در اصل توسط javad60 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
با سلام و احترام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت جعفر عزیز و دوست داشتنی
با اینکه قیمت بازگشایی هر نمادی رو عرضه و تقاظ معلوم می کنه
ولی می خواستم نظر شخصی شما راجع به قیمت بازگشایی شصفها خیلی رک و صریح بدونم
ممنون میشم اگر عدد پیشبینی تون را به زمان بازگشایی اعلام فرمایید
با تقدیم احترامThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام بر اساتيد
در مورد قيمت بازگشائي شصفها يه مطلبي رو از تالار بورس ميذارم اينجا ... البته جناب عابديني با آيدي bourse همينجا هم مطلب مي زنن و عمده فعاليتشون توي اين سايت وزين هست ... بعضي وقتها هم يه سري به تالار بورس مي زنن
خوندن مطالب قبلي ايشون هم توي اون تاپيك كه در مورد روند اتفاقات در مورد شصفها هست .. مخصوصاً بحث در مورد تكنيكال و فاند كه با دوست گلم احسان بوريكس داشتند خالي از لطف نيست
جناب مسلمی عزیز ممنون از نظرتون فقط من میخوام اینجا توی این تاپیک اتفاقی که چند روز قبل از بسته شدن نماد برای شرکت پتروشیمی اصفهان افتاد را بازگو کنم تا دوستان متوجه بشن چرا من این همه اصرار دارم دیگه فکر شصفهای زیر 1000 را باید از ذهن ها دور کنیم و به دست فراموشی بسپاریم . درست چند روز قبل از بسته شدن نماد شصفها یکی از کارکنان شرکت امده بود توی تالار و گزارش تفصیلی شرکت هم دستش بود توی گزارش یه محاسباتی کرده بود در مورد اینکه در صورتی که دلار را توی صرافی های دبی به نرخ 1450 بتونن به فروش برسونن چه سودی عاید شرکت میشه و آخرش سه تا نتیجه گیری گرفته بود که یکی از فرض ها بازگشایی محدوده 1000 بود در صورتی که سود حاصل از تسعیر ارز بین حدود 150 میشد و فرض دوم بازگشایی بین 1000 تا 1500 بود در صورتی که تعدیل بین 150 تا 200 میشد و فرض سوم بازگشایی بالای 2000 در صورتی که سود بالای 250 باشه . و جالبه که میگفت مسئولین مالی شرکت دار و ندارشون را فروختن و دارن سهم میخرن !!! دوست نداشتم این مطالب را اینجا توی فروم عمومی بنویسم و امیدوارم هستم که برام دردسر نشه فقط به این دلیل این کار را کردم که سهامدارای شصفها متوجه اتفاقاتی که افتاده باشن و روز بازگشایی سهمشون را مفت تقدیم حقوقی نکنن باور کنید من بیشتر از شما مشتاقم سهم پایین 1000 باز بشه چون سبد گردونی یه شرکت اصفهانی دستمه و دستور خرید سنگین دارن !!! و سودی که از اونجا گیر من میاد خیلی بیشتر از سرمایه شخصی منه .
در مورد بند یک هم راستش نمیخوام بحث زیاد کش پیدا کنه چون ممکنه یه موقع برای عزیزانی که فاندامنتال کار میکنن دلخوری پیش بیاد فقط یه سوال ازتون میپرسم امیدوارم در موردش تحقیق کنید . تا حالا از خودتون پرسیدید چرا سهمی که توی مثلا موج 2 نزولی هست چرا خبر مثبت براش نمیاد ! یا بالعکس مثلا یه سهم تو شروع موج 3 صعودیه و تو اون موج هیچ وقت خبر منفی برای سهم نمیاد !! تو بازار اگه بگردی یه وفور از این موارد میتونی ببینی فقط من چند نمونه را براتون مثال میزنم تا متوجه منظورم بشید. سهام پر حاشیه صدرا . روزی که قیمت سهم 420 بود فکر میکنید چرا اون بازی کثیف را با سود سهم کردن یا مثلا روزی که به کف 145 خورد چرا توی مجمع این همه از اتفاقات مثبت حرف زدن با اینکه هیچ خبری هم توی سهم نبود !!! یا مثلا سهم شبریز که توی موج 2 نزولی تعدیل منفی میده و تو موج 3 صعودی سود عملیاتی خودش را 183 درصد افزایش میده ! واقعا مثال هابی از این دست بسیار زیاده . در آخر امیدوارم سهم شصفها با یه قیمت معقول باز بشه و سهامداراش را خوشحال کنه بنده هم قول میدم روز بازگشایی به کمک دوستان تا اونجایی که بتونیم از سهم حمایت کنیم . موفق و موید و پیروز باشید
با عرض پوزش از استاد جعفر پرريسك
موفق باشيد
نظر
-
فردا هم روز سیمانیهاست جناب پرریسک؟
نشست سيمانيها و بورس برگزار شد
گروه بورس - سردار خالدي: نشست سيمانيها پيرامون توافقات براي حضور دوباره در بورس كالاي ايران در شرايطي برگزار شد كه يك روز قبل از مذاكرات، 10 هزار تن سيمان به قيمت مصوب فروخته شد.
مبادلات سيمان در بورس كالا پس از چند ماه براي اولين بار در سال جديد توسط يكي از شركتهاي سيماني در روز يكشنبه هفته جاري انجام شد. اين در شرايطي است كه روز دوشنبه همين هفته نشستي با حضور نمايندگان انجمن صنفي كارفرمايان سيمان، توليدكنندگان اين كالا و اعضاي بورس كالاي ايران برگزار شد كه براساس گمانهزنيها دو طرف به توافقاتي رسيدهاند و روند مذاكرات نيز مثبت بوده است. به نظر ميرسد قرار است در هفته پاياني خردادماه جلسه ديگري به منظور هماهنگيهاي بيشتر با همين روال از سر گرفته شود. فعالان معتقدند اين نشست در پي آن برگزار شده كه مدت مديدي است عرضه كنندگان سيمان تمايلي به حضور در بورس ندارند؛ اما كارشناسان موضوع قيمتهاي مصوب در بخش سيمان را از مهمترين دلايل عدمعرضه اين كالا در بورس عنوان ميكنند. بر اساس گفته فعالان، برخي از شركتهاي سيماني مشتريان خاص خود را دارند و تنها به دليل شرايط ويژه و معافيتهاي مالياتي از طريق بورس دادوستدهايشان را انجام ميدهند. اين در حالي است كه تعدادي از شركتهاي سيماني به دليل هزينههاي حملونقل، قيمتهاي مصوب و بالا رفتن ديگر هزينهها به تاثير از اجراي قانون هدفمندي يارانهها با مشكلاتي دست و پنجه نرم ميكنند كه حضور آنان در بورس را اندكي سخت كرده است.
كارشناسان بر اين باورند که با توجه به بسته پيشنهادي حمايتي از سيمان و به خصوص كارخانههاي مازوت سوز در كميته وزارت صنعت، معدن و تجارت و از سويي وضعيت بهبود سهام سيمانيها در بورس اوراق بهادار تهران (براساس گزارش گروه مطالعات اقتصادي آريا سهم، شاخص سیمانیها ديروز در حالی بهبود یافت كه معاملات حجم قابلتوجهی داشت. تجربه نشان داده این گروه در سال يكي، دو بار حرکت محسوسي را تجربه ميكند سپس با رکود سنگینی در سال مواجه ميشود.) احتمال بهبود اوضاع در بورس كالاي ايران نيز وجود دارد.
در مبادلات روز يكشنبه، سيمان كرمان 10 هزار تن محصول را در تيپهاي مختلف عرضه كرد كه يك هزار تن آن از نوع پوزولاني با قيمت 62 تومان و 9 ريال و 2 هزار تن آن از نوع تيپ 5 با قيمت 61 تومان و 3 ريال به ازاي هر كيلو معامله شده است. همچنين 7 هزار تن سيمان تيپ 2 اين شركت، به صورت فله اي، به قيمت 59 تومان و 7 ريال و به صورت پاكتي، به قيمت 66 تومان و 5 ريال به ازاي هر كيلو دادوستد شد.
نظر
-
خدا قوت دلاور
جعفر جان نظرت درباره ونفت بفرما
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
سلام پر ریکس مهربون;)
ننه من چن و قته تو پرتفوی هفتگی و ماهانم همش دارم ضرر میدم
فولاد خریدم اومد پایین پارسان خریدم اومد پایین
مخابرات خریدم قبل مجمع فوق العاده تو ضررم
ذوب خریدم داره حسابی ذوبم میکنه
کالسیمین قبل مجمع خریدم حالا ...
کطبس 540 تومنی خریدم حالا ...
خلاصه هرچی خریدم حسابی توش ضرر کردم و تو ضررم
ننه خدا خیرت بده
یه کمکی به منو نوه ام کن از این منجلاب یکم بیرون بیایم
یه سهمی رو برفوشیم جایگزین یه سهم دیگه کنیم یکم ضررامون جبران بشه
سود پیشکش
ممنون از لطف مهربونت ننه;)دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
خوب همانطور که فکر می کردم قشرین وقزوین جمع شدنشان فرصت خروجی بود برا سهامدارهاش..حیف این جو باعث نشد این قجام شناور بشه مام اون چند تا دونه رو بفروشیم....خوب عده ای برا 5 درصد سود وارد اینها شدن والان حتی نمی تونن با زیان هم خروج کنن.....
در مورد بوعلی بله حد ضرر همان قبلی هست...
در مورد حتاید فعلا داریم به کف 320 نزدیک میشیم ببینم چه می کنه..
در مورد فاسمین وگروه روی هم که وقتی فاورد در 730 صف خرید بود وصحبت از بالای 800 اخطار خروج با نمودار داده شده ...
فاسمین حمایت 550 رو شکسته وبه نظر تا 480 بیاد ...
در مورد بانک سرمایه سهم برا ارائه گزارش بسته شده...
در مورد شاخص هم گفتم روند منفی شده وبازار طوریه که اگر کسی تونست اصل پولس رو حفظ کنه کلاش رو بندازه بالا سود پیشکش....اصلاح شاخص هم برعهده گروه روی مس پترو فولاد خواهد بود ...چون غیر اینها بقیه گروهها رشدی نکردن بخوان اصلاحی بکنن...
نظر
نظر