خوشبختانه مثل این که فروشنده حقوقی غمارگ شرش را کم کرده
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Postبا سلام و صبح بخیر به همگی و تشکر از سید جعفر ( پر ریسک ) عزیز . " شفارس " هامون هم رفت پیش " شدوص "
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت صنايع شيميايي فارس به منظور تعديل پيش بيني درآمد هرسهم، متوقف شد. مديريت بازار
منتظر بودم بعد از مقاومت وارد شم که بست و قسمت ما نشد
اگه مثل هر سال تعدیل اصلی رو در ۱۲ ماهه رو کنه ایشالا بعد بازگشایی سوار میشیم مجدد
نظر
-
سلام دوستان.
عشق است صف خريد شپترو!!!!!!! كشت مارو تا حركت كنه. <:-pپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postمبارک شما و همه سهامداراش:)
منتظر بودم بعد از مقاومت وارد شم که بست و قسمت ما نشد
اگه مثل هر سال تعدیل اصلی رو در ۱۲ ماهه رو کنه ایشالا بعد بازگشایی سوار میشیم مجدد
تا اونجایی که یادم میاد شما سهامدار و پیگیر این سهم بودید .امیدوارم با هر سهمی که عوضش کردید بیشتر از این سهم برای شما سود داشته باشه .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postكيانوش عزيز بايد به يك نكته توجه كني كه بانكها به دستور دولت خدمتگزار تقريبا تمام منابعشان را تسهيلات دادند كه بسياري از آنها بدون برگشت بوده است و تحريم ها نيز بر نقل و انتقال پول تاثير بسزايي دارد .
نكته ديگر اينكه بازار سهامي را كه سود آْوري شان بيشتر از پيش بيني بوده را رها نمي كند تا بانكهايي كه سودآوري در حد پيش بيني داشتند را بخرد .
مقدار پي بر اي هر صنعت را مي توان انتظار بازار سودآوري آن صنعت دانست هنوز در صنعت پتروشيمي كه بدليل افرايش نرخ دلبر انتظار تعديل مثبت وجود دارد برخي سهام با پي بر اي كمي بيشتر از 6 معامله مي شوند شما چطور انتظار داريد كه بانكيها پي بر اي حداقل 6 داشته باشند .
ولي بازدهي بانک ملت تا مجمع از بازدهي اين سهمهايي که دارم بيشتر خواهد بود.
اين را اينجا يادگاري مي زنم و تو تير ماه 1392 مطلب را ميارم بالا.
نظر
نظر