کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام..
در ثازن حمایتهای 112 و106 رو داریم ..اگر سهم قبل 112 مثبت نشه احتمال شکل گرفتن واگرایی منفی در سهم وافت تا 106 هست ..باید دید حقوقی ها از سهم حمایت می کنند یا خیر ..امروز که خبری نبود..
دوستان در کسرا سهامدار عمده دوم امروز بالای 90 هزار تا خرید کرده وهمچنان روند این سهم صعودی هست ..
در شمواد هم یک حقوقی با 1500000 تا خرید بالای یک درصد ...جالبه حقوقی عمده سهم خریدار بوده ..
این شمواد هم در اخبر روسفیدمون داره می کنه ...سهم داره از 115 می گذره به امید خدا...
دوستان قیمتهای جهانی اصلا حال وروز خوشی ندارن ..
سهام معدنی فلزی وسهامی که با قیمتهای جهانی در ارتباط هستن به زور قیمت دلار فعلا دارن جنسهاشون رو بالا می فروشن وقیمتهاشون افت نمی کنه ولی اگه دلار بخواد کمی بیاد پایین خطری میشه یا قیمتهای جهانی بخوان همینطور برن پایین باز هم برا این گروهها بده ....
در خرید این گروه سهام عجله نکنید ودرصد رو رعایت واحتیاط کنید...فعلا ...
دوستان در کسرا سهامدار عمده دوم امروز بالای 90 هزار تا خرید کرده وهمچنان روند این سهم صعودی هست ..
در شمواد هم یک حقوقی با 1500000 تا خرید بالای یک درصد ...جالبه حقوقی عمده سهم خریدار بوده ..
این شمواد هم در اخبر روسفیدمون داره می کنه ...سهم داره از 115 می گذره به امید خدا...
سلام جعفر خان
وقت بخیر
امیدوارم پایان هفته خوبی پیش رو داشته باشی
آقا میشه حمایتها و مقاومتهای این سه تا سهم را بگی و هدفشون
ممنون
وساخت - شمواد - مداران ;)
@};-
سلام جعفر خان
وقت بخیر
امیدوارم پایان هفته خوبی پیش رو داشته باشی
آقا میشه حمایتها و مقاومتهای این سه تا سهم را بگی و هدفشون
ممنون
وساخت - شمواد - مداران ;)
@};-
با سلام..
همچنین..
زیاد با الگوها اشنایی ندارم وبا روندها پیش میرم دوستان اگر اشکالی دیدن بگن وبه بزرگی خود ببخشن ...
در زیر نمودار مداران دیدیه میشه ..اگه بشه این الگوی کاپ فنجان نعلبکی کاسه وهرچی در نظر گرفت هدف سهم 440 تومن هست البته یه مقاومت رو 360 داره ..یک حقوقی مزاحم هم در سهم بود که فروشنده بود وچهارشنبه از سهم خارج شده به نظر وشرش کنده شد ....تا وقتی مداران دو تا کندل رو به پایین ومنفی زیر 340 نزده همچنان به صعود سهم امیدورام...در ار اس ای هم مقاومت شکسته وپول بک هم کرده ...
وساخت ....
اگر بشه الگوی زیر رو همون الگوی فنجان کاسه نعلبکی وغیره در نظر گرفت هدف وساخت هم 280 هست .....این سهم تا وقتی دو تا کندل رو به پایین ومنفی زیر 232 تومن با دیتای امروز نزده همچنان روند صعودی هست ....
شمواد ...
سهم مورد علاقه من ...
این سهم در قیمت 100 تومان معرفی شده ...تا اینجا 15 درصد بازدهی ..انتظار داشتم سهم خیلی زودتر روع به رشد کنه ولی خوب کمی عقب موند ...
هدف سهم رو همون موقع معرفی 150 گفته بودم اگر دوستان یادشون باشه ...
اگر بشه الگوی زیر سروشانهی کف گفت اگر سهم بتونه در معاملات روز شنبه بالای 115 تثبیت بشه هدف رو بالای 150 می بینم ....
سرو شناه هم نباشه حداقل رشد سهم رو 140 می بینم ..یعنی هر کی 100 خرید 140 بفروشه 40 درصد بازدهی ...نوش جونش..
تا وقتی هم دو تا کندل منفی زیر 106 نزده هیچ نگرانی نداره با دیتای امروز ...
دوستان قیمتهای جهانی اصلا حال وروز خوشی ندارن ..
سهام معدنی فلزی وسهامی که با قیمتهای جهانی در ارتباط هستن به زور قیمت دلار فعلا دارن جنسهاشون رو بالا می فروشن وقیمتهاشون افت نمی کنه ولی اگه دلار بخواد کمی بیاد پایین خطری میشه یا قیمتهای جهانی بخوان همینطور برن پایین باز هم برا این گروهها بده ....
در خرید این گروه سهام عجله نکنید ودرصد رو رعایت واحتیاط کنید...فعلا ...
هميشه اين نوسان ها براي من فرصت ورود به سهم هاي بنبادي همچون گل گهر و ومعادن بوده است. به گونه اي كه از هر رخدادي كه موجبات ترس بازار را فراهم نموده بيشترين بهره را برده ام.
باز هم درانتظار اين فرصت هستم. نوسانات ذات بازار است. نوساني كه همراه با شيب و روند مثبت باشد.
زماني موضوع بهره مالكانه و عوارض صادراتي مطرح مي شود، زماني فرو ريختن معادن(به خصوص براي گروه روي همچون فاسمين و فرآور) مطرح مي شود. و زماني نيز تقاضاي بازارهاي جهاني فروكش مي كند.
همه و همه فرصت هايي هستند براي ورود.
البته اين نگاه و Policy من درسرمايه گذاري است. سياستي كه دال بر سرمايه گذاري بلند مدت و افزودن هر چه بيشتر سهام بنيادي با قيمت هاي كمتر است. بنابراين هيچگاه اين فرصت ها را از دست نداده و نخواهم داد.
هميشه اين نوسان ها براي من فرصت ورود به سهم هاي بنبادي همچون گل گهر و ومعادن بوده است. به گونه اي كه از هر رخدادي كه موجبات ترس بازار را فراهم نموده بيشترين بهره را برده ام.
باز هم درانتظار اين فرصت هستم. نوسانات ذات بازار است. نوساني كه همراه با شيب و روند مثبت باشد.
زماني موضوع بهره مالكانه و عوارض صادراتي مطرح مي شود، زماني فرو ريختن معادن(به خصوص براي گروه روي همچون فاسمين و فرآور) مطرح مي شود. و زماني نيز تقاضاي بازارهاي جهاني فروكش مي كند.
همه و همه فرصت هايي هستند براي ورود.
البته اين نگاه و Policy من درسرمايه گذاري است. سياستي كه دال بر سرمايه گذاري بلند مدت و افزودن هر چه بيشتر سهام بنيادي با قيمت هاي كمتر است. بنابراين هيچگاه اين فرصت ها را از دست نداده و نخواهم داد.
بله اگر دید بلند مدت باشه اینها فرصت خریده ..ولی مشکل اینه که دید بلند مدت در بورس ما کسی نداره ...
سهم یک هفته رشد نمی کنه شاکی میشن چه برسه به بلند مدت..
وگرنه خیلی سهام هستن ارزنده هستن از معدنی ها هم ارزنده تر...
پاسا سهمی با پی برای زیر 4 احدی راضی به خرید نبود ولی هر کی جمع کرد وصبر کرد الان سهم گیر احدی نمیاد...
وبیمه سهمی که در 80 تومان اونم قبل مجمع داد زدیم فریاد زدیم سهم 4 ماه در جا زد ولی خوب کسی که خرید وجمع کرد الن 8 تومان سود گرفته والان رو 130 راحت می تونه بفروشه..
شیران سهمی که در 1200 تومان با یک نگاه ساده به گزارش شرکت میشد فهمید بالای 300-400 سود میسازه کسی اصلا به سهم نگاه هم نمی کرد والان تازه در 2200 تومان بازار فهمیده بابا این سهم وجود داره ...
چافست سهمی با سود 90 تومانی وتقسیم سود 70 تومان در مجمع ...رو 400 بازار برا خرید ناز می کنه ..سهم بعد مجمه پی برای میشه حدود 3..خوب به این بازار چه باید گفت..
بازار دوست دارد سهام درپیت بخرد چون میخواهد یک شبه ره صد ساله رود ولی در این بازار اونهایی برنده بودن که مثل شما دید میان مدت داشتن سهام خوب رو پله ای خریدن وصبر کردن وبعد در زمان اوج زمانی که تازه همه به فکر خرید افتادن سهام خود رو می فروشن...
از مدیریت سایت تقضا میشه پستهای بالا حذف بشه تا تاپیک به بیراهه نره ...
درد ودلی بین دوستان ...
مهدی 1000 عزیز در مورد فاذر سهم حمایت 235 رو داره ومقاومت 277 ....
سهم بعد رشد خوب واگرایی منفی شکل داد واومد زیر 253 که روند صعودی کمی مختل شد ...
وسط راه بست برا تعدلی ..حالا بعد تعدلی اگر بالای 253 باز بشه مجدد روند سهم صعودی میشه با مقاومت 277..
باید دید چقدر تعدلی میده وروز بازگشایی جو بازار وگروه چطور خواهد بود...
سلام جناب پر ریسک خسته نباشید
نظر شما درباره گزارش فولای چیه؟ من از طرفداران پرو پا قرص شما در آراد بودم و الان هم تقریبا همه پستهای شما را می خونم و بهره می برم. از آراد گفتید داغ دلمون تازه شد از برخورد زشت انها با شما.
نظر