دوستان ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه- چطور میشه فهمید تاریخ مجامع کیه؟ مثلا فملی مجمعش کیه؟ از کجا باید دید این رو؟ و اینکه سال مالی هر شرکت رو از کجا میشه در آورد؟ ممنون میشم جواب بدین
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
گروه کاشی و سرامیک نشان دادند هنوز تعدیلات فوق العاده ای در دل خود نهان دارند. فردا شاهد صف خرید سنگین این گروه خواهیم بود
پالایشگاهیها با این گزارش شراز نشان دادند آینده ای روشن پیش رو دارند.اکنون شنفت و شبهرن را نیز داشته باشید......
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگزارش فخوز عالی بوده ..
گزارش فولاد بد بوده فخوز رو هم تحت تاثیر قرار داده ..سه ماهه سوم ببین چقدر سود ساخته ولی بورس ما همیشه چپگی حر کت می کنه فولاد رو بیش از حد بالا برده حالا مونده چیکار کنه ..
فخوز از نظر من باید بالای 3500 باشه ..
- - - Updated - - -
این هم ریسکی اینهاست ..
در فروش به مشکل نخوزن دلبر 5000 تومنی جبران می کنه ..مگر اینکه شما به دلبر 5000 معتقد نباشی ..بحث جداست..
پر ریسک جان دلبر 5 تومنی در کار نخواهد بود
شاید در صرافی به 5 تومن برسد ولی مبادله ای همان است
طی 2ماهه قبل دلبر از 2700 به 3350 رسیده ولی مبادله ای همون 2450 تکون نخورده
تمام صادر کننده ها موظفند دلبرشون رو با نرخ مبادله ای بفروشند
نظر
-
در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Postدوستان ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه- چطور میشه فهمید تاریخ مجامع کیه؟ مثلا فملی مجمعش کیه؟ از کجا باید دید این رو؟ و اینکه سال مالی هر شرکت رو از کجا میشه در آورد؟ ممنون میشم جواب بدین.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
و اما برای فردا :
فخوز : آگهی معامله بلوکی سهم که امروز بعدازظهر آمد و با تغییر شرایط اینبار مطمئنا سهم معامله خواهد شد و رشد شدید قیمت شمش در کنار p/eمناسب و پوشش بسیار خوب در 3 سماهه سوم http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911030001045
کچاد : حل مشکل قطعی آب شرکت و بازگشت تولید به حالت عادی 35000 تن در روز http://www.chadormalu.com/production_stat.aspx در کنار پوشش مناسب 9 ماهه حدود 85% سود ( این خبر رانتی است )
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز میشه لطف کنین بگین غبشهر چند و رد کنه صعودی خواهد شد ؟ مقاومت های آمن چنده ؟[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Postدوستان ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه- چطور میشه فهمید تاریخ مجامع کیه؟ مثلا فملی مجمعش کیه؟ از کجا باید دید این رو؟ و اینکه سال مالی هر شرکت رو از کجا میشه در آورد؟ ممنون میشم جواب بدین
در مورد سال مالی:
وارد سایت www.tse.ir بشید. بالا سمت چپ نماد مورد نظر رو جستجو کنید و واردش بشید. اونجا اطلاعات جامع شرکت از جمله سال مالی، میزان سرمایه، تعداد سهام، EPS ، P/E و ... رو میتونید پیدا کنید. تو سایت www.tsetmc.com هم اطلاعات مشابه و کاملتر وجود داره.
نظر
-
-
-
میخوام بدونم تاثیر یه سهم مثل کنور در پرتفوی معادن چقدره؟
میتونم ارزش بازاراشونو با هم مقایسه کنم
مثلا 90 درصد کنور میشه ومعادن
پس 90 درصد ارزش کنور میشه جزیی از ارزش بازار ومعادن؟
پس به همین نسبت کنور با توجه به نسبت ارزش بازارش میتون تاثیر بذاره رو ومعادن
یکی از دوستان ما رو راهنمایی کنه
نظر
-
در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Postپر ریسک جان دلبر 5 تومنی در کار نخواهد بود
شاید در صرافی به 5 تومن برسد ولی مبادله ای همان است
طی 2ماهه قبل دلبر از 2700 به 3350 رسیده ولی مبادله ای همون 2450 تکون نخورده
تمام صادر کننده ها موظفند دلبرشون رو با نرخ مبادله ای بفروشند[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postمیخوام بدونم تاثیر یه سهم مثل کنور در پرتفوی معادن چقدره؟
میتونم ارزش بازاراشونو با هم مقایسه کنم
مثلا 90 درصد کنور میشه ومعادن
پس 90 درصد ارزش کنور میشه جزیی از ارزش بازار ومعادن؟
پس به همین نسبت کنور با توجه به نسبت ارزش بازارش میتون تاثیر بذاره رو ومعادن
یکی از دوستان ما رو راهنمایی کنه
90% سهام کنور مال ومعادنه. سرمایه ومعادن 27 برابر کنوره. رشد کنور هرچقدر زیاد هم باشه تاثیر چندانی روی ومعادن نداره.
نظر
-
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postمنهای تمام مباحثی که در تاپیک هست از یه چیز سید من خوشم میاد
من سه ماهه که مطالب رو میخونم
متاسفانه غبشهرم تو ضررم چون سنگین وارد شدم
ولی با این تاپیک حال میکنم
چون سید همه ما رو به یه چشم نگاه میکنه و براش فرقی نداره کی سوال میکنه
خیلی از دوستان اینجا خیلی بهش اظهار ارادت میکنند ولی سید تا الان هیچ چیزی یا حتی رابطه خاصی با اونها تو نوشته هاش پیدا نمیشه
همه رو با هم داره به طور مساوی
مرامت عشقه سید
نظر
نظر