چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bolinger
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 459

جناب اقای پور احمدی از نوشته های شما واقعا لذت می بریم. اگر ممکن است برخی از موارد ذکر شده را در قالب نومدار بیاورید؟
    معیار ورود به فاز صعودی را چگونه می توان تشخیص داد؟

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    بررسی تکنیکال چند سهم:

شاراک:

روند سهم صعودی است و حد ضرر سهم ۸۷۱ تومان است

غبشهر:

روند سهم نزولی است و با عبور از ۱۱۹۵ فردا وارد فاز صعودی شده و با حد ضرر ۱۱۹۵ برای خرید مناسب است.

غمارک:

روند سهم نزولی است و فردا با عبور از ۳۴۴ تومان وارد فاز صعودی میشود.و حد ضرر ۳۴۴تومان میتونه برای خرید مناسب باشه.
    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• راهکار جدید
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 139

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
      فلامی(لامیران) یکی از تک سهمی که جناب پرریسک معرفی کرده بودند بعد از چند رور کف سازی در محدوده بالای 210 از امروز حقوقی سهم شروع به جمع آوری سهم از حقیقی کرده است به طوری که 90% خرید امروز از جانب حقوقی بوده است در حالی که طی یک ماه گذشته حقوقی حتی 1 برگ سهم را نفروخته است. طی چند روز آینده انتظار حرکت شارپ از این سهم می رود به علت کف بودن قیمت و تعدیل مثبت پیش رو.

در ضمن لامیران کل سود 60 تومانی را پوشش داده است سود سال بعد هم تا 90 تومان جای تعدیل دارد به نظر من قیمت این سهم زیر 300 تومان مفت مفت است که جناب پرریسک بسیار برروی این موضوع اشاره داشته اند.لامیران 30 میلیارد تومان زمین در اول خاوران کمی پایین تر از 3 راه افسریه دارد که 5 برابر ارزش بازار فعلی سهم است و با توجه به اینکه این زمین در بافت شهری است و احتمال انتقال شرکت وجود دارد در صورت فروش سهمی 1000 تومان سود شرکت خواهد بود. همه اینها یکطرف ، سود خوب سال 91 و 92 که احتمالاً با این قیمت دلار تعدیل بسیار خوب هم خواهد داشت یکطرف

و با توجه به وضعیت بازار شیفت شدن بر روی سهام های کوچک با بنیادی قوی بسیار منطقی می باشد.

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

آینده را از دست ندهید خیلی از بزرگان بازار وارد این سهم ارزشمند شده اند خبر های موثق از تعدیل و دریافت وام رسیده احتمالا از فردا یا شنبه مجددا منتظر صف خرید سنگین سهم باید باشیم.

سهمی با امکان سود دهی تا 100% برای آینده
        ......

نظر

• راهکار جدید
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 139

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
          آینده را از دست ندهید خیلی از بزرگان بازار وارد این سهم ارزشمند شده اند خبر های موثق از تعدیل و دریافت وام رسیده احتمالا از فردا یا شنبه مجددا منتظر صف خرید سنگین سهم باید باشیم.

سهمی با امکان سود دهی تا 100% برای آینده
          دقیقاً با نظر شما موافقم دوست عزیز این سهم از سهامداران خسته پیاده شده و شناوری سهم در بازار زیر 3 میلیون می باشد و باتوجه به پتانسیل بهشت پارس(آینده) که تماماً مناقصات و فعالیت های صادراتی شرکت در سایت شرکت مشهود است در چند روز اخیر شاید صف خرید سنگین با معاملات در حجم بالا در این سهم بوده ایم هر چند قیمت امروز سهم به قیمت عرضه اولیه سال گذشته می باشد و کف سهم 300 تومان است که کمتر از یک ماه آینده در این قیمت با تعدیلات پیش رو و پتانسیل های سهم کف سازی خواهد کرد.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
            درود
            جناب پرریسک گرامی با سپاس فراوان از شما برای راهنمایی های ارزندتان که بنده به شخصه خیلی استفاده کردم و سعی میکنم کمتر چیزی بنویسم و اسپم ایجاد نکنم بیشتر بهرمند شوم از شما و سایرین
            من مقداری کرمانشا دارم ایا بفروشم یا تا هدف 1000 که فرموده بودید جا برای رشد داره

خیلی سپاسکزارم
            شاراک وقتی 600 تومن بود ..شبندر 160 بود ..شبریز 450 بود ..خارک 1200 بود..شیراز 350 بود ..شفن 900بود ..کرمانشاه 400 بود ..شپترو 500 بود..ذوب 160 بود ...زاگرس 900 بود...فولاد 230 بود ...

الان از بین تمام سهام لیدر وشاخص ساز بالا تنهای سهمی که 50 درصد رشد کرده شاراک هست ..شاراک 600 شده 900 ولی بقیه بیش از 100 درصد رشد کردن ...

حالا یا باید بقیه بازار افت کنه بیاد برسه به شاراک ویا شاراک باید از همین قیمت 30 درصد دیگه مثبت بخوزه حداقل تا برسه به بازار تازه ...

شاراک بنیادی از خیلی از سهام بالا قویتر هم هست فقط با یک گزارش ساختگی سهم رو به این روز انداختن ...من باشم با شاراک که 30 درصد از کل بازار عقب هست تعویض می کنم..

نظر

• fatima
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 54

جناب پرریسک، سلام و خسته نباشید
              به نظر شما فردا کنور را نگهداری کنم یا تعویض با سهم دیگر را پیشنهاد میکنید؟
              با تشکر

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                فروش تعدادی از کروی و فراور با سود نسبی
                خرید و اضافه کردن شاراک و مارون
                خیز اضافه کردن غمارگ برای کمک به شکستن روند نزولی و آغاز روند صعودی برای فردا
                غمارگ باید!!!! از فردا صف خرید شود.

غمارگ وغبشهر منتظر صف های خرید میلونی هستم براشون ...حالا فردا نشد روزهای بعد ولی گفته ام حسرت وداغ بر دل فروشندگان خواهد ماند ..

سهمی با 100 تومان سود حداقل تازه مجمع نرفته تازه سال دیگه زمین هعم فروخته میشه ویک سود هنگفت از اونجا میاد ..

یا غبشهر مجمع نرفته سود انباشته بالا وپی برای 3 ...

بازار بره این همه سهام رشد کرده بخره ..بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد ...با تمام سهام بازار ...میخوام ببینم این دوتا بیشتر بازدهی میدن یا بقیه بازار ..همچنان صبر می کنیم ..سودی که با صبر به دست بیاد بسیار شیرینه ..مثل سود قزوین شفارس سغرب مارون فخوز شیراز و...

نظر

• fatima
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 54

جناب پرریسک، ممنون میشم نظرتون رو درمورد کنور بدونم؟
                  با تشکر فراوان

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

غمارگ ..
                    پول بک به 320 ..
                    ارایش کندل ها توجه کنید ..برا دومین بار در عرض یک هفته یک الگوی برگشتی بسیار قوی مجدد شکل گرفت ..همچنان صبر می کنیم .و..

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                      آقا سعید شما که تکنیکالی صحبت می کنی این نمودارهاشو هم تکنیکالی بگذار ماهم ببینیم .... ممنون دمت گرم
                      سلام:

قابلیت آپلود بدن در خدمتیم........
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط bolinger پست شده است View Post
                        جناب اقای پور احمدی از نوشته های شما واقعا لذت می بریم. اگر ممکن است برخی از موارد ذکر شده را در قالب نومدار بیاورید؟
                        معیار ورود به فاز صعودی را چگونه می توان تشخیص داد؟
                        من قابلیت آپلود ندارم قابلیت آپلود بدن در خدمتتونم.معیار نمودار سهمه هر کی روش داره از اندیکاتورها پیش رو یا نمودار سهم میشه فهمید کار سختی نیست ولی من تجربی چندتا نمودار و ببینم متوجه میشم اگه تعارضی هست درخدمتم؟؟؟

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          غمارگ ..
                          پول بک به 320 ..
                          ارایش کندل ها توجه کنید ..برا دومین بار در عرض یک هفته یک الگوی برگشتی بسیار قوی مجدد شکل گرفت ..همچنان صبر می کنیم .و..

استاد ممنون ما یه دخالت بکنیم ببخشید.
                          بچه ها تو نمودارrsiسهم دقت کنید.چه شکلی میبینید؟؟؟اول یه mتاپ بوده که اگه معملات اروز نبود میگفتم عمرا سهم رشد کنه ولی بعد معاملات امروز ادامه فلت نشده و در واقع اومده یه قله بالای انتهای mتاپ خورده که از نظر من تمومه همه چی تمومه و پیش آ پیش باید فاز صعودی رو جشن گرفت............

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

آخرین قیمت های جهانی:

Gold+0,34%1.661 $
                            Aluminium 2.105 $ -0,19%

Blei 2.327 $ 0,00%

Kupfer 7.836 $ 0,00%

Nickel 17.381 $ 0,00%

Zink 2.094 $ 0,00%

Zinn 23.274 $ 0,00%
                            آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/26, 00:29.

نظر

• بابااتی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 314

جعفر جان نظرتان در مورد وسپه و حق تقدمش چیست ؟

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

این نوشته ها را در گروه قند تالار همسایه دیدم فکر میکنم جالب باشه خواندنش

در اصل توسط باباجان پست شده است
                                جهت اطلاع هفته آینده بازار نمادهای شاخص ساز میره برای اصلاح واقعی و فردا با تماشای بازار به این نتیجه خواهید رسید .
                                امروز از ترسشان 35 دقیقه از زمان بازار کم گذاشتند .چرا؟؟؟
                                در اصل توسط صمدآقا پست شده است
                                ببینید همانطور که اشاره شد وبه طور خلاصه شرکتها بنیادی رشدکردند و بدون هیچ حبابی
                                اثرات تسعیر ارز 2500 تومنی به بالا در فروش شرکتهای صادرات محور مثل پتروشیمیها بسیار چشمگیر بوده
                                ضمن اینکه تولیدات شرکتها در بورس کالا نبز با رشد بسیار عالی قیمتها مواجه شده
                                در گزارش شرکتها تا کنون هیچ اثر منفی ناشی از تحریمها دیده نشده
                                طبعاً رشد شرکتها باعث رشد شاخص شده و این داستان فعلا ادامه داره
                                پولی که به بورس هدایت شده این جریان را تشدید میکنه
                                هیچکس انتظار نداره بورس هر روز 700 واحد رشد کنه اگر اینطور باشه که
                                تا آخر دی به 54000 واحد می رسه
                                همین قندیهای خودمون را به یاد بیارید در اوج تابستان قصفها و قزوین هر روز که
                                صف خرید و مثبت 4 نبودند مگر همین قزوین در 500و600 و850 فرصت ورود نداد؟
                                مگر در 980 صف فروش نشد؟ بعد هم تا 1400 رفت
                                بنابراین اصلاح امروز شاخص طبیعی بود و دوباره به رشدی که مستحقشه ادامه می ده
                                من پیغمبر و پیشگو نیستم اما برآیند کلی معاملات و شاخص را در دی ماه صعودی میبینم
                                وبنظرم در این ماه شاخص تا 45000 واحد رشدکنه
                                فکر میکنم اواخر دی و کل بهمن در قبضه قندیها باشه و رشد عالی بکنند و شاخص استراحت کنه
                                و باز انتظار دارم اسفند طلایی در انتظار بورس و شاخص باشه ودر پایان سال شاخص 54000 واحدی

اینها تمام تصورات و نظراتیه که شخصیه و میتونه کاملاً نادرست باشه
                                لطفا به خاطرش بازخواست و محاکمه نشم
                                آرزومیکنم همه هنگام عید کارنامه مالی سبز و موفقی داشته باشیم و بسیار پرسود
                                فراموش نکنید همه ما ایرانی و هموطن هستیم با این شرایط سخت مملکت دلمون خوشه
                                به اینکه بتونیم در این بازار گرگ زده و پرفریب سود حلال وپاکی عاید خود کنیم
                                امروز در بورکس مطلب ساده و مفیدی از ناوارو خواندم که تقدیمتون میکنم

تو اين دو سه سال هميشه...بحث سركوب سهم هاي ليدر توسط برو بچ قندي شروع شده..ك اونم وقتي بازار صعودي است...كهه در نهايت با پاسخ هاي برو بچ ديگر صنايع روبرو شده....

وباعث شده اونها هم به قند هيا گير بدن
                                من نمي دونم اين كشمكش تا كي ميخواد ادامه داشته باشه... نمي دونم اين تفكر تا كي مي خواد غالب باشه كه با كوبيدن ساير صنايع.. سهم ها ما براش مشتري مي ياد و قيمتش رشد ممي كنه!!!

والله به خدا درست نيست..هر كسي بنا بر تحليلش سهم ميخره و مفروشه....چرا اين همه خودزني...من ميگم..سهم بد و خوب نداريم...مهم نطه ورود و خروج كه زيان يا سود رو شناسايي مي كنه اونم بر مي گرده به هزار تا داستان و متغير...
                                مثلا پلوله از 30 تومن شد 70 تومن بيش از 100 درصد گين حالا سفته باز رفت روش زدن زيرش يا هر چيز ديگري ميشد 5 درصد از سبد رو بهش براي كوتاه مدت اختصاص داد...
                                اخودم از گروه قندي دو بار روي قيرا نوسان گرفتم...روي بهترين قندي با فاند قوي...

اما با هيچ سهمي ازدواج نمي كنم....

يه زماني بود سال 82 من عاشق وپترو بودم... تا 1150 رفت سهمي رو كه 250 خريده بودم نفروختم بعد همه رو روي 800 الي 850 دادم رفت...ائنجا فهميدم تعصب بي معني است....

ديروز هم به يكي از بچه ها گفتم...بيخيال شين ديگه بابا ... از بازار لذت ببريد..نه اينكه همش به هم بپرين... هر كي هم هر صنعتي رو قبول داره يا نداره نظرش رو بگه...اما اينكه اهاي بازار اين صنعت رو بفروشين..بيان روي صنعت من....اسكول فرض كردن بازاره...كه بايد به اين شيوه پايان داده بشه....

بورس تنها صنعتي است كه اعضاي اون يعني سهامداران چشم ديدن هم رو ندارند...ما يه تشكل هستيم بايد هواي بازار كارمون رو داشته باشيم.....

و این هم نظر حمید اعرابی با نام کاربری دنیای بورس که در بورکس مینویسه و علیرغم حاشیه ها و شیطنتهای جانبی تحلیلگر موفقیه

پيش بيني قيمت سهم هاي مورد توجه اينجانب .

البته اينها براي شاخص 50000 واحدي است . خودم به اعداد بالاتري اعتقاد دارم که دوباره در زمان مناسب عرض خواهم کرد

لازم به ذکر است اين اعداد نظر شخصي است و توصيه به خريد يا فروش نيست

فولاد 650 تومان

غدير 650 تومان البته غدير افزايش سرمايه داده

وصندوق 450 تومان

ذوب آهن 550 تومان

فملي 1100 تومان

شپديس 7500تومان

پارسان 1500 تومان

کچاد 1500 تومان

کگل 1700 تومان

ومعادن 700 تومان

شبريز 1500 تومان

شراز 1400 تومان

شبندر 700 تومان

شپنا 2000 تومان

شفن 2300 تومان

شاراک 1300 تومان

کروي 400 تومان

فاسمين 950 تومان

فراوري 1100 تومان

مخابرات 350 تومان

شخارک 3200 تومان

کنور 3400 تومان

حفاري 330 تومان

کرمانشاه 1200 تومان

شيراز 1200 تومان

مپنا 350 تومان

زاگرس 2200 تومان

فخوز 3000 تومان

مارون 2700 تومان

در پایان عرض میکنم انتقال این نوشته فقط جهت اطلاع ومشاهده عمومی در این مکان بوده ونه توصیه به خرید سهمی است ونه فروش سهمی
                                بازار بورس مهدکودک نیست کسی هم دلسوز تر از خودتان برای مالتان نیست اما دنیای خود را وسیعتر کنید تنها به این تاپیک و بحثهای حاشیه ای
                                و بی ارزش و نمودار واساتید و... دل خود را خوش نکنید تک بعدی نباشید
                                گروههای دیگه و سایتهای خوب دیگه را هم وقت بگذارید و بخوانید باور کنید بورس تفریح وتفرجگاه و قمارخانه نیست من خودم مهندس عمران و شاغل
                                در یکی از برترین شرکتهای ایران که همه میشناسید بودم حقوق عالی هم دریافت میکردم ولی از ابتدای امسال بورس شد تنها شغل من و انصافاً
                                خیلی بیشتر از کار قبلی من رو درگیر و مشغول کرده از صبح ساعت 8:30 تا بعضاً یک صبح و خواب بسیار کم قصد ندارم بگم خیلی متد جالبیه برعکس
                                می دونم دارم به بدنم روح و روانم و خانواده ام آسیب می زنم اما بورس به عنوان یک شغل برای من اینطور تعریف شده...
                                متاسفانه برای خیلی از ما القا شده قندیها ثروت ما را چند برابر میکنند وگذشته
                                قنیشا و... را مثال می زنند در قرار نیست همیشه روی یک پاشنه بچرخه...با توجه به سابقه ذهنی بدی که نسبت به وجود سفته بازان ودستکاری قیمتی
                                در این گروه هست همیشه سازمان آماده خراب شدن روی سهامدارهای این گروهه

از اینکه خیلی وقتتون رو گرفتم متاسفم اما امیدوارم مفید باشه خدارا شاهد میگیرم صرفاً به جهت تعلق خاطر به این گروه و اهالی قدیمی دوست داشتنی
                                اینجا و به خاطر اینکه خاطرات تلخ و شیرینی اینجا داشتم و اینکه به جد واز صمیم قلب همیشه روزهای منفی اینجا ناراحتم میکرد درددلی صمیمانه کردم
                                امیدوارم روزهای سبز گروه قند ادامه دار و طولانی باشه وهمه باهم ودر کنار هم سود کنیم
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X