دوستان آماده شید برای خرید غبهشهر و غمارگ
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
salam dostan:
nokat va sahmha va had e zararhaee ke gofte bodam o faramosh nakonid age niyaz shod ye negah mojadadan beheshon dashte bashidسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postبخرید ولی تهدیدات این صنعت رو هم در نظر بگیرید که خدای نکرده ضرر نکنید امیدوارم سود کنید
اینا فقط یه تهدید دارن اونم مشکل واردات روغن خام که اصلا مشکل به حساب نمیاد چون هر جور باشه حلش میکنن!با شکم نمیشه شوخی کرد...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظرم از کم تهدید ترین های بازارن...پتروشیمی ها تهدید ندارن؟سیمانی ها چی؟!پالایشگاهی ها چی؟و...
اینا فقط یه تهدید دارن اونم مشکل واردات روغن خام که اصلا مشکل به حساب نمیاد چون هر جور باشه حلش میکنن!با شکم نمیشه شوخی کرد...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظرم از کم تهدید ترین های بازارن...پتروشیمی ها تهدید ندارن؟سیمانی ها چی؟!پالایشگاهی ها چی؟و...
اینا فقط یه تهدید دارن اونم مشکل واردات روغن خام که اصلا مشکل به حساب نمیاد چون هر جور باشه حلش میکنن!با شکم نمیشه شوخی کرد...
مرادی جان امروز امثال ولی خانی مطمئناً جیباشونم پر از غمارگ کردن. خیلی ها چک دارن بندگون خدا و باید پاس کنن واسه این فروشنده هستند. ولی خانی 380 خرید داشته اونم سنگین سنگین.
در خصوص روغن هم خدا رو شکر مخازن صافولا تا اردیبهشت پر پره...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postبخرید ولی تهدیدات این صنعت رو هم در نظر بگیرید که خدای نکرده ضرر نکنید امیدوارم سود کنید
من مدتهاس پستها و ديگاههاي دقيق شما رو دنبال ميكنم و خيلي استفاده ميكنم ميشه لطفا واضح تر بگين و تهديدات اين صنعت رو بطور خلاصه بگين.من نصف سبدم غبشهره . با توجه به وجود سهماي پر پتانسيل تو بازار و امكان جبران ضرر و اجتناب از تعصب بي دليل لطفا نظرتونو بفرمايين با تشكر[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام محمد حسن عزيز
من مدتهاس پستها و ديگاههاي دقيق شما رو دنبال ميكنم و خيلي استفاده ميكنم ميشه لطفا واضح تر بگين و تهديدات اين صنعت رو بطور خلاصه بگين.من نصف سبدم غبشهره . با توجه به وجود سهماي پر پتانسيل تو بازار و امكان جبران ضرر و اجتناب از تعصب بي دليل لطفا نظرتونو بفرمايين با تشكر
اصلاً توجه کردید چرا امسال سیب این همه ارزونه ولی موز اینقدر گرون است علتش اینه که از ایران حتی سیب هم نمی خرند در عوض موز کمیابه به ایران نمیدند
نظرم اینه شاید در حال حاضر این مشکل را نداشته باشند ولی به مرور ممکنه در واردات روغن خام با مشکل مواجه شوند
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postمرادی جان امروز امثال ولی خانی مطمئناً جیباشونم پر از غمارگ کردن. خیلی ها چک دارن بندگون خدا و باید پاس کنن واسه این فروشنده هستند. ولی خانی 380 خرید داشته اونم سنگین سنگین.
در خصوص روغن هم خدا رو شکر مخازن صافولا تا اردیبهشت پر پره...[/size][/color]
منتظرم غبشهر قیمت بخوره تا منم جیبامو پر کنم!;)
دیگه جدی جدی دارم تک سهم میشم....
راستی مجمع غبشهر کیه؟تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمیدونم داداش...فقط کاش تو مچینگ شرکت نمیکردن که فشار فروش بالا نره...
منتظرم غبشهر قیمت بخوره تا منم جیبامو پر کنم!;)
دیگه جدی جدی دارم تک سهم میشم....
راستی مجمع غبشهر کیه؟
امسال هنوز معلوم نيست[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postسعید جان پیشنهاد می کنم نوشته های جناب پرریسک رو در همین تاپیک در صفحات قبل مرور کن آروم و مطمئن میشی
همیشه حرفای دیگران روملاک خریدخودتون قرارندین خودتون هم دیدی نسبت به روندوآینده داشته باشین بهتره
نظر
نظر