چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط amir1355 پست شده است View Post
    سلام جعفر جان
    گفته بودم كه يه كف دو قلو تو ثامان ميبينم حالا سومي رو هم ديدم
    نظر شما چيه؟ واگرايي منفي؟
    سلام...
    این ثامان تکلیفش با خودش مشخص نیست ..نه بالا میره نه پایین ..فعلا کف رو 170 بسته شده ومقاومت رو 180 ...درست این وسط مونده ..

بالای 180 باید بکشه خودش رو مونه تا بشه به صعودش امید داشت...حقوقی وحامیش هم انگاری هنوز عجله برا صعود نداره ...باید دی کی عشقش میکشه سهم رو بالا بیاره..

دیگه کار ا کف دوقلو گذشته داره سه قول چهار قلو می زنه...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط میلاد پست شده است View Post
      چناب پرریسک خوساز بالای 25 تومان سود میده منتظریم گزارش 12 ماهش بیاد
      دوستان فباهنر رو هم مد نظر داشته باشید درسته سهامدار ها رو خسته کرده
      ولی برای بلند مدتی ها سود خوبی رو خواهد داد شاید قندی دیگر
      اقا جعفر من بخاطر شما تو این سایت عضو شدم ممنون میشم سوالم رو
      در مورد پکویر بگین
      در مورد خوساز البته این نظرم من بود ..شاید اشتباه باشه..با حد ضرر پیش برید ..

در مورد پکویر هم دوست من این سهم زیر 160 نمونه تو کوتاه مدت همچنان صعودی هست وروند صعودی داره ..
      در ضمن خوش امدید....

فباهنر هم زیر 106 نره نگرانی نداره فقط صبر میخواد اونم کمی...

نظر

• m2075
        عضو عادی
        • May 2012
        • 53

با سلاموخسته نباشيد جانانه جعفر اقا سبد من غدير -رايان-وايران-وپترو-خبهمن-شاراك-اخابر-كفرا-شفارس-وبملت-آ.س.پ است كدام سهم ها را نگه دارم وكدام را عوض كنم تشكر
        خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

دوستی در مورد اذراب پرسیدن...

این سهم اولین بار بعد اون همه نوزل وکش وقوس های فراوان گفت شد اگر سهم بالای 193 رفت وتثبیت شد دوستان خریدها رو اغاز کنن...
          همون فلش اولی که سهم اومد بالای 193 وروند صعود گرفت وبعد خورد به مقاومت قدر 220 که اونجا سهم منفی شد ودر جا زد فلش دوم....وبعد با شکست تا 289 هم رفت ...تا اینجا نوش جون اونهایی که اعتماد کردن ودر اول روند یعنی 193 تومن سوار بر سهم شدن ویک بازدهی 40 درصد زدن به جیب....

سهم امروز باز شد ..زیر مقاومت وبالای حمایت..
          کندل هم منفی زد واگر سهم در چند روز اینده بتونه بالای 253 تومن بمونه برا سهم خوبه وخیال ها راحت که سهم دیگه افت شدید نمی کنه ...پس حد ضرر 253 تومن...

برا اینکه سهم رشد سریع هم بکنه باید از مقاومت 290 رد بشه واگر این رو هم رد نکنه سهم هیچ جا نمیره..

نمی دونم این سروشانه درسته یا نه چون به الگوها اشنایی کامل ندارم اگر درست باشه فاذر بالای 400 شاید ببینه ...ولی دوستان همون روند صعودی رو بچسبن بهتره تا شرمنده کسی نشیم...

پس مقاومت 290 بشکنه حد ضرر بشه 290 وفعلا حد ضرر 253 ...اگر کم اورد خروج ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
            با سلاموخسته نباشيد جانانه جعفر اقا سبد من غدير -رايان-وايران-وپترو-خبهمن-شاراك-اخابر-كفرا-شفارس-وبملت-آ.س.پ است كدام سهم ها را نگه دارم وكدام را عوض كنم تشكر
            رایان -وبملت-شفارس-اخابر-کفرا-اس پ اینها احتمال زیاد ارومی واهسته به رشد خود ادامه میدن وروند صعودی دارن بعضی وبعضی هم میگیرن .....در صورت افت قیمت با خرید در قیمتهای پایین تر در این سهام میانگین بیارید پایین ...

غدیر وایران وپترو خبهمن فعلا در روند اصلاحی هستن ولی اینها هم در کف هستن پایین تر از این راه ندارن وفقط رشدشون شاید مدتی طول بکشه ..البته وپترو شاید یه تکونی بخوره همین روزها..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

خوب وبیمه به روز شده...
              واگرایی مخفی مثبت که چند وقت قبل نمودار گذاشته شد ...
              اخرین بار رو 124 پیشنهاد خرید داده شد...
              از اینجا به بعد برا خرید نظری ندارم فقط دوستانی که با ما خریدن نگران هیچ چی نباشن ..سهم هیچ سیگنال فروشی نداده ولی خوب هدف گذاری بنده 120 وبعد 160 بود ..هر کی خواست می تونه سود رو شناسایی کنه ..هدف گذاری بعدی 200 هست...

سهم تونست بر واگرایی منفی غلبه کنه وفردا هم دوام بیاره دیگه کارستان میشه وکف سهم میاد رو 136 تومن وخیالمون کامل راحت که از شر زیر 130 خلاص شدیم ودیگه وبیمه زیر 130 نمی بینم فعلا ...

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

سلام جعفر جان
                بی زحمت در صورت امکان این غمارگ رو هم یه آنالیز تکنیکی بکن
                ممنون
                آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/05/27, 17:29.

نظر

• شاهپور
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 173

باسلام لطف می کنید روند وپاسار را بفرمایید تشکر

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

خوب در وبیمه دلیران وپیشگامان دادن به بابشون یعنی تعاونی مولی الموحدین.....اینم سهمی رو بگیره دیگه کفش رو میبنده ..نمونش ثشاهد هست که زیر 200 بیا نیست ..باید منتظر ماند ...

در ثازن چه خبر بود ..امروز دلیران وسرمایه گذاری ایرانیان نوچه های همین تعاونی خریدار بودن اونم خیلی بد میخریدن .....پیشگامان فعلا دست نگه داشته...
                    حقیقی ها هم فروشنده بودن ...نمی دونم اینا چند خریدن دارن میفروشن..احتمالا از ترس ریزش دارن خارج میشن ولی خوب شاید دلیران اون رکبی که بفروشنده های وبیمه زیر 100 زد به اینام بزنه ..منتظر می ماینم...

در شمواد هم حقوقی حدود 400 تا خریده ..جالبه...در پلوه هم خریده این صبا جهاد ...کلا بازی داره جالب میشه در این چند تا سهم....

نظر

• aniant
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 52

جناب پرریسک .به نظر وبوعلی امادست؟

نظر

• homework
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 747

آبسال

چرا سوال من ننه بی جواب موند
                        من دیروز یکم آبسال تو صف خریدم
                        می خواستم بدونم این سهم روندش صعودیه یا نه
                        و حد ضررش چنده

پر ریکس مهربون جوابمو بده دیگه;)
                        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                          چرا سوال من ننه بی جواب موند
                          من دیروز یکم آبسال تو صف خریدم
                          می خواستم بدونم این سهم روندش صعودیه یا نه
                          و حد ضررش چنده

پر ریکس مهربون جوابمو بده دیگه;)
                          سلام ننه..
                          واقعا این عکسی که گذاشتید بسیار دوست داشتنی هست وحس بسیار خوبی به ادم میده ..قدر این عزیزان رو باید بدونیم.....

در مورد لابسا دوست من سهم روزهای حساسی رو در پیش داره وشما جای حساسی سوار سهم شدید..

سهم اگر بتونه بالای 93 بیاد از یک مقاومت قدر رد میشه..در معاملات فردا اگر سهم تونست بالای این قیمت بیاد که هیچ وگرنه اگر رنج منفی زدن ومنفی شد خروج به نظرم صحیح باشه..هر چند سهم سیگنال فروشی نمیده وبه احتمال زیاد فردا از این مقاومت رد بشه برا برا 105 تومن فعلا...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط aniant پست شده است View Post
                            جناب پرریسک .به نظر وبوعلی امادست؟
                            بوعلی در محدوده 92 به بالا دوستان می تونن خریدها رو اغاز کنن ..بله سهم داره وارد روند صعود میشه وبا این جو گروه سیمان دیگه شکی نباید داشت...به نظر 10 درصدی حداقل بشه گرفت ..

نظر

• masome
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 186

سلام جعفرجان در مورد وبیمه گفتی مولی الموحدین خوبیش اینه که نمیزاره سهم افت پیدا کنه درسته اما همانطور که گفتی سابقش تو ثشاهد نشون میده سهم هم رشد نکرده. بنظزت با ورود این حقوقی فکر نمیکنی تو کوتاه مدت روند صعودی سهم رو به پایانه و قصد دارشته باشه همینجا سهم رو نگه داره؟
                              ثاباد تا کجا میاد پاییین امکان رشد سهم هست یا نه؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                                سلام جعفرجان در مورد وبیمه گفتی مولی الموحدین خوبیش اینه که نمیزاره سهم افت پیدا کنه درسته اما همانطور که گفتی سابقش تو ثشاهد نشون میده سهم هم رشد نکرده. بنظزت با ورود این حقوقی فکر نمیکنی تو کوتاه مدت روند صعودی سهم رو به پایانه و قصد دارشته باشه همینجا سهم رو نگه داره؟
                                ثاباد تا کجا میاد پاییین امکان رشد سهم هست یا نه؟
                                سلام..
                                نمودارهای وبیمه نشان از یه رشد هیجانی تا نزدکای 170 هم میدن ....البته این احتماله ...
                                در مورد اینکه دیگه رشد سهم متوقف میشه یا نه زوده قضاوت کردن...ولی خوب دوست من فردا دیگه بازدهی 100 درصد رو می زنیم ..به نظرتون دیگه بس نیست ..بازم سود از این بیشتر میخوای..
                                گفتم دوستان از اینجا به بعد می تونن شناسایی سود کنن هر چند هیچ سیگنال فروشی که نمی بینم هیچ شاید یک رشد هیجانی تا 170 هم داشته باشه وبعد با اومدن گزارش ها کم کم بره برا 200..

پله ای دوستان می تونن خروج کنن ..یه کم هم بزارید خریدار سود کنه..

در مورد ثاباد از 160 دیگه فکر کنم برگرده نهایت 150 کفشه...ولی خودم نظرم همون 160 هست برا برگشت..

نظر

در حال کار...
                                X