چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • safa
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 61

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
    با سلام
    دلبر 34300 ریال
    درست میبینم
    فردا لمس 35000 ریال چه زود
    منبع؟

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط مصطفي احمدلو پست شده است
      در اصل توسط احسان_بورس پست شده است
      در اصل توسط مصطفي احمدلو پست شده است
      احسان جان با اين شفافيتي كه شما ميفرماييد .سود اضافه نميشود.اين هزينه هاي سر به فلك كشيده،اين قيمت تمام شده اي كه بزودي اعلام ميشود.زياد خوش بين نباشيد.
      مصطفي جان، افزايش هزينه را هم به همان نسبت رشد دلار لحاظ كرده ام. در صورتيكه هزينه ها با اين درصد رشد افزايش نمي يابد. بنابراين سود پيش بيني شده بيش از مقداري هم كه نوشته ام، بدست خواهد آمد.
      بنده منكر رشد سودآوري شركتها نيستم.اما بايد ديد دولت چه موانعي جلوي اين شركتها خواهد گذاشت.من نگران آينده نزديكم.مثلا تحويل ارز شركتهاي صادر كننده در اتاق مبادله اي تبعيض است اما اجرا خواهد شد.شركتها فروش دلار 3500 را بايد ول كنند و 2490 بفروشند.احتمالا ماليتهايي كه براي آن در نظر خواهند گرفت.
      اعتقاد من اين است كه نبايد يك طرفه ديد را مثبت كرد. من هم به شاخص 40 هزار واحدي اميدوارم .اما لزوم اين رشد به شيرين شدن كام همه سهامداران منجر نخواهد شد.
      شركتهاي خصوصي را نمي توانند ملزم به ارايه دلار در مركز مبادله اي كنند. اما براي نيمه دولتي ها و شركتهاي صادراتي كه ارز مبادله اي براي ورود مواد اوليه مي گيرند ، خوب اين مورد امكان پذير است.
      در حال حاضر صادركننده نيستم و دوست هم ندارم تنها با خريد دلار حفظ سرمايه كنم. بنابراين در سود يك شركت صادراتي با داشتن چندين معدن كه قبلا سرمايه گذاري و استخراج از اونا انجام شده، سرمايه گذاري مي كنم.

پرسود باشيد
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

سلام
        جعفر جان :

به نظرت من با این سبد چی کار کنم ؟
        45 درصد غبشهر - 45 درصد آ.س.پ .............یه چند روز از بازار عقب افتادم ..... :d ناک اوت کرد بازار مارو ....:D ما تو بازار منفی سود میکردیم الان تو این بازار هیچی !!!!!!
        چنان جا گذاشت که نفهمیدم چی کلاهی سرم رفته......فقط3 روز ا.س.پ مجمع بسته بود .....و بقیش هم سهامی که در جا میزنه .....
        من که نمیدونم چی کار کنم .صبر هم کنیم فرصت های طلایی بازار از دست میره....

مجبورم برم حق تقدم بازی ......نظرت در مورد وسپه چیه؟ ;)

سایر دوستان دیگه اگه پیشنهادی دارن بدن که من با این سبد چه جوری تو این بازار گل و بلبل سود کنم .........ما بریم یه هوا بخوریم ...تا بعدش بیایم تصمیم بگیریم ..........حیفه این بازار با سهامی که درجا میزنه موند..........;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/24, 19:32.
        ///

نظر

• داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

این بازار عجیب نامرده تمام این سال ها یاد گرفتم که هر چیزی تو بازار امکان داره برای همین هیچوقت بالای 20% سبدم به یه سهم ندم البته بارها از این قانون خارج شدم غبهشهر خوب چشمک میزنه مخصوصا یه هر چی معدنی هست داره به هدفاش می رسه و وقته جابجایی سهم تو بازار....:d
          در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          سلام
          جعفر جان :

45 درصد غبشهر - 45 درصد آ.س.پ .............یه چند روز از بازار عقب افتادم ..... :d ناک اوت کرد بازار مارو ....:d چنان جا گذاشت که نفهمیدم چی کلاهی سرم رفته......فقط3 روز ا.س.پ مجمع بسته بود .....و بقیش هم سهامی که در جا میزنه .....

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

سلام
            جعفر جان :

45 درصد غبشهر - 45 درصد آ.س.پ .............یه چند روز از بازار عقب افتادم ..... :d ناک اوت کرد بازار مارو ....:D ما تو بازار منفی سود میکردیم الان تو این بازار هیچی !!!!!!
            چنان جا گذاشت که نفهمیدم چی کلاهی سرم رفته......فقط3 روز ا.س.پ مجمع بسته بود .....و بقیش هم سهامی که در جا میزنه .....

سایر دوستان دیگه اگه پیشنهادی دارن بدن که من با این سبد چه جوری تو این بازار گل و بلبل سود کنم .........ما بریم یه هوا بخوریم ...تا بعدش بیایم تصمیم بگیریم ..........حیفه این بازار با سهامی که درجا میزنه موند..........;)
            میثم جان شما دیگه چرا اما هنور دیر نشده فعلا تو غبشهر خبری نیست من فکر کنم فردا تو شاراک عرضه زیاد باشه اگه بتونی زیر 900 حالا هرچقدر پایینتر بهتر اگر عرضه بشه غبشهراتو جایگزین بکن البته تو پتروها شپترو برعکس بقیه که صف خریدن براحتی حتی تو منفی هم میتونی خرید بکنی فقط کافیه شپترو 1000 رو رد کنه اونم مثل بقیه صف میشه البته خودت استادی که چی انتخاب کنی اما برای اینکه از بازار عقب نیوفتی هنوزم دیر نشذه

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

سلام
              جعفر جان :

ميثم جان كنورت چي شد؟

نظر

• Elman
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 37

در اصل توسط Elman پست شده است View Post
                سلام پرریسک عزیز
                تحلیل هات حرف نداره
                نظرت درباره کروی چیه؟ تا کی نگهش داریم؟
                لطفا کروی و شلعاب رو دوباره بررسی می کنید؟

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  ما نچسبیدیم وبا روند هم نمی جنگیم ..

20 درصد از کل سبد این دوستان .و..حالا میخواد بره بالا میخواد بره پایین ..ما میگیم میره بالا شما میگی نمیره بالا ..

خوب نظرتان محترم ..

بقیه 80 درصد سبد ما پترو شیراز مارون کرمانشاه شاارک فخوز شراز فاسمین و....این همه سهم خوب که اینجا گفته شده ..

ولی خوب چون یک سهم در جا میزنه یا افت می کنه نمیشه بگیم بده ..بازار داره اشتباه می کنه مشکل از سهم نیست ..مارون هم 1800 کسی خرید نمی کرد الان 2400 میلیونی صف خریده ..همین اتفاق می تونه برا غمارک وغبشهر هم بیفته ..بنیادی هم مشکلی ندارن..صبور باشید...

با سلام
                  از تو به یک اشاره ...... از ما به سر دویدن
                  خدا قوت سید بزرگوار
                  دعای خیر من و سایر دوستان بدرقه شما و خانواده گرامیتان
                  همچنان با قدرت ادامه دهید و از نظرات غیر منصفانه سایرین دلسرد نشوید. به قول شما گذشت زمان حقانیت و درستی کارشناسی شما را به بازار اثبات می کند.
                  به هر حال .....
                  تارگت و هدف اولیه مارون و شیراز را تا چه قیمتی می بینید؟
                  همچنان منتظر حکم جهاد (خرید تکمیلی غمارگ و غبشهر ) هستم.
                  شاد و پیروز و سربلند باشید.
                  ممنون
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• کدبان باستان
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 199

درود بر دوستان
                    کماکان چشم به راه لطف شما هستیم
                    [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• کدبان باستان
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 199

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                      سلام جناب پرریسک نظروتون در مورد و ملت چیه ؟
                      در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                      سلام خوبی کدبان جان شرمنده مشغول معامله بودم سوال و ندیدم امروز بعد مدتی کمی جابجایی سهم داشتم خرید در نماد کپشیر و............ براتون بعد از ظهر بررسی کاملی در سایت قرار میدم

بازم شرمنده...........
                      در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                      پرریسک عزیز ، جناب سعید خان پوراحمدی
                      درود
                      دیتای وملت رو چگونه میبینید ؟
                      آیا این فرسایش ادامه دارد یا اینکه در حال جمع شدن نیروست ؟
                      سپاسگزارم
                      در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Post
                      جعفر خان این سوال منم هست.. دستت درد نکنه
                      درود بر دوستان گرامی
                      کماکان چشم براه لطف شما هستیم
                      پیروز باشید
                      [SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20671

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                        ميثم جان كنورت چي شد؟
                        فروختم احسان جان ......
                        ///

نظر

• rajoo
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 102

سلام
                          جعفر جان :

میثم جون منم وضعیتم مثل شماست فقط بجای آ س پ، ولساپا آشغال رو دارم هر دوتاشم با قیمت بالا
                          دو ماهه فریز شدم
                          خودمونیم 95% سهامهای پیشنهادی جعفر خیلی خوبه ولی شانس ما تو اون 5% گیر کردیم. شاید مشکل ماییم:p

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20671

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
                            میثم جون منم وضعیتم مثل شماست فقط بجای آ س پ، ولساپا آشغال رو دارم هر دوتاشم با قیمت بالا
                            دو ماهه فریز شدم
                            خودمونیم 95% سهامهای پیشنهادی جعفر خیلی خوبه ولی شانس ما تو اون 5% گیر کردیم. شاید مشکل ماییم:p
                            من هفته ای حداقل دیگه 4 درصد در میاوردم .....یک هفتست که هیچ کاری نکردم ....اون هم توی این بازار ...اعصابم داغونه خدایشش .........دوست دارم مشت بزنم تو صفحه مونیتور ...یا بزنم کامپیوترو از وسط دو نصفش کنم ..یا با ماشین برم تو دیوار .... :)) .....که هر چی خریدم درجا زد و هر چی فروختم 20 درصد رشد کرد از اون هفته تا الان !!!!!!!!!!!!!!!! این چه قسمتیه دیگه و چه شانس گندیه .......
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/24, 21:26.
                            ///

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

فروختم احسان جان ......
                              ميثم جان بررسي سهم كنور رو كه خودت قبلا انجام دادي.....ولي اگر نقدينگي مي خواستم وارد بازار كنم، كنور را فردا هم ميخريدم....
                              به نظرم به كنور خودت برگرد.
                              بحث من و شهراد عزيز در مورد كنور

در اصل توسط شهراد پست شده است
                              در اصل توسط احسان_بورس پست شده است
                              درود بر شهراد عزيز

شهراد عزيز به كنور ورود نمي كنيد؟ سهم شگفت انگيزي خواهد شد.
                              راستش من يه اخلاق خيلي بد دارم .... اون هم اينه که از يه چيزي جا بمونم لج ميکنم و ديگه نمي خرم ....
                              به نظرم شاخص تا 40000 ميره بعدش اصلاح تا ...... داره ... اونجا ميتونه روي خطوط فيبوناچي يا خطوط روند خيلي سهمها باشه ...
                              الان اگه بخوام خريد کنم از گروههاي جا مانده از بازار با شرط سيگنال مناسب خريد مي کنم يا نمي خرم ...
                              شهراد عزيز منم اينجوري بودم خيلي قبل....ولي از وقتي رفتار بورسيم رو تغيير دادم، سود دهي هم فرق كرد.
                              كجا جا ماندي؟!!! از من كه 2000 و 2200 و 2400 و 2800 خريدم، نهايت 30% عقبي .....
                              اميدوارم بخري و سود كني....چون زير 3000 تومان كنور اكازيوني هست واسه خودش....

سهمي كه از هر روشي حساب مي كنم، توانايي سودسازي بالاي 1000 تومان رو داره....
                              به نظرم عطش خريد و درك بازار از سودسازي اين شركت بالاي 3000 الي 4000 تومان اتفاق خواهد افتاد....
                              از همگروهاش به شدت سرتره....البته ناشناخته تر....
                              يادمه شپديس همچنين معاملاتي روي 3900 داشت، الانم كه 6000 تومن رو بوسه زده....
                              اميدوارم از اين بازار حداكثر استفاده رو بكنين....
                              پرسود باشيد

نظر

• مدیر نظارت
                                ناظر کل سایت
                                • Feb 2011
                                • 159

درود

حساب کاربری * tvnews * مسدود شد.
                                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

در حال کار...
                                X