در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگروه قند هشدار داده شد اونم در روزی که قپیرا بالای یک میل صف خرید بود وخیلی ها فریب این صف خرید کذایی رو خوردن ..
همچنان می گم صوبر باشید به وقتش گروه قند هم رالی اغاز بشه اشاره خواهد شد ..
فعلا فقط گروه پترو روی فولاد و....تک سهمها..
پرریسک خان
اگه امکان دارد حضورتان را پر رنگ تر کنید و اگه در تایم معاملات و ساعاتی قبل از آن به سوالات جواب دهید ممنون می شویم.
امروز بر خلاف جهت بازار 55هزارتایی فلامی از صف برداشتم و بقیه خرید را برای شنبه نگه داشتم. فلامی فروشنده قدری دارد و خریدش با توصیه کارشناس خبره ای چون شما مقدور بود و است.
مارون و وبشهر هم تعداد کمی با حوصله خریداری شد . اگه مقدور بود تکنیکال این 3 سهم را زحمت بکشید و اگه صلاح بر کشیدن رنج در روز شنبه بود اعلام کنید تا با کمک دوستان از خجالت فروشندگان در بیائیم
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسکه در 900 تا 1100 فرصت خرید بود اشاره شد ..
کف قیمت فعلا رفته بالای 1150 وفن در حال فشرده شدن واماده جهش ..سودها رو تبدیل به سکه کنید وکاری به افت وخیز نداشته باشید ..این رو از زمانی گفتیم که سکه زیر 700 تومن بود ...
دیروز رفتم از دوستم سکه و طلا بگیر م میگفت قیمت جهانی طلا ودلار کمی پایین آمده ولی بخاطر تحریم جدید امریکا که طلا را هم شامل میشه قیمت هاا بالا هم رفته
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postبا سلام
پرریسک خان
اگه امکان دارد حضورتان را پر رنگ تر کنید و اگه در تایم معاملات و ساعاتی قبل از آن به سوالات جواب دهید ممنون می شویم.
امروز بر خلاف جهت بازار 55هزارتایی فلامی از صف برداشتم و بقیه خرید را برای شنبه نگه داشتم. فلامی فروشنده قدری دارد و خریدش با توصیه کارشناس خبره ای چون شما مقدور بود و است.
مارون و وبشهر هم تعداد کمی با حوصله خریداری شد . اگه مقدور بود تکنیکال این 3 سهم را زحمت بکشید و اگه صلاح بر کشیدن رنج در روز شنبه بود اعلام کنید تا با کمک دوستان از خجالت فروشندگان در بیائیم
ممنون
مارون بنیادی انتظار سود حدال 500 و4 میشه 2000 و5 میشه 2500 وهدف فعلا 2500..
واگرایی مخفی مثبت ..شکست روند اصلاحی کوتاه مدت در ار اس ای در تایم روزانه واماده شدن برا شکست مقاومت حوالی 2000 ولی خوب شاید فرصت خرید نداد..حد ضرر 1800..
نظر
-
فلامی ..روند نزولی شکسته شده ..بنیادی برا 91 50 سود ساخته برا 92 بالای 60 سود گفته ..انتاظر تعدیل باز هم ازش دارم ..
دف اول سهم 280 وبا شکست اون 400...حد ضرر هم 200 هر چند مفته ودوستانی که کمی بالا خریدن در حوالی 200 میانکین بیارن پایین البته اگر فرصت خرید زیر 220 بده ..
نظر
-
عرض ارادت
یاد تاپیک((چی..... چرا؟؟؟؟)) در آراد بخیر.چه زود گذشت.چه خاطراتی ...
دیگه نمیشد نیام.به جرات میشه گفت جعفر خان از بزرگترین بازار خوان های ایرانه.
اومدم که استفاده کنم.باشد که ما رو هم در جمع دوستانه ی خودتون راه بدید
@};-[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]گویی مرا برای وداع آفریده اند![/COLOR][/SIZE]
نظر
-
جناب پرریسک با سلام فلامی 2 میلیارد تومن زیان انباشته داره در اخرین گزارشش مگر اینکه تعدیل خوبی بده نطرتون در مورد زیان انباشتش چیه با تشکر
نظر
-
در اصل توسط bours پست شده است View Postهی برو سهمای خوبو بخر تا کله کنن بیان پایین بعد که کله کردن بفروش اونوقت فرداش که صف خرید شدن بشین بگو چراااااااااااااااااااااااااا؟؟؟:d
راستی اون سهمی که خاب دیدم 1300 میشه کرماشا بود ببینم این چه میشه در مورد روی ها ک جواب داد :d
میگن سود کرماششا میخاد 200 اعلام کنه!!
نظر
-
-
-
با سلام خدمت تمامی عزیزان
دیروز از مدیر عامل غدیر در مورد افزایش قیمت گاز خوراکی سوال شده
در پاسخ گفتند ما نگران افزایش قیمت خوراک نیستیم واز جای دیگر جبران میشود
برخی دوستان جای دیگر را به افزایش قیمت اوره امونیاک داخلی میدانند که بسیار طبیعی است
به هر حال با افزایش قیمت ادلار باید منتظر افزایش قیمت خوراک باشیم به نظرمن با توجه به افزایش ادلار از 1250 به 2500 افزایش 2 برابری قیمت خوراک بسیار طبیعی خواهد بود
نظر
-
تا پايان دي مي بايست گزارش 9ماهه فولاد بياد.
با اين فروش ورق گرم و سرد تو بورس کالا که حتي 1ريال هم کاهش نرخ فروش نداشته است 30درصد تعديل مثبت سود تو 9ماهه دارد يعني 100تومان اعلام مي کند.و 12 ماهه 125تومان
پي به اي 6 فولاد تا پايان دي با سود 100توماني ميشه 600تومان.
هر کي بخره410تومان 40روزه 40درصد حداقل سود مي کنه.
...................
عقب افتادن فاز 2يارانه ها تا سال 1393
راه اندازي طرح توسعه فولاد
عدم کاهش فروش محصولات فولاد تو بورس کالا حتي 1ريال
تثبيت قيمت ارز 2450تومان در سال 91 و 92
فروش ارز صادراتي به نرخ 2450تومان بجاي 1226تومان
پي به اي پايين و نزديک شدن به گزارش 9ماهه شرکت
از دلايل صف خريد و وحشي شدن فولاد مبارکه هست.
من داشتم جا مي موندم 400خريدم تو صف خريد .
اضافه کردم.
اين همون سهمي بود که گفته بودند و بوديم نبايد فروخت.
من نفروخته بودم و دوباره امروز اضافه کردم.
........................
راستي دوستان ديروز جناب رييس جمهور از فولاد مبارکه خواستند تا ورزشگاه دولت را بخرند.البته يک مقدار چرب تر
احتمالا هفته ديگر هم کنسرسيوم کروي معدن انگوران را از دولت مي خرد البته يک مقدار چرب تر.
به تايپيک کروي سر بزنيد.با نزذيک شدن به گزارشات 9ماهه گروه روي هفته ديگر حرکت خواهد کرد.
کالسمين کروي فراور فسرب باما بافق را فروشنده نباشيد.
نظر
نظر