سلام به همگی من تازه وارد این گفتگو ها شدم.فکر کنم بد موقعی باشه دوستان .
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
تو رو خدا حالا یه مسلمون پیدا بشه حجم مبنای قشهد رو بدهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﺁﺧﺮﻳﻪ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ.ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺑﻮﺩ ﻧﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﻓﻘﻂ ﻳﺎﺩﻡ ﺭﻓﺖ ﻳﮏ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻝ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﺟﻠﻮﺵ.ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺯﺑﺎﻥ
نظر
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postسلام پرريسك عزيز وقتي حد ضرر فعال شدو سهم صف فروش باشد تكليف چيست؟بريم تو صف فروش يا صبر كنيم تا سرمايه مثل يخ ذوب شود ؟ممنونم
شما باید زرنگ باشی وبازی خونی داشته باشی ...اگر سهمی نزدیک حد ضررت بود ودیدی داره کم میاره قبل اینکه صف فروش بشه باید خروج رو بزنی ..
نظر
-
دوباره مخالفت نمايندگان مجلس با اجراي فاز 2 هدفمندي شروع شد.
مهر نيوز را بخونيد هم اقاي مصباحي مقدم و هم اقاي توکلي و يک نماينده ديگر با اين موضوع مخالفت کرده اند.
احتمالا از امروز رشد قيمت دلار و سکه متوقف خواهد شد و با مخالفت محکم نمايندگان مجلس قيمت دلار تا 3000تومان کاهش خواهد يافت.
فقط سهام دلاري بخريم.
فولاديها
سيمانيها
پترو شيمي
روي خصوصا کروي مفت را با پي به اي 5
مس و سنگ اهن
من خريد دلار را بر خود حرام مي دانم.
نظر
-
-
در اصل توسط ماری پست شده است View Postبچه ها من کاگزارم .مدیر عاملم میگه امروز آخر وقت کمی جمع میشه .فردا اول وقت منفی ولی آخر وقت فردا کلا" بازار جمع می شه تا دهه فجر بترکه .
ببین جعفر چی می گه :Dهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
پیشنهاد های رئیس سازمان بورس برای سرمایه گذاری
صعود نرخ ارز بر بازار سرمایه اثر مثبت دارد
صالح آبادی: پیشبینی امسال محقق خواهد شد
بازار سرمایه رکورد بی سابقه ای را در سال جاری ثبت کرد. رکوردی که اگرچه بازار سرمایه را در راس اخبار اقتصادی قرار داد اما برای بسیاری هنوز دلیل آن مشخص نشده است. به منظور بررسی وضعیت بورس با علی صالحآبادی، رئیس سازمان بورس به گفت و گو نشستیم تا او جزییات این رکورد تاریخی را روایت کند.
متن كامل:
www.mahak-charity.org
نظر
نظر