چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

توقف نماد معاملاتي شپلي
    به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت پلي اكريل ايران به منظور اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/09/30، متوقف شد. مديريت بازار

بازگشايي نماد معاملاتي شركت فولاد آلياژي يزد در نماد فولاي1
    كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت فولاد آلياژي يزد (فولاي1) پس از ارائه اطلاعات پيش بيني، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد، امروز سه شنبه مورخ 1391/09/28 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
      آقا سعید این شدوص هنوزم که عرضه کننده داره:-w
      من که عرضه ای نمیبینم اصلا معامله ای ندیدم شما چه جور دیدی به ما هم بگو؟؟!!!!

شدوص حرفها خواهد داشت...........

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

قزوین بعد از شکست 945 امروز با 811 دسته و بنجه نرم میکنه ببینیم اینبار چه میکنه.....

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

بازار داره کم میاره ببینیم فولاد میتونه دوم بیاره و ناجی بازار بشه ببینیم این لیدر خوش نام چه میکنه امروز اگه کم بیاره بازار بد جور کم میاره.......

نظر

• امير سينا
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 483

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: نماد معاملاتی پست بانک فردا، در بورس بازگشایی میشود. بگزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه ایران (سنا)، امیرحمزه مالمیـر گفت : شرکت پست بانک صورتهای مالی حسابرسیشده سالهای قبل و پیشبینی عملکرد سال مالی 91 بر اساس عملکرد 6 ماهه و همچنین صورتهای مالی میاندورهای 6 ماهه حسابرسینشده را ارائه کرده و براین اساس، نماد این شرکت، فردا بازگشایـی خواهد شد

نظر

• بچه کف بازار
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 461

آقای برزیل
              سلام این سید مارو اذیت نکن اینجا مکانیه که ما از نظرات هم استفاده می کنیم تصمیم گیر نهایی خود ما هستیم اگه توصیه های سید در زمینه حد ضرر رعایت می شد اولیش خود من ضرر که نمی کردم هیچ با خریدن غبشهر 10000 تومانی سود هم می کردم خیلی بیشتر تازه خوده من 2 تا از سهم های معرفی شده سیدو خریدم بقیه با نظر خودم و استراتژی خودم خریدم اصلا" بورس و خریدو فروش سهام پر استرسترین کار توی دنیا است و البته تو ایران از همه جا بدتر ما هم به خاطر این هیجان که اومدیم سراغش و الا می رفتیم سراغ کار های دیگه ،ضرر توی بورس دریچه بزرگترین سودها است .
              سعی کنیم تو این محفل دستگیر هم باشیم و همفکری کنیم مطمنا" سهامداری توی سهم با بنیادی قوی در رنج 6 یا 12 ماهه سود میده و همه بچه ها سود می برن شاید هم بعضی ها بفروشن با ضرر و جایگزین کنن شاید باز هم سود ببرن مخلص و کوچیک همه بچه های این تاپیک هستم پیشا پیش همه سلامت باشید اولا" و با تن سالم از زندگی لذت ببرید

نظر

• امير سينا
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 483

سلام دوستان ، اخرين وضعيت بنيادي سهام رو مي تونيد اينجا ببينيد...

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

فولاد کم بیاره بازار میره رو سهم های کوچیک فولاد داره کم میاره.......

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                    آقای برزیل
                    سلام این سید مارو اذیت نکن اینجا مکانیه که ما از نظرات هم استفاده می کنیم تصمیم گیر نهایی خود ما هستیم اگه توصیه های سید در زمینه حد ضرر رعایت می شد اولیش خود من ضرر که نمی کردم هیچ با خریدن غبشهر 10000 تومانی سود هم می کردم خیلی بیشتر تازه خوده من 2 تا از سهم های معرفی شده سیدو خریدم بقیه با نظر خودم و استراتژی خودم خریدم اصلا" بورس و خریدو فروش سهام پر استرسترین کار توی دنیا است و البته تو ایران از همه جا بدتر ما هم به خاطر این هیجان که اومدیم سراغش و الا می رفتیم سراغ کار های دیگه ،ضرر توی بورس دریچه بزرگترین سودها است .
                    سعی کنیم تو این محفل دستگیر هم باشیم و همفکری کنیم مطمنا" سهامداری توی سهم با بنیادی قوی در رنج 6 یا 12 ماهه سود میده و همه بچه ها سود می برن شاید هم بعضی ها بفروشن با ضرر و جایگزین کنن شاید باز هم سود ببرن مخلص و کوچیک همه بچه های این تاپیک هستم پیشا پیش همه سلامت باشید اولا" و با تن سالم از زندگی لذت ببرید
                    از تحلیل درست استقبال می کنم ولی اینکه بگیم نمیدونم میره اینجا میره اونجا ...

یکی بیاد با تحلیل ثابت کنه این دو سهم سال بعد این سودهای امسال رو تکارا نمی کنن..

ما هر چه بررسی کردم 100 تومن مسازه هیچ 150 هم میتونه بسازه ..حالا این سهم مفت رو نباید خرید ..کمی صبر کنید ..گفتم فک بازار میاد پایین از رشد این دو تا سهم ..حجم معاملات عالی هست ..فروشندکان محترم تا میتوندی بفروشید ...

نظر

• alizare1982
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 590

اينم از قله 35000 هزار تايي شاخص! احتمالا يه مدت عقب نشيني كنه شاخص! ولي دوباره پر قدرت بر مي گرده. پيش بيني شخصي منه!
                      پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• Amirhm
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 140

سلام پرریسک جان من عبشهر و غمارگ رو ندارم سوالی دارم در مورد محل تامین مواد اولیه و اینکه داخلی یا خارجیه و اگر خارجیه چقدر تحت تاثیر افزایش نرخ دلار قرار میگیره ؟ خیلی ممنون

نظر

• مهران
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 442

اكثر فروشهاي امروز به خاطر بازگشايي صدراست كه تنهايي بازار رو ميكشه به منفي اميدوارم فردا بازار توجه زيادي بهش كن

نظر

• nirvana_00
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 172

جعفر خان در مورد شاخص كل نظري داريد؟

نظر

• zooze
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 29

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              از تحلیل درست استقبال می کنم ولی اینکه بگیم نمیدونم میره اینجا میره اونجا ...

یکی بیاد با تحلیل ثابت کنه این دو سهم سال بعد این سودهای امسال رو تکارا نمی کنن..

ما هر چه بررسی کردم 100 تومن مسازه هیچ 150 هم میتونه بسازه ..حالا این سهم مفت رو نباید خرید ..کمی صبر کنید ..گفتم فک بازار میاد پایین از رشد این دو تا سهم ..حجم معاملات عالی هست ..فروشندکان محترم تا میتوندی بفروشید ...

در اصل توسط amirhm پست شده است View Post
                              سلام پرریسک جان من عبشهر و غمارگ رو ندارم سوالی دارم در مورد محل تامین مواد اولیه و اینکه داخلی یا خارجیه و اگر خارجیه چقدر تحت تاثیر افزایش نرخ دلار قرار میگیره ؟ خیلی ممنون

سید جان حرص نخور! بعضی موقع ها افراد هرچی بگی قبول نمیکنن!
                              این غبشهر بنیادینش عالیه!
                              تکنیکیش عالیه!
                              اخبار و پیش بینی دلار و ... هم مثبت . . .

برزیل جان که راجع به مشکل سود آوری غذایی ها صحبت میکنی؟
                              در جواب شما و در جواب امیر آقا ...
                              دوستای من غذایی ها و پرتوشیمی ها درصدی و با حاشیه سود ثابت کار میکنن! یه جورایی شما خدماتی حسابشون کن:d
                              روغن خام می خرن از دولت یا .... یه سری پروسه روش میرنو روش کار می کنن با یه حاشیه سود میفروشن!
                              این درصد حاشیه سود هم گفتم قبلا ثابته! حالا این وسط هر چی بهای تمام شده شون بالا تر بره بهتر!چون از نظر مقداری حاشیه سود بیشتر میشه چون درصد ثابته!
                              فارسیش میشه 3 درصد هزار تومن بیشتره یا 3 درصد یه میلیون؟!:دی
                              غذایی ها و پتروشیمی ها با بالا رفتن دلار و بالا رفتن ارز مرجع میترکن!
                              فولادم خیلی خوبه من قبول دارم! ولی به قول سید فولاد 250 تومنی! الانم خوبه ولی دیگه مگه چقد میخواد بره بالا؟؟؟ (البته فولاد استثنائا گویا مسائل رانتی ای توش در جریانه که اوضاعش اینجوریه!!!) ولی در کل به غیر قضایای رانتی فولاد میشه تهش 600 دیگه!!!

خدا بده برکت به جفت سهما!!:دی

سید جون
                              کمرجان ، فایرا ، فرآوری؟ تبدیل کنم یا نگه دارم عزیز؟ ماشاا... سوالا انقد زیاده از دستت در میره سوالای ما! حق داری
                              واقعا مرسی ازت که انقد دوست داری به همه یاد بدی!
                              آخرین ویرایش توسط zooze؛ 2012/12/18, 09:48.

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

دیوانه از قفس پرید
                                تعیین کارگزار ناظر در نماد خصدرا1 کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ نماد معاملاتی سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (خصدرا1) روز چهارشنبه مورخ 1391/09/29 در بازار پایه فرابورس ایران گشایش می یابد. مقتضی است کارگزاران محترم نسبت به تعیین کارگزار ناظر برای مشتریان خود در سامانه پس از معاملات در نماد "ذخصدرا"، در اسرع وقت اقدام فرمایند. همچنین در راستای حمایت از سهامداران حقیقی شرکت، مادامی که بهای اسمی هر سهم (1،000 ریال) در دامنه مجاز نوسان قیمت قرار گیرد، بازارساز و کارگزار بازارساز مطابق با شرایط مندرج در اطلاعیه شماره 0485/الف/91 مورخ 1391/09/26 به تعهدات خود عمل می نماید. مدیریت بازار فرابورس ایران

نظر

در حال کار...
                                X