکه در سنگ آهن گل گهر فرآورده سنگ آهن دانه بندی شده صادراتی با این نوسان نرخ ها با افزایش قیمت رو به رو می شود، البته صادرات این محصول درصد کمی از کل تولیدات "کگل" را تشکیل می دهد و این میزان رشد رقم قابل ملاحظه ای نیست. اما به هر نحو رشد قیمت شمش فولاد، بر عملکرد این شرکت نیز بی تأثیر نخواهد بود.

وی افزود: شرکت چادر ملو نیز اگرچه فروش صادراتی ندارد، اما با فروش محصولات خود در داخل از این تغییر نرخ ها اثر می پذیرد. البته "کچاد" به تازگی اقدام به تعدیل سود هر سهم سال مالی جاری خود کرده، اما در سنگ آهن گل گهر نمی توان نظر قطعی داد و باید وضعیت سودآوری آن را برای ارایه تعدیل عایدی هر سهم مورد بازنگری قرار داد و چنانچه احتمال تغییر در عایدی سهام این شرکت وجود داشته باشد، مراتب از طریق سازمان به اطلاع سهامداران و سرمایه گذاران خواهد رسید.

معاون مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در رابطه با بحث اوراق اختیار فروش سهام در دو نماد سنگ آهنی زیر مجموعه "ومعادن" و تصمیم این سهامدار عمده برای انتشار این اوراق خاطر نشان کرد: در رابطه با انتشار اوراق اختیار فروش سهام دوقلوهای سنگ آهنی در بورس تصمیم قطعی گرفته نشده و مذاکراتی نیز انجام نپذیرفته است. با این حال این موضوع در دست بررسی قرار دارد تا بتوان اقدام لازم را ترتیب داد.

وی به اجرای پروژه های در دست اجرای شرکت های زیر مجموعه اشاره کرد و یادآور شد: برنامه ها طبق زمان بندی اعلام شده در حال انجام است، اما در برخی موارد نیاز به افزایش سرمایه شرکت ها جهت تأمین منابع مالی لازم برای تکمیل پروژه ها احساس می شود که گزارش توجیهی مربوط به آنها تهیه شده و برای اخذ مجوزهای لازم اقدامات مقتضی در حال پیگیری است.

علی اکبری در این رابطه به احتمال افزایش سرمایه سه شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادر ملو و فولاد صبانور اشاره کرد و اذعان داشت: چنانچه مجمع این شرکت ها با این برنامه موافقت نماید، میزان افزایش سرمایه و محل های تأمین آن اعلام خواهد شد.

وی با اذعان به اینکه حمایت از قیمت سهام "ومعادن" و زیر مجموعه ها در بورس به صورت مستمر انجام می شود، از تلاش مجموعه برای جلوگیری از تشکیل صف فروش سهام سخن گفت و در تشریح وضعیت کلی بورس تصریح کرد: بازار در شرایط خاصی به سر می برد و در این وضعیت نسبت قیمت به عایدی سهام شرکت ها به ویژه سهم های پرپتانسسیل با افت مواجه شده است.

بر همین اساس با توجه به افت این نسبت در کل بازار سهام، اگر شرایطی مهیا شود تا مراحل رفع بحران های مالی جهانی و بهبود اقتصاد داخلی به مطلوبیت بیشتری نزدیک شود، فروشندگان سهم بزودی از فروش سهام ارزنده خود پشیمان شده و حتی از خرید مجدد سهام ارزنده نیز عقب می مانند.
    با سلام تا نیمه اول شهریور معلوم می شود با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• petter
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 141

ی سوال خیلی جالب اومده صاف نشسته وسط ذهنم!! که سهمهایی که این ومعادن سهامدار اصلیشونه، چرا در عین ارزندگی بیش از حد تا این حد اعصاب سهامدار حقیقی رو خورد میکنه؟!!!!
      معلوم نیست کی میخواد بازیشو شروع کنه...!
      ولی من در هر حال به کنور اعتقاد داشتم و دارم، فقط حیف که دیگه خیلی رفته رو اعصابم...معلوم نیس تا کی بتونم دووم بیارم :-? :-w :-w

نظر

• petter
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 141

سلام به همه دوستان
        خواهشن یکی بیاد به من بگه که دلیل منفی خوردن کنور تا این حد تو معاملات امروز چی بوده؟؟؟!!!!!!!!!! من که دیگه دارم شاکی میشم از دست این سهامدارای عجول :-/ :-& <:-p

نظر

• abedinejad
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 494

در اصل توسط petter پست شده است View Post
          سلام به همه دوستان
          خواهشن یکی بیاد به من بگه که دلیل منفی خوردن کنور تا این حد تو معاملات امروز چی بوده؟؟؟!!!!!!!!!! من که دیگه دارم شاکی میشم از دست این سهامدارای عجول :-/ :-& <:-p
          کنور از لحاظ بنیادی خیلی عالیه، ولی یه اشکال بزرگ داره، که فقط توی شرایط فعلی که تحریم هستیم اشکاله، مگرنه خودش حسنه. اونم اینه که تقریبا کل محصولاتش صادراتیه، و فعلا مشتری داخلی براش نداره. نتیجه اینکه توی صادرات و وصول مطالباتش مشکل داره. من خودم از طرفدارهای پر و پا قرص این سهم بودم، ولی وقتی میشه پولت رو توی یه سهم مطمئن دیگه مثل شبندر سرمایه گذاری کرد، چرا آدم باید پولش رو معطل این سهم کنه. یه زمانی بالای 50 درصد سبدم کنور بود، روی 1600 فروختم، و با شبندر 130 تومنی عوض کردم. الان شبندر چنده؟! کنور چنده؟

مطمئنم خیلی ها امروز مثل من فکر کردند، و سعی کردند تعویض کنند. چون شبندر موقعیت خرید داشت امروز.

از من به شما نصیحت، روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید. ما که با هیچ سهمی عهد اخوت نبستیم، که تا آخر باهاش باشیم.

کنور سهم عالیی هست، ولی در صورتی که مشکل تحریم حل بشه. اونوقته که کولاک میکنه. ولی فعلا حالا حالاها امیدی به رفع تحریمها نیست. البته این نظر شخصی منه. شاید هم درست نباشه.

نظر

• petter
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 141

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
            کنور از لحاظ بنیادی خیلی عالیه، ولی یه اشکال بزرگ داره، که فقط توی شرایط فعلی که تحریم هستیم اشکاله، مگرنه خودش حسنه. اونم اینه که تقریبا کل محصولاتش صادراتیه، و فعلا مشتری داخلی براش نداره. نتیجه اینکه توی صادرات و وصول مطالباتش مشکل داره. من خودم از طرفدارهای پر و پا قرص این سهم بودم، ولی وقتی میشه پولت رو توی یه سهم مطمئن دیگه مثل شبندر سرمایه گذاری کرد، چرا آدم باید پولش رو معطل این سهم کنه. یه زمانی بالای 50 درصد سبدم کنور بود، روی 1600 فروختم، و با شبندر 130 تومنی عوض کردم. الان شبندر چنده؟! کنور چنده؟

مطمئنم خیلی ها امروز مثل من فکر کردند، و سعی کردند تعویض کنند. چون شبندر موقعیت خرید داشت امروز.

از من به شما نصیحت، روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید. ما که با هیچ سهمی عهد اخوت نبستیم، که تا آخر باهاش باشیم.

کنور سهم عالیی هست، ولی در صورتی که مشکل تحریم حل بشه. اونوقته که کولاک میکنه. ولی فعلا حالا حالاها امیدی به رفع تحریمها نیست. البته این نظر شخصی منه. شاید هم درست نباشه.
            سلام abedinejad عزیز، ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی
            من خودم 70% سبدم شبندره که 55 درصدش مال قبل از بسته شدنشه و فقط 10% کنور دارم که شکر خدا فعلا تو ضرر نیست
            در ضمن اینجور که من شنیدم و دیدم مشتری اصلی مواد کنور چین هست و فقط به این دلیل کنور دچار کمی مشکل میشه چون کلا الآن چند وقته قیمت فولاد شدیدا کم شده و تو چین هم میزنن تو سر قیمت و الا شرکت هنوزم خیلی سود داره
            در ضمن همین الان هم خیلی از شرکتا تحریمن ولی دارن + میخورن و بعضی ها هم با اینکه شرکتشون سود آنچنانی نداره و حتی کمی ضرر هم داره باز هم دارن + میخورن ...

حرف اصلی من اینه که چرا بعد از 3 روز + خوردن کنور باید منفی 4 درصدی بخوره؟!!!!
            به نظر من که سهامدارای این سهم شدیدا عجولن...

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

لامسب تو این مدت قیمت سنگ اهن افت کرده بود و افتش هم خیلی محسوس !!!

برای همین این مدت ما هیچ پستی نزدیم ........

.........افت محسوسی هم بود ..........ولی از طرفی قیمت دلار تا حدودی جبران میکرد ..................ولی اوضاع رو به بهبود است انشالله ........

قیمت های جهانی دوباره داره بر میگرده رو به بالا ....... منتظر افزایش قیمت های جهانی به بالای 70 دلار میمانیم ..........

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

معدن 24 : قیمت سنگ آهن امروز در مسیر رشد قرار گرفت و حرکت خود را برای خروج از رکود آغاز کرد.
              در حالی که کارشناسان بازار سنگ آهن پیش بینی کرده بودند که قیمت ها در صورت عدم همکاری چین به خودی خود از نیمه مهر ماه افزایش می یابد ، اما در یک حرکت غیر منتظره از سوی چینی ها ، با تزریق 158 بیلیون دلار در پایان هفته گذشته بازار سنگ آهن چرخید و سه هفته زود تر از زمان پیش بینی شده قیمت سنگ آهن افزایش یافت.
              از این رو قیمت سنگ آهن پر عیار با رشد 4 دلاری از مرز 60 دلار عبور کرد و در رقم 62 دلار ایستاد.
              این در حالی است که قیمت سنگ کروم در هفته جاری روند کاهشی خود را دنبال می کند.آخرین قیمت کرومیت نیز فوب بندر عباس 180 دلار اعلام شده است.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته خبر بالا مربوط میشه به 20 شهریور و دیروز نیز قیمت های جهانی 3 درصد مثبت دیگه زدن و سنگ اهن دانه بندی پر عیار 67 دلار رو هم زد ............با این قیمت دلار سنگ اهنی که 90 دلار بوده بشه 70 دلار هم ....باز هم صبا نور تعدیل مثبت خواهد داد ...........البته شاید عملکرد 6 ماهش ضعیف باشه....چون اوج بحران و رکود در این 3 ماهه اتفاق افتاد .........البته دلار جبران کرد خوشبختانه تا حدودی .........

بازهم میگم این سهم برای بلند مدته ...................البته قیمت های جهانی رو هم باید دنبال کرد و مواظب بود ........... پی به ای سهم هم فعلا پایینه .............

البته خبر افزایش قیمت سنگ اهن میتونه سهم های دیگه گروه و حتی فخوز -ذوب و فولاد رو دوباره یه تکونی بده .............خرید فولاد هنوز هم خوبه ........همچنین فخوز........
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/12, 11:48.
              ///

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

تا سقف منفی و مثبتش معامله شد!!!
                بعد از مدتها حجم معاملاتش بالاتر رفت!!مشکوکه

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

قطعا یکی از سهام پربازده بازار در ماههای آینده خواهد بود.
                  شرکت با بازارگردانی سهام ومعادن سود سرشاری نصیبش میشه.
                  پورتفوی بورسی و غیر بورسی شرکت واقعا عالی هست.
                  کلا سهم برا اونایی که میانمدت وبلند مدت کار میکنن طلاست

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

عوارض صادراتی مشمول سنگآهنـی بورس نمیشود
                    مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: موضوع طرحشده در برخی رسانهها درخصوص اخذ عوارض صادراتی مشمول دوقلوهای بورس نمیشود.

محمود نوریان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) افزود: هماکنون شرکتهای سنگآهنی تنها سنگآهن دانهبندی به خارج از کشور صادر میکنند که این محصول نیز براساس قانون، از پرداخت عوارض معاف است، بنابراین هیچ گونه نگرانی در اینخصوص برای سهامداران وجود ندارد.(احتمالا شامل صبانور هم میشه !)

وی با بیان اینکه تنها کنستانتره و گندله مشمول پرداخت عوارض صادراتی میشود، خاطرنشان کرد: تمام تولیدات کنستانتره و گندله شرکتهای چادرملو و گل گهر در داخل کشور مصرف میشود، بنابراین اخذ عوارض صادراتی از این محصولات نیز هیچگونه تاثیـری بر عملکرد این شرکتها نخواهد داشت.

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز روز گذشته، در گفت و گو با فارس، با اشاره به اینکه هیچ مصوبه جدیدی درخصوص اخذ عوارض صادرات مواد خام معدنی وضع نشده است، گفت: به عنوان مثال، عوارض صادرات آهن مربوط به سال 89 است که برای صادرات کنسانتره سنگ آهن 50 درصد و برای صادرات گندله سنگ آهن 35 درصد تعیین شده بود.

وجیه الله جعفری تاکید کرد این عوارض در سالهای گذشته نیز اعمال میشده است، فقط مجلس در سال 90 طبق مصوبهای اعلام کرد که در این سال هیچگونه عوارضی برای صادرات مواد خام معدنی نباید اعمال شود، به این ترتیب بند «ب» ماده 104 قانون برنامه پنجم برای یکسال عملیاتی نشد ولی برای سال 91 این عوارض برای کنسانتره و گندله سنگ آهن احیـا شد.

وی افزود: تنها مصوبه جدید دولت در مورد عوارض، همین مورد بوده است و در سایر موارد، مصوبه جدیدی نداشته

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

[b]بالاخره خریدار مشخص شد اومد بالای 1در صد!
                      شركت سرمايه گذاري توسعه ملي-سهامي عام- تعداد 2,544,775 درصد1.060
                      آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2012/09/16, 19:17.

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

تا تونسته پایین ترین قیمت ممکن خریده

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

دیروز تمامی قیمت های سنگ اهن دانه بندی شده ایران 6 درصد مثبت خورده بود ..................حالا بازار چرا اقبال نشون نمیده به این سهم .........در عجبم .........
                          :d

پی به ای سهم هم که تقریبا داره از بقیه بازار عقب میمونه .............
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

اگه 65 دلار بگیریم با دلار 2500 تومنی از 6 ماه ی دوم به بعد فروش شرکت حهش خوبی میزنه ...............من اگه بشه شبندر رو 300-400 ردش کنم :Dو کنور تو این قیمت ها باشه قطعا شبندر رو با کنور طاق میزنم .......یعنی چه حالی بده ...............:D

6 ماه ی دوم برای این سهم رویایی خواهد بود ...........تازه ما با سنگ اهن 65 دلار محاسبه کردیم ............
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

اگه 65 دلار بگیریم با دلار 2500 تومنی از 6 ماه ی دوم به بعد فروش شرکت حهش خوبی میزنه ...............من اگه بشه شبندر رو 300-400 ردش کنم :Dو کنور تو این قیمت ها باشه قطعا شبندر رو با کنور طاق میزنم .......یعنی چه حالی بده ...............:D

6 ماه ی دوم برای این سهم رویایی خواهد بود ...........تازه ما با سنگ اهن 65 دلار محاسبه کردیم ............

این قیمت ها هم برای دو روز پیشه ........
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

صف خرید شد ..............باید هم میشد .......
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X