چه حالی میده تو این آشفته بازار کل سبد به جز غبشهر بسته باشه :D
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
سلام آقا سید.
لطف میکنی یه امیدی از کساوه به ما بدی. خیر سرم دیروز بعد از عمری، وقتی اوردر وارد کردم، دیدم افتادم اول صف خرید. دیدم صف سنگینه و قندی هم گیر نمیاد، لذا اوردر رو حذف نکردم و گفتم تا فردا لااقل یه 4 درصدی بگیریم که به از هیچی هستش. که از شانس خوش ما این بلا سرم اومد. لامصب کم هم نگرفتمش...<):)
بنیادی هیچ مشکلی نداره ..
کل بازارت منفی هست جز چند تا سهم ..
بالای 390 میموند میتونست تا 500 هم بره ..هنوز هم جای امید هست ..به دیده پول بک نگاه می کنیم فعلا ...
عرضه های بالای دیروز در کساوه وکچینی گروه رو به گند کشید ..نمی دونم اینها کی هستن که با 4-5 درصد نوسان اینهمه فروش میزنن..
نظر
-
سلام به دوستان و اساتید عزیز
با این اوضاعی که من میبینم بهترین کار همونی هست که اقای پوراحمدی دیروز اشاره کردن نگهداری و تبدیل سهامها به 2 تا 3 سهام مطمین بلندمدت یه بیت هم به ذهنم اومد گفتنش خالی از لطف نیست
با این مملکتی که من میبینم یکبار دگر پرده عوض خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبورس کار بسیار پر استرس وخسته کننده واعصاب خوردی هست ..
با این همه هیچ وقت سرمایه خود رو به امان خدا رها نکنید ..
دوست من برا تک تک خریدهات حد ضرر بزار وروش معاملاتی خودت رو همون اول خرید مشخص کن ..بعد حد ضرها رو رعایت کن تا بتونی میزان سود وضررت رو کنترل کنی ..
بازار ایمدوارم برگرده..اگر سهام خوب در سبد داشته باشی میان مدت بلند مدت در صود خواهی بود ولی سهام بد تضمینی نیست..
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ.ﺍﺻﻼﺡ ﻗﻴﻤﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻭﻟﯽ ﻳﮑﺒﺎﺭ ﻣﻌﺪﻧﻴﺎ ﺍﺻﻼﺡ ﺩﺍﺷﺘﻦ.ﻳﮑﺒﺎﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺭﻭﯼ و... ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯼ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
خیلی ها میخوان نقد کنن برن تو بازار های رقیب ارز وسرکه ومسکن ..
ولی دیگه دیر شده فعلا ..دلبر که رشد کرد ..سرکه از 1100 که زمان خرید فاصله گرفت ..مسکن وزمین هم در این سه هفته 30تا40 درصد رشد کرد ..برعکس بورس در این مدت افت هم کرد ..
به نظرم زمان خرید در بورس هست ولی خوب بازار ما همیشه چپکی حرکت میکنه زمان خرید مفروشه وزمان فروش خرید می کنه ..
سه هفته قبل هشدار دادیم دلیل هم رفتار سارمان بود ولی دیگه خروج توجیه نداره چون هم بازار های رقیب رشد کرده هم بورس افت کرده...
نظر
-
شاخص يه ضرب از 23800 رفته تا 38000 ............... بنظر من خيلي هم اين اصلاح دور از انتظار نبوده و نيست. انصافا 14000 رشد يه اصلاحي ميخاد ديگه!!!
اگه با حد ضرر وارد هر سهمي ميشديم...........و رعايت ميكرديم............. بنظر نبايد مشكلي باشه!!
من كه ديروز تك سهم بودم روي فرآور با ضرر اندك اومدم بيرون...............
منتظريم تا باز روند صعودي بشه تا برگريم.
نظر
-
سید یادته میگفتی بریم سراغ سهمی که تا ساعت 10 صف خرید شد حالا باید بگی بریم سراغ سهمی که تا 10 صف فروش نداشت.=))سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
شفن امروز :
خرید حقیقی 17,601 خرید حقوقی 160,000 خرید گروهی 610,000 فروش حقیقی 622,601 فروش حقوقی 165,000 خریدار 11 فروشنده
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ.ﺍﺻﻼﺡ ﻗﻴﻤﺘﯽ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻭﻟﯽ ﻳﮑﺒﺎﺭ ﻣﻌﺪﻧﻴﺎ ﺍﺻﻼﺡ ﺩﺍﺷﺘﻦ.ﻳﮑﺒﺎﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺭﻭﯼ و... ﻭﻟﯽ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯼ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
نظر
-
ریزش بازار شاید بخاطر این خبر باشه
در حالی که به تازگی موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها به مبحثی چالشی میان دولت و مجلس تبدیل شده بود، در روزهای اخیر، نشستهای شبانه و غیرعلنی میان دولت و مجلس برقرار شده که گویا خروجیها آن، به مرور زمان به دست افکار عمومی میرسد. آخرین اخبار حاکی از آن است که فاز دوم هدفمندی عملاً در دست اجراست.
منبع تابناک
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسید یادته میگفتی بریم سراغ سهمی که تا ساعت 10 صف خرید شد حالا باید بگی بریم سراغ سهمی که تا 10 صف فروش نداشت.=))
البته بارها هم گفته شد اگر از لیست اشاره شده سهمی حر کت نکرد خرید نکنید ونقد بمانید ..
نظر
-
داستان غبشهر:
تعدادی از دوستان حرفه ای در 9487 سهم را به صورت هیدن از فروشندگان هیدن این سهم در 9487 ریال به صورت هیدن می خرن...چه هیدن تو هیدنی شده... اینجاس که باید علم غیب را هم به سواد بورسی اضافه نمود...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدلیل دوست من عقب ماندن این بازار از بازارهای رقیب هست ..
خیلی ها میخوان نقد کنن برن تو بازار های رقیب ارز وسرکه ومسکن ..
ولی دیگه دیر شده فعلا ..دلبر که رشد کرد ..سرکه از 1100 که زمان خرید فاصله گرفت ..مسکن وزمین هم در این سه هفته 30تا40 درصد رشد کرد ..برعکس بورس در این مدت افت هم کرد ..
به نظرم زمان خرید در بورس هست ولی خوب بازار ما همیشه چپکی حرکت میکنه زمان خرید مفروشه وزمان فروش خرید می کنه ..
سه هفته قبل هشدار دادیم دلیل هم رفتار سارمان بود ولی دیگه خروج توجیه نداره چون هم بازار های رقیب رشد کرده هم بورس افت کرده...
حالا وقتش اونایکه سود کلان تو بازار های دیگه کردن پولشون بیارن توبورس هیچوقت چیزی رو تو اوج قیمتش نخرید هر بالای یک پایین داردخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
نظر