کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جدیدا خیییییییییلی بد سهم میفروشم ، اصن افتضاح آ :D
سه تا نمونه بخوام بگم فروش شبریز در 922 و کرماشا در 993.6 و شیراز در 950
حالا مجبورم شنبه بالاتر بخرم ، با کارمزد و اینا حساب کنی میشه 10% ضرر
بچه ها واقعا تو روند صعود عجله در فروش بزرگترین اشتباهه ، سید هم بارها و بارها گفته
کرمانشاه در صدر بعد شیراز به خاطر حمایت شدید ...شفن خارک شپدیس..
درود بر شما
کرمانشا با پي به اي 5.2 عالي هست.
امسال 250تومان بدون دغدغه خواهد ساخت.
اوره داخلي را داره بالاي 700ميفروشه و فروش خارجي ان بالاي 1000هست
انوقت متوسط فروش 9ماهه اش داخلي و خارجي اش بوده فکر کنم 440تومان
تا اينجاي کار که محاسباتمون رو سود کرمانشا حتي کمي هم کمتر از اعلام شرکت بوده است.
کپشیر رو چطور میبینی؟گزارش خوب و تقسیم سود بالا و افزایش فروش بخاطر مزیت حذف رقیب چین بخاطر رشد یوان........تو لیستت جا داره؟
ببخشید من نقل قول میکنم استاد! ببینید بدردتون میخوره
09/26 نقل قول از جناب پرریسک
کپشیر هدف این سهم رو گفتم اهداف بالایی داره بسیار بالا ..فعلا هدف اول سهم همون 320 باید باشه ..از نظر من ارزش خرید داره این سهم
[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
جدیدا خیییییییییلی بد سهم میفروشم ، اصن افتضاح آ :D
سه تا نمونه بخوام بگم فروش شبریز در 922 و کرماشا در 993.6 و شیراز در 950
حالا مجبورم شنبه بالاتر بخرم ، با کارمزد و اینا حساب کنی میشه 10% ضرر
بچه ها واقعا تو روند صعود عجله در فروش بزرگترین اشتباهه ، سید هم بارها و بارها گفته
خدا بده برکت
ما غلط بکنیم ناشکری خدا رو کنیم
اینا تجربه س دیگه ، ایشالا بهتر میشیم
فوق فوقش اینه 10-15 % سود نکردم دیگه ، نمردم که ، همین که سالمیم خدا رو صد هزار مرتبه شکر
درود بر شما
کرمانشا با پي به اي 5.2 عالي هست.
امسال 250تومان بدون دغدغه خواهد ساخت.
اوره داخلي را داره بالاي 700ميفروشه و فروش خارجي ان بالاي 1000هست انوقت متوسط فروش 9ماهه اش داخلي و خارجي اش بوده فکر کنم 440تومان
تا اينجاي کار که محاسباتمون رو سود کرمانشا حتي کمي هم کمتر از اعلام شرکت بوده است.
میگم کَیانوش ! (مثل مهران مدیری در برره خوانده شود) میشه بگید کجا متوسط نرخ فروش رونوشته!
سپاسگزارم
[COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت
نظر