در اصل توسط sara پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad. نمایش ارسال ها
جالبه : به اینجا رسیدیم که هر دو سهم غبشهر و غمارگ روز شنبه با مقاومتاشون دست و پنجه نرم میکنند !
به نظرم شنبه روز مهمی برای این دو سهم خواهد بود ...
پرریسک جان , تایید میفرمایید ؟
غمارگ مقاومتی نداره ..تموم شد ..فقط میمونه بالای 340 تثبیت بشه ...گفتم بزودی به غمارگ زیر 330 بای کنید کم کم می ریم برا کف 400 وبعد 600 وبعد 800 و....همینطور برو بالا ..
با سلام
امروز بدون اغراق از اول وقت با رفتن در صف خرید - غمارگ را خریده و در قیمت های پایین تر هم روندش را مدیریت کردیم.
از شنبه هم با درایت دوستان حق سهامداران غمارگ را از این بازار می گیریم.
شنبه پر ریسک خان هم بهتر است شخصا غمارگ را رصد کند و برای دوستان مردد - قوت قلب باشند.
غمارگ شایسته سروری است.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postسلا سید جان
امروز کرماشاهو فروختم سودمو شناسایی کردم
بابا دش گرم 10 روزه 32% خالص گرفتم
. نمیخام از یه سوراخ دوبار گزیده بشم اگه همین کارو تو روغنی ها میکردم الان پایین تر گرفته بودم
------------------------
یه سهم پیشنهادی برا شنبه میخام (پترو و روغنی نباشه)
باتشکر
بهتر هست نقد بمانید..چون فعلا از پترو ورغن بهتر مجود نیست ..
در بازار هم نگاه کنید غیر اینها هیچ گروهی توان رشد نداره ..به جز چند تا تک سهم...
اگر دوست داشتید همچنان شاراک وشیراز ومارون برا خرید پیشنهاد میشه در کنار غبشهر وغمارگ ..
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام...
بهتر هست نقد بمانید..چون فعلا از پترو ورغن بهتر مجود نیست ..
در بازار هم نگاه کنید غیر اینها هیچ گروهی توان رشد نداره ..به جز چند تا تک سهم...
اگر دوست داشتید همچنان شاراک وشیراز ومارون برا خرید پیشنهاد میشه در کنار غبشهر وغمارگ ..
پرریسک خان امروز تمام حواسم به غمارگ بود و صف خریدش
از مارون غافل ماندم
تعدادی پایین چیدم تا خواستم غمارگ را مدیریت کنم - مارون صف سنگین شد.
بابت تمامی زحمات شما ممنونیم.
فقط شنبه سکان غمارگ دست شما را می بوسد!!!!آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2012/12/26, 14:20.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postرو سهمی برو که حرف حدیث توش کم باشه ..
نمی دونم شاید تا 1000 هم بردن ..هر قدر بالاتر ما هم استقبال می کینم ..شراز داریم ..موندم چند میخواد باز بشه ..:x
با این اوصاف +50% هم که باز بشه باید با کله بپریم توش :d
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postرو سهمی برو که حرف حدیث توش کم باشه ..
نمی دونم شاید تا 1000 هم بردن ..هر قدر بالاتر ما هم استقبال می کینم ..شراز داریم ..موندم چند میخواد باز بشه ..:x
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postجناب پرریسک خواستم از شما تشکر کنم -کرماشا رو 740خریدم امروز 950رد کردم ، مارون رو 1910خریدم 2550رد کردم ، غمارگ رو 330 خریدم و غبهشهر رو 1130
بازا به این بزرگی ..حقیقی ها هرقدر بیشتر سود کنن بنده بیشتر خوشحال میشم ..چرا همه سود رو حقوقی بخورد ..
شما نان شحاعت ..هوش واعتماد خود را دارید میخورید ..نوش جان گوارای وجود ..
در قیمت های گفته شده خرید کنید ..حد ضرر بزارید ..درصد رو رعاتی کنید ..سهام خوب ورشد نکرده بخرید ..ضرر نمی کنید ..یعنی نمیشه کسی اینجا سهام بخره ضرر کنه ..با صبر تمام سهام لیست خرید ما رشد خواهند کرد ..
نمونش بموتو 600 تومنی همچنان فرصت خرید هست یا شلعاب یا شفارس یا فلامکی یا کپشیر ..یا شدوص ..
ولی خوب بعضی اوقات روند بعضی سهام انقدر سریع میشود که ترجیم می دهیم با انها باشیم ولی به وقتش از رالی اینها هم بهره می بریم چون سهم خوب محکوم به صعود هست ..چه پرریسک بگه ..چه پرریسک نگه..
نظر
-
سید جان فکر می کنم همین که شراز و شتران هنوز بسته است پتانسیل مثبت برای رشد شبندره نظرتو می خواستم بدونم
نظر
-
در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Postحقیقتش من شبندرو دارم اما بخاطر یک سری از حرفها از جمله حباب بودن شبندر و تمثیل آینده صدرا و بازنشدن شتران و شفاف نبودن پالایشگاها موندم چه تصمیمی بگیرم؟؟
بقیه 10-15 درصد بزاردی باشه حالشو ببرید ..
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسید جان فکر می کنم همین که شراز و شتران هنوز بسته است پتانسیل مثبت برای رشد شبندره نظرتو می خواستم بدونم
هیچ وقت یک سهم رو به خاطر یک سهم دیگه خرید نکنید ..
چون شتران مثال قراره فلان قدر سود بده شبندر همان قدر میده یا چون شراز میره بالا باید شبندر هم بره بالا ویا برعکس ..
اگر سهم خودش واقعا چیزی در چنته داره بخرید اگر نداره نخرید..
در ضمن سعی کنید همیشه سهام خوبه رو بخرید وسهام دیگر رو فقط به خاطر جو مثب مثبت گروه فقط برا نوسان بخرید ..
مثال بنده در الی قندیها قجام خرید کردم زیان داشت ولی رالی انقدر مثبت بود که سهام درپیت حالیش نبود ..330 قجام خریدم در یک هفته بعد در بالای 700 خروج کردم والفرار..
شبندر در این قیمتها نظری ندارم وشاید سهم بنیادی تا 1000 هم ارزش داشته باشه ومن بیخبرم ...پس خودتان بررسی کنید با بزرگان هم مشورت کنید..
نظر
-
نظر