سید جان سر همین غمارگ و غبشهر این بازی هارو در آوردن به نظرم بریم سراغ دلار و سکه راحتریم
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postدلایل پرسپولیسی شدن بازار:
1- عدم پایبندی دولت به مصوبه توقف اجرای هدف مندی یارانه ها که دیروز از زبان وزیر نیرو اعلام شد و نتیجتاً چند برابر شدن قیمت سوخت
2- افزایش ارز مرجع و نتیجتاً افزایش قیمت خوراک پتروشیمیها
3- بحث تغییر نگرش نسبت به بهره مالکانه معادن که به تازگی مطرح است
4- شدیدتر شدن تحریمها که دامنگیر سایر محصولات صادراتی علاوه بر نفت خام و واردات مواد اولیه بسیاری از شرکتها می شوددر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمن از این نارحتم چرا سهام رشد نکرده رو می بنده یا سهمی که رشد واقعی هست رو میبنده ..
خوب ما این همه به دوستان گفتیم شبندر سهم مبهم هست ذوب مبهم هست در این قیمتها خریدن ریسک داره هر لحظه ممکنه ببنده برا شفاف سازی ..این رو من هم پیش بینی می کردم ولی اخه دیگه چرا میایی شیراز رو میبندی کرمانشاه رو میبندی ..
مگه شیارز پی بریا چند شده تازه با همین سود 100 تومن شده بود 8 ..تا 200 هم میتونه بسازه این چه نیازی به بستن داشت ...
خوب بستی در کمتر از یک هفته بازش کن ...الان شراز چند وقته بسته شده ...خدا شما رولعنت کنه...این همه مردم از رشد ارز ضرر کردن ..سهامدار ها خونشون خراب شد ..این همه ملک بالا رفت ..افتابه خریده بودیم گذاشته بودیم گوشه خونه الان سرمایمون چند برابر شده بود ..
دو زار میخواهیم از عقب موندگی ارزش وملک رو جبران کنیم ..تازه میخواهیم ضرر هامون رو جبران کنیم ..میگیرن سهم رو میبندن ..اخه خدایی این انصاف هست ..این هست حق کسی که سرمایش رو وارد بازار سرمایه کرده به جای اینکه بره دلال بازی کنه بره با جون مردم بازی کنه ودلبر بخره ..
بعد میگن چرا مردم میرن دلبر میخرن ...بابا حق دارن خدایی حق دارن ..
از طرفی تهدیدات اسرائیل هم شروع شده است:
فرمانده نیروی هوایی اسرائیل بعد از شکست در غزه: این بار به قلب تهران می زنیم!
وی با اشاره به انتقال سلاح از ایران به غزه افزود: به هیچ کس اجازه نمی دهیم به اسرائیل، آسیب بزند. بهتر است همه به یاد داشته باشند که میان غزه و تهران بیش از یک خط مستقیم وجود ندارد.
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postسید جان سر همین غمارگ و غبشهر این بازی هارو در آوردن به نظرم بریم سراغ دلار و سکه راحتریم
اونوقت نشستم اینجا تا یک نفر بیاد بشه ناجی حق من ..برا من دلسوزی کنه ..سهم رو ببنده تا من ضرر نکنم بالا نخرم..
خدایی چی بگم به این مسئولین بورس ...
خود به خود با اینکارها سرمایه ها فرار خواهند کرد ...
نظر
-
دقیقا موافقم
مگه پارسان قد کرماشا و حتی بیشتر رشد نکرده ؟
شخارک چطور ؟
فولاد ؟
و و و و
فک کنم تاس انداخته که چندتا سهمو ببنده قرعه به نام شیراز و کرماشا دراومده وگرنه دلیل عقلی برا بستن شیراز و کرماشا پیدا نمیشه
فقط امیدوارم هم شیراز هم کرماشا اصل تعدیلو نذارن برا ۱۲ ماهه و همین الان تو ۹ ماهه سودهای بالای ۲۰۰ خودشونو اعلام کننتا هم خار چشمی باشن برای مالگیر و هم بهش بفهمونن حباب یعنی چی و چه قیمتی واقعیه چه قیمتی غیر واقعی
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postتحت تاثیر هیجان بازار هیچ وقت نباید قرار گرفت سهام را باید با تحلیل خرید با 4 تا مثبت خوردن که نباید سهم خرید خدا کند زودتر باز گشایی شوند تا ....
از طرفی تهدیدات اسرائیل هم شروع شده است:
فرمانده نیروی هوایی اسرائیل بعد از شکست در غزه: این بار به قلب تهران می زنیم!
وی با اشاره به انتقال سلاح از ایران به غزه افزود: به هیچ کس اجازه نمی دهیم به اسرائیل، آسیب بزند. بهتر است همه به یاد داشته باشند که میان غزه و تهران بیش از یک خط مستقیم وجود ندارد.
http://www.asriran.com/fa/news/24875...86%DB%8C%D9%85
در خریدها هیچ شکی ندارم وبه رشد سهامم ایمان دارم فقط از بسته شدن اونها نارحت هستم ..سهام افتابه سازی خرید نکردم وسهام مبهم شبندر ذوب هم خرید نکردم ..
در ضمن این تهدید ها شامل کل بورس میشه دیگه از قند گرفته تا معدنی پترو فلزی ...
در ضمن فقط 30درصد سبد بنده بسته شده ولی خوب شما بگو یک درصد سبد ...بازم حق ندارن سهم رو ببندن..
نظر
-
[quote=پرریسک;259487]خدایی اد م می مونه چی بگه ..
میگه رشد هیجانی ..
اخه مرد ناحسابی ..شما از کجا تشخیص دادی رشد شیراز کرمانشاه درست نبوده ..اینها که 200 تومن رو هوا میسازن .با پی برای 5 هنوزم جای رشد دارن ..
چرا شما پارسان رو متوقف نکردی..رو چه حسابی اینها رو بستی ..چرا ککگل وکچاد این همه بالا اومدن متوفق نکردی ...زورت فقط به پتروها میرسه ..چرا فولاد رو متوقف نکردی ..
خوب شبندر ذوب شبریز بله اینها درست ولی شیراز کرمانشاه رو چرا بستی ....
اصلا چه کاره ای که سهم رو متوقف می کنی ..موقع افت سهم چرا سهام رو نمی بندی فقط موقع رشد میایی سهم رو می بندی ...
لعن ونفرین خدا بر شما ...[/quot
پررسیک عزیز
با روندی که آقایون گرفتن مثل اینکه به زودی هر سهمی بخواهد رشد بکنه و مقداری از عقب ماندگی نسبت به ارزش واقعی شو جبران کنه نمادشو می بنده
این شرکتها حتی بدون رشد سودآوری شون می بایست 100% رشد کنند مگر یک آپارتمان قیمتش نسبت به یکی دوسال قبل قیمتش دو سه برابر نشده شما کافی به پاتون به مصالح فروشی - شیرآلات - لوازم برقی - خوابارفروشی - پارچه فروشی - فرش فروشی - لوازم یدکی و... بگذارید و ببینید اجناس نسبت به یکسال قبل چقدر رشد داشته اند
مگر این شرکتها دارایی ندارند مگر تجهیزات ندارند مگر زمین , ماشین آلات و محصول و... ندارند مگر نه اینکه دارایی هاشون چند برابر شده مگر اینها ارزش جایگزینی ندارند چرا باید مفت دارایی هاشون به حراج بگذارند
حال رشد سودآوری به کنار ....
جناب آقای مالمیر این شرکت ها اگر سودشون هم تغییر نکنه دارایی هاشون که چند برابر شده و باید حداقل سهامشون 100% رشد بکنه بعد بیایید بحث سود وسط بکشد
چرا جلوی سرمایه گذاری را می گیرد چرا نمی گذارید پول های سرگردان بدرستی ودر جای خودشان صرف اقتصاد این مملکت بشه
اینکارها می کنید و پول ها سر از جاهای دیگه درمی آورند و دودش می به چشم خودمان
این بورس باید رشد کنه وبه جایگاه خودش که همان حفظ سرمایه مردم هستش برسه
شما برید حساب کنید ارزش جایگزینی هر کدام از این شرکت های بورسی با دلار 2500 چقدره و الان ارزش بازار اونها چقدره همش که نباید رشد سودآوری باشه
خوب یک شرکت 5 -6 سال سرمایه گذاری می شه کل دارایی می خره و چون هنوز به بهره برداری نرسیده و سودی نداره می بایست صاحبان سهام اون یک چیزی دستی بدن تا سهامشون به فروش برسه؟؟؟؟
هرچقدر بگیم فایده ای نداره
اینجور توقف نمادها فقط دودشون به چشم سهامداران خرد می ره بنده خداها به خاطر ترسشون سهاماشونو می فروشد فکر می کنند واقعا" خبریه
نظر
-
در اصل توسط zooze پست شده است View Postتنها چیزی که منو میترسونه مدیر مالیای این دو تا غذایی ان! خدا کنه دوباره بازی در نیارن مث سری قبلی با اون صورت مالی های توهمی شون!
آدم میترسه سنگین بخره یهو سر گندکاری این آقایون و ... سهمو میبندن میبینی 6 ماه بستس سهم!!!
بقیه مسائل باد هواست ...
شیراز با سود 200 تومان خوب ببنده ..بنده از بسته شدن نارحتم نه اینکه سهم رو دستم باد کنه ..صدرای ورشکسته نخیدم رو دستم باد کنه سهم رو 600 خریدم با 200 تومان سود وپی برای 3 ...
غمارگ هم غبشهر هم 100 و400 سود دارن ..ببندن ..صداری ورشکست خرید نکردم که بگم بستن رو دستم باد کرد ..
فقط منظور بنده اینه حق نداشتن ببندن همین..
وگرنه بنده قجام خریدم اعتقادی هم نداشتم ضر هم داشت بست دو برابر باز فروختم پشت سر هم نگاه نکردم بعد مدتی سهم از بورس اخراج شد ..این سهام نگرانی دارن وخطر..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهیجانی در کا نبود کاملا با تحلیل خرید شده ..
در خریدها هیچ شکی ندارم وبه رشد سهامم ایمان دارم فقط از بسته شدن اونها نارحت هستم ..سهام افتابه سازی خرید نکردم وسهام مبهم شبندر ذوب هم خرید نکردم ..
در ضمن این تهدید ها شامل کل بورس میشه دیگه از قند گرفته تا معدنی پترو فلزی ...
در ضمن فقط 30درصد سبد بنده بسته شده ولی خوب شما بگو یک درصد سبد ...بازم حق ندارن سهم رو ببندن..
حالا میگید ما هم باهاشون همراه میشیم سود میگیریم ولی ریسک بستن ناگهانی دارد
بحث تهدیدات جنگی در حد حرف است انشاالله که اتفاق نمی افتد
خودم هم شصفها 10 درصد سبدم مدتهاست بسته
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postشبندر و ذوب و چند تا به کنار برخیشان خوبه ولی نوع ورود جریان پول به بازار با اون شدت مشکوک بود و هست این پولها تا حالا کجا بودند از کجا وارد شده است داستان پولشویی نباشد چرا حالا و از این دست سوالات
حالا میگید ما هم باهاشون همراه میشیم سود میگیریم ولی ریسک بستن ناگهانی دارد
بحث تهدیدات جنگی در حد حرف است انشاالله که اتفاق نمی افتد
خودم هم شصفها 10 درصد سبدم مدتهاست بسته
ولی این شرکتها در بورس بودن قبلا وما هم در بورس بودیم ..
از مانی که این پولها وارد بورس نشده بود هم بودیم وسهام خوب رو هم از همون زمان ببرسی کردم .اونم از اراد سرمایه ..
سایت بورسی بعدا نقل مکان کردیم ..شیران در 1200 همون زمان تحلیل کریدم وقبل اون در تالار بورس در قیمت زیر 700 تومان ..سهم خوب بالا میره ..
حالا شاید عده ای تازه فهمیدن که سهام ارزنده هستن وبا بازار واونها با ما همراه شدن ما با کسی همراه نشدیم وکسی هم نیستم که تحت جو بازار قرار بگیرم..
خوب بستن ..بجث سر اینه بعد مدتی باز می کنن واین رشد رو خواهند پذیرفت ولی چرا این کار ها رو می کنن بحث سر این هست ..
شاراک رو بستن منفی باز کردن والان شاراک داره 1000 رو هم رد می کنه فقط چند وقتی مردم رو وقتشون رو تلف کردن وسرماهی رو بلکوه وگرنه روند صعودی همچنان پابرجاست ...وسهام به قیمت واقعی خواهد رسید ..
در اصفهان اول اخر باز میشه ورشدش همه رو متغجب می کنه بحث سر اینه چرا دارن وقت ما رو تلف می کنن وبیخودی میبندن ..
در قیندها هم همین کا رو کردن ..در ضمن بنده از خرید اصفهان پیشمان نیستم ..هر چند بسته شده ..سالها هم بسته باشه مهم نیست چون با تحلیل درست خریدم ..سازمان مشکل داره ..
ولی اگر با تحلیل نادرست خریده بودم ضرر می کردم بله ناراحت میشدم شدید مثل اونهایی که دیدن صدرا ورشکست شده ولی باز هم خریدن ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخدایی اد م می مونه چی بگه ..
میگه رشد هیجانی ..
اخه مرد ناحسابی ..شما از کجا تشخیص دادی رشد شیراز کرمانشاه درست نبوده ..اینها که 200 تومن رو هوا میسازن .با پی برای 5 هنوزم جای رشد دارن ..
چرا شما پارسان رو متوقف نکردی..رو چه حسابی اینها رو بستی ..چرا ککگل وکچاد این همه بالا اومدن متوفق نکردی ...زورت فقط به پتروها میرسه ..چرا فولاد رو متوقف نکردی ..
اصلا چه کاره ای که سهم رو متوقف می کنی ..موقع افت سهم چرا سهام رو نمی بندی فقط موقع رشد میایی سهم رو می بندی ...
لعن ونفرین خدا بر شما ...
نظر
-
الآن یاد شصفها افتادم. خداوکیلی ما هر بلایی سرمون بیاد حقمونه. این بی پدرها هر غلطی می کنن. ما هم نشستیم نگاه می کنیم. مثلا تو گسترده ترین بازار مملکت داریم کار می کنیم. مگه مملکت داری بچه بازیه ؟
ارزش پول ما شده یک سوم. سرمایه ما شده یک سوم. تازه سه برابر بشه برگشته سر جاش. یعنی تا اینجای کار این دولت عدالت محور پاک و تمیز به اندازه 10 سال تورم به ما ضرر زده
اللهم اشغل الظالمین بظالمین
نظر
-
جعفر جون بیلی گفته یه سری از محصولات خاص هست که اعلام میکنم.
1-نفت سفید ویژه
2-نفت گاز ویژه
3-نفت کوره ویژه
4-نفت سفید آیزوماکس
5-نفت گاز آیزو ماکس
6-وکیوم سلاپس
7-گاز مایع
که البته طرف به من گفت احتمالا یه سری دیگه بهشون اضافه میشه.
قیمت محصولات فوق از این به بعد به نرخ اتاق مبادله بهشون داده میشه.کدوم پتروها رو شامل میشه؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخدایی اد م می مونه چی بگه ..
میگه رشد هیجانی ..
لعن ونفرین خدا بر شما ...
مثلاً كگل و كچاد و فولاد و فخوز گزارش دادن رو كدال. كرمانشاه و شيراز فكر نكنم مشكلي باشه و باز مي شوند ولي پالايشگاه ها نگران كننده شده چون الان همه نمادهاي پالايشگاهي بسته هستند.
نظر
نظر