چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجیدشمسعلی
    كاربر فعال
    • Aug 2025
    • 643

پیش این جدول برای تعیین سود یا زیان پتروشیمی ها تهیه شد.

اگه نرخ گاز گرون بشه که بعید می دونم امسال عملی بشه ،همانطور که مشخصه بین پتروشیمی ها فقط مارون اون هم به مقدار 8% تعدیل منفی خواهد داشت و بقیه بر سودآوری شون افزوده می شه.
    آثار تغییرات دو عامل بر سودآوری پتروشیمی ها
    همانطور كه در جدول مشخص است ابتدا مقدار خوراك مصرفي واحدها به ميليون متر مكعب تبديل شد. نرخ خوراك فعلي را هم به واحد سنت براي هر يك از شركت هاي پتروشيمي محاسبه كرديم و سپس براساس نرخ 7 سنت نرخ جديد خوراك را با استفاده از نرخ ارز مبادلاتي بدست آورديم.
    با توجه به بحث تحويل نرخ خوراك به شركت هاي پتروشيمي براساس نرخ ارز مبادلاتي كه در روزهاي اخير باز هم اذهان اهالي بازار سرمايه را به خود معطوف كرده است، در اين گزارش به بررسي آثار و تبعات ناشي از آن بر عايدي هر سهم و همچنين تاثير تسعير ارزهاي حاصل از صادرات با نرخ ارز مبادلاتي و در نهايت برآيند اين دو رويداد بر شركت هاي پتروشيمي پرداختيم. در اين گزارش شركت هايي مورد بررسي قرار گرفته اند كه خوراك آنها "گاز" مي باشد.

همانطور كه در جدول مشخص است ابتدا مقدار خوراك مصرفي واحدها به ميليون متر مكعب تبديل شد. نرخ خوراك فعلي را هم به واحد سنت براي هر يك از شركتهاي پتروشيمي محاسبه كرديم و سپس براساس نرخ هفت سنت نرخ جديد خوراك را با استفاده از نرخ مبادلاتي بدست آورديم.
    پرواضح است بيشترين تاثير منفي مربوط به شركت پتروشيمي مارون با 517 ريال كاهش EPS مي باشد و كمترين تاثير منفي مربوط به شركت پتروشيمي شيراز با 52 ريال كاهش EPS مي باشد.
    در مرحله بعدي به تاثير تسعير ارز به نرخ مبادلاتي بر عايدي هر سهم شركت ها پرداختيم كه در اين مرحله پتروشيمي پرديس با توانايي 1265 ريال تعديل مثبت EPS حائز بهترين رتبه شد.
    سپس برآيند اثرات كاهنده و فزاينده را محاسبه كرديم و درصد تعديل عايدي هر سهم را بدست آورديم كه در اين مرحله پتروشيمي فناوران و خارك با 18 و 17 درصد داراي بيشترين توانايي تعديل مثبت شدند و تنها سهمي كه از برآيند دو موضوع فوق با تعديل منفي مواجه خواهد شد پتروشيمي مارون مي باشد. البته با فرض عدم تغيير پيش بيني مقدار فروش و نرخ فروش محصولات و با فرض ثبات شرايط مندرج در گزارش شش ماهه.
    در آخرين ستون نيزبه محاسبه P/E براساس سود برآوردي با احتساب برآيند تعديل هاي فوق پرداختيم.
    در پايان بار ديگر تاكيد مي شود كه محاسبات فوق براساس آخرين گزارشهاي مندرج توسط شركتها و با فرض تحقق آن شرايط و همچنين با فرض نرخ گاز به ميزان هفت سنت براي تمام شركت هاي مورد بررسي و تبديل آن به ريال با نرخ مبادله اي تهيه شده. از این رو نتايج آن مطمئناً با تغيير مقدار و نرخ فروش پيش بيني و عملكرد شركت ها دستخوش تغيير خواهد شد.

لینک جدول نهایی تکمیلی

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

سلام:

دوستان از موقعیت های بورس کمال استفاده رو ببرید تا بازدهی بالای 500رصد نصیب بشه البته نه اینکه من خودم تا الان خیلی استفاده بردم نه ولی به نظرم الان در دوره بلوغ معاملاتی هستم و دیگه نه میگم بلند مدت نه کوتاه مدت نه نوسانگیری بلکه ضمیر ناخوداگاهم با تجربه ای که کسب کرده قالب رفتارهای بورس تهران توش تفسیر میشه مثلا نوسان گروه های مختلف در دوره مختلف که دیروز من و به خبهمن و فاذر کشوند حالا با 8 درصدی سود خالص چون سهم بنیادی قویی نیست بدرود میگم امروز تابلو است که با گزارش فراور باید فاسمین خرید دیگه نباید منتظر گزارش فاسمین بود بلکه فراور گویای داشته های فاسمین هم بود و این نشون میده دارد گروه عقب مونده سرب و روی یه 20 درصدی نوسان بده کاره بعد اینها همون گزارش نه چندان خوب ها اصلاح شدن و یه چند درصدی دوباره میریم روی اونها حالا سهم های بنیادی و خوب سبدمون مثل غبشهر و شاراک و فراور و کپشیر و ......سر جای خودشون هست راستی من از شدوص خارج شدم.....
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Aug 2025
        • 643

خبری فوق العاده برای پتروشیمی های خوراک مایع

احمد مهدوی در گفتگو با مهر درباره جزئیات تصمیم گیریهای جدید دولت برای تعیین قیمت خوراک صنایع پتروشیمی کشور، گفت: برای تحقق اهداف چشم انداز توسعه صنعت پتروشیمی بهغیر از شرایط حمایتی همچون وامهای بانکی که برخی کشورها در اختیار صنایع خود میگذارند، قیمت خوراک پتروشیمی هم باید رقابتی باشد و اگر کمتر از میانگین منطقه نیست، حداقل بیشتر هم نباشد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی افزود: اخیرا تصمیم گرفته شده، قیمت خوراک گازی مطابق با نرخ اتاق مبادلات ارزی محاسبه شود که نتیجهای جز حداقل 2 برابر شدن نرخ خوراک نخواهد داشت و این وضعیت، امکان رقابت و فعالیت صنایع پتروشیمی کشور را کاهش داده یا از بین میبرد.

به گفته این مقام مسئول در کشورهای حاشیه خلیج فارس همچون عربستان سعودی حتی اگر فرض کنیم نیمی از شرکتهای پتروشیمی آنها خصوصی باشد و باقی دولتی، باز هم طوری برنامهریزی و اجرا میشود که با اعمال 30 درصد تخفیف در خوراک به ویژه خوراک مایع صنایع پتروشیمی، سود و منفعتی نیز نصیب بخش خصوصی شود.

وی با بیان اینکه شرکتهای فعال در صنعت پتروشیمی خواستار قیمتهای منطقی خوراک هستند، اظهار داشت: به طور منطقی میپذیریم که قیمت گاز اتان پایین است و باید به سمت قیمتهای بالاتر تعدیل شود ولی از سوی دیگر معتقدیم قیمت خوراک مایع به شدت بالا است و ادامه فعالیت با این قیمتها و سرمایهگذاری اصلا مقرون به صرفه نخواهد بود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی خواستار بازنگری نرخ خوراک توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مسئولان در دولت شد و افزود: تعیین قیمت عادلانه برای نرخ اتان و خوراک مایع با در نظر گرفتن شرایط رقابتی موجود با کشورهای منطقه به ادامه فعالیت رو به رشد صنعت پتروشیمی که 45 درصد درآمد غیر نفتی کشور را ایجاد میکند، کمک خواهد کرد.

مهدوی، تاکید کرد: انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی به منظور تعیین این نرخ عادلانه در بخشهای بالادست، میاندست و پایین دست پتروشیمی مطالعات کارشناسی انجام داده و آماده است در صورت اعلام از سوی مسئولان، نتایج را به آنها ارائه ده

نظر

• msa407
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          والا واگرایی مخفی مثبت زده .میشه گفت کف دوقلو هم زده ..در کنار اینها روند گروه قند مثبت شده که خود این رو گروه غذایی هم اثر داره ..

در کنار اینها غمارگ خوب دوام اورد غپینو همینطور کافیه یکی دورز مثبت بمونن تا روند صعود اغاز بشه وغبشهر هم بالای رقم گفته شده بمونه روند صعود میگیره ..بنیاید هم که کامل تایید هستن ..
          درود
          کو یک نفر اینهایی رو که جناب پرریسک گفتن روی نمودار توضیح بده ببینیم اخرش ما هیچی حالیمون میشه یا نه :-B
          [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

دوستان خواهشا پیام ندید که سهم نام ببرم من دیگه به هیچ وجه اینجا مستقیم پیشنهاد خرید نمیدم چون دوستان دفعه قبل شدیدا اعتراض داشتن من شرمنده دوستان نشم اینجا فقط سید مستقیم سهم معرفی میکنه من هم اشاراتی به کلیات خواهم داشت و از نظرات جعفر بهره میبریم اگه جعفر کاری داشت که چند روزی نتونست به تاپیک بیاد هم با مطالب گوناگون تا برگشتشون تاپیک و بالا میاریم......

نظر

• مجیدشمسعلی
              كاربر فعال
              • Aug 2025
              • 643

با سلام آقا سعیذ خوب یه تاپیک به نام خودتان با نام سیگنال خرید وفروش با سعید پور احمدی ذرست کنیذ>:D

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                با سلام آقا سعیذ خوب یه تاپیک به نام خودتان با نام سیگنال خرید وفروش با سعید پور احمدی ذرست کنیذ>:D
                سلام مجید جان من خواننده تاپیکت هستم اگه میبینی تشکر زیر نوشته ها نمیکنم چون با موبایلم میرم نمیتونم تشکر کنم ولی صبح ها با لب تاب تو این تاپیکم......

معرفی سهم به هر حال کاری سخته و دردسر و مسولیت داره تاپیک استراتژی، دقت، انتخاب... فتح قله ها رو دارم اونجا مینویسم چشم سعی میکنم اونجا به سهام مد نظر خودم بپردازم گاهی هم تو سایت سرمایه گذار و بورس روزانه قلم میزنم..........

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

راه ميانه براي فاز دوم يارانه
                  ( فاز 1/5 هدفمندي يارانه ها ):D
                  .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در مورد خروج خبهمن بهتره که سید هم یه نظری بده چون فکر کنم امروز روند صعودی با عبور از 138 تکمیل میشه.............

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

یعنی میشه امروز منفی 4 فاسمین خرید دوستان؟اگه بشه که محشره.......

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

دوستان نظرتون در مورد گزارش رانفور چیه؟به نظرم عالی بوده و 12 ماهه تعدیل خوبی خواهد داشت.....

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

اینجور که معلومه فاسمین و صف خرید میکنن دوستان قیمت مثبت 4 بزاریم اگه کسی قصد خرید دادن حالا پایین تر هم دادن که چه بهتر بهمون میرسه............

نظر

• AVIN 8861
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 210

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            یعنی میشه امروز منفی 4 فاسمین خرید دوستان؟اگه بشه که محشره.......
                            جناب پوراحمدي
                            عرض سلام.....

بسيار بعيد هست...امروز برخلاف همه تبليغات اين دو روز گذشته، بازار روبه سهمهاي اصلي خواهد آورد . در گروه روي هم كه گل سرسبد فاسمين....امروز فملي هم در منفي كامل (اگر بدهند) كه عالي ...

نظر

• hasan85
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 157

با توجه به صف شدن صنعت قند انتظار می رود صنعت غذایی هم به سمت صف شدن برود

نظر

• bashash
                                كاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 580

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                                خبری فوق العاده برای پتروشیمی های خوراک مایع

احمد مهدوی در گفتگو با مهر درباره جزئیات تصمیم گیریهای جدید دولت برای تعیین قیمت خوراک صنایع پتروشیمی کشور، گفت: برای تحقق اهداف چشم انداز توسعه صنعت پتروشیمی بهغیر از شرایط حمایتی همچون وامهای بانکی که برخی کشورها در اختیار صنایع خود میگذارند، قیمت خوراک پتروشیمی هم باید رقابتی باشد و اگر کمتر از میانگین منطقه نیست، حداقل بیشتر هم نباشد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی افزود: اخیرا تصمیم گرفته شده، قیمت خوراک گازی مطابق با نرخ اتاق مبادلات ارزی محاسبه شود که نتیجهای جز حداقل 2 برابر شدن نرخ خوراک نخواهد داشت و این وضعیت، امکان رقابت و فعالیت صنایع پتروشیمی کشور را کاهش داده یا از بین میبرد.

به گفته این مقام مسئول در کشورهای حاشیه خلیج فارس همچون عربستان سعودی حتی اگر فرض کنیم نیمی از شرکتهای پتروشیمی آنها خصوصی باشد و باقی دولتی، باز هم طوری برنامهریزی و اجرا میشود که با اعمال 30 درصد تخفیف در خوراک به ویژه خوراک مایع صنایع پتروشیمی، سود و منفعتی نیز نصیب بخش خصوصی شود.

وی با بیان اینکه شرکتهای فعال در صنعت پتروشیمی خواستار قیمتهای منطقی خوراک هستند، اظهار داشت: به طور منطقی میپذیریم که قیمت گاز اتان پایین است و باید به سمت قیمتهای بالاتر تعدیل شود ولی از سوی دیگر معتقدیم قیمت خوراک مایع به شدت بالا است و ادامه فعالیت با این قیمتها و سرمایهگذاری اصلا مقرون به صرفه نخواهد بود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی خواستار بازنگری نرخ خوراک توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین مسئولان در دولت شد و افزود: تعیین قیمت عادلانه برای نرخ اتان و خوراک مایع با در نظر گرفتن شرایط رقابتی موجود با کشورهای منطقه به ادامه فعالیت رو به رشد صنعت پتروشیمی که 45 درصد درآمد غیر نفتی کشور را ایجاد میکند، کمک خواهد کرد.

مهدوی، تاکید کرد: انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی به منظور تعیین این نرخ عادلانه در بخشهای بالادست، میاندست و پایین دست پتروشیمی مطالعات کارشناسی انجام داده و آماده است در صورت اعلام از سوی مسئولان، نتایج را به آنها ارائه ده
                                ازطرفي من شنيده ام دولت باتوجه به مشكل فروش نفت ناچاره پوينت هايي را به شركتهاي پتروشيمي خوراك مايع بده تا از طريق آنها نفت تبديل به مواد پتروشيمي گردد واز ارزش افزوده ايجاده شده توسط پتروشيميها بتواند كسريها را تا حدودي جبران كنه
                                .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

در حال کار...
                                X