امروز وتوسم 79000 سهم به پرتفوی خود افزوده
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
کنور فقط و فقط به دید بلند مدت خوبه. ورود و خروج یا خواب سرمایس یا زیان.
من ازش سواری 2-3 ساله میخوام :D
نظر
-
اما این بده که داره به عادت تبدیل میشه که همه می تونن هر وقت بخوان کنور بخرن ...
اگه این حس ایجاد شه کنور اروم اروم هی میاد پایینتر و خوب تعدیل هم بده منفی های پیشینش رو پر میکنه ....A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط morghesahar پست شده استدوستانی که تحلیلگرهستند یکی اطلاع رسانی کند اولا"چراباوجود10%تعدیل مثبت درقیمت هیچگونه تغییری حاصل نشد وثانیا" چرابرای اعلام تعدیل نمادش بسته نگردید؟ثالثا"درروزهای آینده این افزایش سود درقیمت تاثیری داردیاخیر؟!!!
دوست عزيز اگر قرار بود سهم قيمت سودي كه سال ديگر همين موقع ميساخت را داشت، الان بايد بالاي 10000 تومان معامله ميشد.
بايد قيمت سهم هم با روند سوددهي جلو رود. در اين بازار سراپا قرمز ديديم كه سهم يك درصد هم افت نكرده و به ماكزيمم قيمتي يك هفته پيشش 5% . امروز هرچي فروشنده حقيقي و خسته بود از سهم خارج شد. سهم 1.7 ميليون در اين قيمتها معامله كرده و حقوقي تا مي توانسته از بازار سهم جمع كرده است.
بنيادي سهم همان است، كه همه دوستان به آن اشاره كرده اند. در اولين روزهاي مثبت بازار كه شايد از فردا باشد سهم به راحتي 4200 تومان رد خواهد كرد.
اصلا نگران نباشيد.
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
نقل قول از کاربر bourse4ever عزیز
آمار تغييرات سهامداران بالاي 1٪ ديروز كامل نبود!
ديروز هامون سپاهان 1.5 ميليون سهم كرمانشاه خريده
پترول 159 هزار سهم كرمانشاه خريده
گروه مالي ملت 587 هزار سهم فولاد خريده
صندوق بازنشستگي نفت 2.8 ميليون سهم شپنا فروخته
گروه مالي ملت 4.8 ميليون سهم شپنا فروخته
كنور ديروز 400 هزار سهم ومعادن خريده
صندوق عشاير هم 500 هزار سهم ومعادن خريده
صندوق نفت 500 هزار سهم حفاري خريده (اين ديروز بود )
بيمه ايران 2 ميليون سهم كچاد فروخته
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postاما این بده که داره به عادت تبدیل میشه که همه می تونن هر وقت بخوان کنور بخرن ...
اگه این حس ایجاد شه کنور اروم اروم هی میاد پایینتر و خوب تعدیل هم بده منفی های پیشینش رو پر میکنه ....
ضمناً امروز تو بازار مقاومت خوبی نشون داد. فک کنم اگه بازار برگرده آماده جهش تا 3800 هستش. شکستن 3800 رو دیگه خدا میدونه
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postبله درسته اما این عادت یهویی خواهد شکست و اونوقت هرکی که جاموند فقط غصش رو میخوره. من از ترس همون حرکت ناگهانیش ازش خارج نمیشم.
ضمناً امروز تو بازار مقاومت خوبی نشون داد. فک کنم اگه بازار برگرده آماده جهش تا 3800 هستش. شکستن 3800 رو دیگه خدا میدونه
حقوقی های این سهم بدجوری افتادن به جون سهام شناور داره خشک خشک میشه اون هم از نوع کویر لوت:D:D
نظر
-
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postسهامدارای کنور خستن
اما به موقش خستگیتونو در میاره !
صبور باشید
كنور، در اين بازار تماما منفي، داشت با سر زدن سبز مثبت به كل بازار لبخند مي زد......آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
از دوستان کسی خبر داره کی بود امروز میخواست این سهم مارو خراب کنه؟؟؟
عکسی چیزی ازش داشتین ممنون میشم>:)در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
یکی یهو 4% منفی رنج زد ...ولی ساعت اخر برگشت به مثبت ....این امید رو به کنور واسه فردا بر می گردونه...A man should get to bleed in peace
نظر
نظر