ومعادن و عشق است
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
کنور توی لیست جناب پرریسک هم بود
قبلا نظر ایشون بود تا 3000 بره که رفت
ولی تو لیست اخیرشون هم بود
گروه معدنی ومعادن وامیدکنور .[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر
-
دوستان تعطیلات خوبی داشته باشید
جناب پرریسک برخی دوستان نظرشون رو شفن بیشتر مثبته بعضی رو شاراک
من خودم شاراک رو میپسندم نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
نظر
-
-
در اصل توسط msrezayi پست شده است View Postسلام به نظر دوستان اهداف عرضه های پایین حقوقی در غبشهر و متعاقبا کنترل قیمت سهم و جلوگیری از افزایش قیمت سهم توسط حقوقی چی میتونه باشه؟
حقوقی با 100 هزار تا فروش به پرسنلش امکان میده روزی 300 تا 400 هزار سهم به قیمت پایین بخرن
اما به نظر میاد خریدهای اینها هم تکمیل شده و باید برای هفته آینده منتظر رشد سهم باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در هر صورت من روی غبشهر و غمارگ سرمایه گذاری کردم و مطمینم که تا عید حداقل حداقل حداقل ... حداقلش 50درصد ازشون سود ببرم و این سرمایه گذاری رو به حداکثر توان مالیم میرسونم چون کمترین ریسک رو نسبت به سودی که میده داراست . مثل این سهما کم پیدا میشه و این هم از شانس ماست.
نظر
-
کسب سود 27 میلیاردی "پسهند" از فروش زمین
شرکت صنایع لاستیکی سهند در اطلاعیه ای برای هر سهم خود در سال مالی منتهی به اسفند 91 براساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه مبلغ 434 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده و این در حالی است که در گزارشات قبلی این رقم 200 ریال بوده است.
این شرکت که در 9 ماهه اخیر پوشش 70 درصدی فروش، 68 درصدی بهای تمام شده، 74 درصدی سود ناخالص، 72 درصدی سود عملیاتی و همچنین سود خالص هر سهم را به ثبت رسانده علت تعدیل 117 درصدی عایدی خالص هر سهم را در گزارش خود ذکر نکرده است.
به اطلاع سهامداران محترم می رساند که براساس مبایعه نامه مورخ 15 آبان 91 شرکت صنایع لاستیکی سهند زمین کارخانه خود را به مبلغ 27 میلیارد و 718 میلیون و 200 هزار تومان به شرکت سرمایه گذاری هامون کیش واگذاری نموده که با توجه به بهای تمام شده ملک واگذار شده سود معامله حدودا 27 میلیارد و 600 میلیون تومان می باشد.
سود مذکور به علت عدم انتقال قانونی اسناد مالکیت و تحویل ملک به خریدار، شرایط شناسایی درآمد را محقق نکرده و این درآمد در سال مالی 92 (در صورت تحقق شرایط شناسایی درآمد) لحاظ خواهد شد.
گفتنی است "پسهند" که در نظر دارد 60 درصد از سود خالص هر سهم در سال مالی 91 را بین سهامدارانش تقسیم نماید، نرخ یورو را برای خرید مواد اولیه 25 درصدی وارداتی مبلغ 22007 ریال و برای خرید دارایی ثابت وارداتی مبلغ 19961 ریال در نظر گرفته است
نظر
-
در اصل توسط همراهان پست شده است View Postدوستان سلام ،کسي از صداقت 2 و کيانوش خبر ندارد دلمان براي مطالب پربار آنها تنگ شده .نکند در اين تاپيک هاکساني دل اين دو عزيز را شکسته و آنها آزرده خاطر شده اند.
با سلام
از صبح مشغول کار دیگری بودم و به سیستم دسترسی نداشتم.
من مخلص تمامی دوستان این سایت - مخصوصا استاد پرریسک عزیز هستم. از ایشان خیلی به دوستان و ما رسیده
به هر حال لازمه پیشرفت در هر جامعه ای تضارب آرا است.
خداوند انشا ا... به همه ما سعه صدر عنایت فرمایند.
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبرای آخر هفته ای که پشتش 3 روز تعطیله و نزدیک آخرماه، معاملات وشاخص مثبت امروز خیلی امیدوارکننده بود
ولی خوب این صعود میتونست خیلی سریع تر رخ بده وخواب سرمایه به همراه نیاره که نگذاشتن ..
نظر
نظر