چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mmis
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 235

دوستان آماده شید برای خرید غبهشهر و غمارگ
    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

salam dostan:
      nokat va sahmha va had e zararhaee ke gofte bodam o faramosh nakonid age niyaz shod ye negah mojadadan beheshon dashte bashid
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• محمد حسن
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 423

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        چون با این پیش بینی عالی که کردن قیمت امروز مفت هم یه چیزی اونور تره...من که نشستم برا خرید
        بخرید ولی تهدیدات این صنعت رو هم در نظر بگیرید که خدای نکرده ضرر نکنید امیدوارم سود کنید

نظر

• محمدرضا مرادی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
          بخرید ولی تهدیدات این صنعت رو هم در نظر بگیرید که خدای نکرده ضرر نکنید امیدوارم سود کنید
          به نظرم از کم تهدید ترین های بازارن...پتروشیمی ها تهدید ندارن؟سیمانی ها چی؟!پالایشگاهی ها چی؟و...

اینا فقط یه تهدید دارن اونم مشکل واردات روغن خام که اصلا مشکل به حساب نمیاد چون هر جور باشه حلش میکنن!با شکم نمیشه شوخی کرد...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

به نظرم از کم تهدید ترین های بازارن...پتروشیمی ها تهدید ندارن؟سیمانی ها چی؟!پالایشگاهی ها چی؟و...

اینا فقط یه تهدید دارن اونم مشکل واردات روغن خام که اصلا مشکل به حساب نمیاد چون هر جور باشه حلش میکنن!با شکم نمیشه شوخی کرد...
            اینا 30 ساله دارن با شکم مردم شوخی میکنن اما در حقیقت این مردم هستند که شکماشونو با خواسته اینا وفق میدن(شوخی)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

مرادی جان امروز امثال ولی خانی مطمئناً جیباشونم پر از غمارگ کردن. خیلی ها چک دارن بندگون خدا و باید پاس کنن واسه این فروشنده هستند. ولی خانی 380 خرید داشته اونم سنگین سنگین.
              در خصوص روغن هم خدا رو شکر مخازن صافولا تا اردیبهشت پر پره...
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mahyar1357
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 233

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                سلام محمد حسن عزيز
                من مدتهاس پستها و ديگاههاي دقيق شما رو دنبال ميكنم و خيلي استفاده ميكنم ميشه لطفا واضح تر بگين و تهديدات اين صنعت رو بطور خلاصه بگين.من نصف سبدم غبشهره . با توجه به وجود سهماي پر پتانسيل تو بازار و امكان جبران ضرر و اجتناب از تعصب بي دليل لطفا نظرتونو بفرمايين با تشكر
                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                  سلام محمد حسن عزيز
                  من مدتهاس پستها و ديگاههاي دقيق شما رو دنبال ميكنم و خيلي استفاده ميكنم ميشه لطفا واضح تر بگين و تهديدات اين صنعت رو بطور خلاصه بگين.من نصف سبدم غبشهره . با توجه به وجود سهماي پر پتانسيل تو بازار و امكان جبران ضرر و اجتناب از تعصب بي دليل لطفا نظرتونو بفرمايين با تشكر
                  شما لطف دارید منظورم همونهایی بود که خود دوستان در بالا اشاره کردند مشکل واردات در کشور وجود دارد حتی صادرات
                  اصلاً توجه کردید چرا امسال سیب این همه ارزونه ولی موز اینقدر گرون است علتش اینه که از ایران حتی سیب هم نمی خرند در عوض موز کمیابه به ایران نمیدند
                  نظرم اینه شاید در حال حاضر این مشکل را نداشته باشند ولی به مرور ممکنه در واردات روغن خام با مشکل مواجه شوند

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    مرادی جان امروز امثال ولی خانی مطمئناً جیباشونم پر از غمارگ کردن. خیلی ها چک دارن بندگون خدا و باید پاس کنن واسه این فروشنده هستند. ولی خانی 380 خرید داشته اونم سنگین سنگین.
                    در خصوص روغن هم خدا رو شکر مخازن صافولا تا اردیبهشت پر پره...[/size][/color]
                    میدونم داداش...فقط کاش تو مچینگ شرکت نمیکردن که فشار فروش بالا نره...

منتظرم غبشهر قیمت بخوره تا منم جیبامو پر کنم!;)

دیگه جدی جدی دارم تک سهم میشم....

راستی مجمع غبشهر کیه؟
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• ahmad30_n
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 207

غبشهر زير 1220 باز بشه تا 1000 افت مي كنه
                      [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• ahmad30_n
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 207

میدونم داداش...فقط کاش تو مچینگ شرکت نمیکردن که فشار فروش بالا نره...

منتظرم غبشهر قیمت بخوره تا منم جیبامو پر کنم!;)

دیگه جدی جدی دارم تک سهم میشم....

راستی مجمع غبشهر کیه؟
                        پارسال مجمع ، آخرين زمان قانوني برج يك تشكيل شده
                        امسال هنوز معلوم نيست
                        [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                          پارسال مجمع ، آخرين زمان قانوني برج يك تشكيل شده
                          امسال هنوز معلوم نيست
                          عجب! نامردا افزایش سرمایه رو هم انگار انداختن برا سال مالی بعد....دوستان کسی خبری از داخل شرکت نداره؟!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 415

در اصل توسط aur140 پست شده است View Post
                            سعید جان پیشنهاد می کنم نوشته های جناب پرریسک رو در همین تاپیک در صفحات قبل مرور کن آروم و مطمئن میشی
                            آقانوشته که وحی منزل نیست یک ماه پیش من به دوستان گفتم خارج بشین اونایی که خارج شدن بردن گفتم سهم براتعدیل منفی سال بعدبسته میشه
                            همیشه حرفای دیگران روملاک خریدخودتون قرارندین خودتون هم دیدی نسبت به روندوآینده داشته باشین بهتره

نظر

• سهراب 1
                              عضو عادی
                              • Jun 2012
                              • 159

ببينيد چي به روز غبشهر دارن ميارن . همون بازي قنديها فعلا براي غبشهر شروع شده . فروشنده ها براي فروش چطوري دارن از هم سبقت ميگيرن . عجب اوضاعيه .

نظر

• مهران
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 442

[color="#000000"]بابا يكي جولوي قيمت هاي جهاني رو بگيره كجا دارن فرار ميكنن مثل اينكه آخر سال ميلادي ميخوان ه حالي بدن اگه اينجوري بره شنبه كل گروه روي خريد[/color=d>]

نظر

در حال کار...
                                X