کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز هر چي وپارس بود رو با غبهشهر و غمارگ تعويض كردم.من به اين دو سهم ايمان دارم.
بايد از اشتباه بازار حداكثر استفاده را برد.
ضمنا هنوز در مورد افزايش فلامي مرددم.لطفا دوستان راهنمائي كنن؟؟؟
سلام سید جان وقتی شیرازو معرفی کردی فقط 15 دقیقه بعدش صف شد من یکی که نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم
نظرت روی شپنا چیه اگه باز بشه امروز
سلام..
شیارز مارون کسی هم نمی شناخت ..الان شیراز شده نقل دهن همه تالارها ..مارون همینطور..
شپنا سهم خوبی هست وبا سود 200 با این جو پالایشگاهها نمیشه براش قیمت گذاشت ..
در ضمن گروه قند همچنان در حال سقوط ازاد ....اصفهان داره میرسه به 3000 که از 4000 گفته شد بفروشین وفخوز بخرید 1800 بود وفخوز داره میره بشه 3000..بازدهی رو حساب کنید ..
در بورس انهایی سود می کنند که فقط نوک بینی رو نبینند ...
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
سلام سید جان
امروز قزوین رو با شاراک تعویض کردم . به نظرت هدف شاراک چند هست و همچنین قزوین در چه قیمتی دوباره وارد بشم ؟ ( البته خودم منتظر قزوین 668 تومنی هستم ! )
[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
سلام سید جان
امروز قزوین رو با شاراک تعویض کردم . به نظرت هدف شاراک چند هست و همچنین قزوین در چه قیمتی دوباره وارد بشم ؟ ( البته خودم منتظر قزوین 668 تومنی هستم ! )
سلام..
تاوقتی غمارگ زیر 600 باشه وغبشهر زیر 1700 تومن بنده حتی یک سهم غذایی وقندی دیگر خرید نمی کنم ...
حتی یک سهم ...
در این چند روز فقط از گروه پترو شیراز شاراک خرید کردم ....
از هر گروه رشد نکردها ..از گروه غذایی وقندی فقط فقط غبشهر وغمارگ ...
نظر