تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

دوستان از كنور نوسان گرفتن خنده داره.....
    مي تونيم يه قسمت رو از نوسان گيري ها رو با كنور انجام داد، ولي بر باد دادن كنور همان و پرواز كردن كنور همان.....

- - - Updated - - -

دوستان از كنور نوسان گرفتن خنده داره.....
    مي تونيم يه قسمت رو از نوسان گيري ها رو با كنور انجام داد، ولي بر باد دادن كنور همان و پرواز كردن كنور همان.....
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

حاج احسان گل درود داداش
      من عاشق این سهم هستم حسابی هم حتی توی افتهای تابستون خیرش به ما رسیده توی 2700 مجبور به خالی کردن شدم الان مرددم واسه دوباره سوار شدن اگر اوکی بدی فردا از خجالتش در بیام
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

در اصل توسط ron پست شده است View Post
        حاج احسان گل درود داداش
        من عاشق این سهم هستم حسابی هم حتی توی افتهای تابستون خیرش به ما رسیده توی 2700 مجبور به خالی کردن شدم الان مرددم واسه دوباره سوار شدن اگر اوکی بدی فردا از خجالتش در بیام
        درود بر شما دوست گلم
        من به قول معروف در مثبت و منفي با سهم تا رسيدن به اهداف مورد نظرم كه 10% 20% نيست، بلكه دو سه برابر است، هستم.
        به نظرم اگر روي منفي بتونيد بخريد عاليه....ومعادن بدجور داره با خريداش آلارم به بازار ميده....
        البته بعضي موقع ها نبايد به خاطر 50 تومان بالا پايين تر افزايش 1000 توماني 2000 توماني رو از دست بديم.....

پرسود باشيد

نظر

• ron
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 243

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
          درود بر شما دوست گلم
          من به قول معروف در مثبت و منفي با سهم تا رسيدن به اهداف مورد نظرم كه 10% 20% نيست، بلكه دو سه برابر است، هستم.
          به نظرم اگر روي منفي بتونيد بخريد عاليه....ومعادن بدجور داره با خريداش آلارم به بازار ميده....
          البته بعضي موقع ها نبايد به خاطر 50 تومان بالا پايين تر افزايش 1000 توماني 2000 توماني رو از دست بديم.....

پرسود باشيد
          زنده باشی عزیز جان
          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

ميثم جان تبريك به شما به دليل آواتور جديدتون ....قبلا شير بود، الان يه شير ديگه جاشو گرفته!!!
            دليلشم هم اينه صبانور در بورس جز خاطره هاي ماندگار براي سهامدارانش و همچنين مثالي براي سودهاي چند برابر در بورس خواهد شد.....

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              کمنگنز هم داره با پی به ایه 10 معامله میشه دیگه . خوب معدنی با سرمایه کم با پی به ای زیر 10 نداریم دیگه.
              فکرشو کنید تعدیل مثبت هم داشته باشه کنور برای 90 و مخصوصا 91 رو که همه میدونن با این دلار تعدیل داره ;)
              الکی نیست میگن 3000 تومن نگو با پی به ایه 10 و سود 91 حساب میکنن :d البته تا3000 تومن فک کنم 5-6 ماه بیشتر طول نکشه
              ببینیم امروز 3000 تومن کنور رو میبینیم ..........البته این پست مال ماه april هست .....

قبلا هدف کنور 3000 تومن بود ........فعلا هدف رو میزاریم 4500 .......تا اوایل اردیبهشت ...........;)
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                ميثم جان تبريك به شما به دليل آواتور جديدتون ....قبلا شير بود، الان يه شير ديگه جاشو گرفته!!!
                دليلشم هم اينه صبانور در بورس جز خاطره هاي ماندگار براي سهامدارانش و همچنين مثالي براي سودهاي چند برابر در بورس خواهد شد.....
                اجسان جان این سهم از زمان عرضه اولیه چشم مارو گرفته بود ...با یه نگاه ......:d گشتم و گشتم به این رسیدم ........ببینیم بازدهی بلند مدت این سهم بیشتره یا شپدیس و شیران گل های سر سبد بورس ایران .....کار ما از سود کردن گذشته .....فقط میخوام ببینم کدومشون بازدهی بهتری میدن ....

کنور 3000 تومنی .....یا شیران 5600 تومنی ......یا شپدیس 6200 تومنی ........البته این سهم رو کنار این دو قرار دادن شاید درست نباشه چون هر دو غولی هستن برای خودشون :D
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/01, 09:13.
                ///

نظر

• آذرآبادگان
                  کاربر فعال
                  • Dec 2012
                  • 1140

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  اجسان جان این سهم از زمان عرضه اولیه چشم مارو گرفته بود ...با یه نگاه ......:d گشتم و گشتم به این رسیدم ........ببینیم بازدهی بلند مدت این سهم بیشتره یا شپدیس و شیران گل های سر سبد بورس ایران .....کار ما از سود کردن گذشته .....فقط میخوام ببینم کدومشون بازدهی بهتری میدن ....

کنور 3000 تومنی .....یا شیران 5600 تومنی ......یا شپدیس 6200 تومنی ........البته این سهم رو کنار این دو قرار دادن شاید درست نباشه چون هر دو غولی هستن برای خودشون :d
                  اینقدر این سهم را به طلا و شیر و .... تشبیه کردید که بالاخره روز چهارشنبه در قیمت 2830 تومان ما هم کنوری شدیم خدا به خیر کنه b-)
                  در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                    اینقدر این سهم را به طلا و شیر و .... تشبیه کردید که بالاخره روز چهارشنبه در قیمت 2830 تومان ما هم کنوری شدیم خدا به خیر کنه b-)
                    مبارک باشه .......این سهم برای بلند مدت خوبه .....در مورد میان مدت و کوتاه مدتش من هیچ پیشنهاد خریدی نمیدم ......هر چند میان مدت هم تا حالا 100 درصد رشد کرده ........کسی که 1500 و زیرش خرید 100 درصد سود کرد...

من با هدف دو ساله دارم میخرم .. نوسان گیری دیگه تعطیل......... .هر چی از سود افتادیم بابت نوسان گیری بود .........بعدا از همین قیمت بازدهی ها رو مقایسه میکنم با سایر سهام بازار ......

این سهم همچی بی ریسک هم نیست ..زمانی که قیمت سهم از 2000 تومن تا محدوده ی 1400 پایین اومد ......قیمت های جهانی تقریبا نصف شده بود ......و اکنون قیمت های جهانی دوباره داره برمیگرده به سر جای اولش .

باید قیمت های جهانی رو زیر نظر داشت ........چرا که قیمت های جهانی نصف بشه ..سود اوری سهم نصف میشه ......سود اوری سهم 3000 تومنی هم نصف بشه با کله میاد پایین یا به اصلاح کله پا میشه .....

بنابراین این سهم همیچی بی ریسک هم نیست.....

ولی خوب در مملکت ما تورم و افزایش دلار ریسک قیمت های جهانی رو به حداقل میرسونه ...........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/03, 15:01.
                    ///

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

سلام
                      كنور بايد از 2900 تا 4000 حداقل تا قبل از سال برسد، اگر ده هفته تا آخر سال بگيريم، بايد هفته اي 100 تومان افزايش پيدا كند.......
                      اگر هفته اي 100 تومان افزايش پيدا نكرد، بايد انتظار داشته باشيم، هفته اي ديگر 200 تومان را با يكديگر جبران كند....

سايت زير اطلاعات مفيدي در مورد سنگ آهن به ما مي دهد:

پرسود باشيد

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

انشالله با رشد مناسب فلزات در بازارهای جهانی و شناخت بیشتر
                        بازار از این سهم انتظار دارم در هفته پیش رو بالای 3200 تومن تثبیت
                        وکفسازی کند.حمایتهای سهامداران عمده بسیار نوید بخش و نشانه
                        ارزندگی فوق العاده کنور است
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

1.طرح توسعه معدن بابا علی نزدیک 630000 تن به ظرفیت تولید اضافه خواهد کرد.
                          2.طرح توسعه معدن شهرک 300000 تن سال بعد و 300000 تن سال 93 به ظرفیت تولید اضافه خواهد کرد.
                          3.قیمت جهانی سنگ آهن مگنتیتی 60-55 عیار به طور میانگین از 88 دلار تا 68 دلار در نوسان هست ما میانگین فروش رو 70 دلار فرض میکنیم برای سال بعد...
                          4.قیمت دلار در ابتدای سال 91 به طور میانگین از 1700 تا 2500 تومان بوده است در صورتی که دیگه الان به نرخ مرکز مبادلات ارزی نرخ دلار را 2500 در نظر میگیریم بالای 2500 هم مال خودشان و نوش جانشان

با این فاکتورها سود هر سهم کنور برای سال بعد 1500 تومان به دست می آید. با p/e 7 یا 6 که اکثر معدنی ها به خود میگیرند قیمت کف سهم 7000 تومان در میاد. ممکنه باورش سخت باشه برای همه ما ولی خیلی از سهامداران و سرمایه گذاران شپدیش 4000 تومانی را نمیتونستن هضم کنند الان قیمتش 6100 تومان است

پس با صبر به هدف قیمتی خواهیم رسید. البته این وسط هم نرخ قیمت های جهانی سنگ آهن رو هم همیشه باید زیر نظر داشت

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

دوستان گرامی لطف کنید یک سایت معتبر برای رصد قیمت سنگ آهن معرفی کنید تا بعدا شماها را به عنوان مسئول ضرر و زیان خودم معرفی نکنم:d
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Hamidkhann
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 476

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                              1.طرح توسعه معدن بابا علی نزدیک 630000 تن به ظرفیت تولید اضافه خواهد کرد.
                              2.طرح توسعه معدن شهرک 300000 تن سال بعد و 300000 تن سال 93 به ظرفیت تولید اضافه خواهد کرد.
                              3.قیمت جهانی سنگ آهن مگنتیتی 60-55 عیار به طور میانگین از 88 دلار تا 68 دلار در نوسان هست ما میانگین فروش رو 70 دلار فرض میکنیم برای سال بعد...
                              4.قیمت دلار در ابتدای سال 91 به طور میانگین از 1700 تا 2500 تومان بوده است در صورتی که دیگه الان به نرخ مرکز مبادلات ارزی نرخ دلار را 2500 در نظر میگیریم بالای 2500 هم مال خودشان و نوش جانشان

با این فاکتورها سود هر سهم کنور برای سال بعد 1500 تومان به دست می آید. با p/e 7 یا 6 که اکثر معدنی ها به خود میگیرند قیمت کف سهم 7000 تومان در میاد. ممکنه باورش سخت باشه برای همه ما ولی خیلی از سهامداران و سرمایه گذاران شپدیش 4000 تومانی را نمیتونستن هضم کنند الان قیمتش 6100 تومان است

پس با صبر به هدف قیمتی خواهیم رسید. البته این وسط هم نرخ قیمت های جهانی سنگ آهن رو هم همیشه باید زیر نظر داشت
                              من قبلاً با تحلیل محدود خودم سه مرحله کنور جمع کردم. خوشحالم که انتخابم درست بوده و تحلیلهای دوستان بهم قوت قلب میده

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط بهابازار پست شده است
                                با سلام و تشکر از شما دوست گرامی

نمی خوام وارد بحثهای سیاسی بشم. فقط همینقدر بگم که اگر اونها نخوان امکان نداره بتونیم تحریم رو دور بزنیم و اینکه تا حالا تونستیم تحریمها رو دور بزنیم دلیلش این بوده که اونها می خواستند

اصلا کاری به تحریم نداریم: فرض کنیم کنور به هر دلیلی اصلا نتونه محصولاتش رو صادر کنه. در این حالت تولید و فروش و سود آوری شرکت چگونه خواهد بود؟

سلام بر دوست عزيز
                                اين ريسكي است كه شما در نظر گرفته ايد. ما هم در جاي سرمايه گذاري نكرديم كه ريسك نداشته باشد، اما با توجه به ريسك كه كرده ايم، ممكن است بيشتر از هرجاي ديگر سود كنيم.
                                وگرنه طلا مي خريديم، و با ريسك كمتر سود كمتري هم مي كرديم....
                                در مورد اين مورد خاصي كه پيش بيني كرده ايد، بسيار بعيد است، چرا كه همين الان نفت ايران تا تيرماه در حال صادر شدن است. و نمي توان همه چيز يك شبه اتفاق بيافتد.
                                اتفاقا طرحهاي توسعه كنور نيز براي تبديل سنگ آهن به كنستانتره مرغوب در حال آماده سازي است. و به نظر مي رسد در كمتر از يك سال و نيم آينده شركت نياز به صادرات و خام فروشي نداشته باشد.
                                طرح توسعه ديگر توليد 250.000 تن بيلت فولاد است، كه در واقع كنور را به يك شركت فولادسازي در ابعاد كوچك تبديل خواهد كرد.
                                بهابازار عزيز، در حال حاضر سهمي پرپتانسيل تر از كنور در بازار، حتي با وجود اينكه سهمهاي زيادي را بررسي كرده ام، پيدا نكرده ام.
                                همين ديروز در حال بررسي سهام گروه بيمه اي بودم. سهمهاي زيادي رو از زير ذره بين گذرانده ام، اما قبل از داشتن كنور به اين سهم ايمان پيدا كرده ام، چون گاهي اوقات با خريد سهم تعصب پپش مي آيد، كه مي تواند بسياري از معايب و ريسكهاي شركت رو ناديده بگيريم.....اما براي اين شركت اينگونه نبود.

پرسود باشيد

نظر

در حال کار...
                                X