حجم معاملات وتوكا دراين مدت قابل تامله بي خون وخونريزي راحت دارن توي 2300خريد ميكنن توپ:d
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postخداییش ازین حرفت خیلی متعجبم وتعجبم ازین بیشتره که چرابروی سهمی که روندش نزولیه اینقدرتاکیددارین لیدرفولاده کجای بازارلیدرغذایی هاهستن یعنی بازارنگاه میکنه غذایی هابرن بالا همه سهم هابالابرن واگه اومدن پایین بقیه سهم هابریزن بابااین دیگه چه حرفیه
من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postخداییش ازین حرفت خیلی متعجبم وتعجبم ازین بیشتره که چرابروی سهمی که روندش نزولیه اینقدرتاکیددارین لیدرفولاده کجای بازارلیدرغذایی هاهستن یعنی بازارنگاه میکنه غذایی هابرن بالا همه سهم هابالابرن واگه اومدن پایین بقیه سهم هابریزن بابااین دیگه چه حرفیه
من براتون احترام قائلم ودیگه هم درموردغمارگ وغبشهرپستی نمیزنم نمیخوام دوستان ناراحت بشن اما هشدارمیدم الان وقت خریداین دونیست بااین طناب توی چاه نریدباروندحرکت کنیم
پیش بینی 92 رو که داده، قیمتش هم افت داشته دیگه چه طنابی ؟ پله ای خرید می کنیم به قول پرریسک عزیز
من نمی خوام چیزی بگم که تملق بشه اما راهنمایی های پرریسک از ابتدای همین امسال رو که مرور می کنم، مطمئن قدم برمیدارم
نظر
-
-
هدف شدوص و شلعاب کاملا منطقی و علمی بسیار بالاست تا 100درصد و حتی بیشتر جای رشد دارن.......شدوص از شلعابم بهتر از چند جهت بویژه رشد سودآوری......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سید جواب مارو ندادی
ما که شیرازو خریدیم قبل از اینکه بپره بند 3 آخرین گزارش پتروشیمی شیراز روش تاثیر نداره؟؟؟
در بودجه مورد گزارش متوسط نرخ ارز فروشهاي صادراتي 6 ماهه دوم سال 1391 به ازاء هر دلار 220ر23 ريال مفروض گرديده است. ضمن آنکه از بابت سود و زيان تسعير ارز نيز مبلغي پيشبيني نشده است. به نظر اين موسسه، با در نظر گرفتن نرخ تسعير ارز محقق شده بعد از تاريخ 31 شهريور 1391 و نرخها و شرايط فعلي حاکم بر مبادلات ارزي کشور، تعديل صورت سود و زيان پيشبيني شده مورد گزارش از اين بابت ضروري است ليکن، تعيين ميزان آن در شرايط حاضر براي اين موسسه مقدور نميباشد.
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postپرریسک جان این حقوقیه نذاشت کرماشا صف خرید بشه:(
اینقدر سرم تو بازار بود ساعت سیستم 11 رو نشون میداد دیدم معملات کم شد ..بازار تموم شده بود من هنوز داشتم فکر می کردم یک ساعت دیگه مونده ...
سکه 1213تومن ...روزی یک درصد بالا بره میشه ماهی 25 درصد ..در ضمن فنرش باز بشه روی 4-5 درصد میره بالا ...
همچنان ایمدوارم توافق بشه ..
نظر
-
-
-
سید جان
در مورد سهم فولاد آلیاژی هم هدف و حد ضرر معرفی می کنی؟ ممنون میشم
بند 3 گزارش پتروشیمی شیراز هم نظری بنداز فردا شفاف سازی ندن پدر مارو در بیارن
نظر
-
سکه 1213تومن ...روزی یک درصد بالا بره میشه ماهی 25 درصد ..در ضمن فنرش باز بشه روی 4-5 درصد میره بالا ...
همچنان ایمدوارم توافق بشه ..
------------------------------------------------------
پرریسک جان یعنی میگی اگر هم توافقی در کار باشه با هم سکه و دلار بالا میره؟ممنون که راهنمایی میکنی
نظر
نظر