بازدهی بورسی شما در سال 90؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

بازدهی بورسی شما در سال 90؟

عدد شاخص در ابتدای سال چیزی در حدود 20 هزار بود. در حال حاضر هم، فرض رو بر این میگیرم که شاخص ساختگی

نیست و انعکاس کاملی از ارزش تمامی بازاره. در حال حاضر هم این عدد به 25500 رسیده است در نتیجه بازدهی شاخص در سال

90 در حدود 27% بوده .

با توجه به اینکه طبق تئوری های بازار سرمایه، همیشه بازدهی سبدهای سرمایه گذاری باید با بازدهی شاخص هماهنگ باشه.

پس دوستان لطف کنن و بازده واقعی سبدشون رو ذکر کنن تا به یک نتیجه قابل اتکا برسیم که شاخص بازار بورس ایران

واقعی است یا خیر.

موفق باشید
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

من بعنوان اولین قربانی اعلام آمادگی می کنم!:d
    من به دلایلی که بعضا شاید بدونید مجبور بودم زیاد خرید و فروش انجام بدم! تراکنش سال 90 بنده حدود 500 میلیون بود که قسمت اعظمش مربوط به نیمه دوم سال بود!
    بازدهی سبدم هم تا چهارشنبه به حدود 10 درصد رسید!!:-| بازدهی نیمه اول سال 90 هم برای بنده حدودا -15 درصد بود!:(
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

ميشود گفت با صدرا وحفاري در نقطه سر به سر هستم
      يعني واقعا افتضاح.......
      به گونه اي كه جديدا ديگر از ترس اوضاع خراب يك سال گذشته، سعي در كمتر وارد كردن سرمايه هاي بدست آمده در خارج بورس ، در خريد سهم در بورس كرده ام
      البته علت اين ضرر را در 2 سهمي بودن سبدم وآنهم هر دو از يك گروه مي بينم

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2933

بنده همینجا رسما اعلام میکنم که در ضرر 30 % از ابتدای فروردین 90 هستم .
        اسفند 89 تقریبا تک سهم وصنعت با میانگین خرید 101 تومان بودم ولی در 118 خارج شدم
        و بیشترین ضرر را صدرا لعنت ا... علیه و همراه اول و بانک ملت به من زدند... اگر صدرا نخریده بودم الان در
        بدترین حالت یر به یر بودم .... الانم تقریبا با کد خودم تک سهم ومعادن هستم . پارسان و فاذر را هم در سبد
        دیگری به حالت تک سهمی دارم .
        کلا تک سهمی حال میکنم یا به عرش میری یا با کله به قعر میروی ....
        کمک یکی از اساتید این سایت را هم هیچ وقت فراموش نمیکنم اگر سهام پیشنهادی ایشان را خریده
        بودم الان در سود خوبی بودم ... الان همین جا از از این دوست اصفهانی خودم جناب مهران عزیز تشکر و
        قدردانی مینمایم . امیدوارم سال دیگه برای ایشان و دیگر دوستان سال پرسود و پربرکتی باشد .

آخرین ویرایش توسط Captain Nemo؛ 2012/03/15, 23:20.
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• TINA
          عضو جدید
          • Mar 2012
          • 17

منم میخام اعتراف کنم :d

با اینکه 5-6 ماهه خریدوفروش میکنم ولی فک میکنم نصف سرمایم رفته اینقد که ضرر کردم نمیخام حساب کنم ضررام چند درصد شده چون اعصابم خورد میشه:(( اشکال کارم اینه که خیلی زود جوگیر میشم هرچی میره بال میخرم ولی از فرداش میاد پایین :( هرچیم که داره میاد پایین میفروشم از فرداش میره بالا :d چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی!

نظر

• کوثر
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 251

اعتراف نامه
            سال پیش همین موقع بود که وارد بورس شدم در 6 ماهه اول سال30 درصد ضرردادم به خاطر صدراویک اشتباه فاحش دیگه
            ام الحمدلله 6 ماهه دوم تونستم ضرر رو به 15 درصد برسونم البته این مقدار ضرر تبیعیه و پای اموزش گذاشتم.
            از چند تا سهم خوشم میاد فولاژوفولادووصنعت

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

بازده سبد من تقریبا 100 درصد به جز پول هایی که در این دوران دانشجویی کشیدم بیرون و میرفتیم با رفقا عشق و حال . یعنی بشتر از 100 درصد بود و راضیم از این بورس .
              البته خودتون میدونید که من سبدندارم تنها سهمی که داره میشه یک سال و تو سبد هست فسرب که اونم به خاظر حقش بود که طولانی شد :d

تازه 100 درصد خیلی کمه و من خیلی طمع کارم :Dولی به سالی 100 درصد میشه امیدوار بود
              ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

خب تا اینجا داره یسری واقعیت از شاخص بازار مشخص میشه. از صداقت دوستان نهایت سپاس رو دارم
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  بازده سبد من تقریبا 100 درصد به جز پول هایی که در این دوران دانشجویی کشیدم بیرون و میرفتیم با رفقا عشق و حال . یعنی بشتر از 100 درصد بود و راضیم از این بورس .
                  البته خودتون میدونید که من سبدندارم تنها سهمی که داره میشه یک سال و تو سبد هست فسرب که اونم به خاظر حقش بود که طولانی شد :d

تازه 100 درصد خیلی کمه و من خیلی ظمع کارم :d
                  >:d<

عالی بوده میثم. تبریک میگم

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

مصطفی جان بازده سبد شما چقدر بود؟
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط TINA پست شده است View Post
                      منم میخام اعتراف کنم :d

با اینکه 5-6 ماهه خریدوفروش میکنم ولی فک میکنم نصف سرمایم رفته اینقد که ضرر کردم نمیخام حساب کنم ضررام چند درصد شده چون اعصابم خورد میشه:(( اشکال کارم اینه که خیلی زود جوگیر میشم هرچی میره بال میخرم ولی از فرداش میاد پایین :( هرچیم که داره میاد پایین میفروشم از فرداش میره بالا :d چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      منم یه یک ماهی اینجوری میشد بعدش درست شد به نظرم باید سهمی رو که مطمئنی میره بالا رو بخری و از قبل قیمت خرید رو برای خودت در نظر بگیری و تصمیم گیریت یهو نباشه .
                      به نظرم باید از قبل منتظر قیمت دلخواهت بشینی و در روزی که به اون قیمت رسید بخری. من خیلی به خرید در کف قیمت اعتقاد دارم همیشه وقتی پاین تر از همه بخری خوب از اون طرف هم از همه کمتر ضرر میکنی و هم از همه بیشتر سود ;) مثلا من از الان منتظر بترانس 260-270 تومنی ام اگه رسید که میخرم اگه نرسید هم که هیچی یا منتظر کمنگنز 2200 تومنی هستم اگه رسید که میخرم اگه نرسید نه ;)
                      ///

نظر

• meysam
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 147

من هم در حدود 33 درصد در ضررم نسبت به اول سال 90تا به حال
                        بیشترین ضررم رو ح وشمال و خفناور و تمحرکه
                        که در مورد تمحرکه به دلیل استفاده نکردن از حد ضرر ضررم زیاد شد و خفناور رو هنوز دارم :((
                        بدترین اشتباهم فروختن شبریز در 230بعد از داشتن 6ماه این سهم با کمترین سود ممکن و جایگزین کردن ح وشمال
                        :((:((:((:((

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

بازدهی منم خدا رو شکر راضی ام.(از 2 سال قبل اکثرا تک سهمم)
                          البته اگه از خرداد ماه یه سری اشتباهات زنجیروارو تا حالا نکرده بودم بازده سرمایم خیلی بیشتر میشد(بزرگترین اشتباهم فروش قشکر در حوالی 160 تومن!).امیدوارم این اشتباهاتم تجربه خوبی واسم باشه

نظر

• jazeba
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 83

30 درصد ضرر بخاطر کحافظ و وزمین

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2933

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              خب تا اینجا داره یسری واقعیت از شاخص بازار مشخص میشه. از صداقت دوستان نهایت سپاس رو دارم
                              حاچی جان
                              فقط 100 % ها را تبریک میگی ....
                              خب به ما هم تسلیت بگو دیگه ...:((
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                              X