مدیر مالی ومعادن گفته ارزش ذاتی کنور بالای 2هزار تومانه و گفته کنور تنها شرکت سنگ اهنه که پروانه بهره برداری معدنو به نام خودش داره.
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
آینده درخشان در فولاد صبانور
روز گذشته 24 میلیون سهممعادل 10 درصد سهام شرکت تأمین مواد اولیه صبانور در بازار اول فرابورس عرضه و درکمتر از یک دقیقه، به نرخ 1500 تومان به ازای هر سهم کشف قیمت شد.بهگزارش بورس نیوز، ورود این شرکت 24 میلیارد تومانی به فرابورس بهانه ای شد تا بانگاهی به جلسه معارفه سهام شرکت فولاد صبانور در عصر روز یکشنبه گذشته، بتوان زوایایپیدا و پنهان این شرکت پر پتانسیل و دارای دورنمای مثبت را مرور کرد.فعالیتاصلی این شرکت شامل اکتشاف، استخراج و بهره برداری از معادن، خردایش، شستشو، دانهبندی، تغلیظ، تصفیه، ذوب مواد معدنی، مشاوره، تحقیقات و انجام آزمایشات مختلف بهمنظور افزایش کیفیت تولید می باشد.
محصولاتتولیدی شرکت شامل سنگ آهن ریزدانه (10-0 میلی متر) و سنگ آهن درشت دانه (25-10میلی متر) می باشد. فعالیت های اجرایی مربوط به استخراج معادن، خردایش، دانه بندیو .... بصورت تخصصی توسط شرکت های فرعی انجام شده و شرکت تأمین مواد اولیه فولادصبانور در قالب شرکت هلدینگ فعالیت می نماید.دربخش تولید نیز شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور سهامدار 58.9 درصدی شرکت معدنکار باختر، سهامدار 100 درصدی شرکت آینده سازان فولاد البرز، سهامدار 68 درصدیشرکت ذوب آهن غرب کشور و به طور غیر مستقیم سهامدار 75 درصدی معدن بار صبا است. همچنینصبانور مالک سه معدن است که معدن بابا علی در همدان و با ظرفیت تولید سالانه 10هزار تن سنگ آهن (مگنتیت 52 درصد) و دو معدن گلالی و شهرک به ترتیب با ظرفیت تولید سالانه 80 هزار تن و 100 هزار تن سنگ آهن(مگنتیت 54 درصد و 62 درصد) در کردستان می باشد. همچنین پروانه بهره برداری از اینمعادن تا 25 سال در اختیار صبانور است.
شرکتهای زیر مجموعه:شرکتمعدن کار باختر: شرکت صبانور مالکیت 58.9 درصد سهام این شرکت را دارا بوده وبا سرمایه اولیه 2 میلیارد تومان از ابتدای سال 89 شروع به فعالیت نموده است.آیندهسازان فولاد البرز: شرکت آینده سازان فولاد البرز با موضوع فعالیت تغلیظ وفرآوری مواد معدنی، تهیه کنسانتره و انجام هر گونه تغییرات فیزیکی و شیمیایی مجاز،تهیه آگلومره و گندله، ایجاد و بهره برداری از کارخانجات مرتبط، انجام تحقیقات وآزمایشگاهی مختلف و صادرات و واردات و ارایه خدمات فنی در این زمینه تأسیس گردید.100 درصد سهام این شرکت متعلق به شرکت فولاد صبانور می باشد.شرکتمعدن بار صبا: فولاد صبانور به منظور افزایش توان عملیاتی و کنترل بهایتمام شده شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور اقدام به سرمایه گذاری در این بخشنمود که در این راستا شرکت معدن صبا در تاریخ 1389.5.10 تأسیس گردید. 57 درصد سهاماین شرکت متعلق به شرکت معدن کار باختر، 37 درصد شرکت آینده سازان فولاد البرز، 5درصد شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور و یک درصد سهامداران حقیقی می باشد.شرکتذوب آهن غرب کشور: در سال 1389، 67 درصد سهام این شرکت توسط شرکت صبانورخریداری گردید. این شرکت دارای 238 هکتار زمین و 4 حلقه چاه است. ظرفیت کوره بلنداین کارخانه 70 هزار تن چدن در سال می باشد. از ابتدای تحویل پروژه به شرکت صبانورکلیه امکانات در جهت تکمیل و راه اندازی به کار گرفته شد و در تاریخ 1390.8.15بصورت رسمی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.دراین حال شرکت فولاد صبانور دارای سرمایه گذاری هایی در معدن ظفرآباد با ظرفیتتولید 15 هزار تن، معدن بار بیجار، سیمینه رود الوند و نیز شرکت ذوب آهن اسنوندآذر با ظرفیت 300 هزار تن (در مرحله قبل از بهره برداری) می باشد.ترکیبسهامداران شرکت فولاد صبانور شامل: شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (سهامیعام) با مالکیت 97 درصد، شرکت ذوب آهن غرب کشور (سهامی خاص) با مالکیت 2.4 درصدبوده و شرکتهایی همچون شرکت توسعه و تجارت بین المللی صبا، شرکت سی ولکس کالا،شرکت فولاد کاویان و شرکت کابل های مخابراتی شهید قندی یزد از مالکان کمتر از یکدرصدی سهام این شرکت به شمار می روند.در بخش فروش طی 11 ماهه سال90 شرکت صبانور نزدیک به کل بودجه خود را پوشش داده و فروش واقعی را محقق کرده استاین در حالی است که فولاد صبانور هیچ بدهی بانکی نداشته و از محل درآمدهای شرکت تعهداتخود را اجرا می کند.
در بخش تولید نیز افزایشتناژ شرکت از سال 87 به بعد روند سود آوری را به طور چشم گیری افزایش داده و حالآنکه بهبود قیمت جهانی سنگ آهن و نیز آزاد سازی نرخ ارز در آخرین روزهای کاری سال90 به بهبود وضعیت سود آوری شرکت کمک کرده است.
فولادصبا نور برای سال 91، یک میلیون و 450 هزار تن تولید در بخش استخراج هدف گذاریکرده که این میزان برای سال های 92 و 93 به 2.5 میلیون تن افزایش خواهد یافت.فولادصبانور در سال مالی گذشته سرمایه 8 میلیارد تومانی خود را به 24 میلیارد تومانافزایش داده و از این رو تعداد سهام شرکت سه برابر شده است.
سودهر سهم کنور برای سال مالی 91 به طور خالص مبلغ 2762 ریال به ازای هرسهم پیش بینی شده و هیأت مدیره آن پیشنهاد تقسیم سود 30 درصدی را برای مجمع عادیسالیانه سهامداران برای سال مالی 90 در نظر گرفته اند.
برنامههای توسعه ای شرکت فولاد صبانورطرحکنسانتره سنگ آهن شهرکنرخبازگشت سرمایه در این طرح بیش از 27 درصد بوده و زمان بهره برداری از فاز اول آندرنیمه دوم سال 90 و فاز دوم آن در ابتدایسال 92 خواهد بود.کلهزینه طرح حدود 140 میلیارد ریال بوده و تاکنون 17 درصد پیشرفت عملیاتی در اینمجموعه داشته است.سنگآهن مورد نیاز این طرح از مجموعه معادن شهرک متعلق به شرکت صبانور، با ذخیره 50میلیون تن به میزان 1.7 میلیون تن در سال تأمین می شود. کنسانتره تولیدی در اینمجموعه قابل مصرف در تمام گندله سازی های کشور بوده و امکان صدور دارد.طرحکنسانتره سنگ آهن 6 میلیون تنی همدان این طرحتا کنون23 درصد پیشرفت داشته که شامل 90 درصد پیشرفت مهندسی، 20 درصد پیشرفت بخشتأمین تجهیزات، 10 درصد پیشرفت ابنیه و سیویل می باشد.زمان بهرهبرداری از طرح سال 1392 بوده و نرخ بازگشت سرمایه این طرح بیش از 31 درصد می باشد.منابع تأمین مالی آن از طریق آورده سرمایه داران تأمین و بدون اخذ هیچگونه تسهیلات دریافتی از بانک ها صورت گرفته است.ازدیگر سو سعید تفضلی، مدیر عامل شرکت فولاد صبانور در جریان برگزاری جلسه معارفهاین شرکت با اشاره به روند صعودی تولید شرکت از سال 87، از نهایی شدن بودجه سال 90تا پایان بهمن ماه خبر داده و گفته است: این بودجه تا پایان سال محقق شده و احتمالتعدیل مثبت نیز وجود دارد.وی بابیان اینکه مشتری بالقوه صبانور در داخل کشور محدود بوده و سالانه فقط حدود 20درصد کل تولید این مجموعه در داخل به فروش می رسد، می گوید: باقی مشتریان، شرکتهای خارجی هستند و محصولات ما به صورت سنگ آهن دانه بندی شده صادر می شود.بهاین ترتیب شرکت از ارزش افزوده قیمت صادراتی نسبت به قیمت داخلی بهره مند خواهدشد.درپایان خاطر نشان می شود نماد فولاد صبانور در اولین روز معاملاتی خود پس از عرضه اولیهشاهد صف خرید 26 میلیونی سهام از سوی خریداران بوده و حال آنکه شرکت های هم گروه کنوردر صنعت معدنی های بورس با فروشندگان سهام و افت قیمت ها مواجه هستند.
نظر
-
-
فردا بفروشید دیگه 15 درصد رو سودید:d یه چیزی هم به خریدارهای بعدی برسه . ما بد جوری تو کفیم:D یه سهم خوبی هم که توبازار هست نمیزارن بخریم :((///
نظر
-
به نظر می رسد با توجه با اخبار مثبتی که در حواشی کنور وجود داره تا 2000 تومن بره بالا بعد یه استراحت کنه و آماده شه برای صعود بعدیش.
نظر دوستان چیه؟
نظر
-
در اصل توسط به امید رشد پست شده است View Postبه نظر می رسد با توجه با اخبار مثبتی که در حواشی کنور وجود داره تا 2000 تومن بره بالا بعد یه استراحت کنه و آماده شه برای صعود بعدیش.
نظر دوستان چیه؟
سیر نمیشن این کارگزارا بزارید یه کم انلاین ها هم بخرن دیگه. ماشالا همه هم دو دستی سهمشون رو چسبیدن فک نکنم فردا هم برسه به ما///
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postما دیروز طی یک حرکت انقلابی 3000 تا از کارگزارمون گرفتیم و امروز طی یک حرکت انقلابی دیگر 4500 تا فروختیم
تو رو خدا فحش ندیدکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
-
تازمانی که خود ومعادن عرضه نکند این سهم همچنان بالاخواهد رفت .
همچنان که ازتعداد صف کم نمی شود بلکه بیشترنیز می شود .
فکرمی کنم هنوز محدودیت 10000 تایی هم دراین سهم درحال اعمال است .واین نیز به رشد سهم کمک خواهد کرد .
حال باید دید که ومعادن کیسه راشل می کند یانه.
درکل سهم میان مدت خوبی برای نگهداری است .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر