در اصل توسط mostafa پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postیک باکس کوچک و هزار راز درونی:
روزهای اولی که بورس رو شناختم یادمه میشتم پای بازار و یه نماد رو به عنوان نمونه انتخاب میکردم و از اول بازار تا آخر با دقت تمام نگاهم و به این باکس کوچک مینداختم و همین کوچولوی پر راز بود که هزاران چیز به من آموخت
خوب از کودکی به علم اقتصاد و معامله شدیدا علاقه داشتم یادمه که با برادرم فرفره درست میکردم زمانی که 7 ساله بودم و برای فروش با یک جعبه که از بقالی میگرفتیم توی کوچه به فرفره فروشی مشغول میشدیم همیشه موقع فروش با بچه ها مشکل داشتیم سر قیمت ولی بعد یه مدت همه چی روی روال افتاد فرفره سفید 1 تومان و اگه با کاغذ رنگی درست شده بود 5/1 تومان(یک تومان و پنج زار یادش بخیر پنج زاری)
اینجا بود که فهمیدم مردم برای هر چیز به اندازه تقریبی ارزشش پول میدن و مکانیزم بازار معامله اینو از روی هزینه تولید و میزان هزینه مواد اولیه و افق ارزش درآینده قیمت میده خوب تو عالم کودکی و یه جعبه کوچک فرفره چندان هم نمیتونست بازار رو برام توجیه و تشریح کنه.....
اما این باکس کوچک بورس بود که همه این مفاهیم رو به من شناختوند و من میتونم بگم برای همه نیازه روزها با صبر بشینن مثل یک فیلم با دقت بهش خیره بشن و رازهای این جعبه کوچک رو دریابند من تجربی گاهی با تماشای دقایقی از این فیلم گویا به خرید و فروش هم اقدام میکنم البته خوب داشته های بنیادی که حتما اصل کاره و در واقع کلید ورود.....
در این جعبه کوچک رازهایی بزرک نهفته است این جعبه کوچک بورس رو معنی میکنه و اون چیزی نیست مگر صورت گرفتن یک معامله در صورت به وقوع پیوستن توافق فروشنده و خریدار.این باکس کوچک ترجمه اقتصادی آزاد و بازار آزاد هم هست جایی که شما مختاری داشته خود رو به معرض حراج به قیمت دلخواه بگذاری و خریدار هم مختاره قیمت دلخواه خودش رو پیشنهاد بده که البته برایند برخورد این دو میتونه تعیین کننده ارزش واقعی سهم با در نظر گرفتن افق سودسازی آتی باشه.
این جعبه هزاران راز داره که باید با دقت بشینی و ببینی تا به همه چیز حتی روند آتی سهم پی ببری
خلاصه چیزهایی که من از این جعبه آموختم:
1.در بیشتر مواقع فروشنده وجود دارد و خریدار همیشه نایاب تر از فروشنده است
2.در قسمت فروش نسبت اخساس به عقل چربش داره و برعکس در قسمت خرید عقل حاکمه
3.همیشه فروشنده ها عجول تر از خریدارها هستن و خریداران هم صبور تر از فروشنده ها
4.معمولا فروشنده ها بیشتر دچار اشتباه میشن و این فرصت خرید برای خریدار ایجاد میکنه
و...........................خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
نظر
-
از ماه دیگر اعتباری های کارگزاری ها خیلی محدود میشوند و احتمال افزایش فروش ها در هفته آینده خیلی زیاد است برای همین هفته آینده به احتمال زیاد بورس منفی است اما گزارشات 9 ماهه هم در راهند باید دید در تقابل با هم چه اتفاقی می افتد .[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
در اصل توسط -hadi- پست شده است View Postبا سلام
اساتیدی که روی شپترو مطالعه دارن ممنون می شم این سهمم بیشتر تحلیل کنن
پیشاپیش تشکر
شپترو در مقایسه با سایر پتروها شرایط ضعیفتری داره
در صورت عدم افزایش نرخ خوراک تا پایان سال می تواند سودش بالغ بر 250 تومن بشه
ولی برای سال بعد درصورت محاسبه نرخ خوراک به نرخ مبادله ای شرایط بسیار مبهمی برایش ایجاد می شه و نرخ خوراک به شدت سود شرکت را تحت تاثیر قرار می ده و امکان عدم تکرار سود امسال وجود داره
شرکت یک محصول عمده به نام pvc داره که برای 91 حدود 83 هزار تن تولید و فروش است نرخ فروش را برای 6 ماهه دوم 19000 ریال به ازای هر کیلو در نظر گرفته که فکر می کنم آخرین نرخش 23000 ریال بوده
شرکت اخیرا" برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی در برنامه خودش داره ولی علت افزایش سرمایه شو من نمی دونم
نظر
-
در اصل توسط aur140 پست شده است View Postاز ماه دیگر اعتباری های کارگزاری ها خیلی محدود میشوند و احتمال افزایش فروش ها در هفته آینده خیلی زیاد است برای همین هفته آینده به احتمال زیاد بورس منفی است اما گزارشات 9 ماهه هم در راهند باید دید در تقابل با هم چه اتفاقی می افتد .
بیرون بورس نمی دانید چه خبر هست ؟؟؟دیگه تغییرات قیمتی شده ساعتی ...
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postسلام آقای پرریسک
ملت رو ... فرض کردن. همه میدونن که تورم شاخص قدرت خریده. به عبارت دیگه میزان افت ارزش پول به ازای مدت زمانی معین. به تعبیری میزان افزایش نسبت به دوره قبل. طلا نون برنج گوشت روغن شیر و مواد شوینده رو در نظر بگیرید. کدوم یک از این هفت قلم کالای اساسی به نسبت دی پارسال 37 درصد رشد کرده؟! هیچکدوم. هرکدوم حداقل 70 80% رشد کردن.
اگه به جای 37% ، 137% اعلام میکردن اونوقت شاید باورمون میشد
70-80 درصد دلتون خوشه ..بگید 100-200-300 درصد ..
نظر
-
-
-
استرالیا تحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، استرالیا روز پنجشنبه اعلام کرد که تحریمهای بیشتری علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال میکند.
این تحریمها شامل بخشهای مالی، انرژی، تجارت و حمل و نقل است. این تحریمها همچنین تراکنشهای مالی میان استرالیا و بانکهای ایران نیز شامل میشود.
لینک خبر
نظر
-
روزنامه انگلیسی گاردین فاش کرد
مذاکرات هستهای با ایران به تعویق میافتد
در شرایطی که پیش از این اعلام شده بود، دور جدید مذاکرات هستهای میان ایران و گروه ۱+۵ در ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، یک روزنامه انگلیسی از احتمال جدی به تعویق افتادن این مذاکرات خبر داده است. دیپلماتهای غربی درباره دلیل این موضوع نیز ادعاهایی را مطرح کردهاند.
کد خبر: ۲۹۶۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۶
در شرایطی که پیش از این اعلام شده بود، دور جدید مذاکرات هستهای میان ایران و گروه ۱+۵ در ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، یک روزنامه انگلیسی از احتمال جدی به تعویق افتادن این مذاکرات خبر داده است. دیپلماتهای غربی درباره دلیل این موضوع نیز ادعاهایی را مطرح کردهاند.
به گزارش «تابناک»، هرچند پیش از ایران رسما از تمایل به برگزاری دور جدید مذاکرات هستهای با گروه ۱+۵ در ماه ژانویه خبر داده بود، روزنامه انگلیسی «گاردین» امروز خبر داده سکوت درباره زمان و مکان قطعی و دقیق این مذاکرات، از به تعویق افتادن آن حکایت دارد.
به نوشته این روزنامه، هرچند ایران آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات در ماه جاری اعلام نموده، در بیانیهای که دفتر کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا منتشر کرده، ادعا شده ایران هنوز به پیشنهاد این اتحادیه که مبنی بر برگزاری مذاکرات در نیمه ژانویه در استانبول بوده، پاسخی نداده است.
بنا بر این گزارش، گاردین مینویسد به گفته دیپلماتها، تاریخ مذاکرات احتمالاً به تعویق خواهد افتاد. «مایکلمان»، سخنگوی کاترین اشتون در بیانیهای در همین باره گفته: «تماسها همچنان برقرار است. هیچ تصمیمی گرفته نشده است. ما تاریخ و مکان را در ژانویه پیشنهاد کردهایم و همچنان منتظر پاسخ ایران به آن هستیم».
گاردین اشاره میکند که دلیل این دیرکرد در تعیین قطعی زمان و مکان مذاکرات مشخص نیست؛ اما برخی دیپلماتهای غربی مدعی هستند، وجود اختلاف نظر در این زمینه میان مقامات ایرانی، سبب چنین چیزی شده است، حال آن که نزدیک یک هفته پیش، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به صراحت از تمایل ایران به برگزاری مذاکرات در ماه جاری خبر داد.
با این حال، این روزنامه انگلیسی یک احتمال دیگر را در این زمینه مطرح میکند که منطقی به نظر میرسد. به باور این روزنامه، از آنجا که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به تازگی نامزدهای پست وزارت خارجه و وزارت دفاع این کشور را معرفی کرده، روند تأیید نهایی این افراد و سپس بازبینی احتمالی موضع آمریکا در مذاکرات آتی، نیاز به زمان دارد. در عین حال، تاکنون نشانهای جدی دال بر تمایل آمریکا به تغییر پیشنهادهای سابق خود به ایران به چشم نمیخورد.
بنابراین، از سویی آمریکا هنوز در زمینه نوع موضعگیری خود در مذاکرات آتی به جمعبندی نرسیده و از سوی دیگر، ایران نیز منتظر است تا آمریکا با پیشنهادهای جدید وارد عرصه شود تا راه برای رسیدن توافق احتمالی فراهمتر شود. همین امر، سبب شده تاکنون زمان و مکان مذاکرات قطعا مورد توافق دو طرف قرار نگیرد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام.
لیست من هیچ تغییری نکرده ..
شاراک در صدر شفن بعدش خارک بعدش .
گروه قند وغذایی غمارگ وغبشهر وقشهد ..
گروه شیمایی شفارس شدوص شلعاب...
گروه مس فملی ..
وبقیه سهام که گفته بودم ..
اگر به بازار گند نمی زدن همین یک ماهه به هدف ها می رسیدن ودوستان سود خوبی می کردن ولی وقتی گند می زنن کاریش نمیشه کرد ولی اینها سهام خوبی هستن ریسک کمی دارن وجای رشد بالایی دارن ..
میتونید در روند صعود سوار بشید اگر خیلی کوتاه مدت هستید ..
فعلا روند صعودی هست به جز غبشهر ..اونم وارد میشه کمی صبر میخواد..
سوالی که دارم اینه که ، باتوجه به بحث تعدیل قیمت خوراک شرکتهای شیمیایی به نرخ مبادله ای ، ریسک این شرکتها بالا نخواهد رفت ؟آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
فروش 30 درصد سبد سرکه ای جهت سرماهی گذاری در ملک ..
سرکه هم توان رقابت خود رو فعلا از دست داده هر چند به روند رشد معتقدم ...
ملک 32 تومنی دو هفته قبل امروز 40 رو رد کرد ...30 درصد در دو هفته ...
ملک 45 تومنی 65 رو رد کرد ..........از حرکت هفته قبل وخارج کردن سرمایه از بورس اشنایان بسیار راضی وخرسندیم ..
اگر سازمان بورس سر عقل نیاد این خروج همچنان ادامه پیدا خواهد کرد باشد که اصلاح شوند وگرنه گفتیم سر سوزنی نیاز به این سازمان با این عملکرد گندش وجود نداره...
- - - Updated - - -
در اصل توسط yosef پست شده است View Postجناب پرریسگ گرامی ، سلام
سوالی که دارم اینه که ، باتوجه به بحث تعدیل قیمت خوراک شرکتهای شیمیایی به نرخ مبادله ای ، ریسک این شرکتها بالا نخواهد رفت ؟
دلبر 5000 تومنی جبران می کند نگران نباشید ..
نظر
نظر