تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

حدود 38 درصد تعدیل مثبت

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

در اصل توسط mahan2 پست شده است View Post
      عرض ادب
      دوستان کسی هست بتونه قیمت بازگشایی رو تحلیل کنه؟
      و به ما هم راه بدست آوردنشو یاد بده....

تعدیل هنوز که قطعی نشده شاید هم بیشتر باشه ،با این پی ای و تعدیل شنیده شده باید 3000تا 2900تومان باز بشه اما بعید به نظر میرسه زیاد بالا بزارن باز شه !به هر حال اگه پایین تر هم باز بشه خیلی زود قیمتش صعود میکنه

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

به نظرم گزارش خفنی داده ........اون هم با اینکه قیمت سنگ اهن در 6 ماهه افت محسوسی داشته بود .............وای .........سنگ اهن بالا بره چه میکنه این سهم ............
        ///

نظر

• bourse4ever
          عضو جدید
          • Sep 2012
          • 17

گزارش کنور خیلی عالی بود.

توضیحات نسبتا مفصلی درباره گزارش و سود شرکت در تاپیک کنور و تاپیک خودم در بورکس گذاشتم.

قبلا هم باز ها و بار ها سود 91 و 91 کنور و در بورکس گذاشته بودم.

قبلا میگفتم قیمت روز کنور باید 2500 تومان باشه که نیست ، الان میگم قیمت (ارزش ذاتی ) کنور باید 3000 تومان باشه.

البته قیمت روز با ارزش ذاتی متفاوت هست و به نظرم محدوده 2400-2500 تومان باز بشه،و روند صعودی داشته باشه تا پله اول کوتاه مدت 3000 تومان خیلی خوبه

نظر

• king
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 166

با سلام
            خیلی خوشحالم :d
            چون دقیقا روزی که من خریدم فرداش بست ;)
            من واسه نوسان گرفته بودم که با این گذارش فقط سهامداری >:d<
            سهم ناسناخته بود واسه بازار

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

"کنور" و پوشش مناسب 64 درصدی

شرکت تولید مواد اولیه فولاد صبانور با 24 میلیارد تومان سرمایه در صورت های مالی دوره 6 ماهه منتهی به شهریور 91 از مبلغ 2762 ریال عایدی خالص پیش بینی شده سال مالی 91 موفق به پوشش مبلغ 1768 ریال معادل 64 درصد آن شده است.

عملکرد 6 ماهه این شرکت از افزایش 32 درصدی فروش، 36 درصدی بهای تمام شده، 30 درصدی سود ناخالص، 127 درصدی سود انباشته در پایان دوره مالی و 46 درصدی سود خالص هر سهم خبر داده و این در حالی است که نرخ دلار در اولین پیش بینی سال مالی 91 برای صادرات 94 درصدی 1226 تومان بوده است.

گفتنی است هیأت مدیره "کنور" در حالی در نظر دارد که 30 درصد از عایدی خالص هر سهم سال مالی 91 را بین سهامدارانش تقسیم نماید که مجمع عمومی سال گذشته برای هر سهم مبلغ 2495 ریال سود خالص و مبلغ 1250 ریال سود نقدی به تصویب رسانده بوده است.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

از 6 ماه ی دوم به بعد تعدیل های این سهم هم میاد

سنگ اهن رو 60 دلار بگیریم در 2400 تومن ضرب کنیم میشه 144 هزار تومن برای هر تن ............چه شود .............حالا اگه 70 دلار بشه سنگ اهن در 6 ماه ی دوم 70 در 2400 میشه تنی 168 هزار تومن .........

وای........چه شود ...............فقط 6 ماه صبر کنید ..........تا گزارش 12 ماهه سود کنور بالای 350 و شاید 400 بشه با این قیمت هایی که الان حساب کردیم .........

بعدا سر فرصت حساب میکنیم ........فعلا سود حداقل 350 تومنی رو (ذهنی )از من قبول کنید ..........تا بعدا بریم بالاتر............ خلاصه اینکه قیمت های جهانی نیاد زیر 60 دلار یه سود خفنی میسازه ........:d

گزارش 6 ماهشو بده بقیشو ما پیش بینی میکنیم ..........;) چون سه ماهش خیلی جالب نبود :d

اگه برای تعدیل معدیل نبنده............بعد از گزارش 6 ماهه من دوباره میخرم این سهمو ...........عاشق این سهمم ..........من اگه بگم که پارسال هر تن سنگ اهن رو با چه قیمتی میفروختن و الان چند میفروشن فردا این سهم صف خرید باید باشه ..............هاها ولی کیه که قدر بدونه ...........;)

http://www.codal.ir/Reports/Exports/...MmEg%3d%3d.pdf

خوب کنور هم مارو رو سفید کرد ......................گفته بودم که تا 12 ماهه بالای 350 و شاید 400 میسازه ........و چقدر به من گفتند داری تبلیغ این سهمو میکنی!!!!

هنوز هم من این سهمو دوست دارم
                :D

================================================== =======================

بگذریم حالا این گزارش رو باید دوباره بررسی کرد .......تا ببینیم بازم جاداره یا نه............;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/29, 18:02.
                ///

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت تامين مواد اوليه فولاد صبا نور طی نامه شماره مورخ 1391/09/01 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 240,000 میلیون ریال مبلغ 3,806 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 91 را با سرمايه 000ر240ميليون ريال در تاريخ 21/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 762ر2ريال و طبق اطلاعات پيوست مبلغ806ر3 ريال اعلام نموده است.شرکت دلايل تعديل را عمدتاً ناشي از افزايش نرخ فروش به دليل افزايش نرخ ارز از مبلغ 260ر12 ريال به 500ر25 ريال، افزايش هزينه هاي مالي به دليل خريد اقساطي 96 درصد از شرکت بازرگاني معادن و صنايع معدني ايران، و افزايش درآمد سرمايه گذاري به دليل شناسايي سود سهام شرکت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات و همچنين سود فروش بخشي از سهام شرکت مذکور اعلام نموده است.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

این تصویر هم بمونه اینجا بعدا لازم داریم .......چقدر توپ توضیح داده همه چی رو ..........

///

نظر

• abedinejad
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 494

کنور زیر 2500 باز نخواهد شد، نظر دوستان برای قیمت بازگشایی چیه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

با پی بر ای 7 قیمت این سهم بالای 2650 تومن خواهد بود ........... سال اینده سود بالاتری خواهد ساخت ............

ولی خوب کچاد پی بر ای نزدیک 6 و کگل پی بر ای نزدیک 7 داره ...........این سهم چون کوچیکتره باید پی بر ای بالای 7 و بالای 8 بگیره ..............ولی خوب بازگشایی بالای 2400 تومن خواهد بود و زیر این قیمت فوق العاده سهم ارزندست .... احتمال افزایش سرمایه هم در اینده زیاده .........و البته سهم بالای 2500 میارزه و بازگشایی روی 2500 مناسبه ........
                        ///

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

یادته میثم جون راجع به این سهم چقدر خون و دل خوردیم
                          این سهم واقعا" عالیه عالی ولی حیف که دیگه ندارمش

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            هنوز هم دیر نشده و رشدی نکرده..میشه 2400 خریدش فک کنم....این سهم خوراک بلند مدته ............افزایش سرمایه هایی که باید بده هنوز نیومده .......این سهم فوقالعادست ...حاشیه سودش فوقالعادست...
                            ///

نظر

• dpi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 578

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              هنوز هم دیر نشده و رشدی نکرده..میشه 2400 خریدش فک کنم....این سهم خوراک بلند مدته ............افزایش سرمایه هایی که باید بده هنوز نیومده .......این سهم فوقالعادست ...حاشیه سودش فوقالعادست...
                              سلام و درود بر میثم و عطای عزیز.عزیزان این سهم واقعاً ارزشمند است فروردین 92 کارخانه کنسانتره همدان به ظرفیت سالانه600هزار تن کنسانتره با عیار 68درصد به بهره برداری میرسه که سود حاصل از اون در بودجه 92 دیده میشه این بدین معنی است که کنور یه شرکت صعودی در سود آوری است.به نظرم درست که شرکت eps 91رو3800ریال دیده ولی امسال بین 4500تا5000ریال میسازه و سال دیگه هم حدود6000واقعا معرکه است.

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                من هم مدتها سهم رو داشتم، تا اینکه با شروع تشدید تحریمها، 1600 خارج شدم. ولی وقتی دیدم ومعادن داره شدیدا میخره، و قیمت سهم روند صعودی گرفته، حدود 1900 تومن دوباره وارد سهم شدم. البته خیلی کم، چون بیشتر پولم رو شبندر خریده بودم >:d< .

نظر

در حال کار...
                                X