در اصل توسط hamid_farahy پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postدوست عزیز تو این بازار سراسر مثبت غبشهر و غمارک با پی ای 3 صف فروش هست خیلی جالب هست و از عجایب خلقت .سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postدوست عزیز متاسفانه پی ای در بازار بی ثبات ایران معیار خوبی برای معامله نیست برای مثال تا چند ماه پیش سایپا کمترین پی ای را داشت ولی حالا پی ای ان شده 84 و سودش تنها 12 ریال استتمام سال من بی تو...
نظر
-
دوستان حتما تجربه شخارك را در مرداد امسال بخاطر دارند كه با وجود تعديل مثبت ، با كاهش قيمت حدود 1600 باز شد و با يك خبر قطع صادرات به حدود 1200 افت كرد و الان كه 4 ماه ميگذره قيمتش نزديك 2200 تومنه بنابراين توصيه مي كنم كه در مورد غمارگ و غبشهر صبور باشيد و با اين نوسانات مقطعي نا اميد نشيد .
سهم با بنيادي خوب به هيچ وجه ضرر نمي زنه و كمي صبر لازم داره .
بعنوان مثال بسياري از بانكها با سر رسيد 5 ساله 136 درصد سود ميدن ولي شما با چند ماه صبوري ميتونيد سود بالايي در سر رسيد بگيريدl-)[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
در اصل توسط جعفری پست شده است View Postبا سلام
شایعه شده که پتروشیمی پردیس توانایی پوشش 14000 ریالی را برای امسال دارد
دوستان نظر دهند
...سود امسال که باید بیش از 1300 باشه...احتمالا 1300 در مجمع تصویب بشه و بخشی هم برای افزایش سرمایه نگهداری بشه...سود سال بعد هم 1100 تومنه...یعنی بعد مجمع احتمال اینکه زیر 4500 باز بشه کمه...شاید سهم 5500 رو ببینه...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
تبريک به اقاي پرريسک و ساير دوستان
بخاطر
ورود سرمايه هاي جديد به بورس ديروز 200ميليارد تومان و امروز 240ميليارد تومان پول وارد بازار شد.
پول وارد شده رفت رو سهامهاي دلاري بازار
گروه فولاد
گروه معدني شامل سنگ اهن و روي و سرب
گروه پترو شيمي
گروه پالايشگاه
يعني همان سهمهايي که قبلا تحليل شده بود موقع گزارش 9ماهه حرکت صعودي خواهند داشت.و حداقل از امروز به بعد يکماهه 30درصد خواهند داد.
متاسفانه بازار فعلا رو بانکها نيومد ولي قطعا بعد از اين گروهها يک نگاه خوبي بهش خواهد شد.
همچنان با
فولاد-ومعادن-کروي-کالسمين-فراور-فسرب-کرمانشا-کگل-شاراک-شپترو-شصفها-شبندر-شراز-وتجارت-ونوين و.......هستم.
سهامدار باشيم.بورس بطرف 40هزار به حرکت درامده است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postنظر شما هم محترم هست...
گذشت زمان نشان خواهد داد کدام سهام در این بازار شاهی خواهند کرد ..کمتر از ۶ ماه دیگر بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..
البته یکبار بازدهی بالای ۶۰ درصد دادن ..ببینم اینبار چه می شود ..
در مورد زمان خرید ..اتفاق بهترنی زمان خرید وقتی هست که همه در حال خرید سهام رشد کرده هستن ..باید از ان سهام خروج کرد به این سهام رفت البته سهام بنیادی قوی..
خیلی ها قندیها بالیا ۳۵۰۰ میخریدن وخیلی ها اصلا به فخوز ۱۸۰۰ نگاه نمی کردن ولی خوب همون زمان زمان خرید فخوز بود ..خیلیها به قزوین زیر ۳۴۰ نگاه نمی کردن وبالای ۱۳۰۰ سر مشکستن ولی خوب همون زیر ۳۴۰ فرصت خرید بود ..خیلیها سیمان غزیر زیر ۲۶۰ رو نمی خریدن ولی بالای ۴۰۰ شد نقل تمام تالارهای بورس ..زیر ۲۶۰ زمان خرید بود ..
سهم رو وقتی باید خرید که مفت میدن البته صبر هم باید داشت ...وگرنه با ضرر باید خروج کرد برا افراد کم صبر ..
استاد پر ریسک
با عنایت به فرمایش شما امروز خویشتن داری کردم و پله بعدی خرید غمارگ را به تعویق انداختم.
منتظر نظر شما برای خرید در حمایت اول و دوم می مانم.
اگر هم هر وقت صلاح دیدید برای دوستان سایت حکم جهاد!!!(خرید) را صادر کردید ما هم در خدمتیم.
سعی می کنم اخبار اینسایدری غمارگ را در اختیار دوستان قرار دهم.
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postتبريک به اقاي پرريسک و ساير دوستان
بخاطر
ورود سرمايه هاي جديد به بورس ديروز 200ميليارد تومان و امروز 240ميليارد تومان پول وارد بازار شد.
پول وارد شده رفت رو سهامهاي دلاري بازار
گروه فولاد
گروه معدني شامل سنگ اهن و روي و سرب
گروه پترو شيمي
گروه پالايشگاه
يعني همان سهمهايي که قبلا تحليل شده بود موقع گزارش 9ماهه حرکت صعودي خواهند داشت.و حداقل از امروز به بعد يکماهه 30درصد خواهند داد.
متاسفانه بازار فعلا رو بانکها نيومد ولي قطعا بعد از اين گروهها يک نگاه خوبي بهش خواهد شد.
همچنان با
فولاد-ومعادن-کروي-کالسمين-فراور-فسرب-کرمانشا-کگل-شاراک-شپترو-شصفها-شبندر-شراز-وتجارت-ونوين و.......هستم.
سهامدار باشيم.بورس بطرف 40هزار به حرکت درامده است.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سید جان امروز نصف کرماشا رو دادم به جاش شیراز گرفتم
ممنون میشم نظرتو نسبت به این کار بدونم
خودم استدلالم این بود که تا گزارش 12 ماهه هر دو 200 میسازن اما الان قیمت شیراز حدود 25% عقب تره و جای رشد بیشتر داره حالا نمیدونم چقد مورد تاییده
راستی جعفر جان شبریز 850 رو هم قورت داد هدف بعدی رو چند بذاریم ؟
اهداف تا الان 700 و 850 بود که الحمدلله با اقتدار پشت سر گذاشتآخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2012/12/17, 13:29.
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postسید جان امروز نصف کرماشا رو دادم به جاش شیراز گرفتم
ممنون میشم نظرتو نسبت به این کار بدونم
خودم استدلالم این بود که تا گزارش 12 ماهه هر دو 200 میسازن اما الان قیمت شیراز حدود 25% عقب تره و جای رشد بیشتر داره حالا نمیدونم چقد مورد تاییده
راستی جعفر جان شبریز 850 رو هم قورت داد هدف بعدی رو چند بذاریم ؟
اهداف تا الان 700 و 850 بود که الحمدلله با اقتدار پشت سر گذاشت
از اشتباه بازار استفاده کنید ..
تا دیروز همه بازار مثبت بود فخوز کسی نگاه نمی کرد والان فخوز حجم مبنا پر نشد وتا 3000 یه کله میره ..چون از رشد خیلی عقب هست ..پترو شیراز فقط بخرید هدف سهم حداقل 800 وبالای 1000 هست ..
نظر
نظر