کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در کنار گروه روي-فولاد-پترو-معدن و...
بانکها بسيار ارزشمند شده اند.
چون
همه گروهها رشد کردند الا بانکها
پي به اي پايين
رسيدن به کف قيمت تاريخي
صعودي شدن روند تکنيکالي
گشايش اعتبارات ارزي با دلار 2440توماني بجاي دلار 1226تومان
افزايش حجم گشايش اعتبار در بانکها در دو ماه گذشته
و مهم تر از انها تغيير نرخ ارز 2450توماني بجاي 1226توماني از اول اذر در صورتهاي مالي که بعضي از بانکها را که ذخاير و دارايي هاي ارزي فراواني دارند را با تعديلات سود بيش از 100درصدي روبرو کرده است.
بعضي از کارگزاريها دارند بانک تجارت و اقتصاد نوين و ملت را تو منغي جمع مي کنند.
من رو تجارت و اقتصاد نوين خيلي مثبتم.دوستان يک نگاهي به داراايهاي ارزي بانکها داشته باشند بد نيست.بتصورم تا مجمع 100درصد بازدهي داشته باشند.
.................................................. ..........
تعداد ثبت سفارشهای مرکز مبادلات ارزی 10244 فقره اعلام شد
۲۳ آذر ۱۳۹۱
مرکز مبادلات ارزی کشور در بیست و سوم آذرماه، تعداد69 فقره سفارش را جهت تخصیص ارز به ثبت رساند.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با محاسبه عملکرد روزهای پیشین، تعدادثبت سفارش های پذیرفته شده در این مرکز به رقم 10244 فقره رسید.
..........................................
اگز بانکها سالهاي پيش 20ميليارد دلار را با 1226تومان گشايش مي کردند حالا با دلار 2450تومان چه شود.
تاکيد مي کنم همچنان با سهامهاي دلاري باشيم ولي قسمتي از سود را به بانکها تبديل کنيم.
در کنار گروه روي-فولاد-پترو-معدن و...
بانکها بسيار ارزشمند شده اند.
چون
همه گروهها رشد کردند الا بانکها
پي به اي پايين
رسيدن به کف قيمت تاريخي
صعودي شدن روند تکنيکالي
گشايش اعتبارات ارزي با دلار 2440توماني بجاي دلار 1226تومان
افزايش حجم گشايش اعتبار در بانکها در دو ماه گذشته
و مهم تر از انها تغيير نرخ ارز 2450توماني بجاي 1226توماني از اول اذر در صورتهاي مالي که بعضي از بانکها را که ذخاير و دارايي هاي ارزي فراواني دارند را با تعديلات سود بيش از 100درصدي روبرو کرده است.
بعضي از کارگزاريها دارند بانک تجارت و اقتصاد نوين و ملت را تو منغي جمع مي کنند.
من رو تجارت و اقتصاد نوين خيلي مثبتم.دوستان يک نگاهي به داراايهاي ارزي بانکها داشته باشند بد نيست.بتصورم تا مجمع 100درصد بازدهي داشته باشند.
.................................................. ..........
تعداد ثبت سفارشهای مرکز مبادلات ارزی 10244 فقره اعلام شد
۲۳ آذر ۱۳۹۱
مرکز مبادلات ارزی کشور در بیست و سوم آذرماه، تعداد69 فقره سفارش را جهت تخصیص ارز به ثبت رساند.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با محاسبه عملکرد روزهای پیشین، تعدادثبت سفارش های پذیرفته شده در این مرکز به رقم 10244 فقره رسید.
اگز بانکها سالهاي پيش 20ميليارد دلار را با 1226تومان گشايش مي کردند حالا با دلار 2450تومان چه شود.
تاکيد مي کنم همچنان با سهامهاي دلاري باشيم ولي قسمتي از سود را به بانکها تبديل کنيم.
با سلام ودرود
خیلی معذرت میخوام ولی بانکها اصلا چنین پتانسیلی ندارند اصلا ارزی ندارند اصلا گشایشی ندارند اصلا ورشکسته هستند بنظرمن شما کل سپرده های ارزی بانکها رودر نظر بگیرید اگرمردم اونهاروبخوان آیا بانکها میتونند بدن همین الان از دادن اصل وفرع سپرده ارزی عاجزند یک کم واقع بین باشید تازه شرایط تحریم مگه میزاره براحتی گشایش کنند خود بانک مرکزی تحریمه الان تواطاقک ارزی فقط روبل و یوان و وون اینجوررارزها گشایش میشه اونهم باهزار بدبختی به نظرمن بانکها حالاحالاها باید صبرکنند تافرجی بشه باتشکر
درود دوستان من تازه کارم اگه سوالم خیلی پیش پا افتاده است ببخشید
این افزایش سرمایه به چه درد ما میخوره! مثلا تو وغدیر من 4490 خرید داشتم بعد رفت مجمع فوق العاده بعد اومد قیمت از 5100 رسید به 4080 از این افزایش سرمایه چی نصیب ما میشه
ممنون که به اماتورها هم پاسخ میدید
[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
درود دوستان من تازه کارم اگه سوالم خیلی پیش پا افتاده است ببخشید
این افزایش سرمایه به چه درد ما میخوره! مثلا تو وغدیر من 4490 خرید داشتم بعد رفت مجمع فوق العاده بعد اومد قیمت از 5100 رسید به 4080 از این افزایش سرمایه چی نصیب ما میشه
ممنون که به اماتورها هم پاسخ میدید
دوست عزیز، برای آموزش بسیاری از سوال هایی که در ذهنتونه برین به این آدرس و کتاب ها رو دانلود کنین و مطالعه کنین.
یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با مهر خبر از تهیه بخشنامهای از سوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان داده است که بر مبنای آن، به جز چند قلم کالاهای به ظاهر اساسی، قیمتگذاری مابقی کالاها و مایحتاج عمومی مردم و خصوصاً اقلام سرمایهای، به تشکلها و انجمنها واگذار شده است.
وی میافزاید: با صدور این بخشنامه، برای گستره عظیم کالاها ملاک عمل قیمتگذاری کالاها، رعایت ضابطه قیمتگذاری سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان است که با تشکلها و واحدهای تولیدی به نتیجه رسیده است.
به گفته این مسئول، با این بخشنامه، به دلیل عدم کنترل عوامل هزینهای همچون بستهبندی، مواد اولیه، هزینههای مالی و جابجایی، هزینه انتقال ارز و بورس کالا از سوی تشکلها، بایستی روزانه شاهد افزایش قیمتها باشیم که همگی هم به نوعی در چارچوب ضابطه هستند.
نظر