چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saeedte
    عضو فعال
    • May 2012
    • 478

چه حالی میده تو این آشفته بازار کل سبد به جز غبشهر بسته باشه :D

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

سلام آقا سید.
      لطف میکنی یه امیدی از کساوه به ما بدی. خیر سرم دیروز بعد از عمری، وقتی اوردر وارد کردم، دیدم افتادم اول صف خرید. دیدم صف سنگینه و قندی هم گیر نمیاد، لذا اوردر رو حذف نکردم و گفتم تا فردا لااقل یه 4 درصدی بگیریم که به از هیچی هستش. که از شانس خوش ما این بلا سرم اومد. لامصب کم هم نگرفتمش...<):)
      سلام..

بنیادی هیچ مشکلی نداره ..

کل بازارت منفی هست جز چند تا سهم ..

بالای 390 میموند میتونست تا 500 هم بره ..هنوز هم جای امید هست ..به دیده پول بک نگاه می کنیم فعلا ...

عرضه های بالای دیروز در کساوه وکچینی گروه رو به گند کشید ..نمی دونم اینها کی هستن که با 4-5 درصد نوسان اینهمه فروش میزنن..

نظر

• msrezayi
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 87

سلام به دوستان و اساتید عزیز
        با این اوضاعی که من میبینم بهترین کار همونی هست که اقای پوراحمدی دیروز اشاره کردن نگهداری و تبدیل سهامها به 2 تا 3 سهام مطمین بلندمدت یه بیت هم به ذهنم اومد گفتنش خالی از لطف نیست

با این مملکتی که من میبینم یکبار دگر پرده عوض خواهد شد

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

با این خروج سرمایه امروز دلار 4000 تومانی بعید نیست...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
          هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• Hamidkhann
            Banned
            • Dec 2012
            • 476

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            بورس کار بسیار پر استرس وخسته کننده واعصاب خوردی هست ..

با این همه هیچ وقت سرمایه خود رو به امان خدا رها نکنید ..

دوست من برا تک تک خریدهات حد ضرر بزار وروش معاملاتی خودت رو همون اول خرید مشخص کن ..بعد حد ضرها رو رعایت کن تا بتونی میزان سود وضررت رو کنترل کنی ..

بازار ایمدوارم برگرده..اگر سهام خوب در سبد داشته باشی میان مدت بلند مدت در صود خواهی بود ولی سهام بد تضمینی نیست..
            سید بزرگوار حرفهای شما تاثیر زیادی تو روان اهالی اینجا داره

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
              ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ.ﺍﺻﻼﺡ ﻗﻴﻤﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻭﻟﯽ ﻳﮑﺒﺎﺭ ﻣﻌﺪﻧﻴﺎ ﺍﺻﻼﺡ ﺩﺍﺷﺘﻦ.ﻳﮑﺒﺎﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺭﻭﯼ و... ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯼ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
              دلیل دوست من عقب ماندن این بازار از بازارهای رقیب هست ..

خیلی ها میخوان نقد کنن برن تو بازار های رقیب ارز وسرکه ومسکن ..

ولی دیگه دیر شده فعلا ..دلبر که رشد کرد ..سرکه از 1100 که زمان خرید فاصله گرفت ..مسکن وزمین هم در این سه هفته 30تا40 درصد رشد کرد ..برعکس بورس در این مدت افت هم کرد ..

به نظرم زمان خرید در بورس هست ولی خوب بازار ما همیشه چپکی حرکت میکنه زمان خرید مفروشه وزمان فروش خرید می کنه ..

سه هفته قبل هشدار دادیم دلیل هم رفتار سارمان بود ولی دیگه خروج توجیه نداره چون هم بازار های رقیب رشد کرده هم بورس افت کرده...

نظر

• eslami
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 789

شاخص يه ضرب از 23800 رفته تا 38000 ............... بنظر من خيلي هم اين اصلاح دور از انتظار نبوده و نيست. انصافا 14000 رشد يه اصلاحي ميخاد ديگه!!!
                اگه با حد ضرر وارد هر سهمي ميشديم...........و رعايت ميكرديم............. بنظر نبايد مشكلي باشه!!

من كه ديروز تك سهم بودم روي فرآور با ضرر اندك اومدم بيرون...............
                منتظريم تا باز روند صعودي بشه تا برگريم.

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

سید یادته میگفتی بریم سراغ سهمی که تا ساعت 10 صف خرید شد حالا باید بگی بریم سراغ سهمی که تا 10 صف فروش نداشت.=))
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Jamshidyar
                    كاربر فعال
                    • Oct 2011
                    • 556

شفن امروز :
                    خرید حقیقی 17,601 خرید حقوقی 160,000 خرید گروهی 610,000 فروش حقیقی 622,601 فروش حقوقی 165,000 خریدار 11 فروشنده
                    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• مهران
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 442

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                      ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ.ﺍﺻﻼﺡ ﻗﻴﻤﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻭﻟﯽ ﻳﮑﺒﺎﺭ ﻣﻌﺪﻧﻴﺎ ﺍﺻﻼﺡ ﺩﺍﺷﺘﻦ.ﻳﮑﺒﺎﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺭﻭﯼ و... ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯼ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
                      چه دليلي نكنه دلار اومده 1800 يا خاكشون تموم شده يا زيان ده شدن يا معدن هاشون ريزش كرده يا اكثرا 9ماهه سود ساليانه رو ساختن وسه ماهه آخرسال تعطيله فقط يه عده فرصت طلاب جو سازي ميكنن فهميدم حتما احمدي نزاد ميخواد سهم بخره

نظر

• Diyako
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 170

ریزش بازار شاید بخاطر این خبر باشه

در حالی که به تازگی موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها به مبحثی چالشی میان دولت و مجلس تبدیل شده بود، در روزهای اخیر، نشستهای شبانه و غیرعلنی میان دولت و مجلس برقرار شده که گویا خروجیها آن، به مرور زمان به دست افکار عمومی میرسد. آخرین اخبار حاکی از آن است که فاز دوم هدفمندی عملاً در دست اجراست.

منبع تابناک

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          سید یادته میگفتی بریم سراغ سهمی که تا ساعت 10 صف خرید شد حالا باید بگی بریم سراغ سهمی که تا 10 صف فروش نداشت.=))
                          بله ساده ترین روش خرید رو گفته بودیم ..از لیست خرید ارائه شده تا ساعت 10 هر کدام زودتر حر کت میکرد در صدر لیست خرید بود ..چرا این به روانشناسی بازار برمی گرده ..

البته بارها هم گفته شد اگر از لیست اشاره شده سهمی حر کت نکرد خرید نکنید ونقد بمانید ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

داستان غبشهر:
                            تعدادی از دوستان حرفه ای در 9487 سهم را به صورت هیدن از فروشندگان هیدن این سهم در 9487 ریال به صورت هیدن می خرن...چه هیدن تو هیدنی شده... اینجاس که باید علم غیب را هم به سواد بورسی اضافه نمود...
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              دلیل دوست من عقب ماندن این بازار از بازارهای رقیب هست ..

خیلی ها میخوان نقد کنن برن تو بازار های رقیب ارز وسرکه ومسکن ..

ولی دیگه دیر شده فعلا ..دلبر که رشد کرد ..سرکه از 1100 که زمان خرید فاصله گرفت ..مسکن وزمین هم در این سه هفته 30تا40 درصد رشد کرد ..برعکس بورس در این مدت افت هم کرد ..

به نظرم زمان خرید در بورس هست ولی خوب بازار ما همیشه چپکی حرکت میکنه زمان خرید مفروشه وزمان فروش خرید می کنه ..

سه هفته قبل هشدار دادیم دلیل هم رفتار سارمان بود ولی دیگه خروج توجیه نداره چون هم بازار های رقیب رشد کرده هم بورس افت کرده...
                              همیشه اونایکه آخر میرسند می بازند مردم بیچاره ای که اندکی سرمایه خود را به دندان می کشند و ازاین بازار به بازار دیگر می برند ولی چون همیشه آخر از همه می رسند بازنده هستن
                              حالا وقتش اونایکه سود کلان تو بازار های دیگه کردن پولشون بیارن توبورس هیچوقت چیزی رو تو اوج قیمتش نخرید هر بالای یک پایین دارد
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

500 واحد منفي امشب تو تلويزيون ببخشيد رسانه دولت ..... ههههه
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X