کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
ممنون میشم اگر درباره ی این جمله ی قرمز رنگ توضیح بدید.
بدین ترتیب طی روز جاری گروه پتروشیمی ابتدا حرکت مطلوبی را آغاز کرد و در نمادهای گروه معاملات در دامنه نوسان مثبت قیمت ها پیگیری شد، بطوریکه "شاراک" با صف سنگین متقاضیان خرید سهام مواجه بود اما با فعالیت چشمگیر عرضه کنندگان سهم، معامله گران شاهد واگذاری این صف ها بودند و سهم به تعادل قیمتی نزدیک شد. سایر نمادهای گروه نیز کم کم وارد فاز منفی قیمت ها شدند.
اما نکته جدیدی که در صورت های مالی عملکرد شش ماهه پتروشیمی اراک قابل توجه بوده و مشمول برخی دیگر از شرکت های این گروه می شود، بخشنامه مهر ماه امسال از سوی وزیر نفت پیرامون نحوه وصول ما به التفاوت نرخ نفتای مصرفی شرکت های پتروشیمی است که در شش ماهه اول سال 1391 به جای مصرف داخلی به خارج صادر گردیده است. بطوریکه طبق این بخشنامه کارگروهی به ریاست معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری تشکیل شده که باید نسبت به بررسی و اعلام نظر آنی اقدام کنند. این نکته می تواند آثار حائز اهمیتی بر سودآوری شرکت های پتروشیمی مشمول بخشنامه مذکور، اعمال کند.
جعفر جان
مقایسه سود کگل و فملی بنظرم فملی خیلی باید مفت باشه نه؟ البته پی به ای گروهشون هم باید مد نظر داشت....
با اجازه صاحب تاپیک اطلاعات و صورتهای مالی میان دوره ای 6 ماهه منتهی به 1391/6/31 فملی بر روی کدال قرار گرفت که بیانگر
افزایش سود خالص هر سهم به میزان 70 درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل می باشد
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
من ندارم ولی میخوام بخرم
شاراک و غبشهر به اندازه کافی در سبدم دارم
نظر شما مثبته برا خرید ؟
خیر نظر بنده مثبیت نیست ..
در 170 در همین تاپیک با نمودار پسهند گذاشته شده بود ..در این قیمتها نظری ندارم ..لاستیکی پکرمان بخر ..البته ارگ فرصت بده هر چند روز های قبل راحت میشد خرید ..
اگه به یک سئوال در مورد غبشهر جواب داده بشه معمای فروش حقوقی تو این سهم حل میشه
چرا حقوقی/حقوقیها از زوی عمد و قصد ،و بهر روشی که هست سهم رو در منفی میفروشند؟
اینکه کارشناس و... ندارند کشکه.. خوبش رو هم دارند...
ولی من الان بیشتر از دو ماه هستش که دارم دنبال میکنم
دیگه گیچ شدم...
تابلو معاملات رو نگاه میکینم داره اوردر فروش میزاره..
175 تا بعدش 179 تا .... این اصلا با عقل جور در نمیاد
اگر داره نقدینگی جور میکنه برای خرید سهام دیگه
میتونه یک ساعت صبر کنه و تو مثبت کامل بفروشه
همون کاری که تو قیمت 1226 تومن (بعد بازگشایی ) کرد و صف رو داد
بنظرم روند سهم عادی نیست
سلام. دقيقا منم به همبن نتيجه رسيدم! :(
ولي خب نتيجه اي كه گيج كننده است و جواب معقولي نداره! :((
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
چرا شيريني قند واراداتي قندهاي ما شيرينشون كمه ازخارج بادلار مبادله شيريني ميارن بهش اضافه ميكنن :D
خدا وكيلي اگه كسي تونست فقط يك صنعت تو اين مملكت نام ببره كه 100% بومي باشه وهيچ چيزش ازخارج نياد ازمواد گرفته ماشين آلات گرفته ....يك جايزه داره
پس نديدي بشاش جون! :D چند وقت پيش تلويزيون تبليغشو ميكرد!!! هوار ميكشيد خودروي ملي، خودروي بومي، صد در صد ايراني، آميكو!!! جالبه بعدشم ميگفت موتور بنز آلمان!!!!!! ;)
خدائيش نميدونم ملت رو چي فرض كردن!!!! :(
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
من ندارم ولی میخوام بخرم
شاراک و غبشهر به اندازه کافی در سبدم دارم
نظر شما مثبته برا خرید ؟
با اجازه پرریسک گرامی
به نظر بنده نیز خرید پسهند اصلا به صلاح نیست تو این قیمت چون به ازاء زمینش واسه هر سهم 197 تومن سود حاصل میشه تازه اگه نخوان مقداریش رو واسه هزینه انتقال بردارن که یحتمل بر می دارن
از طرفی الان قیمتش 428 تومن هستش که این 197 رو ازش کم کنیم میشه 231 که با توجه به 43 تومن ای پی اسی که اعلام کرده پی بر ایش میشه 5/37 که واسه گروه لاستیک خیلی بالا هستش
اگه مثل خودم به شرکت هایی که می خوان زمین بفروشن علاقه داری توصیه می کنم غمارگ بخر. الان قیمتش 340 هست بر اساس گزارش پارسال مردادماه خود شرکت با فروش زمین (که حداکثر تا تابستان 92 به فروش می رسه) به ازاء هر سهم 133 تومن سود محقق میشه . تازه با قیمت پارسال
که اگه این رو از قیمت فعلی کم کنیم میشه 207 تومن و ای پی اس سال اینده رو 110 در نظر بگیریم الان پی بر ایش میشه 1/8
علاوه بر این تو مجمع 35 تومن هم تقسیم میکنه که اون رو هم کم کنیم پی بر ای که الان معامله میشه 1/5 هستش
چه سهمی بهتر از این سراغ دارین؟
دوستان یک سئوال فنی!!
قیمت سهم وسپه الان 190 تومنه و قیمت حق تقدمش 60 تومنه
با کسر 100 تومن برای خرید سهم و پرداخت به حساب شرکت ؛90 تومن باقی میمونه که یک فاصله 50 درصدی با قیمت الان حق تقدم داره
من دارم اشتباه میکنم یا ..؟
دوستان یک سئوال فنی!!
با کسر 100 تومن برای خرید سهم و پرداخت به حساب شرکت ؛90 تومن باقی میمونه که یک فاصله 50 درصدی با قیمت الان حق تقدم داره
باسلام
این فاصله بخاطر سود 30تومنی سهم میباشد که به حق تقدم تعلق نمیگیرد
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
دوستان یک سئوال فنی!!
60تومان مي خريد 100تومان به شركت پرداخت مي كنيد قيمت تمام شده خريد بدون كارمزد خريدكه به كارگزار پرداخت مي كنيد = 160 تومان قيمتي فعلي سهم به گفته شما 190-160= 30تومان تازه بايد صبر كنيد تا حق تقدم تبديل به سهم شود كه معمولا 2 ماه بعد ازبازگشايي مي باشد مگر اينكه بخواهيد خود حق تقدم خريده شده رو بفروشيد
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
شرکت: گسترش نفت و گاز پارسيان
سایر اطلاعات:
1. سود هر سهم سال مالي 1391:
1-1. شرکت سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/09/1391 را با سرمايه 000ر6 ميليارد ريال در تاريخ هاي 19/11/90 و 25/11/90 (حسابرسي شده) مبلغ 529ر1 ريال، در تاريخ 07/02/91 مبلغ 650ر1 ريال، در تاريخ 31/04/91 مبلغ 682ر1 ريال، در تاريخ 05/06/91 مبلغ 718ر1 ريال، در تاريخ 30/08/91 مبلغ 866ر1 ريال و مطابق اطلاعيه اخير مبلغ 903ر1 ريال اعلام نموده است.
2-1. شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه (پس از کسر سهم اقليت) براي سال مالي 1391 را در تاريخ 05/06/91 مبلغ 762ر1 ريال و مطابق اطلاعيه اخير مبلغ 745ر1 ريال اعلام نموده است.
2. سود هر سهم سال مالي 1392:
1-2. شرکت سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/09/1392 را با سرمايه 000ر6 ميليارد ريال در تاريخ 30/08/91 مبلغ 099ر2 ريال و مطابق اطلاعيه اخير مبلغ 207ر2 ريال اعلام نموده است.
به استحضار مي رساند در اطلاعات مربوط به پرتفوي شرکت، سود هر سهم درج شده براي شرکت پتروشيمي پرديس براي سال مالي 1391 آن شرکت با سود واقعي هر سهم شرکت مزبور مطابقت ندارد. همچنين سود هر سهم و سود نقدي هر سهم پيش بيني شده شرکت پتروشيمي زاگرس براي سال مالي منتهي به 30/12/1391 بترتيب به مبلغ 144ر5 ريال و 122ر4 ريال درج شده است که با آخرين اطلاعات ارائه شده از طرف شرکت پتروشيمي زاگرس مطابقت ندارد.
2-2. شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه (پس از کسر سهم اقليت) براي سال مالي 1392 را مبلغ 510ر2 ريال اعلام ننموده است. به استحضار مي رساند در پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 1392 شرکت هاي پالايش نفت تبريز و پتروشيمي کرمانشاه نيز در زمره شرکت هاي مشمول تلفيق قرار گرفته اند، در صورتي که در پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 1391 اطلاعات شرکت هاي فوق در نظر گرفته نشده بود.
3. شرکت عنوان نموده است هيئت مديره تصميم دارد سرمايه شرکت را از مبلغ 000ر6 ميليارد ريال به مبلغ 000ر10 ميليارد ريال (به ميزان 000ر4 ميليارد ريال) از محل مطالبات حال شده و آورده نقدي سهامداران افزايش دهد.
4. شرکت اعلام نموده است هيئت مديره در نظر دارد معادل 95% سود هر سهم را به عنوان سود نقدي به مجمع عمومي عادي سال مالي 1392 پيشنهاد نمايد.
پاسخ به آخرین گمانه زنی ها درباره سهام غذایی.بورس24
مدیرعامل بزرگترین هلدینگ غذایی بورس تهران به آخرین گمانه زنی ها و شایعات در خصوص این شرکت و زیرمجموعه های آن پاسخ داد.
مرتضی داداش که باخبرنگار بورس 24 سخن می گفت،وضعیت دو شرکت روغنی مارگارین و صنعتی بهشهر را مناسب دانست و البته از شایعه ادغام این دو شرکت بورسی با یکدیگر ابراز بی اطلاعی کرد.
او اعلام جزئیات دقیق تر در خصوص وضعیت دو شرکت روغنی مزبور را مربوط به صافولا بهشهر عنوان کرد.
داداش در مورد مالکیت 38 درصدی هلدینگ توسعه صنایع بهشهر در سهام بانک اقتصاد نوین، به ماده 5 اصل 44 اشاره کرد که به موجب آن سهامداران حقوقی نباید بیش از 10 درصد از سهام بانک ها را در اختیار داشته باشند.
وی از بانک اقتصاد نوین به عنوان اولین بانک خصوصی کشور نام برد که ترکیب سهامداری آن شامل مالکیت 38 درصد هلدینگ توسعه بهشهر و بیش از 30 درصد سرمایه گذاری ساختمان است و بر این اساس نیز بانک مرکزی مجوز تاسیس این بانک را صادر کرده است.
سهامدار عمده بانک اقتصاد نوین ادامه داد: در واقع در بیشتر بانک ها، سهامداران عمده آنها مالک بیش از 30 درصد از سهام هستند؛ بر این اساس طرحی از سوی سهامداران عمده بانک ها و کمیسیون اقتصادی مجلس تهیه شده است که به موجب آن پیشنهاد شده است که با ترکیب سهامدارای فعلی بانک ها موافقت شود.به طوری که سهامدارانی که از ابتدای تاسیس سهام مدیریتی در بانک ها داشتند،بدون موانع قانونی به فعالیت خود ادامه دهند.
وی ادامه داد: این پیشنهاد قرار است که در صحن علنی مجلس بررسی شود.
در ادامه مدیرعامل شرکت هلدینگ توسعه صنایع بهشهر درخصوص شرکت صنایع بسته بندی ایران هم اظهار داشت: این شرکت به عنوان یکی از قدیمی ترین شرکت های بسته بندی، فعالیت آن در دهه های 70 و 80 در اوج قرار داشت؛ اما بازخرید پرسنل هزینه های مالی سنگینی را به این شرکت تحمیل کرد، به طوری که در سال جاری این شرکت را از زیان 6 تا 7 میلیارد تومانی برخوردار کرده است.
وی ادامه داد: اما به رغم این وضعیت نامطلوب مالی، شرکت در سال جاری از سود عملیاتی حدود یک میلیارد تومانی برخوردار شده است.
داداش با غنی خواندن دارایی های این شرکت، به زمین 10 هکتاری ان شرکت در جاده قدیم کرج و دو خط تولیدی آن در خراسان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: تلاش داریم تا با کاهش نیروی انسانی و افزایش بهره وری این مجموعه، سود آوری آن را با افزایش تولید، ظرف دو سال آینده ارتقاء دهیم.
مدیرعامل توسعه صنایع بهشهر به آخرین وضعیت شرکت بهپاک اشاره کرد و گفت:زیان این شرکت که روزی بالغ بر 50 میلیارد تومان زیان بود، سال گذشته پوشش داده شد و امسال شرکت بهپاک به سود آوری رسید.
وی اضافه کرد: بر این اساس تلاش داریم تا وضعیت شرکت بسته بندی صنایع ایران نیز مانند شرکت بهپاک با تمرکز بر تولید ظروف فلزی بهبود یابد.
داداش درمورد افزایش سرمایه شرکت بهپاک از محل تجدید ارزیابی دارایی ها نیز عنوان کرد: افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به نفع سهامداران نبود،بنابراین تصمیم گرفته شد تا این افزایش سرمایه به منظور تقویت بنیاد شرکت، از محل تقسیم سود صورت گیرد.
وی اعلام کرد که مجمع عادی سالیانه بهپاک حداکثر تا سی ام بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.
داداش با اشاره به سرمایه 8 میلیارد تومانی بهپاک، عنوان کرد: با توجه به خروج این شرکت از بازار سرمایه، تلاش داریم ظرف دوسال آینده سرمایه این شرکت را به حداقل 20 میلیارد تومان افزایش دهیم تا مقدمات بازگشت آن به بورس اوراق بهادار تهران فراهم شود.
او به سهامداران این شرکت اعلام اخبار خوشایندی را در مجمع عادی سالیانه آن وعده داد.
مدیر عامل توسعه صنایع بهشهر در مورد شرکت های تابعه خود، به شرکت های ساختمانی اشاره کرد که با توجه به نوسانات بازار مسکن، از سود آوری مناسبی برخوردار شده اند و در واقع اوج گیری سهام ساختمانی را پیش بینی می کنیم.
وی همچنین به فعالیت شرکت صادراتی زرین اشاره کرد که در سال جاری 200 هزار تن شکر وارد کشور کرده که معادل 20 درصد از شکر وارد شده به کشور است
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر