از جناب سعید خان هم تشکر میکنم
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
ضمن عرض سلام خدمت دوست عزیزم:
حضور پرریسک عزیز باعث دمیدن روح تازه ای به بازار شد و از زمان حضور ایشان ، بازار حرکت خود را بسوی سهام بنیادی آغاز کرد.باتشکر[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام. خواهش می کنم دوست عزیز. در خصوص فاذر مهمترین مقاومت 218 بود که خدا رو شکر رد کرد، اهداف بعدی ان شا ا... 230 ، 245 و 265 هستش که بنده امیدوارم اگه مشکلی پیش نیاد باز هم با تلو تلو خوردن (البته کمتر) به این اهداف برسه.
در خصوص فاراک، نیز سهم از مقاومت های قدری در حال عبور است. مقاومت 210 و 219 و مقاومت قدر230 پیش روی سهم قرار دارد وبا عبور از آنها، 240 و بالاتر اهداف بعدی خواهند بود.
توصیه: در خصوص هر دوی این سهام معاملات فردا و چند روز آینده را با جدیت پیگیری کنید تا سودتان خدای ناکرده از دست نرود...حد ضرر یادت نره... سهم اگه طلا هم بود حد ضررت شکست ردش کن بره... شب خوش
سلام جناب کهنه سوار،
خواستم بگم مرحبا...واقعا دست مریزاد...یا حق!
نظر
-
در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
سلام جناب کهنه سوار،
خواستم بگم مرحبا...واقعا دست مریزاد...یا حق!در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصف های خرید گروه خودرو در پیت دود شد ..صف های خرید گروهها درپیت دیگه هم دود خواهد شد فقط صبر..
سهام دلاری همچنان در حال رشد وبالا اوردن کف قیمت ..از گروه ترو گرفته تا معدنی ها و فولاد ومس روی ...صبور باشید وسهامداری کنید ...
بهترین لحظه امروز مشاهده حضور دوباره شماست
جات واقعا خالی بودسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
کسری بودجه شدید..
تورم روز افزون که صحبت از تورم بالای ۴۰ درصد هم میشه ...
نزدیکی به بهمن واعمال تحریمها شدیدتر ..
گذر از فصل سرما ولفت دادن مذاکرات بی نتیجه توسط گروه غربی ...
همچنان ۹۰۰ تا۱۱۰۰ فرصت خرید برا سکه ودلبر هست ..هر چند فعلا کف قیمت داره میره بالای ۱۲۰۰...قبلا هم گفته شد روزی یک درصد هم مثبت بخورن ماهی میشه ۲۴ درصد ..اینبار خیلی اروم بالا میاد بدون اینکه کسی متوجه بشه ...
همچنان امیدوار به توافق هستیم ولی خوب توافق در صورتی خواهد بود ک کل تاسیسات جمع بشه که قبول این شرط از نظر بنده محاله فعلا ..
نظر
-
با سلام و درود فراوان خدمت هم تالاریهای عزیز
بازگشت زیبای خفته رو به همه تبریک میگم (پرریسک ، سید عزیز)
معملات امروز روغنی ها نشان داد که ارزش این دو سهام خیلی فراتر از این قیمت ها است .
پست قبلی من رو اگر به خاطر داشته باشید ، گفتم که این قیمتها در بهمن ماه برا یه عده آرزو میشه و برا دوستان عزیزم خاطره، خاطره ای تلخ و شیرین از دنیای بورس (شیرین برا صابرین و تلخ برای ...).
هر روز صف غمارگ سنگین تر از دیروز
پیروز موفق باشیدالملک ا...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان شدوص چطوره اوضاش؟!در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخوش برگشتی سید جان...
نرنج از باد پاییزی
تو مرد روز بارونی
سکوت قلبتو بشکن
برو تا اوج، میتونی...
اینم تقدیم به تو که با برگشتنت ما رو خوشحال کردی...
پ.ن:همین الان این دو بیتی رو واسه شما گفتم،داغ داغ..:dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postبا سلام و درود فراوان خدمت هم تالاریهای عزیز
بازگشت زیبای خفته رو به همه تبریک میگم (پرریسک ، سید عزیز)
معملات امروز روغنی ها نشان داد که ارزش این دو سهام خیلی فراتر از این قیمت ها است .
پست قبلی من رو اگر به خاطر داشته باشید ، گفتم که این قیمتها در بهمن ماه برا یه عده آرزو میشه و برا دوستان عزیزم خاطره، خاطره ای تلخ و شیرین از دنیای بورس (شیرین برا صابرین و تلخ برای ...).
هر روز صف غمارگ سنگین تر از دیروز
پیروز موفق باشید
دوستان فریب چند درصد نوسان در سهام دیگر رو نخورن ..باز هم میگم چند ماه دیگر بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..بیشترین بازدهی رو خواهند از ۳۹۰ هم گفتیم له ای بخرید روز چهارنشبه چند نفر به جالی نق زدن گریه زاری راه انداختن در منفی له بعدی رو خرید کردن ...صبور باشید تازه با گزارش سه ماهه این دو سهم دیدن خواهند داشت .....
همچنان صبر می کینم ..
نظر
-
در اصل توسط امیر علی پست شده است View Postسلام و عرض ادب جناب پرریسک
از اومدنتون انقدر خوشحال شدم که انگار سبدم 50 درصد سود داده<:-p
لطفا شفارس و شدوص رو هم بررسی بفرمایید.حد ضرر فعال شده بفروشیم یا میانگین بیاریم پایین؟
قبلا از راهنماییتون ممنون
موفق باشید
نظر
نظر