در اصل توسط bashash پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
دوستان عزیز ارزونترین کالا توی این مملکت هنوز هم که هنوزه دلاره با این اقتصاد و تصمیم گیری های اقتصادی والا دلاره 100 هزار تومانم ارزونه
نظر
-
به زيمباوه ..... خوش آمديد
سبد كالا براي دو دهك جامعه
شانس آوردند سبد سهام نمي دن بهشون :D بقيه مردم هم بوق بزنند:D
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
اکونومیست به تازگی رشد اقتصادی ایران را منفی یکی ویک دهم درصد اعلام کرد
به گزارش سرویس بین الملل بازتاب، اکونومیست جی دی پی ایران را منفی ومعادل یک ویک دهم درصد اعلام کرده و این آمار نشان می دهد که سطح رفاهی مردم در حال کاهش می باشد.
این در حالیست که دولت قبل رشد اقتصادی کشور را با میانگین 6 درصد مثبت تحویل داد و در دولت نهم ودهم با وجود افزایش قیمت نفت رشد اقتصادی سقوط چشمگیری داشته است ودر سالهای اخیر به صفر ومنفی رسده است.
محمود احمدی نژاد چندی پیش رشد اقتصادی ایران را ده درصد اعلام کرد آماری که حتی وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی دولت وی نیز حاضر به تایید آن نشدند
نظر
-
دوستان تورو خدا هی نگید زیمباوه اسلمی خدایی مسولین اقتصادی اونا خیلی خیلی فهمیده تر از ما بودند میدونید چرا؟؟؟/
بابا اونا با افزایش تورم حداقل صفر های جلوی پولشونو اضافه می کردند تا حداقل کاغذ اسکناس کمتری مصرف می شه این یعنی عقل و منطق
ولی اینجا پدر من سال 56 خونه خرید 250 هزار تومان یعنی 250 قطعه اسکناس 1000 تومانی الن قیمت خونه 550 میلیون تومانه یکی بخواد اسکناس 1000 تومانی بده خونه بابای منو بخره باید550000 تا 1000 تومانی بده یعنی 2200 برابر اسراف و چاپ اضافی اسکناس
خوبه خوبش باید 11000 تا تراول 50000 تومانی بده یعنی 200 برابر اسراف
حالا خداییش حق بدید ما بهتریم یا زیمباوه
نظر
-
-
در اصل توسط blue2mans پست شده است View Postغبشهر
بند 4 گزارش
شرکت در نظر دارد افزايش سرمايه اي به ميزان 75 % در اينده نزديک از محل سود انباشته انجام دهد.
10 درصد قشهد
90 درصد غبشهر 970 تومنی به دید 1 ساله
خداحافظی مقطعی با نوسانات بورسدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postآقايون ناراحت نشين هر كاري چاره داره دلبر گرونه سركه گرونه خونه نمي شه خريد ......يادمه يه مستندي رو حدودا 15سال پيش تلويزيون نشون ميدادمتعلق به قسمتي از هيماليا بود رسومشون خيلي جالب بود تمام برادراي يك خانواده مي رفتن با هم يك زن مي گرفتن :D البته به قول Amirhm عزيز نسل ما كه ديگه منقرض شده است (خودم ميگم :D) ادامه فيلم مستند جالبه كه بدونيد تو اين داستان برادرا ناقابل 12نفر بودند :D تو خود بخوان شرح ماجرا:D
تو اين يه مورد، همچنان بازار پر رونقه، فعلا كه يه برادر ميره 12 تا خواهر مبگيره....:D:D:وقتی تو قلب خدا این همه جا هست واسه تو.....چرخ گردون واسه تو چرخشو آغاز میکنه.
نظر
-
در اصل توسط blue2mans پست شده است View Postغبشهر
بند 4 گزارش
شرکت در نظر دارد افزايش سرمايه اي به ميزان 75 % در اينده نزديک از محل سود انباشته انجام دهد.
نظر
-
سید جان منبع قیمت های سرکه ات کجاس؟قیمت که ۱۳۸۰:-/ من خودم از اینجا میگیرم http://www.iranjib.ir
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاینجاست که شاعر محترم می فرمایند :
دلبرم دلبر خانه خرابم کرد .....
سرکه 1422...فعلا تا این لحظه ..آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2013/01/21, 15:09.تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
نظر